3. huhtikuuta 2013

A good mood

Moikkis! Mulla on suorastaan ihana fiilis tällä hetkellä. Olin tänään koululla tekemässä uskonnon kokeen. Kirjoitin käteni puuduksiin mm. arvoista ja abortista. Kirjoitin yhteensä melkein kolme konseptia täyteen tekstiä. Nyt mulla on neljä koetta takana ja vain yksi edessä, jee! Huomenna on välipäivä kokeista, joten tänään mulla on lukuvapaapäivä/ilta. Päivällä olinkin salilla, nyt kirjoittelen teille tätä postausta ja muutaman tunnin päästä suuntaan treeneihin. Treenien jälkeen voin katsoa pitkästä aikaa Salkkarit, kun ei tarvitse lukea. Voi tätä onnea.

003

Hemmottelin itseäni ja poikaystävääni pääsiäisloman viimeisenä aamuna herkullisella aamiaisella. Maustamatonta jugurttia, hunajaa, vadelmia ja mysliä.

006

008

Laseissa on maitoa ja minttusuklaa-heraa, koska suunnattiin aamiaisen jälkeen salille rehkimään.

010

Ruisleipää ja tuoreita hedelmiä.

028

022

Viime viikolla Team Finland -tuulipuvut ja kisapuvut saapuivat. Pure love <3 Valkoinen ja sininen ovat mielestäni kisapuvuissa kyllä parhaat kaikista! Ne ovat niin raikkaat ja kauniit. Oon ehkä jopa hieman kade Funky Team:laisille, joiden seuran omat värit ovat sininen, musta ja valkoinen.. ;-D Mutta kyllä meidän punainen, musta ja valkoinenkin ovat oikein hyvät! ;-)

015

Tämä päivä kiteytettynä: salitreeniä ja cheerleadingia!

Aurinkoista loppuviikkoa <3

56 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Voisitko toteuttaa kuvapostauksen sun ja sun siskon kodista? :) Tsemppiä treeneihin kohti mm-kisoja! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän kodissa nyt ei oo ihan hirveesti nähtävää, mutta voisinhan mä jotain kuvia napsia tai ainakin omasta huoneestani :) Kiitti!

   Poista
 2. Oi, ihania kuvia taas :) Mullakin on/on ollut tänään salitreeniä ja uintia ohjelmistossa :D Ja kokeisiin lukua... >:(

  http://saarukka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buhuu toi kokeisiin luku :-( Tsemppiä! Kiitos =)

   Poista
 3. Harrastan itse Norjassa cheerleadingia ja meidän joukkueen värit on myös punainen, musta ja valkoinen. Me ollaan myös Worldseissa mukana, joten ehkä nähdään siellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi! Harrastatko kenties Viqueens:eissa? :-D (tyyliin ainoo seura, jonka tiedän Norjasta..) noei :-D Ehkäpä nähdään sitten siellä! ;-)

   Poista
  2. Jep, Viqueens Save on meidän group stunt-joukkueen nimi :-) Ois kyllä tosi hauska nähdä, oon sen verran kauan jo tätä blogia seurannut!

   Poista
 4. Lähteekö Essi mukaan sinne Jenkkeihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :)) Mun äiti, iskä ja kaks siskoa lähtee mukaan kannustamaan ja lomailemaan :)

   Poista
  2. Teidän perhe reissaa niin paljon ja monta kilometriä! Tulee itse ihan kateelliseksi kun joillakin on varaa reissata noin paljon ja niin erilaisiin ja kaukaisiin kohteisiin koko perheen voimin! Ihanaa lomaa ja kisareissua kuitenkin kaikille. :)

   Poista
 5. mitä mieltä olet abortista? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikein tiedä :-( Vähän ristiriitaisia ajatuksia siitä.. Uskon Jumalaan ja mielestäni abortti on väärin, mutta ymmärrän sen silti joskus olevan joillekin ns. "ainoa vaihtoehto", vaikka eihän se tavallaan ikinä saisi olla edes vaihtoehto, mutta blaah.. Ei sitä oikein pysty tuomitsemaan, koska ei voi itse tietää, mitä sellaisessa tilanteessa oikeesti tekisi, jos sellainen tilanne omalle kohdalle sattuisi. Aborttiakin voi tarkastella niin monesta eri näkökulmasta, ettei oikein pysty sanomaan jonkun olevan absoluuttisesti oikein ja jonkun väärin.. Riippuu todella paljon tilanteesta.

