18. heinäkuuta 2013

Aikuinen nainen

Missä teidän mielestänne kulkee "aikuisuuden raja"? Onko se suomalaisittain 18 v. vaiko Amerikkalaisittain 21 v.? Vai onko se jonkun mielestä vieläkin suurempia numeroita? Voiko "aikuisuutta" edes mitata numeroin?

Me juhlimme sunnuntaina kahden ystäväni 21 v. synttäreitä, ja teemana oli "aikuinen nainen". Naisilla dress code oli mekko/hame ja miehillä vähintään kauluspaita/puvun takki. Juhlat olivat todella onnistuneet ja superhauskat! Kiitos illan emännille Nelelle ja Iitulle :-)


073

064

Kaulakoru - Primark
Mekko - H&M
Sandaalit - Lindex

Ja ilmoitan heti alkuun, ennen kuin kukaan ennättää tulla nurisemaan mun mekon  lyhyydestä, että mulla oli tuolla alla shortsit! ;-D

016

Jos en olisi tiennyt, että juhlissa ei saa pitää sisällä korkkareita, niin olisin pistänyt nämä ihanuudet jalkaani!

2

Landelaiset naiset 

027

Käsikoru - Guess

028

106

Juhlakalut

129

Henna, Tuulia ja Vilma <3

047

079

Juhlissa toimi puolille öin saakka oma baarimikko, jolta sai tilata kolmesta drinkkivaihtoehdosta mieluisensa pientä tippiä vastaan. Ihan loistavaa, kiitos Atte! :-)

151

Baarimikko työssään

082

Herkkudrinksut

061

092

Piri, Tinja ja Henna <3

1

Mun pikku Tuikku

060

147

271

Merppa <3

155

Toinen sankareista on Elitessä, joten juhlaväki oli melko cheerleaderpainotteista. Ja sen kyllä huomasi.. ;-D

133

273

Kippis kulaus!

220

Machu <3

213

Illan edetessä saatiin sankareiden todellinen ikäkin kirjoitettua oikein ;-)

257

Chillin'

250

Rosanna, Viveka, Karkki ja Nina <3

149

Vitsit miten kiva ilta! Näitä lisää kiitos <3

Nyt menen kipin kapin kullan viekkuun nukkumaan. Meillä on herätys n. 4 h päästä, koska suuntaamme yhteisen vapaapäivän kunniaksi huomenna Viroon! Noh, onneksi menomatkalla junassa ja laivassa ehtii vielä nukkua ;-D 

91 kommenttia:

 1. voi onnea paljon! ♥

  http://whipping--cream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun synttärit eivät siis olleet kyseessä vaan ystävieni! :)

   Poista
 2. voi ku oot kaunis ja ihana mekko ja sul on niin ihania vaatteita & koruja :)

  VastaaPoista
 3. Mielestäni 18 vuotiaat eivät TODELLAKAAN ole aikuisia, minua niin naurattaa kun juuri 18 täyttäneet ovat sillein että "nyt olen aikuinen" ei ei ja ei :D 21v. On vasta nuori aikuinen. Lain mukaan alle 25 (?) ovat myös vasta nuoria aikuisia :)...

  VastaaPoista
 4. Tykkään sun blogista tosi paljon, oot todella aito, MUTTA älä kirjota enää kuka kuvissa esiintyy tuolla tavalla kuvan alle!! Musta se on jotain sellasta mitä tehtiin 10-vuotiaana:'D Tai siis, muistan kun kaikilla oli fbssä joku kuva itsestään ja kaverista ja kuvatekstinä tyyliin "sarppaaaa♥♥♥♥ily" :D Anteeks, oli vaan pakko huomauttaa, ei miellytä mun silmää:-) tuo toisaalta oli kiva kun kirjotit että oli cheerhenkistä porukkaa:) Keep on going girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan kiva, että ne nimet lukee siinä alla. Saa paremman kuvan ketä oli mukana kun muistaa, että "Ai, tuo oli se Karla Elitestä ja tuo oli Tuuli jne.". Tietenkin ymmärrän jos joku ei halua, että nimeä julkaistaan, mutta oletan Annin tietävän onko se ystävilleen ok.

