13. tammikuuta 2013

My little angels

Jouluaattona pienet sisarukseni lauloivat enkelikuorossa saksalaisessa joulukirkossa. Valokuvasin heitä kotona ennen kirkkoon lähtöä. Ajattelin ensin, että kirjoittelisin kuvien väliin ajatuksia onnesta, rakkaudesta, sisaruksista etc. mutta nyt tuntuu, että ajatus ei kulje yhtään ja kauhea kasa kouluhommiakin odottelisi tekijäänsä, joten annan kuvien puhua puolestaan :)

helmimatti1

helmi2

matti4

helmi1

matti2

hm

helmi3

matti1

helmi4

matti3

helmimatti2

Toivottavasti teillä kaikilla oli ihana ja rentouttava viikonloppu. Mun puolesta tää viikonloppu saisi kestää vielä ainakin parin viikon verran, mutta pitää nyt nauttia täysillä tästä viimeisestä vapaapäivästä ja ladata akut niin täyteen, että jaksaa taas seuraavaan viikonloppuun. Löytyykö ruudun toiselta puolelta muita "viikonlopun odottaja" -eläjiä? Mä nimittäin taidan tällä hetkellä olla vähän sellainen, enkä pidä siitä yhtään. Haluaisin osata nauttia kunnolla myös arjesta, mutta se on hieman vaikeaa, kun treenit loppuvat iltaisin aika myöhään ja koulu alkaa aina aamuisin tosi aikaisin, joten musta tuntuu yleensä arkena koko ajan tosi väsyneeltä ja uupuneelta. Onneksi tätä jaksoa ei ole jäljellä enää kuin n. 1,5 viikkoa, jonka jälkeen alkaa kylläkin se aina yhtä "ihana" koeviikko, mutta seuraavassa jaksossa mulla on myöhäisemmät aamut, joten enköhän mä vielä pari viikkoa kestä.

71 kommenttia:

 1. sun pikkusisko näyttää ihan sulta :)!

  VastaaPoista
 2. Sul on tosi suloset sisarukset ! :-)

  VastaaPoista
 3. herranjumala ku voi olla sulosia ja kauniita lapsia! ihanat sisarukset sulla :)

  VastaaPoista
 4. Niin samannäköisiä! Ovatko he kaksoset?

  VastaaPoista
 5. Voi miten sulosia voi ees olla :)

  VastaaPoista
 6. kaikilla teiän perheestä (keitä nyt olen sun blogissa nähnyt) on mun mielestä samallaiset silmät ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa! :-D En oo ite kiinnittänyt yhtään huomiota.

   Poista
 7. Ovatko he kaksoset? Todella sööttejä, pikkusiskollasi niin suloinen katse kun silmät karsastavat hieman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei :) Oho ei kukaan ammattilainen tai muukaan ole ainakaan ikinä todennut/huomannut, että olisi karsastusta :) Ehkä kuvakulmat hämäävät.

   Poista
 8. mun mielest teijän koko perhe on mun mielestä kaikki ihan saman näkösiä, en tiiä oonko ainoo joka näkee niin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hassua, vaikka esim. mulla ja mun pikkusisaruksilla on eri isä tai eri äiti ;-D

   Poista
 9. sulla on oltava tosi hyvän näköset vanhemmat, kun kaikki lapset noin kauniita ja komeita ja hyvän näkösiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kaunis mami ja äitipuoli sekä komee isukki ja isäpuoli ;-)

   Poista
 10. ihana postaus ♥♥♥

  VastaaPoista
 11. voi hitsit kun sulosia!! heistä tulee kyllä upeita, ja ihan siskoonsa tulee :)

  VastaaPoista
 12. Oi miten sulosia :) oot ihan siskosi näkönen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai sitten sisko näyttää hieman minulta.. ;-D

   Poista
 13. kuinka monessa eri maassa oot käyny, ku vaikuttaa et matkustelet paljon? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa nyt äkkiseltään laskea, mutta joo oon aika onnekas siinä suhteessa, että oon saanut matkustella ikäisekseni, ainakin omasta mielestäni, aika paljon :)

