4. joulukuuta 2012

All I want for christmas is..

Christmas


Tänä jouluna toivon onnea, iloa, menestystä, aikaa perheeni kanssa, rakkautta ja..

1. Aitoja UGG kenkiä. Olen nyt neljän talven ajan kituuttanut feikki uggeilla, jotka kestävät mulla keskimäärin n. 1,5 vuotta, koska ne ovat talvipakkasilla aina kovassa käytössä. Olisin luultavasti säästänyt sievoisen summan, jos olisin ostanut jo neljä vuotta sitten aidot UGG:it feikkien sijaan.. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä! Kollaasissa näkyvät UGG:it olisivat unelmat <3
2. Mustat lämpöiset nahkahansikkaat, joissa musta karvareunus.
3. Hiustenhoitotuotteita.
4. Rahallista tukea vanhemmiltani vielä yhteen vuoteen kilpacheerleadingin parissa.
5. Sisustusjuttuja. Erilaisia, kauniita valokuvakehyksiä ja koristetyynyjä, pussilakanasetti ja kauniilla kehyksillä pitkä peili, johon haluaisin käsinmaalatun tekstin.


"One night I dreamed I was walking along the beach with the God. Many scenes from my life flashed across the sky. In each scene I noticed footprints in the sand. Sometimes there were two sets of footprints, other times there was one only. This bothered me because I noticed that during the low periods of my life, when I was suffering from anguish, sorrow or defeat, I could see only one set of footprints, so I said to the God, “You promised me, that if I followed you, you would walk with me always.  But I have noticed that during the most trying periods of my life
there has only been one set of footprints in the sand. Why, when I needed you most, have you not been there for me?” The God replied, “The years when you have seen only one set of footprints, my child, is when I carried you.”Joko koko tekstin englanniksi tai suomeksi tai sitten pienen pätkän tästä tekstistä. Toi on ehkä ihanin, jonka tiedän.. :)

19 kommenttia:

 1. Oon ite ateisti, mutta toi tekstinpätkä on kyllä todella koskettava ja kaunis, pakko myöntää. Ehkä oon herkällä päällä mutta tuli melkein tippa linssiin :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on mustakin aivan ihana ja koskettava :) Tuntuu niin turvalliselta ajatella, että vaikka elämä kuinka potkisi niin ei tarvitse pärjätä yksin :)

   Poista
 2. Kerrohan sitten meille mitkä noista toiveista toteutui? :) Kivoja toiveita! Minulla on myös feikki Uggit ja olleet jo 2 vuotta, mutta vielä ihan hyvin menevät ja ovat päivittäin kovassa käytössä ja oikeastaan koko talven etten nyt ehkä allekirjoittaisi sitä väitettä, että aidot kestäisivät välttämättä yhtään sen paremmin. Mutta toki riippuu aina kengistä, että joillakin ei välttämättä niin pitkään kestä. Sitten noista hiustenhoitotuotteista sen verran, että jos käyt esim. kampaajalla, niin sieltä saa usein tosi hyviä vinkkejä mitä tuotteita kannattaa suosia omille hiuksille. Mulla on nyt käytössä tosi laadukkaat ja hyvät omille hiuksille sopivat tuotteet vakiokampaajani ansiosta, joka tietää tosi hyvin mitä hiukseni tarvitsevat. Ajattelin vaan sanoa, että jos vielä pohdit minkälaisia hiustenhoitotuotteita haluat niin tässä olisi vähän vinkkiä niiden valitsemiseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps :) Mulle on ainakin kehittynyt sellainen kuva, että aidot olisivat kestävemmät (sekä lämpimämmät). En ole koskaan käynyt kampaajalla muuten kuin tekemässä kampauksen, joten en ole saanut kunnon neuvoja millaiset tuotteet sopisivat juuri minulle.. Pitääkin hieman tutkiskella asiaa :)

   Poista
 3. Oletko suunnitellut lopettavasi cheerleadingin vuoden päästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavimmin kyllä, koska minulla ei ole varaa maksaa sitä itse ja täytän ensi vuonna 18 vuotta. Lisäksi vuoden päästä ylioppilaskirjoitukset ja korkeakouluihin hakeminen ovat ajankohtaisia ja tärkeitä asioita elämässäni ja cheer vie kuitenkin sen verran aikaa, etten tiedä olisiko esimerkiksi pääsykokeisiin lukeminen ja Elitessä urheileminen minulle edes mahdollista samaan aikaan..

   Poista
 4. Toi teksti on ihana!

  VastaaPoista
 5. oot niin ihanan positiivisen,viisaan ja energisen olonen ja rakastan tätä blogii!:) sä oot jotenki nii ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha viisaasta en tiiä... ;-D Noei, voi kiitos ihan kauheesti <3

   Poista
 6. !!!!! ihana teksti, voooii! ihana lopetus, onneks luin kokonaan :)

  VastaaPoista
 7. hei halusin kysyy toho edellisee postauksee liittye, et miten oot saanu tollasen mahan? :D ehk täydellisin mitä oon ikin kellää nähny!!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!