19. syyskuuta 2011

AutumnTänään pyöräillessäni kouluun tajusin (vihdoin ja viimein), että nyt on syksy! ja kovaa vauhtia ollaan menossa kohti talvea. Aamulla arvoin, että pistänkö jalkaan ballerinat vai tennarit ja onneksi päädyin jälkimmäiseen vaihtoehtoon, sillä kotiin päin polkiessani satoi ja tuuli niin, että olin aivan jäässä tennareistakin huolimatta. Taitaa alkaa pikkuhiljaa olla ballerina -kelit ohitse.. Oonko ainoa josta tuntuu, että nykyään sataa melkein joka päivä? Toisaalta ihan hyvä, että sataa näin koeviikolla, eipä ainakaan tee mieli liikkua pois neljän seinän sisältä ;D + Sadepäivät on muutenkin mitä parhaimpia tekosyitä vain löhöillä kotona, katsella leffoja, syödä herkkuja ja olla tekemättä mitään :) Tämä päivä koostui: koulupäivästä, (liian vähäisestä) lukemisesta, V:stä ja akrotreeneistä, jotka meni itseasiassa aika hyvin! :-) Juttelin tänään koulussa kavereiden kanssa vanhojen tansseista ja kun kuulin, että monet olivat jo varanneet aikansa kampaajalle, tuli mulle kiire varata omani ja soitinkin heti äitini ex-vakkari kampaajalle ja varasin sille ajan. Nyt on ajanvaraus hoidettu pois alta ja eikun vaan kampausta miettimään! Isoin kysymys on se, että laitanko kaikki hiukset kiinni nutturalle vai laitanko ne vain puoliksi kiinni ja jätän loput auki kiharalle, mitä mieltä olette?

32 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, meilläpäin ei oo läheskää noin syksyistä :)
  Hmm, sulla on aivan ihanan pitkät hiukset joten niillä saa tehtyä vaikka mitä ihanaa ! Ite kihartaisin sun hiukset ja keräisin ne rennosti mutta kauniisti osioittain ylös niin, että takaraivolle muodostuu ylös nutturantapainen josta hiukset sitten laskeutuvat kuitenkin selkää pitkin ihanina kiharina :) En osaa selittää mutta osaisin tehdä sellaisen ! :D Toivottavasti pääsen tänävuonna tekemään jonkun vanhojentanssikampauksen<3

  VastaaPoista
 2. Ootko sä siis lukion ekalla nyt?

  VastaaPoista
 3. Wanhoihin suosittelen laittamaan puolinutturan ja loput hiukset auki. Nutturoita näkee aivan liikaa. Aukinaiset hiukset ovat näyttävät ja vetävät katseita puoleensa. Lisäksi suosittelen päälaelle esimerkiksi valkkia, joka tuo kampaukseen korkeutta ja mahtipontisuuttaa. :) Itse tanssin wanhat 2009 ja olen tyytyväinen, että valitsin "aukinaisen kampauksen". :>

  VastaaPoista
 4. täh häh, pitääkö/kannattaako wanhoja varten oikeesti varata kampaaja 1-2 vuotta etukäteen? :O nimimerkillä ei henk.koht. kokemusta wanhoista.

  VastaaPoista
 5. kaikki hiukset nutturalle! :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan syksyisiä kuvia! Tykkään tosi paljon noista sun farkuista, aivan ihana kuosi! :) Niinpä, miten syksy onki yhtäkkiä täällä ku just oli kesä, ja sadetta pukkaa tulemaan välillä just viiski päivää putkeen. Sulla on kyllä herranjestas niin pitkät hiuksetkin, ja tommoset kauniit kutrit että jotenki olis ihana et osa niistä olis auki ;o mut jos löytyy joku kiva kampaus missä ne olis kiinni niin vois olla ihanat niinki. Anyway, näytät varmasti upeelta iha kummin vain! :-)

  VastaaPoista
 7. puoliksi kiinni ja loput auki kiharalle vois sopia (: toisaalta sulla on niin pitkät ja paksut hiukset että niistä saa kyllä tosi upean kampauksen!

  VastaaPoista
 8. Ihania syksyisiä kuvia!♥ Ja kivat farkut :) Niin tota , mä ainakin laittaisin sinuna hiukset sillai puoliksi kiinni ja sitten jättäisin noi ihanat kutrit auki! Mut tottakai ite päätät. Nättinä olet taas♥

  VastaaPoista
 9. missä koulussa oot?

  VastaaPoista
 10. sulle sais tosi hienon kampauksen ku sul on nii pitkät hiukset, joten mä kannatan kokonaan kiinni laittamista =) mut meinaatko tanssii vaa nyt ekal ku siithä ei saa muuta ku yhen kurssin vaik tanssiski kaks kertaa? tai siis ku nyt tanssit kai V:n kaa nii sen takii tanssit jo ekal?

  VastaaPoista
 11. Siis tanssitko ykkösvuonna vanhat? :) minkä väristä pukua olet ajatellut?

  VastaaPoista
 12. miks sä tanssit wanhat jo nyt? sähän oot 95! :O oottasit vaan omaa vuoroooooooooooooaaasiiii xd vai meinaakko sillonki tanssia?

  VastaaPoista
 13. Kannattaa laittaa vaan kaikki hiukset kiinni! :) Mulla tuli ainakii tanssiessa vähän kuuma ja oli vaa hyvä ettei pitkät hiukset hiostanu lisää. Ja esim joku nuttura pysyy paremmin koko päivän/illan siistinä, toisin ku avoimet hiukset :)

  VastaaPoista
 14. häh? ootko varanu oikeesti nyt jo kampaajan? vaikka eikö sulle oo vanhat vasta 2013? itellä on tänä vuona eikä oo mekosta tai kampauksesta tietoakaan...

