17. toukokuuta 2013

Kysymyspostaus part. 1


Moikka! Ajattelin jakaa lähettämänne kysymykset kahteen osaan, jotta postauksesta ei olisi tullut liian pitkä ja uuvuttava luettavaksi. Innostuin kuitenkin lisäilemään kysymyksien väliin mielestäni kauniita ja tavoittelemisenarvoisia tekstejä, joten ne hieman pidentävät postausta, mutta toivottavasti ne herättäisivät teissäkin jonkinlaisia ajatuksia. En jaksanut kauheasti alkaa tarkistella tekstiä, joten kirjoitusvirheitä saattaa löytyä, mutta älkää antako niiden häiritä.

Kiitos kaikille kysymyksistä ja ihanaa viikonloppua!

tumblr_mk9uauWf4N1rne198o1_500_large

Miten kauan oot seurustellut? - 3 vuotta, 2 kuukautta ja 17 päivää.
Asuuko poikaystäväsi sun ja siskosi kanssa? - Ei.
Lähettääkö äitinne teille rahaa asumiseen jne? - Isoveljeni ja -siskoni ovat jo aikuisia ja käyneet lukion, joten he elättävät itse itsensä. Isäpuoleni ja äitini omistavat asuntomme ja minä saan asua tässä ilmaiseksi siihen asti, että valmistun ylioppilaaksi.
Meetkö töihin kesäksi? - Menen :)


486964_293797644075049_284924721_n_large (1)

large (3)

Milloin valmistut ylioppilaaksi? - Keväällä 2014.
Mitä aineita aiot kirjoittaa? - Ruotsin, yhteiskuntaopin, matematiikan, englannin, saksan ja äidinkielen.
Missä maissa oot käynyt? -  USA, Thaimaa, Italia, Espanja, Ruotsi, Saksa, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Englanti, Indonesia, Itävalta, Sveitsi, Slovenia, Tanska, Tsekki, Kiina, Ranska, Vatikaani, Lichtenstein ja Turkki. En tiedä unohtuiko joku :) 
Lempi vaatekauppa? - H&M, Ginatricot, Forever21, VS, Nike ja New Yorker.


large (14)


578267_508887955842614_578881747_n_largePainoindeksi? - En tiedä, mutta painoindeksi on melko huono mittari muutenkin, koska se ei ota huomioon esimerkiksi lihaksien määrää kehossa, ja lihas tunnetusti painaa huomattavasti enemmän kuin läski.
Lempi TV-sarja? - Salatut Elämät.
Montako kertaa olet seurustellut ennen nykyistä suhdetta? - Tämä on ensimmäinen "kunnollinen" suhteeni. En laske niitä ala-asteen muutaman päivän mittaisia "suhteita" suhteiksi.
Moi, mitä kuuluu? - Tosi hyvää! Tänään alkoi viikonloppu ja huomenna Suomi-Ruotsi maaotteluun on enää viikko jäljellä. Saksan perheen Suomeen tulo reilu viikon kuluttua tekee minut myös onnelliseksi sekä se, että kesäloma alkaa ihan kohta ja sitä ennen saan nauttia kavereideni valmistujaisista.

tumblr_mev5snMjGf1s05azio1_500_large

532084_162413977252692_53124655_n_large

Montako ns. "varamiestä" teillä lähti mukaan MM-kisoihin? - Meillä lähti koko joukkue mukaan. Meitä on yhteensä 30 tyttöä, joista 24 mahtuu kisajoukkueeseen eli 6 tyttöä jäi kisajoukkueen ulkopuolelle.
Kauan oot harrastanu tsiippaa? - Tämä on nyt kuudes vuoteni.
Missä joukkueissa ja seuroissa oot ollu? - SSC Blizzard, HAC Jr. Elite ja Elite.
Mikä on sun paras stuntti, joka yleensä menee? Entä paras, mikä on mennyt edes kerran? - Paras, joka menee on ehkä tuplaylösmeno libbeen. Tai High-to-high (360) libessä. En tiedä onko meidän stunttiryhmällä mitään, mikä olisi mennyt vain "edes kerran". Yleensä kun opitaan joku siisti, uusi juttu, se tulee jäädäkseen ;-)


