14. kesäkuuta 2011

EM-leiri Kisakeskuksessa

Olimme koko viime viikonlopun Eliten kanssa EM-leirillä Kisakeskuksessa. Säät olivat niiiin lämpimät, että treenatessa salaa toivoin jopa niiden hieman kylmenevän, etten olisi kuollut lämpöhalvaukseen :-D Leiri oli onnistunut, mutta omalta osalta hieman harmittaa, kun sain kuulla, etten kisaakkaan seuraavissa kisoissa, eli EM-kisoissa, vaikka aluksi tarkoitus oli kisata. Pitää nyt vaan tsempata, treenata entistä kovemmin ja yrittää kehittyä lisää, että pääsisin sitten syksyllä kisaamaan :-)

än yy tee NYT!
Elite ja luonto -kuvakilpailun voittaja kuva

Toe touch
Sofian vääntö

Vaa'at

Alkulämppää pihalla
Jump!
Iltaohjelmaa ja ruokaa kodalla. Teema: mitä landempi sitä parempi!
Rosannan ja Lauran lande style
Eliisan lande style

Killeri

Idan vaaka
ps. hyihyihyihyi, näin käärmeen tuolla leirille! Se vaan tuijotti mua ihan paikoillaan. Sain melkein sydärin, kun huomasin sen ja lähdin juoksemaan pää kolmantena jalkana karkuun. En ehtinyt edes tarkistaa, että oliko se kyy..

12 kommenttia:

 1. Oon miettiny, et mikä on ton cheerleaderin 'tehtävä' joka esim yhes kuvassa on siis tpaita pääl ja se seisoo tossa vieres, ku muilla on ne asut ja ne nostaa yhtä ? :)

  VastaaPoista
 2. ^ ne on spottereita, eli varmistaa kisoissa stuntit, eli jos stuntti tippuu niin spotteri ottaa myös kiinni ja varmistaa ettei tule maahan asti.

  VastaaPoista
 3. HERRAN JUMALA TOI SUN TOUKKARI!!!!!!:o oon niiiiiin kade):

  VastaaPoista
 4. miten et o kisajoukkuees vaik sun toukkari on tollane?!?!:D

  VastaaPoista
 5. Mikä toi killeri on? Suorakierrevoltti? :D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Saitkin jo vastauksen, eli vieressä seisovat cheerleaderit ovat spottereita, jotka varmistavat stuntin alastulon.
  Anonyymi - no voi kiitos! :)
  Anonyymi - voi kun kisajoukkueeseen pääsisikin pelkillä hyvillä hypyillä ;-D Mun pitäisi saada vähän lisää lihasta ja akrobatiat varmemmiksi (mm. arabialainen-flikki-voltti, joka menee yksittäin, muttei kisaohjelmaan :/)
  Anonyymi - Joo killeri tarkoittaa suorinvartaloinkierrevolttia ;-D

  VastaaPoista
 7. jooooo kiva toi sun toukkari!! oon kade

  VastaaPoista
 8. Oi vitsit miten hieno toukkari !! Deem, en ees harrasta cheerleadingii ja oon kateellinen siitä = )

  VastaaPoista
 9. Anonyymi ja Sanni - kiitos! :))

  VastaaPoista
 10. höh tyhmää ettet päässy kisajengiin, vaikka huomaan sun teksteistä, että oot oikeesti motivoitunu cheerleaderi!! syksyllä sitte, tsemppiä kummiskin kisoihin ja itsesi kehittämiseen cheerleadingissä! Hyvää kesää<3

  VastaaPoista
 11. Anonyymi - ihana kiitos paljon! <3 Hyvää kesää sinulle :)

  VastaaPoista
 12. vau, hienolta näyttää!! :) Sulla on tosi kivanoloinen blogi, onneksi eksyin !

  _E

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!