7. maaliskuuta 2012

Vastauksia kysymyksiinne!

Gotye - Somebody that I used to know

Me, myself and I
Minkä ikäinen olet? 17 v.
Kuinka pitkä olet? - 165 cm!! Olin eilen terveystarkastuksessa, ja siellä selvis, että oon kasvanu viime vuoden aikana melkeen 2 cm?! En tienny, että voi kasvaa vielä näinkin "vanhana" :-D
Kengän numero? - 36/37
Pidätkö ittees laihana? - Olen ihan tyytyväinen vartalooni, mutta tottakai joitain paikkoja olisi kiva saada kiinteämmäksi.
Onko sulla hiusten pidennykset ? - Ei ole, omat on ;-)
Pidätkö yöllä hiukset kiinni vai auki? Miten pidät kiinni, jos pidät? - Pidän hiuksia yöllä yleensä aina kiinni, nutturalla tai letillä, elleivät hiukset ole märät, jolloin annan niiden kuivua auki.
Pidätkö paljon hiuksiasi kiinni? -Pidän, koska muuten ne ovat aina tiellä :-D
Kuivaatko sun hiuksia? - En käytä hiusteni kuivaamiseen hiustenkuivainta yleensä ikinä, vaan annan niiden kuivua luonnollisesti.
Käytätkö mitää latva-aineita hiuksiin? - Käytän latvoihin Argan care Miracle elixir -öljyhoitoa sekä Schwarzkopf -öljyhoitoa ja hiuksiin jätettävää hoitoainetta.
Hoidatko hiuksiasi muuten kuin pesten? - Pestessä käytän shampoota ja hoitoainetta. Latvoihin käytän yllä olevia tuotteita :-)
Suoristatko päivittäin hiuksesi? Ovatko ne luonnostaan suorat vaiko kiharat? - Hiukseni ovat luonnostaan suorat, joten en suorista niitä ikinä. Olen elämäni aikana käyttänyt suoristus rautaa ehkä n. 5 kertaa, ja niilläkin kerroilla olen tehnyt hiuksiini kiharoita enkä suoristanut ;-D
Paljonko kulutat aamulla aikaa meikkiin ja hiusten laittoon? - Meikkiin kuluu aikaa n. 15 min ja hiuksiin kuluu tavallisena kouluaamuna aikaa n. 2-3 min, jos sitäkään.
Onko sulla paljon vaateita ja meikkejä? - Varmasti joihinkin ihmisiin verrattuna on ja joihinkin verrattuna ei. Ihan kivasti niitä on kuitenkin kertynyt vuosien varrella ;-D
Oletko neitsyt? - En, olen vesimies ;-)
Onko tämä Saksan talo äitisi(?) huvila? vai asutko siellä vakituisesti? En ole oikein ymmärtänyt tätä Saksan asunto asiaa. - Äitini, isäpuoleni ja kaksi nuorempaa sisarustani muuttivat Saksaan asumaan, koska isäpuoleni sai sieltä töitä. Saksan asunto on siis heidän kotinsa ja mun kakkoskoti :-)
Kuinka paljon kulutat kuukaudessa rahaa vaatteisiin? - Riippuu täysin kuukaudesta. Joinakin kuukausina rahaa kuluu enemmän vaatteisiin kuin toisina, ja joskus on sellaisia kuukausia, etten osta yhtäkään vaatetta.
Miten vietät mieluiten perjantai-iltaa? - Ystävien tai kullan (tai molempien) kanssa jotain kivaa tehden, mutta nyt meillä on joka perjantai-ilta Eliten kanssa treenit, eikä sekään ole yhtään hassumpi tapa viettää perjantai-iltaa ;-)
Kuinka monta kertaa päivässä syöt yleensä? - Yleensä yksi lämmin ateria (joskus kaksi), aamupala, välipala, treenieväs ja iltapala + napostelut niiden väleissä ;-D
Mikä on sun lempiruoka? - Tortillat <3 Bigmac, kiinalainen ja sushi.
Tarkkailetko paljon ruokavaliotasi, ja pyritkö pitämään herkuttelut vähäisenä? - En tarkkaile itseasiassa melkein yhtään ruokavaliotani. Joskus aina päätän, että nyt loppu herkkujen syönti, mutta yleensä silloin niitä herkkuja tulee sitten syötyä sitäkin enemmän ;-D Mielummin treenaan niin paljon, että on lupa vähän herkutellakin ;-)
Paljon käytät rahaa kuussa? - Riippuu kuukaudesta. Rahaa kuluu eniten junan kuukausikorttiin ja bussikortin lataamiseen.
Saatko kuukausi- tai viikkorahaa? - Sain ennen lapsilisäni tililleni, mutta täytettyäni 17 v. ne loppuivat, joten tällä hetkellä en saa mitään rahaa säännöllisesti.
Jos sun pitäis ottaa koira, minkä rodun ottaisit? - Ei sillä rodulla olisi niin väliä, kunhan se olisi suloinen tapaus <3
Oletko koskaan harkinnut silkkareita? - En, olen tyytyväine rintoihini. Jos menettäisin rintani esim. rintasyövän takia, niin sitten harkitsisin.
Voisitko kuvitella meneväsi mihinkään kauneusleikkaukseen tai jos sinun olisi pakko mitä tekisit ? - Leikkauttaisin muutaman luomen kasvoistani, tai sitten kun olisin vähän vanhempi niin siloittaisin hieman ryppyjä kasvoista ;-D
Oletko koskaan polttanut/maistanut tupakkaa tai huumeita ? - En ole ikinä polttanut/maistanut kumpaakaan enkä tule polttamaankaan/maistamaankaan :-)