a8e3106e8cd411e29df022000a1fb07c_7_large

tumblr_lu7xecJHGa1r1wk8mo1_500_large

Mikä on paras akrosi? Milloin opit sen? Mikä oli paras akrosi kun aloitit? - Paras/vaikein akrobatia, jota teen tällä hetkellä cheermatolla on runningissa arabi-flikki-voltti ja paikalteenvoltti. Opin afv:n jo joskus telinevoimisteluajoilla ja paikaltaan voltin opin n. vuosi sitten. Kun aloitin cheerleadingin, paras akroni oli arabi-flikki-suora. On siis tullut pikkusen takapakkia akrobatian saralla :-( Kun kasvoin pituutta junnuissa, mun kehon painopiste muuttui niin paljon, ettei akro enää sujunut vanhaan malliin.
Mikä on motivaatiosi 4-10 cheerleadingissa? Onko sinulla ikinä ollut motivaatiopulaa? Jos, niin milloin? - Tosi vaikea pukea motivaatiota numeroksi, mutta sanotaanko vaikka, että 9 :) Motivaatiopula tuli junnuissa, kun akrot eivät enää sujuneet, kuten ylempänä kerroin.
Milloin pääsit Eliteen? Olitko yllättynyt? - Eliteen nousin Jr. Elitestä tammikuussa 2011. Olin iloinen ;-)
Mikä on parasta tsiipassa? Entä huonointa? - Parasta ovat onnistumiset, kehittyminen, kisamatkat, kokemukset, muistot ja ihana joukkue. Cheerleading on antanut minulle tosi paljon! :) Huonointa: epäonnistumiset ja se, ettei aikaa ole kaikelle muulle niin paljon kuin haluaisi. Pyrin myös aina parempaan, joten turhaudun välillä aika nopsasti, jos esim. joku stuntti tai akro ei luista, ja se ei ole kivaa.. ;-D


b56651ebede4e44be78341e8874ecfff_large

241294492506541146_DQWSSVAN_f_large

Kun kisat ovat ohi: menikö ohjelma mielestäsi hyvin? Yrititkö 100%? Jännittikö? Fiilikset ennen ohjelmaa? Entäpä jälkeen? - Olen todella tyytyväinen omaan suoritukseeni. Ainoa, joka jäi harmittamaan oli paikaltaan voltin jälkeen käsikosketus maahan. Olen myös koko joukkueen suoritukseen tyytyväinen. Esimerkiksi alkustunttisarjan alku ja arabi-flikki-suorien ajoitus oli upeampi kuin koskaan ennen! Ihan mielettömiä onnistumisia :-) Muutama harmittava pudotus jäi stunttisarjan loppuun, mutta muuten ihan nappisuoritus. Siinä vaiheessa, kun mennään kisamatolle, ei tarvitse yrittää yhtään. Pitää vain antaa sen tapahtua :) Fiilikset ennen ohjelmaa olivat hotellilla kamalat! :-D Mua jännitti ihan hirveesti, mutta onneksi kisapaikalla alkoi jännitys jo laantua. Verhon takana ja matolle päästyäni olin jo täysin valmis tekemään täydellisen suorituksen ja nautin hetkestä täysillä. Ohjelman jälkeen olo oli iloinen ja onnellinen.
Milloin ja miksi päätit aloittaa bloggailun? - Aloitin bloggailun tammikuussa 2011. Olin juuri päässyt naisten edustusjoukueeseen HAC Eliteen ja luulin, että muuttaisin vuoden sisällä äitini perheen kanssa Saksaan. Blogi syntyi niiden fiiliksien keskelle. Saksaan en muuttanutkaan, mutta Elitessä urheilu ja blogi jäivät isoksi osaksi elämääni. Eräs Anonyymi kerran esitti minulle kysymyksen, joka meni jotakuinkin näin: "Miksi kirjoitat blogia omasta elämästäsi? Pidätkö itseäsi ja elämääsi jotenkin parempana kuin muiden?". Se kysymys todella pisti miettimään. Tottakai syynä on se, että nautin kirjoittamisesta sekä valokuvaamisesta ja haluan jakaa kuviani, ajatuksiani sekä kokemuksiani, mutta silti mulle tuli jollain tapaa ehkä jopa hieman itsekäskin olo, koska onhan se totta, ettei blogia välttämättä muuten kirjoittelisi, ellei olisi tyytyväinen omaan elämäänsä. Mutta onko se väärin tai itsekästä olla tyytyväinen elämäänsä ja kirjoittaa siitä blogia? Mielestäni ei. Olen kiitollinen kaikesta, mitä minulla on ja mitä olen saanut kokea. Koen, että olen saanut elämässäni niin paljon, että haluaisin joskus tulevaisuudessa tehdä jotain sellaisten eteen, jotka eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Joko ihan vaan lahjoittamalla rahaa  tai sitten tekemällä jonkinlaista vapaaehtoistyötä heidän hyväkseen. Saa nähdä.
Laitatko usein kynsiäsi? - Innostun aina silloin tällöin laittamaan niitä enemmän ja vähemmän. Sitten ne ovat n. viikon ajan kivan näköiset, kunnes ne kuluvat enkä ikinä "ehdi" poistaa kuluneita lakkoja kynsistäni ja lakata niitä uudestaan. Onhan se n. 5 min "pitkä" aika elämästä, joka pitäisi käyttää siihen, että odottaa lakan kuivumista.. Nimimerkillä: kamalan näköiset kuluneet kynsilakat kynsissä tälläkin hetkellä.
Mikä on haaveammattisi? - Haaveammattini on joku tarpeeksi haastava työ, jossa koen kuitenkin olevani hyvä ja jossa pääsen kokoajan kehittämään itseäni, osaamistani ja tietämystäni sekä työskentelemään erilaisten ja inspiroivien ihmisten parissa. Luultavasti jotain kaupallisen alan business naisen hommia ;-)


