27. marraskuuta 2011

SM-leiri 2012 Ihanaa leijonat ihanaa!Vee ää äs yy, väsy! Leiri takana ja SM-kisat edessä. Saatiin hiottua ohjelma pikku juttuja myöten upeaan kuntoon. Nyt vielä vikat viikot ennen kisoja treenataan ihan täysillä :-) Huomisen jälkeen koeviikko on virallisesti paketissa. En ole vielä keksinyt, miten palkitsisin itseni sen johdosta.. Huomenna on treeneistäkin vapaata, joten leffa, herkut tai shoppailu ei kuulostaisi ollenkaan pahalta ;-) Nyt kuitenkin vikat panostukset kehiin ja viimeistelemään leirillä hätäisesti tehtyä äidinkielen essee suunnitelmaa.

13 kommenttia:

 1. mikä ihme toi toisen kuvan tissi/maha systeemi on? vai onks ton paidan alle vaa menny oudosti ilmaa?

  VastaaPoista
 2. Oot niin ihana tyttö ku et oo joka viikonloppu bilettämässä, vaan keskityt kouluun, harrastuksiin, kavereihin ja poikaystävään! :) Oot kyllä tosi hyvä ja kauniskin roolimalli. <3

  VastaaPoista
 3. Tuli mieleen että etkö sä ikinä ns. ruoski joukkuetovereitas noilla hiuksillas kun ne on niin törkeen pitkät ponnarillakin ja teette noita voltteja ja kaikkia, vai ootko nostamassa ? enkä siis tarkottanu loukata, kunhan tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - hah, joo ilmaa paidan sisällä :) näyttää kyllä kieltämättä hieman omituiselta :-D
  Anonyymi - you make my day :) kiitän!
  Minka - Oon nostaja ja pidän treeneissä aina hiuksia nutturalla ettei ne olisi tiellä :)

  VastaaPoista
 5. Hei Anni! Tämä ei liity mitenkään postaukseesi, mutta on ysiluokkalainen ja mietin lukioon menoa ensi syksynä. Oon ihan kiitettävän hyvä koulussa, keskiarvo on vähän yli ysin pintaan. Sulla tais olla ysillä aikalailla sama, niin minkälaisia numeroita oot saanu nyt lukion aikana vaikka eihän teillä oo varmaan kerenny olla ku muutama jakso mutta kuitenki? Moni pelottelee että numerot tulee laskemaan todennäkösesti aika hurjasti.. Mutta kiitos jos vastaat ja ihanaa talvea sinulle =)

  - Oona

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Ysiltä lähtiessäni keskiarvoni oli 9.4. Nyt lukiossa ollaan saatu vasta ekan jakson numerot ja niistä tuli kolme ysiä, kaks kasia ja yks seiska. Ei ne numerot hurjasti laske, jos jaksaa tehdä töitä niitten eteen. Suurin muutos on ollut varmaankin se, että nyt tosiaan huomaa että enään ei pärjää sillä, että lukasee nopsasti koe-alueen läpi edellisenä iltana vaan pitää alottaa lukemaan aiemmin (paras ois jos lukisi kappaleita sitä tahtia kun niitä käydään, mutta multa se ei ainakaan ole vielä onnistunut) ;-D Kyllähän yläasteella sai paljon helpommin niitä kymppejä ja ysejä, mutta ei se lukiossakaan mahdotonta ole :)

  VastaaPoista
 7. teetkö sä paikaltee volttii kisois ?:)

  VastaaPoista
 8. toi hyppykuva on tosi makee ! :--D

  VastaaPoista
 9. Pitääks teillä olla treeneissä niinku omat rintsikat, urheilurintsikat ja viel t-paita siin päällä? Ja onks teillä kisoissa kans et omat rintsikat, urheilurintsikat sit viel toppi ja se kisapuvun paita? :o

  VastaaPoista
 10. tosi hienoi kuvii!

  http://turnthevolumelouder.blogspot.com/

  VastaaPoista
 11. Anonyymi - En :/ Se on työnalla oleva akro, jonka haluisin oppia nopsasti!! :)
  Anonyymi - jep! :)
  Anonyymi - Jokainen saa pitää mitä vaatteita haluaa treeneissä. Urheilurintsikat tai rintsikat eivät ole pakollisia, mutta suurin osa pitää pelkkiä urheilurintsikoita. Kisapuvun alla myös pelkät urheilurintsikat.
  Elina - kiitän :-)

  VastaaPoista
 12. ää... en malta oottaa millon se kuvapostaus tulee? :)

  VastaaPoista
 13. Anonyymi - Tulee heti kun on valmis ja saan kuvattua suurimman osan jutuista :) Haluan, että kuvat ovat hyvälaatuisia, mutta nyt useampana päivänä on ollut harmaa sää, joten valoa ei ole ollut tarpeeksi kuvaamista varten.

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!