Kuinka usein käytät päihteitä (jos käytät), Tietävätkö vanhempasi siitä? Mitä mieltä he ovat siitä? - En käytä muita päihteitä paitsi alkoholia silloin tällöin, enkä sitäkään usein, koska harrastan urheilua niin korkealla tasolla. Kisakausina meillä on nollatoleranssikäytäntö ja treenaamme monta kertaa viikossa, myös viikonloppuisin (pe-su). Vanhempani ovat tietoisia siitä, että nautin alkoholia silloin tällöin, eivätkä he siitä tietenkään mitenkään erityisemmin pidä, tuskinpa kenenkään alaikäisen vanhempi sitä täysin hyväksyisikään.. :-D
Oletko koskaan ollut baarissa ? - Olen.
Millanen asu sulla oli Wanhojen jatkoilla? - Siskolta lainattu pikkumusta. Jos haluat nähdä asukokonaisuuden, paina tästä!
Olen huomannut että käytät kaunistautumiseesi melko paljon eläintestattua kosmetiikkaa ja pidät ylläsi jonkin verran lapsityövoimalla ja vähäosaisten (jotka saavat minimipalkkaakin pienemmän palkan) voimin tuotettuja vaatteita. Haluaisinkin kysyä, miten tärkeää sinulle on muiden (ihmiset, eläimet, ympäristö jne.) hyvinvointi? - Jos satun kuulemaan joistain yksittäisistä väärinkäytöksistä, niin luonnollisesti jätän ostoksen väliin, mutta koska käyn lukion 1. luokkaa, mulla on aikaa vievä harrastus sekä asun ilman vanhempiani, joten tässä elämäntilanteessa mulle ei jää ihan kauheesti aikaa tutkia ja perehtyä asioihin ja selvittää tuotteiden ja yritysten alkuperää. Luotan sen verran viranomaisiin ja lainsäädäntöön, että katson, ettei ole minun vastuullani valvoa yritysten toimintaa. Silti minulle on tärkeää muiden ihmisten, eläimien, ympäristön etc. hyvinvointi.
Miten teillä on varaa asua omassa kodissa siskon kanssa? Käyttekö töissä? - Asumme yhdessä isosiskoni kanssa perheeni omistamassa asunnossa. Äiti hoitaa mun osuuden vuokrasta, ja siskoni käy töissä ja maksaa itse oman osuutensa vuokrasta.
Voisitko koskaan kuvitella seurustelevasi naisen kanssa? - En.
Heitätkö roskat maahan vai vietkö ne roskikseen vaikkei sellaista olisi lähellä? - Vien roskikseen, jos roskis on lähellä, mutta jos ei ole, niin pistän taskuun ja odotan, että lähelle osuu roskis. Tosin maatuvia juttuja tulee joskus heitettyä maahan.
Mistä sun wanhojen mekko on ostettu ? - Lavemista
Minkä merkkisiä hiustuotteita käytät ? - Voit käydä lukemassa täältä! :-)
Miten teit wanhojen tansseissa hiuksien kanssa? Kävitkö molempina päivinä kampaajalla? Paljonko kampaus suunnilleen maksoi? - Kävin vain ensimmäisenä päivänä kampaajalla, nukuin yön yli kampaus päässä ja aamulla kihartelimme mamin kanssa vähän lisää auki olleita hiuksia. Harjoituskampaus ja kampaus maksoivat yhteensä vähän päälle 100€.
Mikä on sun mielestä elämäntarkotus? - Olla onnellinen ja tehdä myös toiset (ihmiset, eläimet, luonto) onnellisiksi.
Kerro sun mielestä 3 huonoa ja hyvää puolta luonteeestas ja ulkonäöstäs? - Kysyin tähän kysymykseen apua henkilöltä, joka tuntee mut paremmin kuin hyvin eli mamiltani! :-D Luonne - Huonoa: 1. Osaan olla joskus aika omaehtoinen. 2. Oon tosi huono, suorastaan surkea, tekemään päätöksiä! 3. Oon melkone jääräpää myöskin. Hyvää: 1. Jos haluan saavuttaa jotakin, teen sen eteen määrätietoisesti ja tavoitteellisesti töitä niin kauan, että saavutan sen. Olen siis todella kunnianhimoinen. 2. Oon tosi sosiaalinen. 3. Saatan suuttua nopsasti, mutta lepyn sitäkin helpommin ;-D Ulkonäkö - Huonoa: 1. Ihon epäpuhtaudet/virheet 2. Taipumattomat, eikä kauhean pitkät ripset 3. Luomet naamassa. Hyvää: 1. Pitkät hiukset 2. Siniset silmät 3. Sporttinen kroppa.
Missä maissa olet käynyt? - Italia, Ruotsi, Viro, Espanja, Indonesia, Thaimaa, Saksa, Ranska, Puola, Latvia, Liettua, Tsekit, Kiina, Sveitsi, Itävalta, Liechtenstein, Vatikaanivaltio, Slovenia, Englanti ja Tanska. En tiedä pääskö joku unohtumaan :-D
kerro 3 asiaa, jolla tulee täydellinen päivä?  - Täydellisen päivän ajankohta on kesäloma, ja täydellinen päivä koostuu 1. Täydellisestä aamusta, jolloin saa nukkua pitkään kullan kainalossa ja herätä auringon paisteeseen, lintujen lauluun ja herkullisen aamiaisen tuoksuun :) 2. Ystävien, V:n ja perheen kanssa ajan viettämisestä 3. Hyvistä treeneistä, joissa saa kokea paljonpaljon onnistumisen tunteita :-)

