12. joulukuuta 2011

Suomen Mestarit 2012!

Oon niin onnellinen :') <3

40 kommenttia:

 1. Paljonpaljon onnea! Oon tosi ilonen teiän koko joukkueen puolesta, et viimeinki pääsette kokemaa sen saman mitä Enkelit ja Timantit, eli Suomen edustamisen Floridassa :---)!

  VastaaPoista
 2. Onnea! upea ohjelma, harmi kun toi 2-1-1 tuli alas :/

  VastaaPoista
 3. Huurjan isot onnittelut!=)

  VastaaPoista
 4. oi miten ihana toi palkintojenjakovideo, ja toi esityskin on tosi hyvä (vaikka en ite kyllä cheeristä mitään tiedäkään :D). onnea tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. SUURET ONNITTELUT ! :--D

  VastaaPoista
 6. voi paljon onnea!:)

  ♥essi-bltn.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno ja onnistunu esitys! kun katoin tota palkintojenjako videota ni yhtäkkiä vaa purskahdin itkuun, se oli jotenki niin koskettava ja ihana! Onnee hirmusesti! :)

  VastaaPoista
 8. UIII!! tuli kylmät väreet kun katoin teijän ohjelman, super hyvä! onneks olkoon<3

  VastaaPoista
 9. onnee viel täälläkin ihan älyttömästi! :)

  VastaaPoista
 10. onnee tositositosi paljon!

  VastaaPoista
 11. Voi vitsit, onnea! :) Vaikka eihän tää kyllä mikään yllätys ainakaan minun mielestä ollu... ;) Tykkään ja seuraan cheerleadingiä, mutta omalla paikkakunnallani on niin surkea harrastusmahdollisuus, että en ole (enää) joukkueessa.

  Löysin muuten sinun blogin ihan sattumalta kun etsin tietoa napakorusta ja google sitten antoi yhdeksi tulokseksi tämän. :D Ja niin, tykkään tosi paljon! Vaikutat tosi mukavalta ja ihanalta tytöltä ja sulla on tosi kauniit hiukset! :)

  VastaaPoista
 12. Te tytöt ootte niin ansainnu voiton! Onneksi olkoon koko joukkueelle :)Mä niin arvasin, että ketkä on kärkikolmikossa! Nyt vaan kovasti treeniä, niin meette ja näytätte koko maailmalle mistä on Suomen cheerleaderit tehty ;)

  VastaaPoista
 13. Jännitin katsomossa ihan älyttömästi miten teillä menee, ja oon tositosi ilonen teiän puolesta että pääsitte mm-kisoihin edustaan! ootte huippuja ♥

  VastaaPoista
 14. onneee tosi paljon! :) ihastelin yleisöstä asti sun ihania hiuksia! tunnistin koko aika et missä meet :) rakastan sun hiuksia ♥

  VastaaPoista
 15. Ootko muuten nousija? :)

  VastaaPoista
 16. pakko myöntää että itku tuli ku katoin tota palkintojenjakoa. näin yhtäkkiä liian monta ihmistä joiden unelma toteutui :) itsekkin olen halunnu kauan päästä isompiin piireihin cheeriksi mutta ei kun asun niin kaukana kaikesta. PALJON onnea ♥ ! ja hyvin veditte :)

  VastaaPoista
 17. ei se voitto nyt kumminkaa noin hienoo oo... huoh jotain itkette "onnesta"

  VastaaPoista
 18. Teitkö paikalteen voltin teiän ohjelmas?

  VastaaPoista
 19. oootko nousija ja ootko tossa keskellä missä sortui toi juttu :S

  VastaaPoista
 20. Saanko kysyä, että uskotko Jumalaan ja taivaaseen? :o

  VastaaPoista
 21. huimasti onnea koko joukkueelle ! oon kyl sitä mieltä et ansaitsitte voiton ja matkan floridaan !:) itelläki tuli kyllä kyynel silmään ku katto tota palkintojenjako videoo ja mietti kuinka hieno fiilis toi voikaan olla !=) nyt vaan meette näyttään mistä meidän pikkunen suomi on tehty !(;

  VastaaPoista
 22. Tuolle yhdelle anonyymille, joka tulee aina aukomaan jotain negatiivista joka toiseen postaukseen: pysy pois tästä blogista, kun et tykkää! Ja harkkaapa ite viitenä päivänä viikossa ja leiriviikonloput päälle, ja oo sit ihan viilee, kun tavoite ja unelma toteutui. Ai nii, sähän varmaan käyt ite joka vuosi Floridassa ja Italias... Mitä siitä nyt niin onnellinen oleen? Nimim. sivustaseurannut

  VastaaPoista
 23. Kiitos todella paljon kaikille koko joukkueen puolesta! Ollaan Eliten kanssa tosi onnellisia ja odotetaan innolla, että päästään treenaamaan uusia juttuja :-) Vastauksia: Tottakai harmittaa tuo 2-1-1, koska onnistuneena se on niin UPEA, että olisi ollut ihana näyttää se kaikille, mutta onpahan vielä jotain parannettavaa MM-kisoihin ;-) En ole nousija enkä tee, ikävä kyllä, paikalteen volttia ohjelmassa, mutta olen päättänyt, että opin sen mahd. pian! :) ja olen todellakin niin onnellinen voitosta, että vieläkin itkettää sen pelkkä ajatteleminen :-D Niinkuin jälkimmäinen anonyymi sanoi: "Treenaa itse 5-6 kertaa viikossa ja ole viikonloppuja leireillä äläkä sitten itke, kun suurin unelmasi toteutuu".

  VastaaPoista
 24. paljon onnea koko joukkueelle!

  onko jollain muulla teidän joukkuelaisellanne blogia?

  VastaaPoista
 25. onnea tosi paljon koko joukkueelle!! mullakin tuli kylmiä väreitä kun katoin tota videoo:) aivan upea esitys! suomi saa olla ylpee teist (:

  VastaaPoista
 26. Rupesin itkee liikutuksesta tota palkintojenjakoa kattoessa, se oli jotenkin niin upeaa nähdä kun niin monen suurin unelma toteutuu ja kuinka onnellisia kaikki on ja tätä kommenttiakin kirjottaessa itkettää tuo, hurjan paljon onnea teille! <3

  VastaaPoista
 27. mistä sut löytää tosta videosta :)?
  ootko sä toi jonka flikki menee vähän vinoo lopus? tosi vaikee nähä:D

  VastaaPoista
 28. Anonyymi - Kiitos! tietääkseni muilla joukkueestani ei ole blogia :) Ilmoitan jos olen väärässä ;-D
  Anonyymi - voi kiitos ihana :')
  Minka - Kiitoksia :)
  Anonyymi - Mä oon alussa oikealla takana kyltin kanssa (hiukset sellasella hassulla nutturan tapasella, ettei ole tiellä ;-D) ja kierrevolttiheitoissa oikealla etuna ja sieltä kulmaan oikeaan kulmaan tekemään akroa ;-)

  VastaaPoista
 29. mun tietääkseni tinjalla on myös blogi nykyään?

  VastaaPoista
 30. Jessica - kiitoksia :)
  Anonyymi - Aijaa, pitääkin selvittää asia!:)
  Anonyymi - kiitän!!

  VastaaPoista
 31. Hienoa, kun voititte, mutta näin "alaa" aikaisemmin ei katsoneemman mielestä liikkeet tos. eriaikaisia ja muutenkin yleisvaikutelma tosi sekava, mutta hienoja noi nostettavvien tyttöjen hypyt TODELLA, ONNEA! JA MENYSTYSTÄ JATKOSSAKIN!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!