3. maaliskuuta 2012

Kevätsää lämmittää

 Aivan upea sää tuolla ulkona! Taas ollaan askeleen lähempänä kevättä ja kesää :-) Tänään oli pikkusen helpompi herätä siinä seitsemän maissa kuin yleensä ja lähteä treeneihin, koska aurinko paistoi ja oli lämmin, tai no ainakin lämpimämpää kuin yleensä ;-D Kotimatkalla treeneistä kävin kirjastossa ja etsin siellä n. 30 min uutta kirjaa luettavaksi, koska sain juuri luettua Cecelia Ahernin Suoraan sydämestä -kirjan (suosittelen luettavaksi! ihana <3) loppuun, tuloksetta. Nyt V:lle syömään ja katselemaan rästiin jääneitä salkkareita. Myöhemmin tänään luvassa tutustumista muihin Suomea MM-kisoissa edustaviin joukkueisiin ja illalla näen pupskua ja kavruja, saa nähdä mitä kivaa keksitään ;-) Ihanaa viikonloppua teille!

15 kommenttia:

 1. Meilläpäin on kans tosi ihana sää, aurinko vaan paistaa kokoajan!:) Ihanaa kun kesä tulee<3

  Aivan ihana mekko ollu sulla wanhoissa!

  VastaaPoista
 2. ihanan värinen toi mekko <3 !

  VastaaPoista
 3. oot kyllä ku prinsessa (=

  http://inka-neverendingdream.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. millon vastaat niihin kysymyspostaus kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 5. sellaista toivepostausta haluisin et esittelisit sun koko peruspäivä meikin videolla, ja muitakin videopostauksia olisi todella mukava nähdä! olet todella kaunis nainen, poikaystäväsi on varmaan todella ylpeä nuon kauniista naisesta.... olette myös todella hyvä pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videopostaukset ei tunnu ihan mun "jutulta", mutta pitää kattoa jos toteuttaisin jonkun postauksen video muodossa :) kiitos!!

   Poista
 6. VOi ei ku oot niin kaunis!!!!!:) Ihana mekko ja hiukset ♥

  http://josecret.blogspot.com/

  VastaaPoista
 7. oot tosi kaunis! ja ihana mekko, korut, hiukset ja kaikki:)

  http://chokolateeyes.blogspot.com/

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!