Humans
Boyfriend, family, friends etc.Kuvaile ihanaa ihmistä kolmella sanalla. - Positiivinen, Rakastava ja toiset huomioonottava.
Onko kivaa seurustella? - On kivaa, eihän sitä muuten seurustelisi ;-D
Poikaystävä vai kaverit? - Molemmat ovat tositosi tärkeitä mulle, mutta kyllä poikaystävää tulee nähtyä vähän enemmän, koska mun täytyy jakaa aikani lukion, harrastuksen, poikaystävän ja kavereiden kesken, joten aina ei saa sovitetuksi kavereiden kanssa juuri niitä päiviä yhteen, jotka olisivat vapaita. Pyrin silti pitämään huolen, että ehdin nähdä niitä ihanaisia koulun, harrastelun ja seurustelun ohella ;-)
Kauanko olette seurustelleet poikaystäväsi kanssa? - Maaliskuun 1. tuli täyteen kaksi vuotta <3
Kuka/ketkä on sun paras/parhaat kaveri/-t? - Mulla on ihania kavereita ympärilläni sekä muutama läheisempi ystävä, ja tietenkin ihan paras isosisko, mami ja poikkis <3
Sisarukset? - Mulla on seitsemän sisarusta. Täyssisarukset: isoveli ja isosisko, puolisisarukset isän puolelta: kaksi pikkusiskoa ja pikkuveli, puolisisarukset äidin puolelta: pikkusisko ja pikkuveli <3
Millaisista miehista pidät? - Urheilullisista, hauskoista (sellaisista, jotka saavat mut nauramaan), kunnollisista, mut silti niissä sais olla vähän pahaa poikaakin ;-D ja sellasista, jotka osaa/uskaltaa näyttää tunteensa sanoin ja teoin :-)
Minkä ikäinen poikaystäväsi on ja mitä yleensä teette yhdessä? - Hän on minua 5kk vanhempi eli täyttää tänä vuonna 18 vuotta. Teemme yhdessä kaikkea mahdollista, alkaen päikkäreiden ottamisesta ja shoppailusta aina elokuvissa käymiseen ja ulkona syömiseen :)
Miten tapasitte poikaystäväsi kanssa ja mikä hänessä herätti huomiosi? - Tavattiin ekan kerran Järvenpääläisessä limudiscossa joskus ala-asteella :-D Huomio heräsi kuitenkin vasta ylä-asteella, kun se alko ekaks justkailee mulle galtsussa ja myöhemmin pommittamaan tekstareilla ;-D Ja ekaks huomiota herätti luultavimmin ulkonäkö.
Voisitko kaveeraa ihmisen kanssa joka vaikuttaa todella mukavalta ja ystävälliseltä kun tapaatte, mutta hänellä on todella huono maine ja kaikki tuntisi hänet hänen toilailuistaan ? -Voisin, koska tiedän miltä tuntuu, kun ihmisillä on ennakkoluuloja vaikkei tuntisi koko henkilöä, mutta tottakai olisin aluksi hieman varuillani ennen kuin alkaisin kunnolla kaveeraamaan :-)
Hobbies
Cheerleading and blogging