   Onhan sekin eri asia kirjoittaako nimet kuvan alle kuten Anni on tähän mennessä tehnyt, vai tyyliin "sarppaaaa♥♥♥♥ily" kuten anonyymin esimerkissä. Itse en ole ainakaan tuontyylisiä kuvatekstejä tässä blogissa nähnyt, ne olisivat ehkä hieman lapsellisia.

   Poista
  2. Mäkin ajattelen, kuten jälkimmäinen anonyymi, että se hieman selkeyttäisi lukijaa. Kun kuvissa esiintyy niin monta naamaa, että jäisi edes jokin kuva, että kuka on kukakin :)

   Poista
 5. Mua on aina huvittanut se, että monet 18-vuotiaat onnellisesti kotona äidin helmoissa asuvat ja porukoiden rahoilla elävät ja niiden tekemiä ruokia syövät pitävät itseään aikuisina. Ei se tarkoita sitä, että on aikuinen heti kun on täyttäny 18. Täysi-ikäisyys ja aikuisuus on aivan eri asioita ja todella, todella harva on oikeesti aikuinen jo 18-vuotiaana. Toki niitäki joukosta löytyy, mutta ei se ikä kerro kyllä mun mielestä yhtään mitään.. :)

  VastaaPoista
 6. Joo mustakaan 18 ei todellakaan ole aikuinen. Itse täytän vuoden päästä ja en edes halua vielä ajatella että olisin "aikuinen" sillon. Must joku sellane 24-25 rupee lähentelee aikuista, sitä nuoremmat täysi-ikäiset ovat vielä teinejä/nuoria aikuisia :)

  VastaaPoista
 7. Sä oot niin kaunis ja toi sun mekko on niin ihana! (: <3

  VastaaPoista
 8. teemana aikuinen nainen, näyttää kyllä ihan tavallisilta teinibileiltä, eikä vaatetuskaan kellään kovin "aikuismainen" mielestäni ole:-D mutta kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. älä vaa!!?? enemmänkin teinibileet

   Poista
  2. Teemana oli "aikuinen nainen", mutta dress code oli, että hame/mekko. Kaikkea ei aina tarvitse ottaa ihan niin kirjaimmellisesti. Ei kenenkään tarvinnut vuokrata mitään pikku lapsiakaan mukaan, jotta olisi varmasti "aikuinen nainen" ;-D Pääasia oli, että kaikki oli pukeutunut juhlavasti ja kunnioittivat sankareiden toivetta! :)

   Ja harvemmin olen ollut teinibileissä, joissa kaikilla on mekko/hame ja pojille kauluspaitaa ja puvun takkia.

   Poista
 9. Tosi kivoja kuvia!:) Ja ihan mahtava idea toi baarimikko :D

  VastaaPoista
 10. !!!! ♥ Anni oot mun suosikkibloggari!

  VastaaPoista
 11. Miks sulla on aina joka kuvassa jalka samanlailla? :D ei pahalla, pistää vaan silmään ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jep!? mäki oon huomannu :P

   Poista
  2. Kaikillahan on joku oma ns perusposeeraus, mikä on vaan tullu tavaks ja Annilla se näyttää olevan tuo!:)

   Poista
  3. Flamingoasento on best!! :):)

   Poista
  4. Siitä on näköjään tullut mun vakkaripose! :-) Musta tuntuu tyhmältä seistä jököttää jalat suorina, joten ehkä sen takia pidän niitä sitten jotenkin tollein vähän "rennommin". Sama asia, kun usein kuvissa pistän käden lantiolle, koska musta kuvissa näyttää välillä tyhmältä, jos se roikkuu vaan sellasena kuolleena kalana siinä vieressä ;-D

   Poista
 12. 18-vuotias on täysi-ikäinen, ei aikuinen ;)

  VastaaPoista
 13. Typerähkö kysymys, mutta sheivaatko käsikarvoja? :-D ja oot todella kaunis!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En sheivaa :) Musta ois kamalaa, jos käsiin kasvais sänkeä :-D Kiitos!

