15. helmikuuta 2012

Let's fake it!

Yleensä vannon luonnollisuuden nimiin, mutta tällä kertaa poikkean hieman periaatteistani, sillä wanhoihin minulle tulee rusketus purkista, kynnet paketista sekä muutama  irtoripsitupsu tehostamaan silmämeikkiä. Kai sitä nyt kerran saa prinsessa olla ;-)
Rusketus loihditaan ACO self tanning lotionilla, jonka ostin apteekista hintaan 13,95€. Onneksi mulla on vielä hieman omaa väriä jäljellä Thaimaan reissulta, joten itseruskettavan pitäisi vaan vähän tehostaa rusketusta ja lopputuloksesta pitäisi tulla melko luonnollisen näköinen. Tekokynnet ostin Seppälästä hintaan 10,95€ ja irtoripsitupsut ovat myöskin Seppälästä hintaan 8,95€.
Hieman ensimakua huomisesta.. Vähän alkaa jo jänskättää! Huomenna aamulla menen koululle katsomaan abishowta ja -galleriaa, jonka jälkeen suuntaan kampaajalle ja kotiin laittamaan meikit nassuun. Illalla on meidän juhlien aika :-) Tsemppiä kaikille, jotka tanssivat tänä vuonna omat wanhansa, nauttikaa päivästänne prinsessana tai prinssinä!

18 kommenttia:

 1. Ei mitenkään pahalla mutta ihan pakko kommentoida tähän. Anteeks että kaikilla ei vaan ole luonnostaan pitkiä/paksuja hiuksia, tuuheita ripsiä, pitkiä/vahvoja kynsiä tai varaa käydä "joka" kuukausi ulkomailla hakemassa rusketusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Tekstini ei ole tarkoitus loukata ketään. Minulla ei ole tuuheita ripsiä, pitkiä/vahvoja kynsiä tai varaa käydä "joka" kuukausi ulkomailla hakemassa rusketusta ja siksi kerroinkin tässä postauksessa, että wanhoihin tulee ripset, kynnet ja rusketus "paketista". "Yleensä vannon luonnollisuuden nimiin.." -lauseella tarkoitin, että yleensä haluan olla mahdollisimman luonnollisen näköinen, mutta tällä kertaa haluan panostaa enemmän ja olla oikea "prinsessa" :-) Toivottavasti ymmärrät, mitä tarkoitan..

   Poista
 2. Meillä on wanhat vasta huomenna.. luulin että ne on kaikilla samana päivänä pitkin Suomea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tanssitaan wanhat kahtena päivänä :) Eli tänään tanssittiin vanhemmille ja huomenna tanssitaan koululle :)

   Poista
 3. kiva blogi sulla! :)

  http://diaryparadise-millan.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Onnea tansseihin :-) toivottavasti saadaan nähdä kuvia asustasi !

  VastaaPoista
 5. Miten tanssit vanhat,kun kerta olet syntynyt vuonna 95 :-)?Vai oletko edes:D Oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen -95, mutta tanssin vanhat vuotta aiemmin, koska haluan tanssia ne poikaystäväni kanssa.

   Poista
 6. etkö sinä ole 95 syntynyt niin miten sinulla on jo nyt wanhat vaai oletko 94 ? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen -95, mutta tanssin vanhat vuotta aiemmin, koska haluan tanssia ne poikaystäväni kanssa.

   Poista
 7. En malta odottaa että näen sun mekon ja kaiken! <3

  VastaaPoista
 8. SUN MEKKO OLI AIVAN IHANA ! =) mutta jäin kaipaamaan hymyä.. :/ =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos <3 joo vähän jännitti kun piti koko ajan varoa astumasta helman päälle, kun oli vähän liian pitkä :/ Mutta huomenna huomenna pistän korkkarit jalkaan niin jospa tanssikin alkaisi sujua paremmin :)

   Poista
 9. Mä tanssin vanhat viime vuonna, ja meilläkin oli täällä koulussa sillein että torstaina tansittiin vanhemmille, sukulaisille, kavereille, kaikille jotka vaan halusivat tulla katsomaan, ja perjantaina esiinnyttiin ala- ja yläasteelaisille sekä lukiolaisille :). Yhteensä 3 näytöstä. Mun mielestä se on tosi hyvä käytöntö, niin sitä "juhlahumua" kestää pidempään eikä kaikki tnassit ole hetkessä ohitse :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mutta tyhmää kun kampauksen ja meikin kanssa tulee ongelmia kun on yö välissä ;-D

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!