Lempiurheilulaji? - Cheerleading, ylläripylläri ;-D
Mistä osa-alueesta tykkäät cheerissä eniten (saa valita vaan yhen!)? entä mikä on sun vahvuus? - Akrosta silloin, kun se menee hyvin ;-D Vahvuus on ehkä akro tai stuntit.
Aiotko aloittaa joskus valmentamisen? - Olisihan se kivaa, mutta luulen, että sitten, kun joskus lopetan cheerin, niin keskityn pelkästään opiskeluun :)
Paras asia cheerleadingissä? - Elite, onnistumisen tunteet ja unelmiensa toteuttaminen <3
Jos et saisi harrastaa cheerleadingiä, mitä harrastaisit? - Varmaankin telinevoimistelua, tanssia tai salilla käyntiä :-)
Haluaisitko olla nousija? Oletko ollut joskus? - Joskus pienenä halusin :-) En ole.
Mitä mieltä oot siitä ku monen mielestä elite on ym joukkue tai siis on tullut semmonen kuva että pidätte itteänne suomenparhaina kaikkien jumalina ja katsotte muita alas päin ja vain te osaatte opettaa muita ! yms.. on tullut vain tommoinen kuva minun mielestä se on huolestuttavaa koska olette kumminkin menossa edustamaan koko suomea mm-kisoihin ! terv. yksi haclainen - Näin Eliteläisen näkökulmasta katsottuna Elite ei ole ylimielinen joukkue. Voitimme Suomen mestaruuden 2012, joten kyllähän meillä on tavallaan oikeuskin pitää joukkuettamme Suomen parhaana ;-) Emme silti pidä itseämme muiden jumalina, emme katso muita alaspäin, emmekä luule, että me olisimme ainoita, jotka osaisivat opettaa muita tai antaa neuvoja cheerissä. Jos tarkoitat tolla opettamisella järjestämäämme Elite-leiriä, niin kysymys oli puhtaasti varainkeruusta ja halusta tutustua omiin seuralaisiimme ja olla heille avuksi. Olemme saaneet todella paljon kiitosta leirin pitämisestä ja monelle siitä on ollut todella paljon hyötyä! :-)
Onko elitessä oikeasti niin huono yhteishenki mitä olen saanut kuulla tai siis siellä on varmasti vanhojen kuppikunta mutta entä uudet ihmiset olen kuullut että joku on lopettanut vain sen takia että häntä ei oltu hyväksytty ja jos on vähän hiljainen on vaikea tulla porukkaan joten onko sinulla ollut sellaista ongelmaa koska olet kumminkin suht. uusi elitessä ? ja miten sinut on otettu vastaan ja oliko helppo tutustua vanhoihin eliteläisiin koska olet paljon nuorempi kuin osa muista !? - Mielestäni Elitessä ei ole ollenkaan huono yhteishenki, päinvastoin :-) Joukkueessamme on tosi lämmin yhteishenki, ja kaikki otetaan mielestäni todella hyvin mukaan. Vanhoihinkin Eliteläisiin on ollut tosi helppo tutustua, koska muodostamme kaikki yhdessä tiimin, joka ei toimisi, elleivät kaikki tulisi toimeen toistensa kanssa. Ikäero ei mielestäni haittaa yhtään. Minusta on vain kivaa, kun joukkueessa on itseäni huomattavasti vanhempiakin henkilöitä, joilla on paljon kokemusta cheeristä ja elämästä muutenkin (saa hyviä neuvoja) ;-)
Oletko kisajoukkueessa MM-kisoissa? - Tällä hetkellä olen, mutta pitää muistaa, että mitä tahansa voi sattua, kun kisoihin on kuitenkin vielä aikaa.
Treenaat useasti viikossa. Tuntuuko koskaan, ettet yksinkertaisesti jaksa mennä treeneihin? - Onhan joskus niitäkin päiviä, mutta silloin pitää vaan muistuttaa itseään minkä takia sitä tekee ja että jokainen treeni on aina askel lähemmäs tavoitteita ja unelmia! :)
Miten on mahdollista, että, kun treenaatte pääsääntöisesti vain noin 5krt/vko, mutta silti olette Suomen huipulla? Tarkotan vain, että monissa lajeissa treenataan 10krt/vko ja siltikään ei saavuteta kärkisijoja. - Cheer ei ole Suomessa vielä niin suosittu urheilulaji kuin monet muut lajit, joten siinä on ns. "helpompi" saavuttaa hyviä sijoja. Treenaamme kuitenkin useina viikkoina enemmänkin kuin 5 kertaa viikossa ja teemme usein omatoimisia kunto- ja voimatreenejä sekä meillä on aina leirejä ennen kisoja. + Treenien laatu korvaa määrän ;-)
Mitkä kaepat sulla on? Onks ne hyvät jalassa jne? - Mulla on Sky:t. Musta ne on hyvät jalassa, koska ne on sellaset tukevan tuntuiset ja tukee jalkaa oikeista kohdista.
Milloin alotit cheerin? - Helmikuussa 2008
Onks sul hyvä kunto? - No riippuu, millä sitä mitataan :-D Ihan hyvä kunto mulla varmaankin on. Mulle onneksi riittää se, että saan tehtyä n. 3 minuutin mittaisen kisaohjelmamme täydellisesti ;-)
Kauanko oot pitänyt tätä blogia? - Tammikuussa tuli vuosi täyteen.
Mistä sait innostuksen aloittaa blogin, ja olisitko arvannut, että tulee näin paljon lukijoita? - Innostus tuli Eliteen pääsystä sekä silloisista suunnitelmista lähteä vaihtoon lukion 2. luokalla Saksaan. En osannut todellakaan odottaa, että lukijoita tulisi näin paljon ja näin vähässä ajassa! Kiitos kuitenkin teille kaikille, jotka jaksatte  lukea juttujani ja piristää mun päiviä ihanilla kommenteillanne <3
Ensimmäisenä ihan tällänen asiaankuulumaton kysymys että miten saa päivämäärä tekstin fonttia vaihettua? Ja sitten sellasta, että ootko ikinä ns. mainostanu mitenkään blogias, että saisit lisää lukijoita, tai onko sulla vinkkejä miten sais jäseniä kerrytettyä? - Voi ei, oon itsekin näissä tosi huono, mutta mene mallin suunnittelutyökaluun ja sieltä lisäasetuksiin. Sieltä pitäisi löytyä tekstin- ja päivämääränotsikon asetukset. Tekstin fonttia pystyt vaihtamaan kirjoittaessa uutta blogimerkintää yllä olevilla työkaluilla :-) Toivottavasti ymmärsit ja näistä oli jotain apua! Ihan alkuaikoina, kun alotin blogin kirjoittamisen, linkkasin sen parille keskustelupalstalle, mutta en ole mainostanut blogiani muuten.
Dreams