   Poista
 14. Suomessa 18-vuotias on ikänsä puolesta aikuinen mutta täysi-ikäisyys ja aikuistuminen on mielestäni kaksi eri asiaa. Jokainen on yksilöllinen ja jokainen kypsyy omaa tahtia. Jotkut ovat kypsempiä jo 18-vuotiaana, kun taas toiset vasta 30-vuotiaana, mutta esimerkiksi minulle 25 on sellainen luku, jonka kohdalla olen huomannut monen aikuistuneen ja jonka kohdalla olen usein pystynyt puhumaan aikuisesta. Mutta tosiaan mielestäni aikuisuutta voidaan mitata enemmänkin henkisen kypsymisen kuin numeron avulla.

  VastaaPoista
 15. Onko sulla ja sun isosiskolla muuten paljon yhteisiä kavereita? Tai onko ollenkaan? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meillä jokunen :) Pienenä oli enemmän!

   Poista
 16. Amerikassa luokitellaan myös aikuseksi 18 vuotiaana ei suinkaan vasta 21v :)

  VastaaPoista
 17. Olettepa kauniita kaikki! :-) Sinun blogisi on vähässä ajassa parantunut minun mielestäni todella paljon, ja oon ruennu lukemaan sitä vielä enemmän mielenkiinnolla kuin aiemmin :-D Et ehkä ole suurempia muutoksia tehnyt, ehkä se johtuu vain minusta. Kuitenkin, kiitos ihanista postauksista<3

  VastaaPoista
 18. Mielestäni aikuisuus on vain käsite, joka saahaan kun ollaan täysikäisiä. Siinä 18v pitäisi kyllä jo aikuistua mutta toisaalta ei se ikä kerro sitä sisäistä vanheutta!

  http://www.steptolove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 19. Onko toi baarimikko atte HAC:ssa :D vai oonko ihan sekasin :p

  VastaaPoista
 20. Et oo kauheesti vastaillu ihmisten kysymyksiin. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten postauksessa mainitsin, olin koko eilispäivän Virossa poikaystäväni kanssa, joten en päivystänyt täällä vastailemassa kysymyksiin!

   Poista
  2. Tarkoitin aiempiakin postauksia.

   Poista
 21. Katoin tänään yhtä tyyliohjelmaa ja siinä just sattumoisin puhuttiin tuosta hameiden/mekkojen pituuksista. Sopiva pituus löytyy, kun laittaa oman polven yläpuolelle neljä sormea vierekkäin. Sormien yläpuolen päättyvään kohtaan pitäisi hameen loppua, niin silloin olisi juuri hyvä pituus. Tämmöinen vinkki nyt siis kaikille! :)

  VastaaPoista
 22. Kyllä noilla kavereillasikin näyttää olevan aika lyhyitä hameita ja mekkoja. :/

  Ihan yleisesti.. mutta mä en oo koskaan tajunnut miten ihmiset pukeutuu noin juhliin. Vaikeahan tuollaisissa vaatteissa on kunnolla irroitella tanssilattialla, kun saa pelätä että paikat näkyy. Ja jos yömyöhään lähtee kotiin, niin ulkonakin on jo kylmä ja vaikka laittaisikin minimekon päälle takin, niin jalathan siinä silti jäätyy. Lisäksi aina löytyy kaikenmaailman ällöttäviä äijiä, jotka varmasti mielellään lääppisi ja varsinkin, kun on noin hyvät mahikset kurkata hameen alle. Muistan aina kuinka eräs mies tokaisi tykkäävänsä mahdollisimman vähäpukeisista naisista, koska naiset viestivät pukeutumisellaan muka haluavansa seksiä. Tähän sanoin tietysti vastalauseen, mutta mies kysyi osuvasti että miksi naiset sitten laittavat kaiken esille ja antavat sellaisia viestejä, että antavat itsestään kaiken?