da-mo-135_large

2d6b5f6d11751563dd5d07c2c821ed65_large

Miten oot saanu sun hiukset noin pitkiksi kasvatettua ja silti samalla pidettyä ne noin hyvässä kunnossa? Ihanat hiukset! Ja lisäksi vielä, että onko toi sun luonnollinen hiusväri? - Oon pitänyt hiuksistani aina hyvää huolta. En suorista enkä kuivaa niistä hiustenkuivaajalla vaan annan kuivua luonnollisesti. En myöskään laita (kiharra, käytä lakkaa etc.) hiuksiani kovinkaan paljoa. Olen raidottanut hiuksiani, mutten koskaan värjännyt koko päätä, joten ehkä sekin on säästänyt hiuksiani.
Voisitko koskaan kuvitella värjääväsi hiuksiasi muulla kuin vaalealla värillä? - Voisin kuvitella laittavani erisävyisiä raitoja: vaaleanruskeaa, hunajaa etc. mutten ainakaan vielä radikaalisti vetää hiuksia esim. ruskeaksi. Mutta ehkä sitten joskus, kun olen vanha ja harmaat hiusket puskevat esiin ;)
Onko sinulla ja poikaystävälläsi yhteisiä tulevaisuuden suunnitelmia? - Koskaan ei tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, joten on parempi vaan elää hetkessä :) Toki on tullut jutusteltua yhteen muuttamisesta etc., mutteivät ne ole vielä ajankohtaisia.
Minkä ikäisenä aloitit meikkaamisen ja miksi? - Aloitin neljännellä tai viidennellä käyttämään satunnaisesti huulikiiltoa ja peitepuikkoa. Kuudennella meikkasin todella paljon, koska ihoni oli todella huonossa kunnossa ja koitin peitellä sitä. Seiskalla ja kasilla vähensin meikkiä huomattavasti.
tumblr_m5lzejj8fs1rwp0blo1_500_large

large (2)

Haluatko lapsia? jos niin montako olisi ns. maksimi? - Haluan (en siis vielä, mutta sitten kun niiden aika on). Ihanne olisi kaksi lasta: tyttö ja poika, mutta kolme olisi ehkä ns. maksimi :)
Haluaisitko naimisiin? - Joskus tulevaisuudessa kyllä.
Elämäsi noloin muisto? - Aina kun tällaista kysytään niin yhtäkkiä pää tyhjenee kaikista jutuista eikä tule mitään mieleen, vaikka kyllähän niitä nolouksia on mahtunut vaikka kuinka paljon minunkin elämään :-D
Ja parhain? (vain yksi!) - Suomen mestaruus 2012 tuli ensimmäisenä mieleen :') <3