   Poista
 14. voi kuinka sulosia! tosta sun veljestä tulee varmasti joku kunnon sydäntensärkijä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää opettaa sille, miten tyttöjä kohdellaan nätisti ;-)

   Poista
 15. Voi kuinka ihana postaus!:)<3

  http://saijis.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Sama tunne mullakin, että viikonloppu sais vaan jatkua ja jatkua.. Ei kyllä yhtään jaksais taas tavalliseen arkeen siirtyä :) mulla ei oo kyllä ollu rento viikonloppu, kovia treenejä ollu nää 2 päivää ja ei oo saanu oikeen levättyä väsymykseltä :D mutta tää oli vaan tällänen "treenausviikonloppu" tällä kertaa.. Harrastan siis hiihtoa ja treenaan itteäni kuntoon joka päivä, sekä käyn myös treenaan semmosella kuntohiihtoladulla :D

  Ihania nuo sun sisarukset, sulosia! :) hyvää viikkoa sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli kyllä viikonloppu rennosta kaukana, kun treenejä kuitenkin pe-la-su, mutta on se silti kevyempää kun saa sentään nukkua pidempään! ;-)

   Kiitos samoin sinulle! <3

   Poista
 17. kyllä sinä jaksat! tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 18. Oi enkeleitä todellakin. Molemmilla on niin ihanat silmät että niihin vaan yksinkertasesti sulaa <3 voin vaan kuvitelma kuinka iso ikävä teillä kaikilla on ku näätte niin harvoin..sä oot hyvä esimerkki sun sisaruksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä ikävää pysty edes sanoilla kuvailemaan :( Asuttiin ennen yhdessä ja jaettiin arki yhdessä, joten nyt tuntuu tosi pahalta, kun ei voi olla samalla tavoin osana heidän jokapäiväistä elämäänsä.. :/

   Poista
 19. Voi kuinka suloinen pieni enkelipari! :) <3 Minkä ikäisiä he ovat? Minkä nimiset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helmi täyttää helmikuussa 10 vuotta ja Matti on 8 vuotta :)

   Poista
 20. Kysyisin tuosta cheerleadingistä sellaista että kun teitä on aika iso ryhmä, niin millaista siinä on treenata? Onko teillä hyvä ryhmähenki, tulevatko kaikki juttuun keskenään, syntyykö kuppikuntia jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cheerleadingin treenaaminen on ihanaa! :) Harrastin ennen cheeriä 5 vuotta telinevoimistelua ja siellä kaikki kaverit olivat samalla ns. pahimpia vastustajia, mutta cheerissä kaikki tsemppaavat ja tukevat toisiaan sekä iloitsee toisten puolesta, kun joku oppii jotakin uutta, ja iloitsevat yhdessä opitusta :) Meillä on tosi hyvä yhteishenki, koska kaikki ovat todella urheilijamaisia ja ovat valmiita antamaan kaikkensa yhteisen tavoitteemme eteen :) En voisi toivoa parempaa joukkuetta kuin Elite!

   Poista
 21. Sama täällä, olis ihanaa osata nauttia joka hetkestä, mutta koulu ei vaan tällä hetkellä oikeen innosta. Koko ajan odotan vaan viikonloppua tai seuraavaa lomaa :D No ehkä vielä jonain päivänä.... :D

  VastaaPoista
 22. Olen katsonut youtubesta cheerleading videoita ja tullut siihen tulokseen että teillä pitäisi olla kunnon akrobatiaa treeneissä että teidän liikkeet ei horjuisi ja huojuisi niin paljon, ette joutuisi ottamaan askelia nostaessa toisia tai kukaan ei putoaisi. Siinä oppisi oikeat otteet ja keinot tehdä noita stuntteja ym. ;) Enkä nyt väitä että olisitte surkeita, vaan oikeilla tekniikoilla homma voisi toimia paremmin ja näyttää vielä paremmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, mitä tarkoitat "kunnon akrobatialla", mutta mielestäni me teemme kyllä ihan kunnon akrobatiaa treeneissä esim. voltteja, flikkejä, arabialaisia, sarjoja, akrobatiaharjotteita etc. :) Tottakai pyrkimyksenä olisi tehdä täysin siisti ohjelma, jossa ei tulisi yhtään virheitä eikä horjumisia, mutta laji on raskasta ja todella vaativaa. Kovaa treeniä vaan! :)

   Poista
  2. Tiedän että teillä on treeneissä akrobatiaa mutta nyt viittasinkin siihen, että se voisi olla vielä tehokkaampaa ja syventävämpää ja sitä kautta saisitte kiinni paremmista tekniikoista, paremmasta kehonhallinnasta, voimankäytöstä ym. kaiken muun lisäksi. Jo oppimannekin asiat voisivat tätä myöten kehittyä lisää. :) Tsemppiä treenaamiseen!