   Poista
  2. Musta on typerää jos abortti tehään myöhään, niin kuin se nykysin voidaan viimeistään ja erikoistapauksessa tehä vielä viikolla 24. Koska sen ikäisellä sikiöllä on mahdollisuuksia selvitä kohdun ulkoisessa elämässä nykysen teknologian ansiosta.(jos äiti vaikka saisi vaikka pahan raskausmyrkytyksen ja lapsen synnytys tulisi aloittaa)
   Mutta esimerkiksi raiskaustapauksiisa abortti on musta oikein, tai jos ei oikeesti ole mahdollisuutta elättää lasta. Mutta omaa typeryyttä se on jossei käytä ehkäsyä, kun siihenkin on nykysin niin paljon vaihtoehtoja + on katumuspillerit. Ja sen abortinkin voisi tehdä varhain lääkkeen avulla (ennenkö sikiö muistuttaa edes lasta) kun että kaavinta suoritettaisiin.
   Mutta niinkuin snaoit, vaikea sanoa, ennenkö kun ja jos se sitten osuu omalle kohdalle.
   ps. Anni sun blogi on huippu!

   Poista
  3. Ano 22.29, mutta muistathan, ettei noilla viikoilla tehdä keskeytyksiä enää kuin vaikean kehityshäiriön tms. omaaville sikiöille, ja valitettavasti tietyt häiriöt näkyvät vasta viikolla 24, eivät aikaisemmin.. :/ Eli on myös todennäköistä, ettei tällaisen häiriön/vamman omaava sikiö edes syntyisi elävänä tai vaihtoehtoisesti lapsi saattaisi kuolla pian syntymän jälkeen. Toki lapsi voisi elää ihan hyvää elämää ja pitkään, mutta kaikki vanhemmat eivät syystä tai toisesta halua/kykene kasvattamaan vaikeasti vammaista lasta. :/

   Poista
  4. Anni, oot sanonu, ettet ottais blogissasi kantaa tämäntyyppisiin juttuihin, mutta musta on hienoa, että nyt otit! On kiva kuulla arvoja ja asenteitasi! 8)

   Poista
  5. Tää oli jotenkin nyt niin vahvasti mielessä, koska pidin aiheesta uskonnon kurssilla esitelmän sekä kirjoitin siitä esseen :-)

   Poista
 6. Noi myslijutut näyttää taivaallisilta, niin kuin sun ruokakuvat yleensäkin, pitää kokeilla! <3 Varmaan ruoka maistuukin paremmalta jos ulkonäköönkin panostaa... ;-) Ihanaa, että koe meni hyvin ja voit nauttia 'vapaudesta', mäkin haluun jo koeviikot..! Tsemppiä treeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih <3 Mun mielestä ruoka todellakin maistuu paremmalta, kun se on kauniisti aseteltu! :) Silmän ruokaa ;-) Jee kiitoksia kovasti!!

   Poista
 7. Anonyymi3. huhtikuuta 2013 17.43

  mitä mieltä olet abortista? :) <- Samaan kysymykseen haluaisin myös minäkin vastauksen. Olen ollut aina kiinnostunut ihmisten mielipiteistä abortin suhteen joten olisi hienoa kuulla oma mielipiteesi. Ymmärrän kyllä jos et halua vastata! Hyvää loppukevättä kuitenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit lukea vastaukseni ylempää! :)

   Poista
 8. minkä kokonen sun hac takki on:)? aattelin ite ostaa nii sit tiiän suunillee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otin M:n, koska halusin, että sinne alle mahtuu huppari ja ettei se olisi liian napakka! :)

   Poista
 9. Millasilla painoilla teet salitreeniä? Ja eroaako cheerleadingharjoitukset jotenkin nostajien ja nostettavien henkilöiden osalta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan, mitä lihasta treenaan :) En tiedä, koska en ole ikinä nousija ollut, mutta uskon, että kyllä eroaa ja paljon! :) Ainakin stunteissa, pyrtseissä ja heitoissa. Hypyissä, akrossa, tanssissa etc. ei eroa ;-D

   Poista
  2. Etkö sä ole nähnyt miten nousijat treenaa? :D Tai siis saman porukan keskenhän teillä on treenit.