Missä maissa haluaisit käydä? - Vaikka missä!! Tällä hetkellä unelmoin jonnekin paratiisisaarelle päästystä, jota ympäröisi valkoinen hiekkaranta ja turkoosi meri, jossa uiskentelisi delfiinejä ja merikilpikonnia :-) Myös Jenkit himottaa, mutta sinne pääsenkin jo huhtikuussa! ;-)
Millanen on sun unelmatalo? - Iso vaalea kolmikerroksinen kivitalo, jossa olisi iso piha ja isot ikkunat, jotka tekisivät talosta tositosi valoisan. Tottakai uima-allas ja/tai poreammekin ois kiva ja vaatehuone ja leffahuone ja kodinhoitohuone jajaja.. ;-)
Millaisen perheen haluisit tulevaisuudessa (tyyliin montako lasta)? - Rakastavan miehen ja terveitä lapsia :-) Ihanneperhe olisi mies, kaksi poikaa ja yksi tyttö :)
Missä haluisit asua tulevaisuudessa? - Ehkä ulkomailla.. Jossain ihanalla, rauhallisella ja lapsiystävällisellä seudulla, josta olisi kuitenkin hyvät kulkuyhteydet joka paikkaan.
Mikä on suurin unelmasi? - Yksi suurimmista on ollut voittaa SM-kilpailut, kuulua maajoukkueeseen ja päästä kilpailemaan MM-kisoihin, joten elän parhaillaan unelmaani :)
Mitä toivot eniten? - Että saisin elää elämäni loppuun asti onnellisena ja terveenä :) ja kaikki mun rakkaat myös! Ja muutenkin, että koko maapallon ihmisillä olisi asiat paremmin ja että kaikki voisivat olla onnellisia :-/
Mikä on sun unelma-ammatti? - Joku kaupallisen alan bisnesnainen ;-D
Millaset on sun unelmien hiukset? - Tosi vaaleat, pitkät, paksut latvoihin asti, kiiltävät ja eloisat + eikä yhtäkään kaksihaaraista latvoissa! :-D
Study