tumblr_m5an31Obnw1ry4r3zo1_250_large

265219865525720887_zhWC0nZj_c_large

Mitä olet ajatellut tekeväsi opiskelujen jälkeen? - Lukion vai jatko-opiskelujen? Lukion jälkeen näillä näkymin joko välivuosi tai sitten haen suoraan kauppakorkeaan. En tosin ole pistänyt vielä mitään lukkoon vaan olen kaikelle avoin. Vain taivas on rajana! :)
Kuinka monta tuntia viikossa harrastat cheerleadingia? (joukkueen kanssa) - n. 12 h/vk. Vaihtelee kovasti riippuen leireistä etc. :)
Monta cheerleaderiä on ohjelmassa? Ja monta varalla? - MM- ja SM (?) -kisoissa 24 ja EM-kisoissa 25. Riippuu täysin joukkueen koosta, kuinka monta on varalla. Meidän joukkueessa on 30 urheilijaa, joten kisoista riippuen joko 6 tai 5 ovat varalla.
Mitä akroa sä teet ohjelmassa? - Arabi-fliki-voltti, paikaltaanvoltti ja toukkari-flikki.

tumblr_me3i83e3Q71qjfjxvo1_500_large
tumblr_mig2obAMh21rrzx66o1_400_large


Mikä sai sut alottamaan cheerin? - Olin juuri lopettanut 5 vuotta kestäneen harrastukseni, telinevoimistelun, ja halusin harrastaa jotain, jossa voisin hyödyntää osaamistani esimerkiksi akrobaattisiataitojani, mutta joka ei kuitenkaan veisi ihan yhtä paljoa aikaa. Nyt kuitenkin treenaan taas melkein yhtä paljon kuin voimisteluaikoinani ;-D
Onko teijän joukkueessa ''syrjintää'' tai selän takana puhumista? - Ei. Meillä on kaikilla yhteiset tavoitteet ja puhallamme yhteen hiileen saavuttaaksemme ne :) Menestystä ei saavuteta, jos välit joukkueen sisällä eivät ole kunnossa.
Ootko harrastanu koskaan mitään muuta cheerin lisäksi? - Telinevoimistelua, Hiphop-tanssia, kuvataidekoulua sekä potku- ja kuntonyrkkeilyä.
Monta kertaa viikossa sulla on treenit? - Joukkueen kanssa 5 kertaa ja stunttiryhmän kanssa 1-2 + Omatoimiset kuntosali ja akrotreenit.


Nike-motivational-quotes-wallpaper_large


large (1)

Ootko hyvä koulussa? - Koulumenestykseni on ollut kautta aikojen kiitettävää :)
Lempiblogi? - Strictly Style ja OCJulia, Andrea Badendyck ja Kenza.
Kaunein bloggaaja? - Apua en osaa sanoa yhtä tiettyä, kun niin monet ovat todella kauniita :)
Minkä ikänen sun sisko on? - Isosisko on 20 v ja kolme pikkusiskoa ovat kohta 11 v., 10 v. ja kohta 8 v.
Jos ostaisit koiran, niin minkä rotuisen ottaisit ? - En tiedä vielä rotua, mutta sen tiedän, että ostan joskus tulevaisuudessa koiran :) Jonkun söpön ja sellaisen ei liian pieni eikä liian iso vaan sopivan kokoisen, että pystyy ottamaan syliin, mutta joka kuitenkin näyttää ja tuntuu koiralta eikä joltain jyrsijältä ;-D


tumblr_mhklqcMN9l1qkz613o1_500_large


tumblr_mibj3s3Jz01s5l6sto1_500_large

Lempi ravintola? - ruokaravintoloista ehkä Huili ja Vapiano (halpaa, mutta hyvää!)
Lempi ruoka ja juoma? - Ruoka: tortillat <3 Juoma: alkoholiton: Coca-cola light ja alkoholillinen: Rekorderlig lime-mansikka.
Paras/parhaat ystäväsi? - Siskoni (Essi), V, Pauliina, Tuuli ja Noora <3
Lempi herkku? - Tortillat, tuoreet hedelmän ja marjat, Bigmac hamppari, filmtownin irtokarkit, ainoa lumoava lakritsi -jäätelö.. Lista voisi jatkua loputtomiin ;-D


