9. joulukuuta 2012

Elite Suomen mestarit 2013

Olemme kaksinkertaisia Suomen mestareita ja puhtaasti parhaita!


Ansaitsimme puhtaalla ohjelmallamme lauantaina 8.12.2012 kilpacheerleadingin SM-kultaa! Sitä tunnetta, joka meillä oli puhtaan suorituksen jälkeen, ei voi sanoin kuvailla. Se tunne muistuttaa meitä siitä miksi teemme tätä ja miksi uhraamme tälle niin paljon aikaa ja energiaa. Se tunne tekee musta maailman onnellisimman tytön :') Kiitos myös supermahtavalla yleisölle! Olitte ihan mielettömän ihania (ja kovaäänisiä) sekä mukana luomassa sitä fiilistä, joka ohjelmamme aikana jäähallissa vallitsi. Olen niin kiitollinen tästä kaikesta <3

Huomenna suuntaan taas Helsingin jäähallille, mutta tällä kertaa katsomoon kun kilpailuvuorossa on juniorit ja pienryhmät. Ihanaa kun saa vaan istua katsomossa eikä tarvitse yhtään jänskätä. Paljon taitoa meidän junnuille ja ryhmästunteille!

PS. Mut voitte bongata videosta alussa oikealta kyltin kanssa! :)

82 kommenttia:

 1. OMG!! :oo ootte iha sairaan hyvii! ja onnee teille kaikille!<3

  VastaaPoista
 2. Ihan loistavaa! :-) Onnea kovasti, ootte tän jälleen kerran ansainnu <3

  VastaaPoista
 3. Upeaa!! Onnea!! :)

  VastaaPoista
 4. mitä paikkaa teet?:)

  VastaaPoista
 5. te olitte loistavia! onneks olkoon :)

  VastaaPoista
 6. Paljon paljon onnea!! Olin niin varma että voitatte:))

  VastaaPoista
 7. Onnee hirmusesti!! :) Harmi, ku en ehtiny näkee teidän ohjelmaa paikan päällä, ku piti valmistautuu omaan suoritukseen :D

  VastaaPoista
 8. Onnea!!!
  Kuka sen muuten päättää, oletko nostaja vai nousia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Se menee ihan koon ja taitojen mukaan :) Valmentajat yleensä.

   Poista
 9. mahtavaa ! ootte ihan huippuja ! pääsettekö taas edustamaan suomea mm kisoihin ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Toivottavasti :) Liiton pitää vielä vaan vahvistaa MM-edustuspaikka.

   Poista
 10. Jee, onnea! Olette aivan mahtavia ainakin tuon videon perusteella :)

  VastaaPoista
 11. Hurjan paljon onnea teidän koko joukkueelle! ♥ :-) Näistä cheer pätkistä tulee aina hyvälle mielellä, oon itekki vähä aikaa joskus harrastanu kyseistä lajia ja se on ollu paras liikuntakokemus mitä oon ikinä saanu kokea lajina ylipäätään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon koko joukkueen puolesta! <3

   Poista
 12. Vouuuu! Ihan mahtavan näköstä, ootte taitavia :) paljon onnea koko joukkueelle! ♥

  VastaaPoista
 13. Vastaukset
  1. Kateutta ilmassa nähtävästi ;)

   Poista
  2. tai sitten vaa jonkun mielipide? kauneus on katsojan silmässä, vaikka mun mielestä anni on kyllä nätti:)

   Poista
 14. Siis hetkinen, minä joka en ole edes harrastanut cheerleadingiä ikinä, niin tuo ei kyllä ollut puhdas suoritus... Huomasin ainakin kaksi rumaa epäpuhtautta. Toinen akron lopussa toi volttijuttu kun tuli tosi rumasti alas ja aika alussa stuntissa oikealla takana hän ei päässyt edes ylös muiden mukana yhtäaikaa.. En tiedä sitten lasketaanko noita mukaan mutta ohjelmaa en silti kutsuisi täysin puhtaaksi... Pidän kyllä kovasti blogistasi mutta tämä yltiömäinen cheerleading ihkutus kuinka elite on paras ja elite on elämäsi vain elite elite elite niin voi huhhuh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. puhdas suoristus ei välttämättä meinaa sitä, että kaikki pikkujututkin olis ollu täydellisesti tehty vaan ylipäätään sitä, että kaikki stuntit menee ylös ja turvallisesti alas.

   Poista
  2. So what oliko siellä 1 vai 2 epäpuhtautta, nii Suomen mestareita ne kumminki on :D hahaha mä en edes nähnyt mitää virheit tos suoritukses?

   Poista
  3. Tottakai aina on parantamisen varaa ja pieniä eriaikaisuuksia etc. mutta cheerleadingissa puhtaaksi ohjelmaksi lasketaan, jos kaikki jutut pysyvät ylhäällä ja kaikki taidot tehdään! :)

   Poista
  4. Ite pakko sanoo etten tajua tästä lajista mitään, mutta ittelläni kans otti noi asiat silmää. :D Mutta ehkä ne ei sitten oo virheitä haha

   Mutta onnea hirmuisesti! Rakastan noita teidän pukuja ne on niin kaunii!

