21. kesäkuuta 2012

TJ 7 PÄIVÄÄ

Tänään jäljellä 7 päivää lähtöön Italiaan, Riccioneen, Euroopan mestaruuskilpailuihin <3 Tässä kuvia kesäloman ensimmäiseltä viikonlopulta kun olimme Eliten kanssa leirillä Kisakeskuksessa. Osa kuvista on valmentajani ottamia ja osa on omalta kameraltani.
DSC_0076

DSC_0087
Punavalkoiset nyt huudetaan, leijonat voittoon uudestaan!
DSC_0112

DSC_0096


DSC_0240
Naurujoogaa ;-D
004

015

DSC_0233

006
Nyt lomaillaan juhannus ja ensi viikolla jäljellä enään muutamat treenit, lehdistötilaisuus ja kenraali Suomessa ja sitten kohti Italiaa, Ciao! <3

22 kommenttia:

 1. Onnea kisoihin ja hyvää juhannusta!:)

  VastaaPoista
 2. Cheerien maine......

  Urheiluna, telinevoimistelu/permanto hakkaa mennentullen.

  Kaikki oikeesti ajattelee, että kuormasta syödään....

  En ikinä antaisi oman pikkutyttöni alkaa harrastaa CHEERIÄ, koska sillä on oikeesti tää "sivuilmiö" vaan ohjaisin permantoon, telineeseen tai vaik balettiin, joissa ei oo tätä,........

  mutta ehken tähän hakeutuu, siis cheerin, sellaiset tytöt, jotka on vaan sellasia! good knows!

  t. Ninnu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettele puhumaan suomea :)
   Muutenkin vähän jännä, että tulet arvostelemaan cheerleadingiä. Kirjoituksestasi kuitenkin voi ymmärtää sen, että et itse tätä lajia ole ikinä edes kokeillut. Tällöin sinun on hyvin vaikea tulla sanomaan, mikä laji mielestäsi 'hakkaa' cheerleadingin urheiluna.
   Cheerleading on fyysisesti todella rankka laji, treenejä kertyy viikossa helposti jopa 7, kun lasketaan mukaan joukkueen yhteiset treenit ja tämän lisäksi urheilijan omatoimiset lenkit, kuntotreenit yms. Kaiken lisäksi treenit ovat todella rankkoja, jokaisen cheerohjelman jälkeen tekisi mieli kuolla matolle. Tästä huolimatta suoritamme jokaisen ohjelman hymyillen - ja saamme sen NÄYTTÄMÄÄN helpolta. Seuraus: sinunlaisesi lajista mitään tietämättömät ihmiset, jotka muodostavat kuvan vain jenkkileffoista nähtyjen niin kutsuttujen 'cheerleadereiden' mukaan, väittävät cheerleadingin olevan helppoa, tai että se ei olisi urheilua!
   Tahtoisin todella nähdä sinun kokeilevan cheerleadingiä, jotta oppisit, miten rankkaa tämä laji huipputasolla (eli sillä tasolla, missä Anni urheilee) on.
   Anteeksi romaani, alkoi vaan ärsyttää, kun joka paikassa näkee tätä cheerleadingin mollausta!

   Anni sinulle toivotan paljon onnea (ok, ette te sitä edes tarvitse!) EM-kisoihin. Nauti paljon matkasta ja ole ylpeä siitä mitä teet! :-)

   Poista
  2. haha ihana anonyymi, enpä olisi itse osannut vastata paremmin.. ;-D ja kiitos!! <3 me nautitaan täysin siemauksin! :')

   Poista
  3. Siis kuka "syö kuormasta"? Koko joukkueessa ei ole yhtään miespuolista. Valmentajatkin ovat naisia...