tumblr_mg3zip2RE41qif64no1_500_large


60932_239970719467094_437897671_n_large

Onko sua koskaan kiusattu esim. ylä-asteella? - Ylä-asteella, kun olin 7 lk. sain aika paljon negatiivista huomiota osakseni ja joo, kyllä se oli ihan selkeää kiusaamista :/ Koulukiusaaminen on todella kamala asia, joka pitäisi kitkeä mielestäni kokonaan pois.
Lempivaate ? - Keväällä nahkatakki, kesällä kaikki ihanat kesähepeneet, syksyllä farkut ja neuleet ja talvella pitkät saappaat ja UGG:it ;-D Vaikea sanoa vaan yhtä!
Suosikkileffa? - Ihan liikaa! Rakastan elokuvien katselua ja mun leffamaku on tosi laaja :) Riippuu ihan fiiliksestä. Välillä tekee mieli katsoa kunnon toimintaa ja joskus taas tekee mieli nyyhkiä jonkun koskettavan elokuvan tahtiin. Olen elokuvien suhteen melko kaikkiruokainen siis :) Yhtenä pitkäaikaisena lempparina ovat olleet Harry Potterit. Menetin Harry Potterille sydämeni joskus pienenä ja sille tielle olen jäänyt..
Ootko koskaan tehnyt sellaista, mitä luultavasti tulet loppuelämäsi ajan katumaan? - Ehkä..large (13)

tumblr_miuiqb58Jy1rtr2lmo1_500_large
Paljonko sulla oli käyttörahaa mukana jenkeissä? - Mulla oli mun kaikki rahat kortilla mukana Jenkeissä, muttei tietenkään mulla ollut tarkoituksena käyttää niitä kaikkia :-D
Kuinka paljon sulla keskimäärin menee rahaa, jos menet esim. helsinkiin shoppailemaan? - Käyn aika harvoin vartavasten shoppailemassa esim. Helsingissä. Saatan ostaa jotain yksittäistä, kun eksyn johonkin kauppaan, mutta hoidan yleensä isommat shoppailut äidin luona Saksassa tai muualla ulkomailla, jossa käyn, kuten nyt Jenkeissä.
Tilaatko koskaan netistä vaatteita, kosmetiikkaa etc. ? jos tilaat, niin mistä yleensä? - En yleensä. Olen ollut hieman arka tilailemaan netistä, mutta nyt blogin kautta olen tutustunut enemmän netistä tilaamisen saloihin. Saa nähdä tuleeko musta vielä tulevaisuudessa kunnon nettishoppailija ;-)
Lempiväri ? - Kirkkaansininen, tummansininen, beige ja vaaleanpunainen.


large (2)


mc-random-68_large

Paraskaveri joukkueestasi? - Eliisa :)
Onko kehossasi jotain sellaista, minkä ehdottomasti haluiaisit poistaa/ toivot että sitä ei olisi? - Ihon virheet kasvoista.
Missä päin äitisi ja sisaruksesi asuivat, ennen kun muuttivat Saksaan ? - Asuimme kaikki yhdessä täällä Etelä-Suomessa :)
Mitä mieltä olet siitä, että kun stuntti menee hyvin, niin se on yleensä flyer joka saa kehut (sama kun jos joku menee huonosti, niin flyeria moititaan) vaikka nostajat ovat kokonaisuudessa vähintään yhtä tärkeät? - Meillä se ei kyllä mene ihan niin. Ainakin itse nostajana, jos stuntti ei mene pyrin aina kyselemään paljon nostopariltani, takarilta ja nousijalta, että miltä se heistä tuntuu ja mitä voisimme YHDESSÄ tehdä paremmin, jotta se onnistuisi.


image001345597225966hdd2qh_large

large (6)

