6. joulukuuta 2012

Proud to be Elite

VAROITUS! Ne ketkä näkevät punaista jo sanan cheerleading mainitsemisestakin, ohittakoot suosiolla tämän postauksen :-)

Nyt (klo: 00.00) voi sanoa, että ylihuomenna on Suomen mestaruuskilpailut! Lauantaina Helsingin jäähallilla kilpaillaan siis kilpacheerleadingin Suomen mestaruuksista. Olettehan jo hankkineet lipunne Menolipusta tai Lippupalvelusta? ;) Siellä nähdään!

DSC_0586

Tulevat SM-kilpailut ovat minulle toiset senioreissa ja Elitessä. SM-kilpailut ovat mielestäni ihan erilaiset kuin mitkään muut kilpailut. Ne ovat kauden pääkilpailut ja niihin liittyy aivan erityinen fiilis. Siellä palkitaan joukkueet koko vuoden kestäneestä kovasta treenistä, jonka eteen on vuodatettu paljon hikeä ja kyyneleitä. Suomessa lajin taso on todella korkea ja odotan jo innolla, että pääsen Eliten kanssa SM-kisamatolle ja katselemaan katsomosta myös muiden joukkueiden upeita suorituksia! :) 

8237731278_b071341ac8_b

Leijonat, hei leijonat sano punainen, punainen! Leijonat, hei leijonat sano valkoinen, valkoinen!

DSC_0120

"Success isn't given. It's earned. On the track, on the field, in the gym. With blood, sweat and the occasional tear."

DSC_0343

"Good things come to those, who work their asses off and never give up."

DSC_0508

"Winners never quit and quitters never win."- Vince Lombardi

DSC_0442

"If your dreams don't scare you, they aren't big enough."

8236662669_705984a63c_b

"It doesn't get easier, you just get better."

DSC_0340

"We are what we repeatedly do." - Aristotle

DSC_0130

"Be so good they can't ignore you." - Steve Martin

8236664495_f76b9358ec_b

"You were born to win, but to be a winner, you must plan to win, prepare to win and expect to win."

DSC_0159

"If you dream it, you can do it." - Walt Disney

DSC_0542

"We all have great inner power. The power is self-faith. There's really an attitude to winning.  You have to see yourself winning before you win and you have to be hungry. You have to want to conquer." - Arnold Schwarzenegger

8236660089_51e11572e9_b

"At first you feel like dying then you feel reborn."

DSC_0344

"Go hard or go home."

8237729162_b80137b7a6_b

"It doesn't matter how many times you fall just as long as you get up standing tall."

DSC_0414

Tämän vuoden aikana ollaan koettu Eliten kanssa yhdessä tosi paljon. Ollaan päästy edustamaan Suomea maajoukkueena maailmalla ja olen saanut Elitessä urheilemalla elää unelmaani, joka päivä. Ollaan koettu onnistumisia sekä epäonnistumisia ja ne kaikki ovat tehneet meistä joukkueena entistäkin vahvemman. Proud to be Elite and HAC <3

Kaikki kuvat ovat HAC Elite -blogista, jossa voitte seurata meidän urheilemista. Blogissa on tekstien ja kuvien lisäksi myös pieniä videopätkiä meidän taidoista ja infoa esimerkiksi Eliten karsinnoista, jotka ovat ti-ke 11.-12.12.2012. Jos ja kun juuri sinua kiinnostaa Elitessä urheileminen, mene Elite-blogiin, etsi lisä infoa/tai kysy sitä minulta, ota yhteyttä valmentajiimme ja ilmesty karsintoihin! :) Elite-blogissa on myös mahdollisuus kysyä valmentajiltamme, jos jokin karsintoihin liittyvä asia askarruttaa sinua ja tottakai myös multa saa kysellä! Vastaan mielelläni :)

32 kommenttia:

 1. Ei vitsi toi uus pyrtsi on ihan tajuhieno! Ja myös 540 kierteet, joista oli video :-) Tsemppii kovasti kisoihin! Toivon kovasti, että puolustatte hyvin kultamitalianne ja senhän te teette Suomen yhel kovatasosimmist kisaohjelmist :-)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tositosi kovasti koko joukkueen puolesta! <3

   Poista
 2. Ootte kyllä ihan huippuja! Onnea kisoihin mielettömän paljon! :)

  VastaaPoista
 3. hienoja noi temput mitä teette? tuleeko niistä sm cheerlearning jutuista joku ohjelma missä teitä mahollisesti näkis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parin viikon päästä pitäisi tulla Yle kakkoselta! :) Ilmoittelen vielä tarkemmin kun saan tarkempaa tietoa!