Onko lukiossa helppoa? - Lukiossa täytyy tehdä paljon töitä, mutta ei se niin vaikeaa olekaan, mitä ensin pelkäsin.
Kauan sulla kesti saada lukiossa kavereita? - Mulla oli jo valmiiksi aika paljon kavereita ja tuttuja lukiossa, joten ei mennyt kauaakaan kunnes sain paljon uusiakin kavereita :-)
Lempiaine? - Välitunnit ja ruokailu.. noei vaan :-D Hmm.. ehkä historia :)
Mitä teet lukion jälkeen? - Haluaisin opiskelemaan kauppatieteitä kauppakorkeaan :-) Ja jossain vaiheessa haluaisin opiskella/työskennellä/asua ulkomailla.
Something else
Lempiravintola? - Asien Palast Restaurant
Lemmikit? - Kisu ja kolme hauvaa <3
Lempiruoka - Tortillat <3 + Bigmac, sushi ja kiinalainen.
Lempikarkki - Suklaa, noitapillit ja tietyt hedelmäkarkit.
Lempijuoma - Coca cola
Lempikauppa - Ginatricot, H&M, NewYorker, TALLY WEiJL etc.
Lempiväri - Kirkkaansininen ja vaaleanpunainen.
Salmiakki vai lakritsi - Noitapillit :-D En tiiä onks ne lakua vai salmiakkia?
Jäätelö vai karkki - Ää, riippuu ihan mielialasta ja päivästä :-D Molemmat!!
Pizza vai kebab - Kebab
Hesburger vai Mcdonalds - Mäkkäri (Bigmac) <3
Kahvi vai tee - En juo oikein kumpaakaan, joten kaakao ;-)
Coca cola vai Pepsi - Coca cola
Kesä vai talvi - Kesä! Can't wait.. <3
Syksy vai kevät - Kevät, koska silloin tietää, että kesä on tulossa.
Auringonotto vai uiminen - Uiminen :) Uidessa ruskettuu melkeinpä paremmin kuin aurinkoa ottamalla, eikä se ole yhtä tukalaa ;-D
Uimapuku vai bikinit - Bikinit
Värikäs vai mustavalkonen - Värikäs :-)
Koira vai kissa - Koiruli
Tumma vai vaalee leipä - Ennen oisin vastannut, että vaalea, mutta nykyään tumma! :)
Tumma suklaa vai valkosuklaa - Valkosuklaa
Fazer vai Marabou - Fazer
Blondi vai brunette - Itsehän olen blondi, mutta muuten brunetit ovat ehkä klassisempia kaunottaria, ja miehillä brunette!
Pitkät vai lyhyet hiukset - Naisilla pitkät ja miehillä lyhyet.
Koti-ilta vai bileet - Riippuu fiiliksestä, mut silti aina valmis kunnon bileisiin! ;-)
Tietokone vai telkkari - Tietsikka 1-0
kiharat vai suorat hiukset - Hmm, sellaset kuohkeat lainehtivat.
Valoisa vai pimeä - Valoisa. Alan yleensä vähän pelätä pimeessä..
Aurinko vai kuu - Aurinko
Housut vai hame/mekko - Arkisin housut ja juhlissa hame/mekko.
Reppu vai laukku - Laukku 
Lempileffa? - Voi niitä on ihan liikaa hyviä, mutta Harry Potterit ovat olleet yks pitkäaikainen rakkaus. Ja rakastan kaikkia tunteellisia rakkaus- ja itkuleffoja sekä elokuvia, joissa pitää oikeasti keskittyä ja käyttää vähän omaa päätä tajutakseen juonen.
Lempivuodenaika? - Life is better in summer eli kesä ehdottomasti! Silloin elämä on niin huoletonta ja stressitöntä :)
Lempihedelmä? - Ananas ja banaani
Lempparimuumihahmo? - Pikkumyy. Pieni, mutta pippurinen - niinkuin minä :-D
Lemppariohjelma pienenä? - En oo varma, mikä oli lempiohjelma, mutta katottiin tosi paljon Disney-elokuvia, ja ne on vieläki hyviä! :-)
Suomi vai ulkomaat? - Suomessa on hyvät oltavat (terveydenhuolto, opiskelumahdollisuudet etc.), mutta ulkomailla on ihanaa <3
Maailman kaunein paikka? - En tiedä oonko vielä nähnyt sitä.. :-) Toivottavasti ehtisin nähdä elämäni aikana paljon kauniita paikkoja!


