4. syyskuuta 2011

Happy birthday Rosanna!
Heippa! Eilen olin juhlimassa kaverini ja hänen kaverinsa yhteisiä 18-vuotissynttäreitä. He oli vuokranneet Helsingistä ravintolan juhlia varten. Paikka oli tosi kiva ja meno pysyi katossa koko illan ajan ;-) Paljon en ehtinyt kuvailemaan ja mukana oli vain digikamera, mutta jotain kuvia sieltä tuli sentään napsittua :) Kiitos illasta asianomaisille ja erityiskiitos illan juhlakalulle Roskulle! <3
Juhliin valmistautumista..
Juhlapaikka
Illan ykkös DJ:t ;-D
Päällä mulla oli Saksasta ostettu toppi/tunika (TALLY WEiJL), legginsit ja korkkarit, jotka on ostettu Sloveniasta.
Sinne humahti taas se viikonloppu ja eikun vaan seuraavaa odottamaan! ;D Multa on toivottu tositosi paljon mun ruokavalioon liittyvää postausta, ruokapäiväkirjan pitoa yms. joten nyt teillä on viimeinen mahdollisuus vaikuttaa asiaan: Haluatteko, että pidän ruokapäiväkirjaa ensiviikon ajan vai ette? Suunnittelin, että pitäisin sitä viikon verran (tai ainakin yrittäisin :D) ja listaisin sitten kaiken tänne. En ole vielä miettinyt, että tekisinkö yhden postauksen, missä tulisi koko viikon syömiset kerralla vaiko erillisissä postauksissa eri päivät, joten saatte kertoa millaisen te haluaisitte? :) Varoitan sitten jo etukäteen, että mulla ei ole mikään "malli" -ruokavalio, joten älkää odottako mitään vinkkejä parempaan/terveellisempään ruokavalioon! Omapahan oli toiveenne ;-)

22 kommenttia:

 1. tee vaa se ruokapostaus :)) mua ainakin kiinnostaa kuulla!

  ja aina vaan ihmettelen miten oot niin kaunis..kateusha tässä iskee D: ois myös kiva joku meikkipostaus!=)

  VastaaPoista
 2. mua kiinnostais semmonen postaus jossa on päivän ruoat ja liikunnat viikon ajalta, se ois tosi kiva ku näkis että minkä verran syöt ja mitä ja että kuinka paljon liikut :) ja pakko sanoo että oot ihan tajuttoman kaunis, huh kateushan tässä iskee! :)

  VastaaPoista
 3. Johan nyt! taas joudun kommaaamaan sulle muruseni.. oot tositosi kaunis!

  VastaaPoista
 4. Joo tee se ruokapäiväkirja postaus! :D

  VastaaPoista
 5. HÄRREGUUD YOUR BOOBS ANNI!!

  VastaaPoista
 6. ois kiva jos tekisit joka paiva etta mita oot sina paivana syony ja paljonko oot urheillu :)oot superkaunis!

  VastaaPoista
 7. joka päivä oma postaus ja samalla siinä menis se päivän asu??

  VastaaPoista
 8. Joo tee ruokapäiväkirjapostaus !

  Ootko muuten kisajoukkueessa nykysin ? (=

  VastaaPoista
 9. Jep.. ruokapäiväkirja kiinnostais!! Mielellään joka pvä ja treenit myös ja muutenki sun kauneudenhoidosta jne. ois kiva tietää :) oot ihana <3

  VastaaPoista
 10. Miks oot noin täydellisen näköne :(??

  VastaaPoista
 11. pidä sitä ruokapäiväkirjaa! ja jos jaksasit/kerkeisit nii olis kiva jos tekisit joka päivä erikseen postaukseen siitä, etkä sillai kerralla kaikkee :)

  VastaaPoista
 12. hei miten sä saat noi musiikit tollee 'pienesti' tohon? :D

  VastaaPoista
 13. jooo! ruokapv kirja :D ja ne liikunnatkin ois kiva siihen lisäks.. mut jos laittaisit joka pv postauksen mitä söit.. =)

  VastaaPoista
 14. Ihanat kengät! Ja vaatteet! Sopii ja istuu sulle tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
 15. Regina - Joo hyvä idea :) lisään siis liikunnan samaan pakettiin! ;-) kiitos kauheesti!
  tuulit ja Jarnas - kiitti =)
  Anonyymi - Tällä hetkellä olen kisajoukkueessa, mutta en halua silti sanoa sitä vielä varmaksi, koska olin ennen PM- ja EM-kisojakin kisajoukkueessa ja vain muutamia viikkoja ennen kisaa ilmoitettiinkin, että tilalleni tulee joku toinen.. joten saa nähdä miten käy tällä kertaa :) toivotaan parasta!
  Anonyymi - pahpah, täydellisyydestä kaukana!
  Anonyymi - Youtube video palkin saa pieneksi muuttamalla HTML-koodista "Height" -kohdan 25 :)
  Anonyymi - Jep, luultavasti yritän tehdä postauksen joka päivä, mutta välillä en välttis kerkeä niin saattaa tulla parikin päivää kerralla :)

  VastaaPoista
 16. Sulta on varmaan kysytty tuhat kertaa mutta siis värjäätkö noita sun ihania hiuksias vai ootko ihan luonnon blondi? :)

  VastaaPoista
 17. voi ! sun blogia on niin kiva lukea :) oot ihan mahtavan kaunis ! oon ihan kateellinen !! jatka samaan malliin. Ihan mahtava blogi sulla :)

  VastaaPoista
 18. Anonyymi - Oon muutaman kerran laitellut raitoja, mutta melko luonnollinen väri siis on :-)
  Love by Sara - kiitos ihana :)

  VastaaPoista
 19. hei mikä ton ravintolan nimi oli mikä oli teijän juhlapaikkana?:) ite etin just kans jotain hyvää kaverille synttäripaikaks...

  VastaaPoista
 20. Taidat olla tavanomaisesta rikkaammasta perheestä.. ja kaverisi myös, koska vuorkannut ravintolan 18 synttäreille.. :O Ei meiän vanhemmat :D

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!