31. maaliskuuta 2011

Eat Sleep Cheer Repeat

Jotkut teistä pyytelivät, että tekisin postauksen harrastuksestani, joten tartuin tuumasta toimeen ja here it comes! :-) Harrastin 5 vuotta telinevoimistelua, mutta motivaation puute ja treenien paljous sai mut lopettamaan sen ja aloin etsiä uutta harrastusta. Kokeilin hip hop-tanssia sekä potku- ja kuntonyrkkeilyä, kunnes kaverini suositteli mulle cheerleadingia, joka on monipuolinen joukkue urheilulaji.


Alkuvuodesta 2008 aloitin cheerleadingin Spirit Shakin' Blizzardissa. 
Harrastin Blizzardissa yhden kauden (08-09) jonka aikana opin cheerleadingin perusasioita etc. Kauden loputtua olin tykästynyt lajiin niin, että halusin koko ajan kehittyä lisää ja oppia uutta. Olen myös aina ollut todella kilpailuhenkinen, joten sijoituttuamme SM-kisoissa 2009 viimeiselle sijalle, aloin miettiä seuran vaihtamista. Halusin päästä kovatasoiseen joukkueeseen, jossa kehittyisin ja pääsisin kilpailemaan myös kansainvälisissä kilpailuissa. Alkuvuodesta 2009 pyrin HAC Jr. Eliteen ja sain paikan joukkueesta. Jr. Elitessä harrastin kaksi kautta (09-10 ja 10-11). Saavutukset: EM-kisat 2009 kulta, SM-karsintakisat 2010 2. sija, SM-kisat 2010 hopea, EM-kisat 2010 pronssi, SM-karsinstakisat 2011 3. sija ja SM-kisat 2011 hopea.

EM-leiri Solvallassa 2009
EM-lehdistötilaisuus 2009
Maria Show 2009

Euroopanmestaruus kultaa 2009!80's teematreenit

SM-karsintakisa 2010 leiri


SM-karsintakisat 2010 2. sija 
SM-leiri Solvallassa 2010


Suomenmestaruus hopeaa 2010!


HAC:n kevätnäytös 2010


KY City Challenge Narinkkatori 2010


EM-leiri Vierumäellä 2011
EM-kisa kenraali 2011

Euroopanmestaruus pronssia 2011! (Vastoinkäymisistä huolimatta)


Fame-teematreenit
SM-karsintakisa leiri 2011


SM-karsintakisat 2011 3. sija


Suomenmestaruus hopeaa 2011! 


SM-kisojen 2011 jälkeen tuli aika siirtyä junioreista senioreihin ja pyrin seuramme naisten edustusjoukkueeseen Eliteen, ja pääsin! Nyt olemme treenailleet viisi kertaa viikossa tammikuusta lähtien ja ensimmäiset kisamme ovat toukokuussa Suomessa järjestettävät PM-kisat. Heinäkuussa meillä on edessä Sloveniassa järjestettävät EM-kisat ja joulukuussa SM-kisat. Nostopaikkani on side, mutta meininä ja takana olokin onnistuu. Jos tulee vielä jotain kysymyksiä mieleen niin kysykää pois! :) P.S. Pakko hehkuttaa (kun tulin tossa justiinsa treeneistä, jotka meni hyvin) kuinka hyvä mieli tulee kun treenit menevät hyvin! Hyvä treeni parempi mieli ;-)

9 kommenttia:

 1. Kiitos harrastus postauksesta! Oli tosi hyvä :) alkaa itselläkin mielenkiinto herätä kyseistä harrastusta kohtaan..:D

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Tosi kiva kuulla, että tykkäsit! :) ja suosittelen todella lämpimästi cheerleadingia, jos harrastusta etsit! :-)

  VastaaPoista
 3. Minkä ikäinen tarkalleen olit kun aloitit harrastamaan ? (: Onko kallis harrastus ?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Aloitin cheerin 13 vuotiaana :) Harrastuksen hinta riippuu siitä millä tasolla harrastat; kuinka monta kertaa viikossa on treenit, pakolliset varusteet, kisamatkat tms. kaikki tämä vaikuttaa hintaan :-)

  VastaaPoista
 5. ois nii unelma harrastus mut ei oo seuraa täälläpäi :(

  VastaaPoista
 6. voiko cheerin aloittaa vaikka ei ole mitään aikaisempaa kokemusta? (:

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - tottakai, mutta silloin kannattaa alottaa jossain harrastejoukkueessa ettei heti yritä päästä A-joukkueisiin :)

  VastaaPoista
 8. Heippa anni! Oon lueskellut sun blogia jo tosi pitkään ja tuli nyt vaan mieleen että mitä akroa osasit telinevoimistelussa ja kauan olit harrastanut ennen kuin opit flikin entä af, aff afv jne :-) ?

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!