20. heinäkuuta 2011

Landepaukku

Kotiuduttiin tänään landelta ja siellä tuli kyllä nukuttua ja syötyä koko viikon edestä, mutta kyllä meidän tämän kesän kunto-ohjelmalla ylimääräiset kalorit kulutetaan nopsasti pois ;-) Mökkisuunnitelmat menivät hieman uusiksi kun V unohti ottaa DVD-soittimen mukaan.. Vuokrasimme siis aivan turhaan 7 elokuvan paketin Filmtownista.. Mielestäni mökkeily kuuluu kesään ja oon ilonen, että pääsin tänä kesänä edes kerran käymään mökillä. Omalla mökillä Lapissakin olisi ollut kiva käydä, muttei aika riitä kaikkeen. Jospa lähtisin sinne sitten talvella.. :) Lähden tästä nyt katselemaan niitä elokuvia, joita piti mökillä katsella! ;D PS. Loppuviikoksi on luvattu kunnon hellettä, ihanaa <3 Ottakaa ilo irti! Mä ainakin otan ;-)

9 kommenttia:

 1. toi biisi on ihana ja niin on nää kuvatki! ootte vipenkaa nii söpöjä naminam

  VastaaPoista
 2. oi toi biisi<3 niin ihana! ja upeita kuvia!

  http://klipsiworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. aaaaaaw onko etes ihana toi sun ja sun poikaystävän kuva = <3<3.
  onko se otettu itselaukaisimella vai joku muu ottanu? :)

  VastaaPoista
 4. tän ei ois tarkotus nyt olla negatiivinen kommentti, mut oon löytäny sun blogista tosi paljo samaa ku mungolifen annan. Sanot poikaystävää V:ksi vaikka kaikki tietää jo sen nimen, edellisen postauksen otsikkokin on ihan kuin suoraa annan blogista. Ja vielä yksi juttu, jos tekstisi ois vähän rennompaa niii tätä ois paljo kivempi lukee! kirjoitat aika paljon kirjakielellä joka on kyllä minun mielestä ainakin todella inhottavaa luettavaa. ''Vuokrasimme'' = ''vuokrattiin''.
  ''Olimme'' = ''Oltiin''

  VastaaPoista
 5. ää, sun blogi on ihana! luin sen äsken kokonaan ja se oli alusta loppuun niin selkeää tekstiä jne.. :) mä oon niin kateellinen, et te kokoonnutte kavereittes kanssa viettelemään tollei iltoja ja näin :DD ku meidän kaveriporukassa ei oo semmonen tapana...
  ja sun hiukset! ♥ aivan ihanat :D

  VastaaPoista
 6. tuulit - biisi on ihana ja vipsu myös =)
  K L I P S I - kiitos! :)
  Anonyymi - Itselaukaisimella ;-D
  Anonyymi - Tiedän kuule monta muutakin, jotka käyttävät pelkkää alkukirjainta puhuessaan poikaystävästään tai jostain muusta läheisestä henkilöstä, joka ei välttämättä halua nimeään näkyviin blogissani. Uskon myös etteivät ihan kaikki hänen nimeään tiedä, eikä minun mielestäni kaikkien tarvitsekaan. Toiseksi jos tarkoitit otsikkoa "Coral" niin viittasin sillä ihan vain paitani väriin :-D Tarkoituksenani ei siis ollut lainata otsikkoa kenenkään muun blogista. ja viimeisenä tää on mun tyyli kirjoittaa blogia ja jos se ei miellytä just sua niin en voi asialle mitään. OOn saanut hurjasti positiivista palautetta juuri selkeästä kirjoitustyylistäni.
  Anonyymi - voi kiitos! :) tervetuloa vaan seurailemaan jatkossakin ;-)

  VastaaPoista
 7. awwww ihana toi kuva susta ja sun poikaystäväst!! ihanan romanttinen <3 sul on ihana blogi! :))

  VastaaPoista
 8. juu kiitos älä vaan muuta kirjoitustyyliäsi puhekieleksi! Sitä ei olis ollenkaan kiva lukea.Tämä nykyinen tyyli on hyvä. (kommentti vanhaan postaukseen, mutta löysin tämän blogin vasta äsken :))

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!