   Poista
 4. missä joukkueessa olit ennen eliteä ? :)

  VastaaPoista
 5. Täällä toinen, joka ei malta odottaa lauantain kisoja!! Paljon onnea SM-finaaliin :)

  VastaaPoista
 6. Oot nii positiivinen ja upee! Onnee kisoihin <3

  VastaaPoista
 7. voi vitsit tekis mieli tulla katsomaan teitä ! vaikka lajista en mitään tiedäkkään :DD näyttää vaan niin siistiltä onnea koko joukkueelle !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikkei lajista tietäisikään mitään niin suosittelen joskus tulemaan katsomaan! Fiilis hallissa on ihan mieletön :)

   Poista
 8. otetaaks sinne cheerleadingin alottajii?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu tietenkin ihan henkilöstä. Jotain voimistelu tai cheerleading taustaa olisi varmasti kuitenkin hyvä olla! :)

   Poista
 9. Aika säälittävää laittaa instaan kuva jossa lukee : it's too cold outside for _angels_ to fly, vain vähän ennen kun sm-kisat on. Ja sitten vielä väität ettei se koske mitenkään Golden Spiritin Angelseja, vaan on laulun sanat. No joo voihan ne ollakkin laulun sanoja mutta kappas ku vaan ton osan oot huomannu. Tossa taas näkee kuinka kilpailunhaluinen ja "parempi muita" olet kun olette eliten kanssa voittaneet niin monta kertaa kaikki muut joukkueet. Niin läpinäkyvä juttu että sulla ei oo enää mitään selittelyjen varaa tässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sä oot säälittävä kun tuut tommosesta avautuu tänne :D hopee ei oo häpee, vai?

   Poista
  2. Siis ei huh huh, uskon iha täydesti et ne on biisin sanoja eikä mitää vittuiluu angeleit kohtaa, siis ihan oikeest ei tarvi joka jutust vääntää mitää tollast, anni on kuitenki tosi reilu muita kohtaa, oon itekki tosi monesti kuullu ku ne toivottaa onnee jollekki iha toiselle joukkueelle et älä tuu tänne valittaa !

   Poista
  3. Anonyymi5. joulukuuta 2012 14.46
   eikö sua yhtään hävetä laittaa instagramiin kuvia ''its too cold outside for angels to fly'' ....... eiköhän kaikki ketkä cheeristä jotain ymmärtää niin tajua mitä meinaat tolla ? ja sulla ei hirveesti edes tohon olis varaa :_D Olen pitänyt sua järkevänä ja asiallisena mutta tais oikea luonne paljastua nyt !

   Vastaukset

   Anni5. joulukuuta 2012 15.16
   Anteeksi nyt vain, mutta ihan suoraan sanottuna mulla ei ole tullut edes mieleen, että sillä quotella voisi viitata Golden Spiritin Enkeleihin :-D Eli ei näköjään kaikki, jotka tietävät cheeristä jotain, ajattele tuolla tavalla. Olen kopioinut kyseisen kuvan We Heart It:ista ja repostatessani sen Instagramiin puhuin puhtaasti kylmästä säästä, joka sinä aamuna ulkona vallitsi :-D "On niin kylmä, ettei enkelit voi liikkua ulkona" = "On niin kylmä, ettei mikään hyvä voi liikkua ulkona" eli jos kyseisen quoten haluaa vääntää enkeleihin viittaavaksi niin silloinhan tuo olisi pelkästään kohteliaisuus heille :) Melko naurettavaa, että heti vedetään todella negatiiviset johtopäätökset tollasesta asiasta.. Enkeli käsitteenä on nimittäin aika yleinen ja jos jonkun cheerjoukkueen nimi sattuu olemaan Enkelit, ei se tarkoita, että Enkeli-käsitteellä aina viitattaisiin heihin :) Tähän vielä lisätäkseni uskon Jumalaan ja samalla myös enkeleihin, joten senkin takia mielestäni kyseinen quote oli kaunis ja koskettava ja halusin jakaa sen muillekin Instagramissani.