   Poista
  3. Olen. Ymmärsin kysymyksen sillein, että onko esim. nostajilla rakempaa kuin nousijoilla etc. Koska kyllähän sen ihan paljaalla silmälläkin näkee, että nostajien ja nousijoiden harjoitukset eroavat toisistaan :-D

   Poista
 10. Millon ne mm-kisat on ? ja koska te lähette? hurjasti tsemppiä!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MM-kisat on 26.4. ja me lähetään reissuun 19.4. :-) Kiitos!

   Poista
 11. ootko miettinyt jo mihin haet opiskelemaan lukion jälkeen? :)
  - Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä olen suunnitellut hakevani yliopistoon opiskelemaan kauppatieteitä, mutta eihän sitä ikinä tiedä, mitä vuoden päästä haluan.. ;-D Luultavasti kauppakorkeaan :)

   Poista
 12. jaksat käydä salilla vaikka sulla on muutenkin jo niin paljon treenejä , sun kroppa on kyllä kovalla työllä hankittu, pidä siitä kiinni (: !

  VastaaPoista
 13. Miksi teidän joukkue kilpailee ICU Worldseissä eikä "normaaleissa" Worldseissä niinkuin esim. Viqueens? Saitteko ite valita kummassa kilpailette? Jos saisit itse valita kummassa kilpailisit? Tsemppiä kisoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska edustamme Suomea maajoukkueena ICU Worldseissä :) Jos haluaisimme, voisimme myös kilpailla HAC Elitenä Worldseissä, mutta koska olemme saaneet edustusoikeuden voitettuamme SM-kilpailut ICU Worldseihin, niin todellakin käytämme sen oikeuden siellä edustamalla Suomea :) Esim. Norjassa maajoukkue ICU Worldseihin kasataan ympäri Norjaa, joten sen takia Viqueenseillä on mahdollisuus osallistua seurajoukkueena Worldseihin, mutta meillä Suomessa on seurajoukkue (HAC Elite) maajoukkueena :)

   Poista
  2. Hups, niin ja jos saisin itse valita niin tietty ICU Worldseissa! Sitähän kaikki SM-kilpailuissa kilpailevat tavoittelevat :) Kiitos!

   Poista
  3. Eiks viqueens spiritit kisaa teijän kans samassa sarjassa? :o vai kisaaks norjalaiset ollenkaan teijän kans samassa sarjassa en tajunnu :D

   Poista
  4. Ei. Viqueens Spirit kilpailee Worldseissa, mutta me kilpailemme Norjan maajoukkuetta (Team Norway) vastaan ICU Worldseissa :)

   Poista
 14. voisitko joskus tehdä semmoisen postauksen, et mitä teet yleensä salilla? esimerkiksi miten treenaat käsiäsi yms? Olis tositositosi kiva tietää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, mä en todellakaan ole mikään "tietäjä" noissa salijutuissa, että suosittelisin ehkä lukemaan jotain fitness-blogeja ja ottamaan sieltä ennemmin jotain vinkkejä! :)

   Poista
 15. Kiitti Anni, sun ihanien ja terveellisten välipalavinkkien avulla mäkin oon saanut vaihdettua välipalani pullista ja kekseistä raikkaisiin ja helppotekoisiin hedelmä/marjavälipaloihin<3 ;-))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kuulla! Hyvä, että on ollut jotain hyötyä niiden kuvailusta siis ;-)

   Poista
 16. Mitä toi herajuttu on? Ja onko se laktoositonta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Proteiinijauhe, joka nopeuttaa palautumista urheilusuorituksista sekä tehostaa lihasten kasvua :) Ei ole laktoositonta (en tiedä saako sitä laktoosittomana? :o) ja mulla menee ainakin siitä masu aina välillä vähän sekasin :(

   Poista
 17. Mua mietityttää aina ku sanot kuinka kovaa cheer on että obko oikeesti.
  10h leiristä harjottelette varmaan noin kaksi tuntia, loput on jotain facebookin / instan selailua, kuvien ottamista, ja jotkut saattaa pari volttii ja nostoo tehä. :oo

