27. joulukuuta 2012

Kultajuhlat

Moikka! Olin tulossa tekemään teille postausta Saksan reissustani ja joulustani, mutta mun tietokone ei ollut samaa mieltä. Virustentorjuntaohjelma oli vanhentunut, joten jouduin uusimaan tilauksen ja kun yritin alkaa ladata kameralta kuvia koneelle tuli tiedote, ettei koneella ole tarpeeksi tilaa kuvien lataamiseen, vaikka siirsin juuri muutama kuukausi sitten kaikki kuvakansioni ulkoiselle kovalevylle.. Tietokoneellani alkaa olla jo pikkusen ikää, joten saa nähdä onko kyseessä ihan pikku juttu, jonka isukki voi hoitaa vai pitääkö mun luovuttaa kone tietokonenörttien käsittelyyn. Yksinäni en tästä ainakaan selviä, koska multa alkaa loppua jo nyt kärsivällisyys.

Saksan reissun sijaan saatte nähdä hieman kuvia reilu viikon takaisista kultajuhlistamme, joita vietimme Eliten kanssa Sokos hotelli Presidentissä.

61b0e3d646f411e2b19622000a1f9d89_7

Tällä kaudella olemme voittaneet Suomen-, Pohjoismaiden- ja Euroopanmestaruuden sekä tulleet MM-kilpailuissa kolmansiksi. Sitä sietää juhlia! Olimme alkuillasta Presidentin VIP saunatiloissa ja sen jälkeen lähdimme jatkamaan iltaa yhdelle jengiläisistämme.

2 

Juhla-asukseni valitsin viime vuonna MM-kisamatkalta, Floridasta ostetun yksiolkaimisen mekon.

7

85631664476711e2a19522000a9f126b_7

4

3

35de330649e411e2866422000a1f9c90_7

5

1

6

0d525f6a4b9d11e283e622000a1fb86d_7

Toivottavasti saan selvitettyä pian, mikä tietokonettani mättää ja pääsen jakamaan teidän kanssa ihania kuvia Saksasta ja joulusta. Siellä ne kiltisti odottelevat kamerassani.

Tulin muuten kipeäksi sinä aamuna, kun minun piti lähteä Saksasta. Oli todella kiva kokemus lentää vatsataudissa takaisin Suomeen.. Onneksi kulti oli vastassa kentällä ja pääsin heti sen hoiviin. Pari edellistä päivää olenkin ollut täysin vuoteen oma, mutta nyt alkaa jo helpottaa ja pystyn taas alkaa nauttia lomastani. Jos jotain positiivista tosta taudista pitäisi etsiä, niin ehkä se, että eipähän tullut syötyä itseä ähkyyn muina päivinä kuin aattona, ja nekin tuli heti seuraavana päivänä ulos.. 

29 kommenttia:

 1. mitä paikkaa teet muuten stunteissa ? :))

  VastaaPoista
 2. aivan ihana mekko! :) Sopii sulle!

  VastaaPoista
 3. Moikka, mun maailman kauhein juttu olis, että olisi vatsatauti lentsikassa, miten ihmeessä selvisit? Miten oikeesti voi käydä noin huono tuuri. Täällä Suomessa on kyllä vatsatautia liikkeellä. No, nyt kai oot jo kunnossa, eli hyvää uutta vuotta sinulle!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei ollut kyllä kauheen kivaa.. Onneksi oksentelu alkoi kunnolla vasta kotiin päästyä. Kiitos samoin!

   Poista
 4. Ikävä toi mahatauti! Jo junassa 4h istuminen on tuskaa vatsataudissa joten en edes halua ajatella sitä lentokoneessa, hui! Pikaista paranemista ja onnellista uuttavuotra Anni! :)

  VastaaPoista
 5. Haluttais nähä Youtubesta teiän MM-ohjelma. Niin oisko antaa sen linkki tai se hakusana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.youtube.com/watch?v=3Faxrybz3-s <3

   Poista
 6. Vautsi mitkä hiukset sulla!!:))

  marsqn.blogspot.com

  VastaaPoista
 7. sul on ihan mielettömän ihanat hiukset :)

  http://j-ennas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 8. oot todella kaunis :) en yleensä jaksa kehua ketään, mutta tiedän miten iloiseksi se tekee niin halusin tulla kehumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule you made my day! ;-) Kiitoksia kovasti :)

   Poista
 9. Toivottavasti tulee yhtä kultainen vuosi 2013 :--)

  http://emmppu.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. oot kyllä tosi kaunis mutta rajota nyt vähän tota tissiheruas :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks pitäis rajottaa? kyl tollasta kroppaa kehtaakin esitellä

   Poista
 11. Sulta ois kiva nähä videoo :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!