25. helmikuuta 2012

Wanhojen jatkot

Alkuun pieni kooste Jäken lukion wanhoista:
Multa on kyselty, että millaset jatkot meillä oli ja mitä mulla oli päällä, joten laitoin tänne nyt muutamia kuvia meidän jatkoilta:
Wanhojen tanssikomitea oli vuokrannut jatkopaikaksi Järvenpääläisen tanssikeskuksen, jossa oli todella paljon tilaa juhlia/tanssia. Sinne oltiin tilattu DJ soittamaan musiikkia koko illaksi sekä kaksi valokuuvaajaa ottamaan kuvia.

Päällä mulla oli siskolta lainattu pikkumusta ja H&M mustat korkkarit sekä samat korut ja tiara, jotka olivat wanhojen tansseissakin.
Jatkoilla oli tositosi kivaa ja kellon lyötyä 00.00 pääsin juhlimaan omia synttäreitänikin siinä samalla, eli kaksi kärpästä yhdellä iskulla ;-)

P.S. Kotiuduttiin eilen yöllä Saksasta. Mulla on ikävä jo nyt rakkaitani siellä.. Reissu meni tosi kivasti lukuunottamatta pientä kipeilyä, mutta muuten oli ihanaa <3 Kuvia luvassa myöhemmin :-)
+ Vielä on aikaa KYSYÄ, jos joku asia askarruttaa!

6 kommenttia:

 1. kauheeta ku toi yks kaatu:D mut sää oot kyllä todella kaunis ja kiva mekko!:)

  VastaaPoista
 2. näyttävä rintavarustus...!! :)

  VastaaPoista
 3. Miten teit hiuksien kanssa kun tansitte kahtena päivänä. Kävitkö molempina päivinä kampaajalla? vai miten teit ja paljon se tuli maksamaan? :D

  VastaaPoista
 4. ihanat hiukset sul ! voi että oon kateellinen..

  tuu hei tsekkaa munkii blogi, joka tottakai kaipailee aina uusii ihania lukijoita :-) jos vaikka tykkäisit !
  http://themomentsoflaura.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Toi Onnin video on nii helmi!!;DD
  Mäki oisin halunnu jatkoille:(

  VastaaPoista
 6. hei toi teijän jatkopaikka vaikutti tosi kivalta :) tiiätkö yhtään yhteystietoi mihin vois soittaa ku oltais kiinnostuneita mun lukion kaa vuokraa toi tänä vuonna meijä jatkopaikaks :) vai onkoha toi varattu jo teijän lukiolle tänäki vuonna ? :) ois tosi kiva jos osaisit auttaa ku netistä ei oikee löydy mitää.. väärä numero vaa

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!