12. lokakuuta 2011

Around the world 2010 part 2

Tässä tulee viimeinen Around the world -postaus! Tämän tekeminen hieman unohtui, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, vai? ;-)
Olimme viime vuoden syyslomalla tutustumassa Saksaan, jossa isäpuoleni jo silloin asui ja äitini ja pikkusisarukseni olivat muuttamassa sinne. Kävimme Frankfurtissa ja Heidelbergissä, jotka ovat molemmat todella ihania kaupunkeja! Loman aikana kiertelimme nähtävyyksiä ja mahdollisia tulevia asuinalueita, shoppailimme, söimme ja nautimme toistemme seurasta.
mami <3

rakkaani <3

Heidelberg

Heidelberg schloss
sisko <3

7 kommenttia:

 1. ihania kuvia! tuli muutes mieleen, että onko noi pikkusisarukset ihan täysiä sisaruksia, vai onko ne isäpuolesi ja äitis lapsia? :)

  VastaaPoista
 2. oon monista sun postauksista lukenu Heidelberg juttuja ja miettiny et miten se kuulostaa niin tutulta ja nyt vast tajusin et meki käytii siel monta kertaa ku asuttii saksassa! ihan sairaan kaunis kaupunki =)

  VastaaPoista
 3. Lotta - kiitos!
  Anonyymi - isäpuoleni ja äitini lapsia :) kiitän!
  janinaclarissa - jep! yks mun lemppareista siellä =)

  VastaaPoista
 4. sinä ja siskosi olette ihan tajuttoman kauniita! kadehdin hiuksianne ihan suunnattomasti, miten olettekin saaneet ne noin pitkiksi... aivan ihana blogi! :)

  VastaaPoista
 5. mistä nuo saappaat ovat mitkä ovat jaloissasi ekoissa kuvissa? :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - voii kiitos molempien puolesta! :)
  Anonyymi - NewYorkerista :-)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!