   Poista
  5. Kiitos! Niin mäkin :)) <3

   Poista
  6. Ottakaahan huomioon, että tosiaan tuomarit on ne, jotka tätä lajia arvostelee ja rankkaa joukkueet sijalukuihin. Ja myös se, että cheerleadingissä tuo käsite "puhtaasta ohjelmasta" on sellaiselle, joka ei harrasta vähän hämäävä, sillä siihen ei oteta mukaan esimerkiksi juuri noita eriaikaisuuksia ja koukkupolvia, vaikka ne näkyvät arvostelukaavakkeissa ja mahdollisesti pisteissä, mutteivat vähennyksissä :-)

   Silti oon ehottomasti sitä mieltä, että ootte kyllä ainut ja oikee joukkue edustamaa Suomea tulevan vuoden arvokisoissa, koska ei Suomi pysy mitallikannassa ilman noin vakuuttavaa määrää volttiakroa, Euroopan ainoita kolmea tuplakierrevolttia rewindeja tai 540 libbejä, sillä taso nousee nousemistaan myös siellä muualla maailmassa, kuten cheerleadingin megahallitsija USA:ssa :-)

   Poista
  7. Voi että kiitos kauheesti <3

   Poista
 15. Huhhuh musta ei kyllä olis tohon !! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, samaa kauhistellaan täällä=D ei kyllä iteltä onnistuis ikinä!!

   Poista
 16. Toi oli ihan mahtava esitys! Ei ihme että voititte. Mulla tuli ihan kylmät väreet tätä katsellessa (: voin vain kuvitella sitä fiilistä mikä teillä on. Tosi paljon onnea!<3

  VastaaPoista
 17. olitte upeit! onnee koko joukkueelle (: !!

  VastaaPoista
 18. ei voi muuta sanoo ku upeeta !

  VastaaPoista
 19. hahah mua alkoi hulluna itkettää(hyvällä) kun katsoin tän videon! hirveen harmi etten päässyt livenä katsomaan :( ONNEA VIELÄ TÄÄLLÄKIN SUPERISTI KAIKILLE TYTÖILLE! OOTTE VOITTONNE ANSAINNUT <3

  VastaaPoista
 20. vautsi hiukan ootte kehittyneitä tossa ohjelmassa verrattuna siihen kun esititte niissä karsinoissa! :-) Onnea kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Jep SM-kilpailut olivat päätavoitteemme, joten ohjelmaa ei ollut vielä hiottu täydelliseksi SM-karsintakilpailuihin :)

   Poista
 21. Vastaukset
  1. Kiitos, sinä kuka ikinä oletkaan :) <3

   Poista
 22. HURRRRJASTI parempi mun mielestä, kuin edellinen voittosuoritus! Aivan todellista kehitystä tapahtunut paljon, suorastaan uskomattoman paljon. Tämä esitys oli likimain täydellinen! Lämpimät onnittelut koko joukkueelle!

  VastaaPoista
 23. Voi oon niin onnellinen teiän puolesta, olin vielä muutama vuos sitte sun kanssa samassa junnujoukkueessa, kun voitettiin EM-kisat Ruotsissa... Mut täytyy myöntää et niistä ajoista mitä näin Eliten treenejä ootte kehittyny valtavasti!! Ei ihme että voititte :) ihan itku pääs tätä katsoessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih.. Jurska Erskat ;-) <3 Kiitos tosi paljon!! :)

   Poista
 24. eikä teil meni iha sairaan hyvin onnee ! (: ja hei ooks sä tos lopus tos 2-1-1 toi joka pitää tota yksin ylhääl ?:D tai ku mun on pakko kysyy ku se näyttää iha sult:-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo :) Mä pidän nivusissa oikealla ylhäällä sitä, joka pitää 2-1-1 ylhäällä yksin :)

   Poista
 25. Olin paikan päällä kattomassa ja olitte ihan mahtavia! <3 tunnistin sut matolla :)

  VastaaPoista
 26. tämmösen suorituksen jälkeen voin sanoo että ylimielisellä mj tason jääkiekkoiljallakin on arvostus korkeella! paljon onnee sulle ja koko joukkueelle, ootte mahtavia! :)

  VastaaPoista
 27. olitte ihan mahtavia! huimasti paransitte ihan senkin viikon treeneistä ja onneks helpotitte pikkusen koska siisteyttä ja varmuutta tuli tuhat kertaa lisää! :--) kannustettiin ihan hulluna ja kiljuttiin aina kun joku meni ja kun ei oltu ees ainoita, niin fiilis oli uskomaton! ansaitsitte todellakin voittonne ja olitte ylivoimasesti parhaita, onnea megapaljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos <3 Ohjelmaa tehdessä tiesin kyllä aika tarkkaan, että kaikki jutut olivat menneet kun yleisö ilmoitti aina jokaisen jutun jälkeen valtavilla suosionosoituksilla, että hyvin menee! ;-D

   Poista
 28. Minkälaista edustusta teille nyt sitten on luvassa tämän voiton myötä? Taas jenkkeihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liiton pitää vielä vahvistaa edustuspaikat, mutta luultavasti MM-kilpailuihin Floridaan, EM-kilpailuihin Skotlantiin ja Suomi-Ruotsi maaottelu Suomessa! :)

   Poista
 29. Mihin "rooliin" sitten taitavimmat pääsee?:D mitä teette aina reeneissä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En nyt ihan ymmärtänyt kysymystäsi, mutta siis jos on vaikka pienikokoinen ja taitava yläihmistaioissa niin luultavasti menee nousijaksi, jos taas on todella pitkä ja vahva on luultavasti takanostaja ja jos on keskipitkä ja vava niin on luultavasti sivunostaja :-D Treeneissä treenataan uusia juttuja ja kisakausilla harjoitellaan ohjelmaa :)

   Poista
 30. Jep yleisö kyllä ilmotti, että hyvin menee... :-D En oo varmaan ikinä kuullu noin kovaa kannustusta, mutta ylivoimasesti parhaita kyllä olittekin!

  VastaaPoista
 31. Onnea voitosta! Olitte tosi hyviä. :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!