  Et miks ette suoraa sitte tee niitä 4h leirejä ja koko aika harjotellaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vai niin.. :-D Puhutko nyt kokemuksella omista leireistäsi, vaiko olettamuksella/ennakkoluuloilla? :-D Nimittäin meidän leirit ovat kyllä facebookin ja instagramin päivittelystä kaukana. En kai mä nyt muuten aina voivottelisi täällä blogissani, miten kuollut raato olen aina leirien jälkeen, jos pelkkää instagramia siellä leirillä selailisin? Nyt järki käteen hei.. Ollaan kilpacheerleadingin maajoukkue, joten kyllä me treenataan ja kovaa! ;-)

   Poista
  2. PS. Tottakai treenien väleissä on aina välillä ruoka-/evästaukoja, koska pitää syödä hyvin, että jaksaa treenata niin kuin maailman parhaat! ;-)

   Poista
  3. Moikkaa!
   Luin äitisi blogista (joka on muuten ihan huippu!) että "ensi viikolla isosisko tulee viikon vierailulle poikaystävänsä kanssa" eli ootko lähössä saksaan vai puhuiko äitisi Essistä?:)
   Ja luin aiemnista kommenteista että äitisi, isäsi ja kaksi siskoasi on lähdössä jenkkeihin. Enoo varma, mutta tarkotitko että äitisi isäsi (vai isäpuoli?) ja essi ja helmi? Vai onko sulla lisääkin siskoja!:D jos oli noi ketä mä luulin nii mihin matti jää?

   ANTEEKSI uteleminen :D oot ihanhuippu tyyppi! Voitko tehä jenkeistä ostospostauksen?:)
   Ps: kannattaa hamstrata meikkejä jenkeistä, siellä on ihan ylihalpaa!!!

   Poista
  4. Hih kiitos mamin puolesta :) Se on varmasti otettu! Essi ja sen poikkis lähti viime sunnuntaina Saksaan ja ovat olleet siellä kohta viikon. Oon vähän kade, koska mä oon vaan joutunut lukemaan kokeisiin täällä Suomessa ja mullakin on hirveä ikävä perhettäni Saksassa :-( ja joo äitini, isäni ja kaksi siskoani lähtevät Floridaan katsomaan kilpailujani :) (Eli onneksi näen äitini edes siellä! <3) Mulla on yhteensä neljä seitsemän sisarusta ja neljä siskoa :) Essi, Isäni ja vanhin pikkusiskoni Emma menevät ensin lomailemaan Miamiin, ja tulevat sitten Orlandoon katsomaan kisojani ja äitini lentää suoraan Orlandoon pidennetyksi viikonlopuksi katsomaan kisojani :) Tulee ihan superkivaa kun osa perheestä on yleisössä kannustamassa. Eli Matti ja Helmi jäävät Saksaan isäpuoleni kanssa ;-D

   Teen tottakai ostospostauksen Jenkeistä! :)

   Poista
  5. Oho tää tuli vahingossa tähän eikä niiku "omaksi" kommentiksi::D
   Mut kiitti vastauksesta:))

   Poista
 18. Onko sulla laktoosi-intoleranssi? Ja mistä tota proteiinijauhetta saa ja onko kallista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei ole ikinä testattu, mutta muut perheestäni juovat laktoositonta/vähälaktoosista maitoa, joten mäkin oon aina juonut :) Fast sponssasi meidän joukkuetta, joten saatiin tilata sieltä edullisemmin, mutta noita jauheita myydään ihan normaaleissa kaupoissa (esim. Prisma) ja maksaa joku väähn alle 30€ pussi :)

   Poista
 19. haluisitko joskus tehä jonkun koulu-aiheisen postauksen, et kertoisit vähä että millasia opiskelutekniikoita sulla on, mistä aineista tykkäät ym? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt just meni koeviikko ohitse, mutta voisin ehkä tehdä ensikoeviikolla tai sitten kesällä/syksyllä, kun alan valmistautua ylppäreihin :)

   Poista
 20. en ihmettele miksi teiän suhde vaikuttaa niin hyvältä, te jaksatte hemmotella toisianne ja taidatte nauttia täysin siemauksin arjen pienistä iloista! millon poikaystäväsi menee inttiin ja minne? :-) tai entäs jatko-opiskelemaan?
  tsemppiä sinne floridaan!! :-)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!