   Poista
  3. Jep aina on parantamisen varaa, mutta luotan, että valmentajamme osaavat hommansa ja teettävät meillä parhaita mahdollisia harjoitteita :) Kiitos paljon!! :)

   Poista
  4. yleisestihän suomi on vielä "lapsen kengissä" akrobatiassa mutta elite on kyllä parhainta tasoa suomessa :) Tosin jenkeissä tehdään yleensä jutut kanveesilla tms. mutta lisäksi Suomen akrotilanteeseen ja stunttitilanteeseen vaikuttaa mm. harrastajien iät (jenkeissä suuressa osassa joukkueista iso ikähaarukka, esim 9vuotiaat voivat olla jo seniorijoukkueissa ja ovat pienempiä yliä kuin esim 19-vuotiaat = stuntit yleistäen helpompia pienemmillä ylillä.

   Myös vajavaiset tilat vaikuttavat, ei ole seuran/joukkueen omaa harjoittelutilaa vaan yleisiä tiloja. Eli tottakai aina on kehitettävää mutta tällä hetkellä Suomalaisten treenipaikat ja tilat ovat ehkä hieman estäneet kehittymistä. Onneksi nyt on tullut akroklinikoita ja yksityisopettajia. Luulempa että ensi smmeissä voisi jo tuplakierrevoltteja alkaa näkymään maa-akrobatiassa ;)

   Eli pointtina: elite on suomen parhainta tasoa mutta ainahan voisi olla parempi, eliten valkut kyllä osaavat ja antavat parhaansa mutta muut "rajoitteet" estävät vielä pidemmälle kehittymisen kaikilla joukkueilla Suomessa. Toivottavasti joku sai selkoa tästä pitkästä viestistä :)

   Poista
  5. Elite voi olla omassa lajissaan hyvä mutta akrobatiassa on toden totta kehitettävää ja paljon! Tässä on siitä "kunnon akrobatiasta" pari esimerkkiä:

   https://www.youtube.com/watch?v=fIb-FNmAzpk
   https://www.youtube.com/watch?v=1lI9Gl0jD6g

   Poista
 23. Tarvitseeko teidän tehdä kotona koskaan kotitreeniä? Tai ovatko valmentajat antaa treeniohjeita kotiin? Oon saannu jotenki sellasen kuvan että te ette tee ollenkaan kotitreeniä??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eri kausina saadaan erilaisia ohjeita kuinka treenata :) Cheerleading on kuitenkin joukkuelaji, joten esim. lajitreeniä ei voi tehdä yksin kotona, vaan käymme esim. stunttailemassa stunttiryhmämme kanssa vapaa-ajalla. Kotona on myöskin hieman vaativaa harjoitella akrobatiaa, ellei omista omaa cheermattoa tai kanveesia, joten sekin hoidetaan vapaa-ajalla menemällä jonnekin harjoittelemaan. Mutta esim. itse käyn n. kerran viikossa kuntosalilla, stunttailemassa stunttiryhmäni kanssa ja harjoittelemassa akrobatiaa omatoimisesti.