  Ja joku nyt tietysti sanoo tähän, että pitäisikö johonkin telttaan sitten pukeutua. Itselläni on ollut baareissa aina farkut ja toppi (joka peittää silti rinnat). Ja ihan tyylikkäältä voi silti näyttää ja olen saanut jopa kehuja pukeutumisestani. Eli ihan maalaisjärkeä voi käyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä aika helppoa irroitella, kun oli shortsit alla, niin ei haitannut vaikka helmat hulmusivat ;-D

   Poista
 23. Ihan tiedoks teille kaikille valittajille ja kateellisille!!! Se että täyttää 18 tai mitä ikinä täyttääkin nuorena ei tarkota sitä etteikö sais käyttää enään nuorten vaatteita ja tollasia kunnon bile vaatteita. Vaatteilla ei oo ikärajaa :) ite en ainakaan kaverin synttäreille pukeutuis mihkää mummo vaatteisii vaikka oisinki jo 30v. Niinhän se menee että kateelliset valittaa ja jauhaa :) oot niin upee niin kaikki on vaan kadeja ;)

  VastaaPoista
 24. Ja jos noin v*tusti tarttee valittaa te kateelliset niin miten sinne ois sitte pitäny pukeutua? :) kertokaa ihmees ku pitää noin kitistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. miks joku tässä olis kateellinen jos nämä tytöt ovat pukeutuneet mekkoihin:'D eikä täällä kukaan mielestäni ole haukkunut kenenkään pukeutumista (tai sitten en lukenut kaikkia kommentteja) mutta omalla kommentillani (Anonyymi 10.55) tarkotin sitä vaan että kun teema on tuo niin vaatetus ei eroa normaaleista bileistä mitenkään mun mielestä?:) enkä tarkottanut että teinibileissäkään vikaa olis! ja eiköhän melkein kuka tahansa voi lyhyen mekon päälleen laittaa jos haluaa, veikkaampa ettei kukaan sellaisesta ole kateellinen:DD ihme rageiluuu...:)

   Poista
  2. Mä en ainakaan oo usein ollut (teini)bileissä, joissa kaikki tytöt ovat mekoissa/hameissa ja pojat kauluspaidoissa/puvun takeissa. Musta oli hienoa, että kaikki oli noudattanut juhlavaa dress codea! :)

   Poista
  3. Ei tässä postauksessa ole kukaan valittanut pukeutumisesta. Ne VALITUSkommentit löytyy aikaisemmista postauksista, joten miksi te vielä niistä puhutte?

   Poista
  4. "mutta mä en oo koskaan tajunnut miten ihmiset pukeutuu noin juhliin. Vaikeahan tuollaisissa vaatteissa on kunnolla irroitella tanssilattialla, kun saa pelätä että paikat näkyy. Ja jos yömyöhään lähtee kotiin, niin ulkonakin on jo kylmä ja vaikka laittaisikin minimekon päälle takin, niin jalathan siinä silti jäätyy. Lisäksi aina löytyy kaikenmaailman ällöttäviä äijiä, jotka varmasti mielellään lääppisi ja varsinkin, kun on noin hyvät mahikset kurkata hameen alle"
   Eikö tuossa nyt ole valitusta? Ei haukkumista, mutta valitusta: "...en oo koskaan tajunnu..., ...on vaikeaa irroitella..., ...saa pelätä..., ...on jo kylmä ja jalat jäätyy..., ...ällöttäviä äijiä tulee lääppiin ja kurkkiin..."
   Eikö tuossa nyt ollut aika monta riviä pelkkää valitusta? Ainakin mun korvaan kuulosti siltä. Ja nimenomaan pukeutumisesta.

   Poista
  5. Hohhoijaa. :D Kopsaan tähän hieman tuota kommenttia, minkä kirjoitin:

   "Ihan yleisesti.. mutta mä en oo koskaan tajunnut miten ihmiset pukeutuu noin juhliin."

   Eli huomaatko mikä sana tuossa on heti ensimmäisenä: YLEISESTI! :D

   Mä tarkoitin ihan yleisesti, etten ymmärrä miten ihmiset pukeutuu noin juhliin. En mä tarkoittanut juuri Annia! :D YLEISESTI olen nähnyt kuinka ällöt äijät ovat käpelöineet helposti lyhyt helmaisia naisia ja kuinka mulla on jalat jäätyneet kun pukeuduin ENNEN liian lyhkäseen mekkoon ja kuinka oli hankala tanssilattiallakin irroitella. Ja mun nykyinen mielipide on, etten voi ymmärtää miksi ihmiset pukeutuu noin kun omasta kokemuksesta tiedän, ettei siinä ole mitään järkeä. Mutta tämä on vain MUN MIELIPIDE ja ei sinun tarvitse siitä hyvänen aika seota. :D

