26. maaliskuuta 2012

Pohjoismaiden mestarit 2012!

Tänään aamulla palattiin Ruotsista laivalla takaisin Suomeen. Ehdin olla n. 5 min kotona, kunnes piti jo lähteä kouluun. Viikonloppuna voitettiin Pohjoismaiden mestaruus Eliten kanssa! :-) Kisaohjelma julkaistaan vasta MM-kisojen jälkeen. Mulla on kauhea kasa kuvia matkalta odottelemassa, mutta nyt en kyllä ehdi alkaa väsäilemään niistä postausta, koska meillä alkaa huomenna koeviikko ja mulla on paljon koulujuttuja rästissä, kuten mm. biologian kurssityö ja kokeisiinkin pitäis varmaan alkaa pikku hiljaa lukea.. ;-D Palaillaan loppuviikosta!

19 kommenttia:

 1. onneksi olkoon ! (:
  onko järvenpään lukiossa hankalaa vai täytyykö oikeasti päntätä ? siis normaalin tallaajan kengistä katsellen :D sinulla varmasti melko helppoa kun muutenkin pärjäät koulussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :-) Eihän se lukio siihen hankaluuteen kauheesti vaikuta, uskoisin, että joka lukiossa on melkein yhtä "hankalaa" ;-) Tottakai lukiossa pitää tehdä enemmän duunia, jos haluaa saada hyviä numeroita mutta ei se mahdottomuus ole :) Tunnilla kuuntelu ja kertailu silloin tällöin jakson aikana + 1-2 pv kokeisiin lukua on ainakin (toistaiseksi..) toiminut mulla ihan suht. hyvin :)

   Poista
 2. onneee voitosta! Mut ei kauheen yllättävää ollut ;) !!

  VastaaPoista
 3. se ohjelma on jo joka paikassa:D kaikki on nähny sen jo:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yrittäny ettii, enkä mistään löytäny... Älä yleistä

   Poista
  2. oli pari päivää youtubessa mutta joku varmaan ilmoitti videon lataajalle että poistaisi videon ja poisti.. onneksi kerkesin itse ainakin nähdä :p

   Poista
  3. Ei se nyt ihan joka paikassa ole :) Toivomme, että ohjelmaa ei julkaistaisi ennen MM-kisoja.

   Poista
 4. Kisaohjelma julkaistaan vasta MM-kisojen jälkeen. < Meettekö samalla ohjelmalla kisoihin, mutta vaikeutatte sitä? :)

  VastaaPoista
 5. Onnea kovasti! Itsekin olen aikaisemmin ollu Cheerleading toiminnassa mukana itse harrastajana sekä valmentajana. Siitä on tosin jo jonkin aikaa. Nyt mun sisko on aktiivisesti mukana molemmissa rooleissa :) Kisamatkat oli aina ihan parhaita ja niissä oli jotenkin niin se oma fiilis <3

  <3llä: http://khetkia.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. onneeee! :--)<3 ps. sulle on haaste mun blogis.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti mussuli <3 oo, pitää käydä kattomassa ;-)

   Poista
 7. Katselin youtubesta jotain cheerleading MM-kisoja ja huomasin että kaikki tiimit olivat pukeutuneet oman maan lipun väreihin. Onko teilläkin sitten sinivalkoista yllä vai kisaatteko noissa punaisissa puvuissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meilläkin on MM-kisoissa sini-valkoiset Finland -puvut :-)

   Poista
 8. En tiedä tuleeko yllätyksenä mut ne lävistysliikkeen korut ei todellakaan ole hopeisia vaan kirurginteräksisiä :D........

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!