Kiitos kaikille kysymyksistä!  28 kommenttia:

  1. hyvin vastattu !! (:

   VastaaPoista
  2. Asutko siis yksin nykyään vuokra-asunnossa vai miten?:)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Asun siskoni kanssa perheeni omistamassa asunnossa :-)

    Poista
  3. Siis asutko sä yksin vai sun siskon kanssa?
   Ja miks et asu sun isän kanssa?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Asun siskoni kanssa. Isäni asuu Lahdessa ja minulla on elämä täällä (koulu, harrastus, poikaystävä ja kaverit), joten näin on paras :)

    Poista
  4. Nauroin ihan hulluna tolle 'olen erittäin huono, jopa surkea tekemään päätöksiä' XD siis ihan oikeesti. Just demostroin sua sannille mitä mahdoit tarkottaa tolla ;D tuli tätä lukiessa vielä kovempi ikävä, olet ihana!<3

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. joo.. oon toivoton tapaus XD tuut jo ihan parin viikon päästä! :)) <3 nyt vaa nautiskelet viel siel kaikesta ihanasta (jos ymmärrät mitä tarkoitan..) ;-))

    Poista
  5. oot jumaloivan kaunis tossa ekassa kuvassa!:)

   VastaaPoista
  6. voitko tehä useemmin päivän asu postauksii? ne on ihan superkivoja kun mun mielestä pukeudut niin nätisti :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitoksia! joo pitäis yrittää tsempata.. aamusin vaan tuppaa olemaan aina niin kiire, ettei ehdi paljoa kuvailla :-D

    Poista
  7. Miten teillä on varaa asua omassa kodissa siskon kanssa? Käyttekö töissä? - Asumme yhdessä isosiskoni kanssa perheeni omistamassa asunnossa. Äiti hoitaa mun osuuden vuokrasta, ja siskoni käy töissä ja maksaa itse oman osuutensa vuokrasta. <- jos omistatte sen asunnon niin miks joudutte maksaa vuokraa :o?

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. koska siskoni on 18 eikä asu enään kotona, hän joutuu maksamaan vuokraa asunnosta perheelleni :) Minun ei tarvitse maksaa vuokraa, koska olen alaikäinen, mutta koska en asu perheeni kanssa hoitaa äitini elatuksena vuokrani, eli toisin sanoen minä en maksa asunnosta vuokraa vaan asun siinä ja se on äitini osa elatuksestani :-D

    Poista
   2. Millainen se asunto sitten on, olen käsittänyt sen olevan omakotitalo :o Teidän perheellä on selkeästi rahaa ja paljon! Miltä tuntuu asua nyt omakotitalossa yksin, kun sitten joskus jos muutat yksin asumaan tai poikaystävän kanssa yhteen, ei teillä ole mitenkään rahaa asua heti omakotitalossa vaan luultavasti kerrostalo kutsuu. Mitä ajattelet siitä? Kauhistuttaako vai onko se ihan okei? Millon muuten ajattelit muuttaa omillesi? Anteeksi kysymyksien tulva mutta tuli vaan hirveästi niitä nyt mieleen :D

    Poista
   3. Asumme kerrostaloasunnossa yhdessä siskoni kanssa.

    Poista
  8. "Pidätkö ittees laihana? - Olen ihan tyytyväinen vartalooni, mutta tottakai joitain paikkoja olisi kiva saada kiinteämmäksi."
   Hei oon siitä lähtien kun alotin sun blogin lukemisen ajatellut ja nähnyt että sulla on tosi hyväkuntoinen ja laiha kroppa:D Älä viitsi edes mainita että haluisit jotain kiinteyttä lisää!:)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. No tottakai aina haluaa vähän jotain paikkaa kiinteyttää niin, että lihakset näkyisivät paremmin ;-D

