28. elokuuta 2011

GermanyWeinheim
Pikku tipu
Weinheim, vanhakaupunki


Juhlittiin pikkuveikan 7 v. synttäreitä ennen aikaisesti, että mekin ehittiin onnitella ja juhlia sitä :-)
Heidelberg
Saksan kotikadun viiniköynnökset
Kaks hulluu
Schlossparken
Näkymät Saksan kodin ikkunasta :-)
Ei sen enempää tekstiä Saksassa olosta, koska postailin jo siellä ollessani muutamaan otteeseen ja kerroin hieman tarkemmin, mitä teimme, missä kävimme jne. (joten jos alkoi kiinnostamaan niin eikun vaan selailemaan hieman taaksepäin postauksia ;-))

17 kommenttia:

 1. miksei sulla oo formspingii? ois helpompi kysyy kysymyksiii ja tällee :)

  VastaaPoista
 2. en ymmärrä miten jollai voi olla OIKEESTI noin ihanat hiukset. kadeeeee

  VastaaPoista
 3. Herrajumala oot kaunis!!! :O mitä sä oikeesti teet noille hiuksilles oon niiiiiiin kateellinen !

  VastaaPoista
 4. hei! :) oon lukenut sun blogias tosi kauan! must ois kiva jos tekisit kysymyspostauksen.. ois myös kiva saada sun ruokavaliosta joku postaus..

  VastaaPoista
 5. oot tosi kaunis, hiukses on tosi ihanat! :) minkälainen on ruokavaliosi, voisitko kertoa mitä syöt päivässä? syötkö säännöllisesti/ terveellisesti? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Oon selaillut monien formspringejä ja huomannut, että niiden pitäjät saavat siellä paljon enemmän haukkuja kuin kysymyksiä, joten en koe sellaista tarpeelliseksi. multa voi täällä blogin puolella kysyä, jos tulee mieleen jotain! :)
  sara - voivoi kiitos =)
  Anonyymi - pahpah, mutta kiitos paljon! :) yritän pitää niistä mahd. hyvää huolta:)
  Anonyymi - Tässä linkki kesäkuussa julkaistuun kysymyspostaukseeni: http://annib-a.blogspot.com/2011/06/anni-in-nutshell.html :-)
  Anonyymi - kiitän! Minulla ei ole minkäänlaista "tiettyä" ruokavaliota, enkä ihan kauheasti tarkkaile mitä syön. Tietenkin yritän välttää turhaa napostelua yms. mutta koska urheilen 5 x viikossa niin pitää syödä paljon, että jaksaa ;-D Arkena tulee syötyä terveellisemmin kuin viikonloppuisin. nykyään ruoka-aikani eivät ole kauhean säännölliset, kun ei ole äitiä laittamassa kotona ruokaa niin välillä saattaa päivällinen jäädä syömättä tms..

  VastaaPoista
 7. voisitko kertoa esimerkin päivän syömisistäsi? :) syötkö paljon hedelmiä/kasviksia? käytätkö mitään vitamiinivalmisteita kun hiuksesi ovat noin hyväkuntoiset ;DD

  VastaaPoista
 8. todella ihana blogi sulla :) osaat kertoa asioista mielenkiintoisella tavalla ja hyvät kuvat vielä kruunaavat kaiken :)
  Voisitko tehdä joskus postauksen jossa olisi kuvia sinusta vuosien varrelta ja kertoisit jotain menneistä vuosista :)

  VastaaPoista
 9. Noista syömisjutuista, niin ois kiva sellanen postaus jos pitäisit viikon ajan päiväkirjaa mitä ja kuinka paljon olet syönyt! sit koko viikon ruokalista tänne kerralla :p

  VastaaPoista
 10. hei teetkö sitä talo postausta teijän saksan kodista?:) ois jees!

  VastaaPoista
 11. oletko järvenpään lukiossa jos oot nii tunnetko iiro kudelin?

  VastaaPoista
 12. Anonyymi - Tällä hetkellä mulla ei ole mitään "tiettyä" ruokavaliota ja syön vähän mitä sattuu milloin sattuu elämäntilanteestani johtuen (pitäisi parantaa tapoja..) En siis ole oikea ihminen jakamaan hyviä ruokailu vinkkejä :s Hiuksiani hoidan shamppoolla ja hoitoaineella. Latvoihin käytän Schwarzkopfin jotain hiuksiin jätettävää hoitavaa öljyjuttua (jonka nimeä en nyt tiedä, koska ostin putelin Saksasta enkä osaa Saksaa =D) sekä Schwarzkopfin hiuksiin jätettävää kosteuttavaa hoitosuihketta. Nyt olisi tarkoituksena hankkia jotain hieman laadukkaampia tuotteita, koska hiusten latvat kuluvat niin nopeasti, mutta teen lähiaikoina kattavamman postauksen hiuksistani ja niiden hoidosta, koska saan niihin liittyen paljon kysymyksiä! :)
  Anonyymi - Kiitos ihan hirveästi! Itseasiassa sellainen on ollut jo jonkin aikaa suunnitteilla ja olen siirtänyt jo koneelle hieman vauva kuviani, joita voisin käyttää ;-)
  Anonyymi - hui kamala.. siinä saattaisin itsekin järkyttyä, että mitä kaikkea sitä suuhun tuleekaan pistettyä ;-D mutta pistetään harkintaan!
  Anonyymi - Kyllä teen! Se on tuolla luonnoksissa paria juttua vaille valmiina :)
  Anonyymi - Olen joo, mutta nimi ei ainakaan sano mitään :)
  Helmi - kiva kuulla, että tykkäät =)

  VastaaPoista
 13. voisikko oikeesti tehä formspringin :) poistaisit vaikka jos tulee liikaa haukkuja / et julkaise niitä!

  ois tosi kiva!!!!!!!!! :)
  niin ja voitko tehä hiuspostauksen tai jonku mis esittelet hiustuottees!

  VastaaPoista
 14. ei se mitään! voisitko kertoa esim. yhden päivän syömiset? tai minkälaista ruokaa syöt esim. aamupalaksi? :) kaikkihan me herkuttelemme, kerro nyt (;.. suositko täysjyvä-valmisteita/vältätkö hiilareita? syötkö lautasmallin mukaan, 2x ateriaa (lämmintä) päivässä+ pikkupalat :) suunnilleen mitä syöt yleensä, voisitko kertoa? syötkö paljon kasviksia ja hedelmiä?

  VastaaPoista
 15. I love your photos!! I love Germany...my best friend is from Germany!
  Kisses from México city!
  :)
  muakkssss!

  VastaaPoista
 16. Anonyymi - En ainakaan tällä hetkellä koe formspringia tarpeelliseksi, mutta saa nähdä tulevaisuudessa! :) Kyllä hiuspostaus on suunnitteilla.
  Anonyymi - Ruoka aiheisia postauksia on toivottu nyt jonkin verran, että ajattelin harkita sellaisen tekoa! :)
  Gaby de Modacapital - Thank you soo much! :))

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!