13. elokuuta 2012

White

1b

Kuvissa näkyy yhden päivän asu, kun olimme Saksassa kesälomalla. Siellä mamin mukaan tarkenee vieläkin vallan mainiosti shortseilla, kun lämpöasteita on lähemmäs + 30! Not fair :-D Miksei Suomessakin voisi olla vielä lämpöinen shortsikeli? Tänään on kyllä ollut jo pikkusen lämpimämpi kuin viime viikolla, joka on mun mielestä tosi hyvä juttu! Vaikka tottakai olin sitten juuri tänä aamuna varautunut viileään säähän, laittanut villatakin nahkatakin alle ja kietonut kaulahuivin kaulaani..

Viikonloppuna olin TAAS syömässä Huilissa, mutta tällä kertaa olimme perhelounaalla isäni perheen kera. Vietin myös aikaa yhdessä kullan kanssa ja kävin katsomassa niiden kauden ensimmäisen harkkamatsin sekä olin treeneissä. Tuntuu, että oon saanut taas ihan uudenlaista potkua treenaamiseen. Vaikka kilpailuihin treenaamisessa on oma viehätyksensä, niin välillä on tosi kivaa vaan keskittyä harjoittelemaan uusia taitoja, ja vielä kivempaa on kun niitä uusia taitoja vaan tulla tupsahtelee melkein joka treeneissä ;-)

Tällä viikolla kalenteriini on merkitty treenejä, työkeikka ja perjantain kohdalle on kirjoitettu suurella: WEEKEND FESTIVAL! Sellasta kivaa luvassa tälle viikolle siis ;-)

1a

22 kommenttia:

 1. herranjumala toi sun fleda on iha älytön!!!!!!!!!! tommosen ku sais ni ei tartteis paljo pidennyksii enää miettii...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, joo en oo kyllä harkinnut pidennyksien ottamista ;-D

   Poista
 2. voi oot niin kauniss !! :)<3

  VastaaPoista
 3. jee weekendissä nähään ! :)
  -merppa

  VastaaPoista
 4. heh naurahdin tolle sun siskolle tuolla takana :D

  VastaaPoista
 5. Ihana paita :-) Hauska toi vika kuva, kun siskosi näkyy taustalla :-D Ja kaunis olet, niinkuin aina!! Voisitko tehdä meikkipostauksen? ;-D Huomaan että sulla on aina yhtä ihanat meikit... - ainokaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! =)) En omasta mielestäni ole hyvä meikkaamaan, joten en mieluusti lähtisi muitakaan ohjeistamaan ;-D

   Poista
 6. hahahah joo muakin nauratti, kun näin itteni pällistelemässä tuolla taustalla! :DD

  VastaaPoista
 7. Oon aina halunnu kommentoida sun blogiin koska sulla on mun lemppari blogi:P mut nii millanen oot luonteeltas ? :) rauhallinen asallinen villi hauska ? :) tee postaus susta ja sun siskostas ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm mun on vähän vaikee vastata tohon ite, et ehkä mun kaverit ois parempia vastaamaan tohon kysymykseen ;-) Omasta mielestäni osaan olla tosi asiallinen, mutta osaan myös olla villikin :-D Riippuu siis täysin tilanteesta ja seurasta :) ja joo voisin kyl!

   Poista
 8. Joo ois kivaa jos tekisit teist postauksen !! (:

  VastaaPoista
 9. olis kyl niin kiva nähä paljon kaikkii kuvii teistä jos tollasen postauksen teet! :)

  VastaaPoista
 10. muuta sinne saksaa jos nii paljo harmittaa toi sää juttu :)mun mielest 4 päivää on ollu tosi lämpimii et koulus oikee hikoo.. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan postaus on kirjoitettu maanantaina ja sitten tiistaina olikin ensimmäinen lämmin päivä taas pitkään aikaan :-D Eli juuri kun pääsin valittamasta huonosta säästä niin saatiinkin hyvät säät :-) Mutta mieluusti säiden ja ihanien ihmisten ja kaiken puolesta kyllä muuttaisinkin Saksaan, mutta mun koulu, harrastus, poikkis, kaverit ja osa perheestä vaan sattuu asumaan täällä :-( Luultavasti kuitenkin vielä joskus tulen sielläkin asumaan, no worries ;-)

   Poista
 11. moi! Tulin kysymään, että onko kukaan teidän joukkueessa tippunut ylhäältä nostettaessa, tai satuttanut pahasti itteensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan mun aikana. Kerran kierrevolttiheittoa harjotellessa yläihminen sai lievän aivotärähdyksen, mutta normaalimpaa on, että nostajat/heittäjät loukkaantuu kun ne ottavat yläihmisiä kiinni, ettei yläihmisiä vaan sattuisi :-D

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!