6. toukokuuta 2013

Kohti New Yorkia

Matka alkakoon! Ensimmäisenä otimme suunnan kohti New Yorkia.


005

En ollut aiemmin käynyt New Yorkissa muuten kuin viime vuonna MM-kisamatkalla vaihdoimme konetta JFK:n kentällä. Lähdin matkaan jännittynein ja odottavaisin fiiliksin.

5

Tapasimme joukkueeni kanssa perjantaiaamuna Helsinki-Vantaan lentokentällä. Kaikki olivat superinnoissaan ja valmiina lähtöön!

002

28

Ennen lentoa kävimme yhdessä syömässä lentokentän ravintolassa.

008

Ehdimme myös hieman stunttailemaan lähtöportilla ;-)

027

Lentomatka kesti n. 7-8 h. Sen aikana selätin muutaman ruotsin kurssin kappaleen. Se jäikin ainoaksi kerraksi, kun tein matkani aikana jotakin koulun eteen. Hupsista. Katsoin myös elokuvia ja saatoinpa hieman torkahdellakin, vaikkakin se ei olisi ollut kovin suositeltavaa, koska silloin aikaeroon tottuminen on vaikeampaa.

029

Matkan ajan viekussa mulla oli mun ihana pikkunen skrubuni <3

024

Seuraavassa Jenkki-postauksessa pääsettekin jo ihastelemaan New Yorkin upeita maisemia!

14 kommenttia:

 1. Hih ihana eliisa <3

  VastaaPoista
 2. ihania kuvia!:) Nyki on huippu mesta!!

  VastaaPoista
 3. Oi oi oletpas sä kaunis! Ihanaa kun teet tällässiä postauksia tosta matkasta! Mielenkiinnolla jään oottamaan seuraavaa! :) jälleen kerran.. :D

  VastaaPoista
 4. oot niin ihailtavan kaunis aina ! :) Tee jo postaus sun ostoksista mitä ostit tuolta :) sul on kyllä aina hyvälaatusia ja selkeitä postauksia, siks tykkäänki aina lukee sun blogia ! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin säästää ostospostauksen sokerina pohjalle, mutta katsotaan katsotaan.. :) Kiitos <3

   Poista
 5. ihana sinä ja karla :) <3 istuittekste lentokonees sillee aakkosjärjestykses ku sun ja karlan sukunimet alkaa molemmat "ma" :)? ja oot tosi kaunis :)

  VastaaPoista
 6. haha ihana ton stunttailukvan taka-alalla olevan naisen ilme ! innolla ootan seuraavia postauksia !

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!