  VastaaPoista
 15. Mun mielestä sulle vois sopia ton puoliksi auki-jutun lisäksi kiharretut hiukset jotka on kaikki koottu pään jommallekummalle puolelle ja laitettu niskasta kiinni (pinneillä tms.), että pysyvät vain pään toisella puolella ;) toivottavasti sait tostakin tekstistä selvaa :D

  VastaaPoista
 16. Kaikilla on wanhoissa hiukset kiharrettu ja auki tai jotenkin sivussa pinneillä tai jotenki puoliksi auki olevat kiharat. Jos ei halua olla ihan massa ja tahtoo erottua joukosta hienolla kampauksella,niin kannattaa tehdä jokin upea kampaus. nimimerkillä:kokemusta löytyy

  VastaaPoista
 17. no tee mitä teet ni sun hiukset näyttää satavarmaa hyvältä :D mut kantsii laittaa kumminki melko erilaine kampaus ku essil oli koska ku laitat sen mekonki ni ettette näytä ihan samalta :D mut mä en oo menos kampaajalle koska tuuli laittaa mun hiukset :) ja onha mulla noita kampaajatuttujaki sen verra et ei hätää vaikkei tupe onnistuiskaa laittaa :P -Annie (en jaksanu TAASKAA kirjautuu inee.....)

  VastaaPoista
 18. mulla ainaki läsähti ihan täysin koko kampaus kun mulla oli puoliks auki vaikka nukuin sohvalla istuma-asennossa :D se oli torstaina ihana ja perjantaina kamala...

  VastaaPoista
 19. puoliks kiinni ja loput auki, eli oon samaa mieltä ku muutamat muut!:) sulla on niin harvinaisen upeet hiukset että älä niitä kokonaan kiinni laita! :)

  VastaaPoista
 20. eeeeeeeeeeei vittu vitun 95 tanssit wanhat jo tänä vuonna???? sun jätkäns kaa? huhuhu oota vaa omaa aikaaaaaaaas rreps

  VastaaPoista
 21. Kiitos kaikille vastauksista! :) ja vastauksena muutamiin kommentteihin: Tanssin jo tänä vuonna vanhat, sillä haluan tanssia ne poikaystäväni kanssa ja hänellä on tänä vuonna omat vanhat. Tiedän, että vanhojen tanssi -kurssi on suunniteltu otettavaksi toisena vuotena, mutta mikään ei estä ottamasta sitä ensimmäisenä vuotenakaan. Tottakai olisi minustakin kivempi tanssia vasta sitten kun olen itse oikeasti "wanha", mutta tärkeämpää mulle on saada tanssia ne mulle rakkaan ihmisen kanssa :-) + En ole meidän koulussa ainoa 1. vuodenopiskelija, joka tanssii vanhat jo tänä vuonna :)

  VastaaPoista
 22. Minkä ikäne V on?:o

  VastaaPoista
 23. Ketä muita tanssii teistä ykkösistä tänä vuonna? Olen nimitääin samassa koulussa. :)

  VastaaPoista
 24. Anonyymi - -94.
  Anonyymi - En tiedä tunnetko, mutta Noora ja luultavasti Sannis ainakin mun kavereista :) ja pari mun kaveria, jotka ovat kakkosia, tanssii jätkien kanssa, jotka on ykkösiä :)

  VastaaPoista
 25. Ootko löytäny jo mekon wanhoihi? :)

  VastaaPoista
 26. Sun blogis on aivan ihana! muistan joskus galleria aikoina ku eksyin kattomaan sun kuvia (jotka btw oli varmaan upeimpia mitä oon nähny) ni oli ilonen yllätys löytää sun nyt sun blogiski:) Oootko muuten -95? Mä oon aina luullu et oot -93 ku näytät jotenki paljon vanhemmalta:D Ja hei suuresti tsemppiä ekaan koeviikkoon, toivottavasti sujuu hyvin!=)

  VastaaPoista
 27. Anonyymi - tanssin siskoni mekolla :) säästyypä rahaa eikä tarvitse stressata sen etsimisestä ;D
  Anonyymi - voii kiitoksia paljon! :)) Oon joo -95 ja kiitos tsempistä, sitä tarvitaan.. ;-D

  VastaaPoista
 28. Minkälainen siskosi mekko on? Voitko laittaa kuvaa? :)

  VastaaPoista
 29. älä vaan jätä hiuksia auki/puoliks auki!!!! se on ihan hirveä etikettivirhe!!! nutturoita on vaikka minkänäkösiä, -kokosia ja -mallisia et älä usko noita, jotka sanoo et pidä hiukset auki :D auki olevat hiukset näyttää arkisilta, homssuisilta ja keskeneräisiltä tommoses tilaisuudessa.

  VastaaPoista
 30. Jos sinulla ei ole vielä mekkoa, suosittelen vierailemaan Meccossa Kasarmikatu 23:ssa. Piipahda myös tykkäämässä Meccon facebook-sivuja! Vinkkaa tästä myös ystävillesi.

  VastaaPoista
 31. Anonyymi - ihana! ;-) näette sitten..
  Anonyymi - Mun mielestä hiukset puoliksi aukikin ois ihana, mutta niin ois joku ihana kampauskin! en tiedä vielä yhtään mitä teen :s
  Anonyymi - Mekko löytyy jo, mutta vinkkaan ystäville! :)

  VastaaPoista
 32. mun mielipide on et teet jonkun sellasen kampauksen missä hiukset kiinni! näyttää paljon silleen juhlavammalta. Ja sun hiuksilla saat kyllä vaikka mitä aikaan!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!