Montako paria kenkiä sulla on? - Eipäs ole koskaan tullut laskettua, mutta monta! :-D
Olitko ylä-asteella ns. suosittujen joukossa (olivatko kaikki luokkasi jäsenet kavereitasi, myös pojat)? - Tosi vaikea sanoa, mikä luokitellaan ns. "suosituksi" :-D Olimme olleet kaikki kolmannesta luokasta lähtien samalla luokalla, koska olimme musiikki luokka, joten kyllä kaikki olivat keskenään kavereita.
Oletko äänekäs? - En nyt mikään "aina äänessä" tyyppi, mutta tuon usein mielipiteeni julki ja tietyssä seurassa ääntä sekä juttua kyllä riittäisi vaikka loputtomiin :)
Ilmaisetko mielipiteesi yleisesti ja äänekkäästi esim. koulussa, vai jätätkö sen mielummin vain omaksi ajatukseksi ? - Oho! Just vastasin tossa ylempänä. Eli joo kyllä ilmaisen :-D Se on tavallaan mielestäni hyvä asia, mutta joskus vähän huonokin. Pitäisi välillä opetella pitämään suu kiinnikin, eikä aina olla pätemässä ;-)
tumblr_inline_mgsx19QkQb1rvwq4z_large


large (5)

Mikä kamera sulla on? - Canon EOS 450D
Kaikista läheisin ystävä, jolle voit kertoa iihan kaiken? - Isosiskoni Essi tietää musta iihan kaiken :)
Oletteko aina olleet siskosi kanssa hyvissä väleissä / riitelettekö usein? - Joo ja joo :-D Meillä on tiettyjä aikakausia, kun tulee enemmän riitoja ja sitten välillä ei riidellä yhtään. Ollaan kuitenkin niin läheisiä ja paljon tekemisissä toistemme kanssa, että riidoilta on välillä vaikea välttyä. Varsinkin kun molemmilla on kiireitä ja stressiä töistä ja koulusta sekä minulla vielä harrastuksestakin.
Voisitko tehdä meikkausvideon? - Ehh.. :-D En kovin mielelläni. Ensinnäkin videopostaus hirvittää, koska en osaa käyttäytyä yksin videon edessä kovin luonnollisesti, ja olla oma "minäni" ja toiseksi en ole mikään mestarimeikkaaja, joten en jakelisi mielelläni neuvoja muille.


large (15)tumblr_mjmvmukFuJ1qjm9bpo1_500_large

Käytkö solariumissa, kuinka usein ja kauanko kerralla? - Olen käynyt elämäni aikana 5 kertaa solkussa :-D Viime vuonna yhden kerran ennen Jenkkimatkaa ja tänä vuonna kävin 4 kertaa ennen Jenkkimatkaa pohjarusketuksen toivossa. Olin aina 15 min kerralla.
Mitä itseruskettavaa käytät, jos käytät? - Käytän todella harvoin. Mulla on yli vuosi sitten vanhoihin ostettu ACO:n itseruskettava vieläkin kaapissa niin, että siitä on käytetty ehkä 1/3. Garnierin päivettävää voidetta tulee sipaistua silloin tällöin.
Voisitko suostutella Essiä aloittamaan blogin? - Haha, eiköhän se ole ihan Essin itsensä oma päätös :-)
Oletko ikinä harkinnut hiusten värjäämistä tummemmaksi tai platinablondiksi? - En.


482697_418208811607314_2006442648_n_large


large (7)Mitä mieltä olet silikonirinnoista ja voisitko harkita itsellesi sellaisia? - Ihan ymmärrettäviä, jos rinnat esim kärsivät todella paljon synnytyksestä ja imetyksestä tai esim. rintasyövän jälkeen. Tavallaan musta on ihan ymmärrettävää, jos nainen, jolla ei ole ennestään melkein yhtään rintavarustusta haluaa sitä itselleen laittaa ja se tekee hänestä itsevarmemman ja saa hänet viihtymään paremmin omassa kropassaan, mutten ymmärrä, että valmiiksi rintavat naiset suurentavat rintojaan järjettömän kokoisiksi.
Lempinaposteltava/elokuvaruoka tms.? - Filmtownin irtokarkit, viinirypäleet, tuoreet hedelmät, dippivihannekset.
Kuinka usein syöt epäterveellistä, esim. sipsejä, karkkeja tms., ja kuinka paljon kerralla? Ja mitä epäterveellistä syöt kaikista mieluiten? - En kovin usein. Ehkä n. kerran viikossa. Ja tortilloja ja Filmtownin irtokarkkeja syön mieluiten :)
Oletko ikinä valkaissut hampaitasi? Miten saat ne pysymään noin valkoisina? - En ole valkaissut, mutta olen käyttänyt Youtuelin valkaisevaa hammastahnaa ja just Jenkeistä ostin Crestin valkaisevan hammastahnan, jota aloitin itseasiassa juuri muutama päivä sitten käyttämään. En juo kahvia tai limuja kovin usein, enkä polta tupakkaa, jotka tummentaisivat hampaita.