   ^ Eli kuten jo aiempaan saman tyyliseen kommenttiin vastasin: En tosiaankaan tarkoittanut kyseisellä quotella Golden Spiritin Angels:seja. Olen tuonut blogissanikin esille uskoni Jumalaan, joten mielestäni minulle on ihan oikeutettua puhua enkeleistä tarkoittamatta sillä mitään cheerleadingiin liittyvää. Olen todella pahoillani, jos jotkut ovat käsittäneet tämän väärin, ei ole todellakaan ollut tarkoitus olla ilkeä kenellekään, enkä haluaisi, että minut leimataan tälläisen väärinkäsityksen takia ylimieliseksi ja ilkeäksi.

   Kun olen treeneissä olen 100% treeneissä ja kun olen vapaa-ajalla olen 100% vapaalla, joten en ajattele vapaa-ajallani mitään cheeriin liittyvää, enkä siksi tajunnut yhtään, että kyseisen quoten, jonka We Heart It -sivustolta löysin, voisi tulkita jollain tavalla ilkeäksi.

   Poista
  4. ei niin, hopea ei ole häpeä! Ja anni, vissiinkin aika moni ymmärsi tuon kuvan sillä tavalla että se viittaisi Gs enkeleihin, mutta jos et sitä tarkoittanut niin, niin hyvä juttu. Olisin ehkä voinut ilmaista kommenttini eri tavalla ja jättää haukkumiset pois mutta ärsytti vaan niin kun ajattelin että noinko alas enkelien kilpakumppani alentuu. Luuloni osoittautuivat siis vääräksi joten kyllä minäkin olen pahoillani ja jatkan kuitenkin blogisi seurailua!

   Onnea ykkössijasta! Puhdas ohjelmahan teillä oli.

   Poista
  5. Tosi harmi, jos moni on ymmärtänyt asian väärin :/ Ei tunnu kivalta ajatella, että tämän takia mun "maine" monien silmissä on luultavasti tällä hetkellä aika huono, vaikka tarkoituksenani ei todellakaan ollut dissata muita joukkueita. Meillä on Elitessä aika keskeisenä teemana se, että keskitymme vain ja ainoastaan omaan juttuumme ja sitä teemaa olen itsekin noudattanut tässä jo hyvän aikaa.

   Kiitos todella paljon ja helpottavaa kuulla, että sain asian korjattua edes jonkun silmissä :)

   Poista
  6. Tuolle alkuperäiselle aivan pakko avautua. Ihminen harrastaa kilpaurheilua, mutta sinä yrität tuomita häntä "kilpailunhaluisuudesta". Pakko olla kilpailuhenkeä, että pystyy menestymään! Kaikki Suomen urheilijat, hävetkää! Hävetkää Enkelit, tekin kilpailette! Mun on pakko kysyä, mitä väärää on siinä, että kilpaurheilija kilpailee, ja vielä tykkää siitä? Kun sun mielestä se on paha asia, ja tässä se taas nähtiin!
   Ps. Ja muita parempikin Elite taisi taas olla, mutta ollaan siitäkin hiljaa, koska niin ei saa sanoa ääneen. Toivottavasti muutkaan menestyjät eivät myöskään ajattele, että he olivat parempia, kuin ne, jotka he voittivat. Koska niinhän asia ei tietenkään ole. Kukaan ei ole toistaan parempi! Aamen! Vai miten se menikään...

   Poista
 10. millä ohjelmalla olet tehnyt ton bannerin? :)

  VastaaPoista
 11. "Sinkkuelämää Carrie" nimikoru
  44.00EUR
  "Sinkkuelämää Carrie" nimikoru pieni fontti
  43.00EUR

  Kumpi noista? Muistatko yhtään paljon sulla maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin eli toi 44 euroa maksava? Ok, kiitos :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!