   Poista
  4. Tyttöjoukkueissa ei tosiaan tarvitse pelätä tätä sinun yleistämääsi "sivuilmiötä" :-)

   Poista
 3. Hei, oikeesti kaikki tietää, mitä tarkoitan tässä aiheella "syödä kuormasta" Ja en vaan itse voi sille mitään, millainen "sivumaine" cheerillä on. On todella rankka ja hienon näköinen laji, mutta edelleen tämän sivujutun takia, en haluaisi, että oma lapseni harrastaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, jokainen voi vaikuttaa tähän 'sivumaineeseen'. Sen sijaan, että kasvatat tyttärestäsikin kapeakatseisen, voisit opettaa häntä olemaan välittämättä muiden mielipiteistä ja olemaan ylpeä omasta tekemisestä. Tällä tavoin sitä (kenties jääkiekkopelien pyllynkeikuttajista saatua?) huonoa mainetta pikkuhiljaa kumotaan, jotta ihmiset todella näkisivät tämän lajin hienouden! On todella harmi, että vaikka kaikki cheerleadingin harrastajat yrittävät parhaansa mukaan osoittaa muiden kuvitelmat vääräksi, moni haluaa vain ummistaa silmänsä ja mieluummin uskoa siihen lutkamaineeseen.
   Jos itse saan joskus lapsen, toivon hänen todella aloittavan cheerleadingin! Se on nimittäin huippu-urheilua parhaimmillaan :) Kommenttisi osoittavat sinun kulkevan massan mukana - et edes uskalla ajatella cheerleadingistä muuta kuin että se olisi jotain huiskien kanssa perseen keikutusta... En halua haukkua sinua, mutta en vain kestä sitä, miten ihmiset todella yhä 2010-luvullakin tahtovat elää jossain keskiaikaisessa ajatusmaailmassa.

   Poista
  2. Edelleenkään en valitettavasti tajua. Luulen, että sinä puhut nyt vastoin parempaa tietoa. Jotain, mitä pienessä päässäsi kuvittelet totuudeksi.

   Poista
  3. Suurinosa Suomen cheer-joukkueista on tyttö/naisjoukkueita, joten mainitsemasi "syödään kuormasta" -ilmiö on todella harvinainen Suomen cheerleading-joukkueissa.

   Poista
 4. jee onnea kisoihin anni ! :) oot ihana bloggaaja & aina kun huomaan uuden blogitekstin ilmestyneen se saa mut hymyilemään ! <3

  VastaaPoista
 5. punavalkoset ? mut onnee =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuramme värit :-) Enään emme ole maajoukkue vaan HAC Elite ;-)

   Poista
 6. No onneksi Suomessa on äitejä, jotka vähät välittävät muiden mielipiteistä eivätkä anna tämän "sivujutun" vaikuttaa vaan kannustavat lapsiaan urheilemaan lajissa kun lajissa.

  Onnea Elitelle EM-kisoihin, teillä on ollut käsittämätön vuosi :)

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä cheerit harjoittelee vähemmän kuin mitä noi saavutukset kertoo. Kerran serkkunikin kertoi heidän tulevasta leiriohjelmasta ja ennen sitä oli kaksi vapaapäivää ja sitten yksi päivä oli leiri joka kesti huimat 4 tuntia ja sen jälkeen taas vapaapäivä. :D Serkkuni harjoittelee kumminkin suomen ykkösiin kuuluvissa ja minusta se oli vähän outoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin todella paljon joukkueesta :-) Esim. meidän viime leirillä leiri kesti 3 päivää ja treenitunteja kertyi yhteensä n. 18-20 h.

   Poista
 8. Paljon onnea kisoihin ja odotan jo innolla kuva materiaalia sieltä! Pitääkö teidän cheer tytöistä kukaan muu blogia? :) Ois kiva lueskella heidänkin blogejaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myös Pinja kirjottelee blogia :) http://onestepinmylife-pinja.blogspot.fi/ muista en ainakaan tiedä :-D pitää tiedustella..

   Poista
 9. hei saako noita teidän sinsii treenishortseja ostettua mistää? :))

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!