tumblr_mkmba693O71rne198o1_500_large


344666177701988764_MiCaNwG1_c_large

Haluaisitko suurentaa huuliasi? - En. Olen tyytyväinen huulteni kokoon.
Mihin vartalonosaasi ja kasvojenpiirteeseen olet eniten tyytyväinen? Entä mihin vähiten? - Olen tyytyväinen siihen, että vartaloni on suht koht sopusuhtainen. Pidän hiuksistani ja silmieni väristä. Kasvojenpiirteistä pidän eniten ehkä juurikin sinisistä silmistäni, mutta ripseni saisivat olla hieman yhteistyöhaluisemmat ja pysyä taivutettuina pidempään.. Vähiten pidän kasvojeni ihon virheistä ja ennen en pitäny kauheesti käsistäni, koska ne näyttivät mielestäni vain isoilta möhkäleiltä, mutta nyt olen saanut treenattua niihin vähän enemmän lihaksia näkyviin :) 
Haluaisitko tatuoinnin? Minkälaisen ja mihin? - En, ainakaan tällä hetkellä. Mielestäni nykyään on jopa erikoisempaa olla tatuoitumaton kuin, että olisi tatuointi. Jos kuitenkin ottaisin tatuoinnin, niin ottaisin varmaan jonkun minulle paljon merkitsevän tekstin pätkän tai lasteni etukirjaimet jonnekin ei kovin näkyvään paikkaan.
Miten hoidat ihoasi? - Puhdistan aamuin illoin, käytän kasvovettä ja rasvaan aamuin illoin.

You-hate-your-life-while-some-people-dream-of-having-your-life-250x250_large

Kaikki kuvat: We Heart It

33 kommenttia:

 1. 3 pikkusiskoa? Eikös sulla oo velikin :) ja suomi-ruotsi tulee huomenna, ei viikon päästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on isosisko ja -veikka, 3 pikkusiskoa ja 2 pikkuveikkaa :) Ja puhuin nytten meidän cheerleadingin Suomi-Ruotsi maaottelusta, enkä jääkiekosta ;-)

   Poista
  2. Käsitin siis väärin, liikaa näitä maaotteluita! :D

   Poista
 2. tee vaan joskus videopostaus, ois kiva nähä! :) oot tosi kaunis + kiva tää postaus!

  VastaaPoista
 3. Olen niin sama mieltä sun kanssa tossa tatuointi asiassa. Mielestäni tatuoinnit on tavallaan menettänyt tarkoituksensa sillä joka toinen henkilö on ottamassa tatuointi sen takia kun on "cool", vaikka tatuoinnin tarkoituksena on laittaa jotain jota ihminen todella arvosta esim. just lasten etukirjaimet tai jtn sinnepäin.  ~ Juicy Guava ~

  VastaaPoista
 4. Videopostaus ois ihana! :) Eihän sun tarvitse meikkivideota tehdä ja aloita vaikka jostain helposta, esim esittele huonettasi niin ettei itse tarvitse koko aikaa olla kameran edessä :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia kuvia tässä postauksessa- tai oikeestaan lainauksia! Aika monta lähti mun kännykän kuva-arkistoihin :)

  VastaaPoista
 6. Aina yhtä ihanaa kun sinulta ilmestyy uusi postaus!:) oot mielestäni ihan mahtava esikuva kelle tahansa! Sun elämänasenteesta ois monilla paljon opittavaa, tuut saavuttamaan elämässäs varmasti aivan huikeita juttuja!:) <3 pysy aina just tuollaisena!:)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihan kauheasti ihanista sanoistasi <3

   Poista
 7. Ihania nää kaikki tekstit mitä tuolla vastausten seassa oli :) Oli tosi kiva muuten lukea tollasia vähän pidempiäkin vastauksia, usein kun bloggaajat vastaavat suunnilleen vaan joo tai ei :D