    Poista
  9. URHEILUA KORKEALLA TASOLLA :D Ja sun laji on cheerleading??? give me a break........... Se on ihan kiva harrastus ,mutta ei se ole urheilua korkealla tasolla, ei todellakaan ole !!!! Teidän lajinne taso Suomessa ja muualla maailmassa on yhdellä sanalla kuvaillen surkea. muuten kiva postaus:)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kommenttisi perusteella voin päätellä/olettaa, ettet tiedä kilpacheerleadingistä lähes mitään :-) Jos luulet lajimme olevan pelkkien huiskien heiluttelua jääkiekko- tai korismatseissa voin kertoa sinun olevan täysin väärässä. Kommenttisi mukaan sinun täytyisi ajatella, ettei tanssi tai voimistelukaan/akrobatia olisi urheilua korkealla tasolla? Kilpacheerleadingissa yhdistyy tanssi, akrobatia ja voimatreeni. Voin kertoa sinulle, ettei ole ihan kevyttä/helppoa yhdistää näitä kaikkia. Olemme lähdössä joukkueeni kanssa huhtikuussa MM-kisoihin, niin kerroppa minulle mikä olisi korkeampi taso kuin MM? Suosittelen joskus kokeilemaan kilpacheerleadingia tai edes katsomaan jonkun kilpacheerleading ohjelman, ennen kuin vedät mitään johtopäätöksiä kyseisestä lajista. Jos vielä tämän jälkeen epäilet, että kilpacheerleading ei voi olla "urheilemista korkealla tasolla" niin käypä katsomassa tämä video: http://www.youtube.com/watch?v=JGtSUJOwza8

    Poista
  10. Moi! Ajattelin kysyä, että toimiiko noi latvojen öljyaineet todella ? Ootko kauan käyttänyt ja ootko huomannut mitään eroa aiempaan ? Mulla oli vielä jokin aika sitten tosi paksut ja hyväkuntoset hiukset, vielä pidemmät kun sulla. Vaalensin kuitenkin tukan pari kertaa, ja tietysti latvat muuttui ihan hampuksi ja kuiviksi ja muutenkin hiukset ovat tosi huonot nyt :( eli olis kiva tietää jos noista on todella apua !:)

   Tosi kiva blogi muuten :)!

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kyllä ne mun mielestä auttaa oikeesti. ja joskus jos aamulla hiukset on latvoista sellaset pörrösen näköiset niin ku vähän laittaa latvoihin öljyhoitoa niin ne silottuu heti ja näyttävät paljon parempi kuntoisilta :)

    Poista
  11. Oon seurannu sun blogia pitkään ja tää on aivan ihana ! <3 missä/miten oot tehny ton banneris, pidän siitä?:)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Kiitos!! :) Tosi kiva kuulla, tein sen Polyvorella :)

    Poista
  12. tohon Eliten yhteishenkeen vielä, tunnen sieltä monia ihmisiä ja muutama on vaihtanutkin sieltä pois, koska ei kokeneet että heitä päästettäisiin sisään joukkueeseen, vaan he jäivät ulkopuolelle. mutta mä tykkään kovasti lueskella sun postauksia ja kiva että sä viihdyt elitessä! ja jotenkin vaan oot sellanen ihminen, josta voisin saada hyvän ystävän, jos vaan olisit uskaltanut tutustua muhun.. ja sun elämästä on ihanaa unelmoida! ja sun ulkonäkö on jotain tosi huikeeta! antaisitko mitään hiustenhoito vinkkejä, kun mulla on tissien puolväliin asti hiukset, ja haluisin pituutta ja parempaan kuntoon? :)

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Aijaa, no onneks mun aikana ei oo ainakaan kukaan vaihtanut pois Elitestä sen takia ettei heitä oltaisi päästetty ns. sisään joukkueeseen. Meillä nimittäin kaikki on otettu mielestäni tosi hyvin vastaan, mutta viime kauden aikana muutama vaihtoi seuraa tai lopetti, koska heistä tuntui, etteivät pysyneet enään samassa kehitysvauhdissa joukkueen kanssa. Jos olisin uskaltanut tutustua suhun.. Hmm, eli tiedämme siis toisemme jostain? :-D Jospa sä uskallat tällä kertaa tulla tutustumaan muhun? ;-D ja hiustenhoito vinkkeinä hellävarainen käsittely, vältä suoristamista, (liiallista) kihartamista, lakkaa, hiusten kuivaamista hiustenkuivaajalla, älä harjaa hiuksia märkinä ja valitse hyvät hiustenhoitotuotteet! :)

    Poista
  13. Kertoisitko siskojesi ja veljiesi nimet ja kumman puolelta he ovat :)

   VastaaPoista

  Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!