   Poista
 24. Aww, ootte kaikki niin saman näkösiä! Varsinkin sinä ja pikkusiskos. Ja teillä kaikilla on tuo sama ihana hymy :o Kade!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta meissä ei oo muuta samaa kuin pitkät vaaleat hiukset, mutta kai meissä sitten on kun kaikki sanovat! ;-D

   Poista
 25. Onko noi sun sisarukset siis saksalaisia, tai siis asuuko ne Saksassa? Puhuuko ne ihan hyvin suomea ja saksaa, vai onko ne silleen ykskielisiä vai miten. :D Ja on kyl ihania :) Sulin tolle kuudennelle kuvalle missä noi sun sisarukset halaa. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisarukseni ovat suomalaisia, jotka asuvat Saksassa. He muuttivat sinne n. 1,5 vuotta sitten, joten puhuvat täydellistä suomea ja ovat nyt oppineet puhumaan saksaakin melko sujuvasti! :)

   Poista
 26. Hei voisitko mitenkään tehdä postausta wanhojentansseista? Jos vaikkapa esittelisit kaikkia mielestäsi hienoja mekkoja ja kampauksia, ja kaikkia niksejä mitä voit antaa viimevuodesta :) sellainen olisi kiva kun wanhat on aika ajankohtainen juttu.. (olen katsonut postauksesi wanhoista monesti ja kiinnostaisi saada lisää mielipiteitäsi!!:)) kiitos jos vastaat ja toteutat tämän <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idis, jonka toteutan mielelläni! :)

   Poista
 27. Oihh täällä ilmoittautuu yksi viikonlopun odottaja myös!! Nyt alkaa keväällä todellinen viikonloppujen odotus, kun oma muru lähti armeijaan ja pääsee kotiin viikonloppuisin, jos sillonkaan.. :( Alkaa olla aikamoinen ikävä jo nyt, vaikka perjantaihin on vielä aikaa...

  Ps. Aivan supersöpöt sisarukset sulle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih sä taidatkin sitten odotella kahta kauheammin viikonloppuja.. :( Kiitos! :)

   Poista
 28. Oon saanu täällä semmosen käsityksen, että luet aika paljon kirjoja, niin tulisko mieleen mitään kotimaista hyvää kirjaa jonka oisit lukenu? :) kiitos tosi paljon jos osaat auttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luen joo aika paljon, mutta aika moni niistä on sellaisia hömppä/hyvänmielen kirjoja :-D esim. Cecelia Ahernin tuotokset.. Nyt kun kysyit niin piti alkaa oikein miettimään noita kotimaisia.. En oo tainnut lukea kauheen montaa kotimaista kirjaa. Klassikko Sinuhe egyptiläisen olen lukenut ja mielestäni se oli todella hyvä ja kuuluu jokaisen suomalaisen yleissivistykseen lukea! :) Seuraavana aikeissa olisi lukea kotimainen Puhdistus.

   Poista
  2. Puhdistus on muuten todella hyvä kirja, oli kyllä vähän ennakkoluuloa sitä kohtaan, mutta tuli sitten luettua yhdessä illassa/yössä, oli niin hyvin kirjoitettu.

   Poista
 29. Mun on nyt pakko kysyy, koska en oo vieläkään saanu vastausta mistään tähän, joten toivon että osaisit vastata! Eli siis millä muokkaat sun banneria ja saat liitettyä noi kuvat itestäs ton taustan päälle tolleen tarkasti ilman että taustaa tulee mukana, vaan pelkästään se sun kuvas? Toivottavasti ymmärsit mitä tarkotan, ois suuri apu jos kertoisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän mitä tarkoitat, mutta olen melko huono antamaan neuvoja, koska en yleensä itsekään onnistu tuossa. Itse tein bannerini liittämällä ensin sivummaiset kuvat yhteen paintilla ja sitten maalasin/liitin Corel Paint Shop Pro X -kuvanmuokkausohjelmaa käyttäen keskimmäisen kuvan siihen päälle. Toteutus ei olisi onnistunut noinkaan hyvin, ellei kuvissa olisi ollut valmiiksi lähes sama tausta. Suosittelen siis vaikkapa yrittämään ottaa kuvia niin, että asetat kameran jollekin tasolle ja otat kaksi kuvaa samasta kohtaa, mutta vain itse vaihdat paikkaa, jolloin pystyt liittämään kuvat yhteen :) Varmatsi muokkausohjelmilla yhteen liittäminen olisi helpompaa, mutten ole itsekään mikään mestari noissa jutuissa ;-D

   Poista
 30. Onks sulla instaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juup nimimerkillä annnnib löytyy! :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!