  VastaaPoista
 8. Voi anni turhaan mietit että postaukses ois liian pitkiä tai ettei niitä kukaan jaksais lukea! Minä ainaki jaksaisin lukea sun juttujas vaikka kuinka ja paljon :) Ihan ehdottomasti mun lemppari blogi! Oot fiksu ja mielettömän kaunis <3

  VastaaPoista
 9. Vähän pomppas yhdet kuvat silmään tuolta postauksesta, mitkä riitelevät melko pahasti keskenään.. Nimittäin itse pidän tärkeänä tuota "people wait all life for..." -kuvan ideaa, ja sitten laitat kuvan jossa sanotaan että kesällä elämä muuttuu paremmaksi?hmm...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei aina tarvii viilata pilkkua :D annikaan ei luultavasti _aivan täysin_ kirjaimellisesti näitä tarkoittanut. Huoh.

   Poista
  2. Eli mielestäni "people wait all life for.." -kuvan idea on tavoittelemisen arvoinen, mutta itse kuulun ikävä kyllä tuohon "Summer - life gets better" -kuvan ryhmään, joka ei ole kovin hyvä asia, koska pitäisi osata nauttia jokaisesta päivästä, oli mikä vuoden aika tahansa :)

   Poista
 10. Tosi hyviä vastauksia Anni! :) Ja videopostaus on ollu nii kauan se mitä kaipaan tältä blogilta, joten pliiiis, ei se maailmaa kaada:D Ja saaks kysyy et miks sua on kiusattu seiskaluokalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En tosiaan tiedä miksi.. :/

   Poista
 11. mihin menet kesällä töihin :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaupan kassalle (pitää sekin kokea ;-))

   Poista
 12. Mistä syystä sua on aikanaan kiusattu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan tiedä.. :/ Muutamat koulumme ysiluokkalaiset tytöt ottivat minut silmätikukseen ja huuteli käytävillä, saattoi tönäistä ohi kulkiessaan tai astella tahaltaan jalkojen päältä, jos istui käytävällä luokan edessä.

   Poista
  2. Haluun antaa sulle maailman isoimman kiitoksen ja virtuaalihalin kaikesta inspiraatiosta mitä oon tällaselle nuoremmalle teinityölle antanut :). Aina lukiessani blogiasi saan lisää motivaatiota ja intoa kaikkee muodista elämänasenteeseen. Myöskin ilman sinua en olisi ikinä aloittanut cheerleadingia, josta on tullut iso osa elämääni :). Kiitos siitä että jaksat postailla ja inspiroida minua ja muita lukijoita. Toivon tulevaisuudellesi ja läheisillesi kaikkea hyvää :)<3 hyvää kesää anni !

   Poista
 13. Kun mainitsit että olet aina ollut hyvä koulussa, niin onko sulla jotenkin luontaisesti jääneet asiat hyvin mieleen vai oletko sellainen persoona, joka jaksaa lukea ja yrittää aina parhaansa? :)

  On ikävää, että olet joutunut kiusaamisen uhriksi. Uskon että vähän jokainen meistä tulee jossain vaiheessa elämää kohtaamaan jonkinlaista kiusaamista ja huonoa käytöstä muilta ihmisiltä. :/ Meidän ihmisten pitäisi vaan enemmän oppia arvostamaan toisiamme. Kyllähän nyt jokainen tietää sen, kuinka monenlaista ja monennäköistä ihmistä mahtuu tähän maailmaan.

  VastaaPoista
 14. Tosi kiva postaus, ei kyllä voi kun nostaa hattua sulle! :-D vaikutat niin fiksulta ikäisekseks ja jalat maassa-tyypiltä vaikka oot saavuttanut paljon elämäs aikana jo :) kovasti yrittävä pärjää missä vaan, ihailen sun asennetta!

  VastaaPoista
 15. kerrohan joskus perheesi muutosta Saksaan!

  VastaaPoista
 16. kerroit et sä käyt cheer treenien lisäks salilla nii montako kertaa suunnillee käyt viikos ja millast treenii teet ku sul on tosi hyväs kunnos sun kroppa ja haluisin itekki vähä parempaan kuntoon? :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!