17. joulukuuta 2011

Kultakauden 2011 päättäjäiset


 PM-, EM- ja SM-kulta <3
 Kidi hauvavauva
 Suomen mestarit 2012!
 Elite -mokkapalat

 Riian tsemppikortti saapui Jenkeistä hieman myöhässä ;-)
Kultaripset
 Illan naposteltavat
Meidän poika <3
Kiitos valmentajille, jojoille sekä kaikille Eliteläisille, jotka urheilivat kaudella 2011 Elitessä, mahtavasta kultakaudesta! Odotan innolla jo seuraavaa kautta :-) Tänään luvassa ystävien näkemistä ja huomenna heti aikasin aamusta treenaamaan akroa ja ostelemaan joululahjoja! (..jospa tällä kertaa löytäisin muillekin kuin itselleni jotakin ;-D)

17 kommenttia:

 1. Ihana mekko ja oot muutenki ihan suuuper kaunis :) Ja kysyisn et kun laittaa jonkun biisin youtubesta blogiin niin miten sen saa niikun pienennettyä sillain ettei näy esim koko musavideo vaan pelkkä sellanen mist voi painaa päälle/stop ja äänen voimakkuus, kuten sulla tais olla tossa edellisen postauksen alussa? Toivottavasti ymmärsit.. :D

  VastaaPoista
 2. Hei! onnea voitosta! pakko vaan sanoa, että kun ei tällaista urheilulajia, ei o nähnyt,niin toi epäaikaisuus suorituksissa häiritsi, välillä paljon, tottunut baletin yms.tasoiseen, niin näytti sekavalta,mut huutosakkiurheilussa varmaan ok! ONNEA HIRMUSTI VIELÄ!!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi kun söpö koira<3 Sheltit on aivan ihania :) Ja aaaaaa niin paljon kaikkee herkkua, tahtoo kans nyt :D! Tosi kauniina olit :)

  VastaaPoista
 4. onnee vielä ansaittu voitto en voi kuvitella kuin onnellisia ootte :)!! iha paita ja tosi kivoja kuvia :) + söpö koira !

  VastaaPoista
 5. tää tais olla jo kolmas postaus, missä hehkutat tätä "suomen mestaruuttasi"

  VastaaPoista
 6. Anonyymi - Muokkaa HTML -koodia ja muuta videon height="25" niin pitäisi onnistua :) Kiitti!
  Anonyymi - Kiitoksia :-) Tottakai mekin pyrimme täydelliseen yhdenaikaisuuteen, mutta virheitä sattuu aina.
  Minka - toi hauva oli aivan ihana! kiitän :)
  Anonyymi - kiitoskiitos =)
  Anonyymi - no voi ei, jos olen yhteen postaukseen linkannut kisasuorituksemme, yhteen kuvia kisapäivältä ja yhteen kuvia kauden päättäreistä :-D Toivottavasti kestät!

  VastaaPoista
 7. Aahh niin kaunis muru! Ps mua jäi oikeesti ärsyttää se eilinen kelloerehdys ;D mun pitää laittaa se kondikseen. Nyt tuli btw nälkä ku kattelin noit kuvia :)

  VastaaPoista
 8. oi vitsi näytätte niin onnellisilta! kova työ palkitaan aina! pitäkää hauskaa ja anni jatka samaa linjaa myös blogin suhteen, muista että bloggaamisen pitää olla hauskaa! :)

  VastaaPoista
 9. http://fashionmodel.fi/index.php?pageid=27&modelid=1830
  ootko sä tässä:)? ainakin saman niminen ja yhtä kaunis ja hmmm huomattava yhdennäköisyys, jos oot niin vau en tienny et oot tehny mallin hommiikin!:)

  VastaaPoista
 10. ne ketkä ei ite harrasta cheerii ei todellakaa tiedä kuinka raskasta se on!:D futis tai mikään jääkiekko ei oo lähelläkään ohjelman raskuutta!

  VastaaPoista
 11. ton anonyymin linkittämät kuvat susta on sika ihanii! :-) mikset enää meikkaa tollee? ja sun hiuksetki on noist paaaaljon nätimmät 8)

  VastaaPoista
 12. JP - Tosiaan harrastan kilpacheerleadingia enkä huutosakkiurheilua ;-D
  Tuuli - kiitos mussu <3 haha nytpä ainakin virität kellos oikeeseen aikaan ;-D
  Anonyymi - Kiitoksia paljon!! :) muistetaan ;)
  Anonyymi - siellähän mä, noista ajoista on kylläkin jo pieni tovi eikä niitä mallihommia oikein tullut :-D
  Anonyymi - Jep, 2,5 minuuttia kuulostaa vähältä, mutta se on yllättävän raskasta kun siinä ajassa pitää huutaa, hyppiä, tanssia, nostella ja heitellä ihmisiä, tehdä akrobatia sarjoja, hymyillä ja nauttia siitä mitä tekee ;-D
  Anonyymi - Kiitos :) Haluan meikata nykyään luonnollisemmin.

  VastaaPoista
 13. Näytät tossa ekassa kuvassa niin paljon sun isosiskoltas, vaikka ootte te kyllä muutekin tosi samannäköisiä ja molemmat hirmu nättejä! :)

  VastaaPoista
 14. Anonyymi - voi kiitos :-D
  Anonyymi - Pyh enpäs näytä! ;-)
  Anonyymi - Kiitoksia paljon :D

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!