   Opettele lukemaan tekstit paremmin ja ennen kaikkea erottamaan mielipiteiden ja haukkumisten erot. Tämä asia tuntuu haittaavan sinua jostain syystä paljon enemmän, kuin Annia. Tosin.. Anni ymmärsikin oikein tämän kommentin. Sinä otit liian henkilökohtaisesti, eikä asia edes koskenut sinua. Eikä mitään pahaa ole sattunut. Ole hyvä ja rauhoitu! :D

   Eikä Anni tarvitse aikuisena ihmisenä mitään holhoojia tänne. Ei sinun tarvitse sellaista roolia vetää. Anni pitää itse huolen omista asioistaan. ;)

   Poista
  6. Siis... olen tuo ano 0.35, ja tää oli ainoa kommenttini koko postaukseen. En siis oo mitään seonnut ja ihan rauhallinenkin olen.

   Joku kysyi, missä valitetaan, ja mä vastasin, että tuossahan tuota on ihan YLEISTÄ valitusta neljän ja puolen rivin verran. Yleisesti tai yksityisesti, niin siinähän sitä vaan tuli, ja aivan sama kenelle, mutta valittaa osaat :D Enkä muuten sanonut sanaakaan mistään haukkumisesta...

   Poista
  7. Kiitos, mutta tiedän kyllä itse mitä olen kirjoittanut ja en tarkoittanut tekstilläni valitusta, vaan se on yhä edelleen mielipidettäni ja näkemystä. Se on mun mielipide ja näkemys, että tuollaisia asioita helposti tapahtuu jos käyttää liian lyhyitä hameita. Jos tuntisit mut oikeassa elämässä ja sanoisin noi asiat päin naamaa, niin tietäisit etten tarkoittaisi niillä pahaa. Tää on mun tapa tuoda asioita esille. En tiedä miten ruusuisesti pitäisi täällä kirjoittaa. Olen aina sanonut asiat suoraan siten, miten ne on. Mä en ole yhtään mielistelijä tyyppiä. Mutta kyllä mä silti osaan kehua ja tuoda enemmän myös niitä positiivisia asioita esille. Tähän postaukseen en nyt tällä kertaa vaan laittanut niitä ylistys- kommentteja.

   Poista
 25. Teillä on ollut selvästi hauskaa. Se on pääasia :)

  VastaaPoista
 26. Kamalan hyvin ei koodi ole kyllä toiminut. Aikuinen nainen ei pukeudu mekkoon, joka juuri ja juuri peittää takapuolen (oli shortsit alla tai ei). Propsit kuitenkin siitä, ettet ole tällä kertaa korostanut rintojasi voimakkaasti esille. Tietysti kun on tuollaisista pippaloista kyse, niin sillä ei ole kyllä suurta merkitystä, miten kukin on pukeutunut, kunhan nyt halusin sanoa mielipiteeni tuosta koodista. Virallisemmat juhlat on sitten eri asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha okei! :-D No mutta mähän voin ihan yhtä hyvin sanoa, että pukeuduin shortseihin ja pitkään toppiin, niin sitten kenelläkään ei ole valitettavaa! ;-D Kyllä aikuiset naiset nykyään voi shortseja ja toppeja sentän käyttää..? ;-DD

   Teema oli "aikuinen nainen", koska sankarit täyttivät 21 vuotta, mutta dress code oli naisilla mekko/hame ja pojilla kauluspaita/puvun takki ja mielestäni sitä koodia noudatettiin todella hyvin! :) Teema ja pukukoodi on eri asiat!

   Poista
 27. voi tsiisus mitä kommentteja taas tosta pukeutumisesta. mun mielestä sulla on ihana mekko päälläsi ja kavereillasikin kivoja asuja! musta tota lyhyyttä tasapainottaa se että mekko on ns. väljä :) oot ollu todella kauniina taas liikkeellä, varsinkin tossa 9. kuvassa oot jotenkin tosi freesin näkönen! :-)
  ja kiitos sulle, oon sun blogin kautta innostunut kirppareista ja tehny upeita löytöjä todella edullisesti. ennen ajattelin että ne on ns. likasia paikkoja, onneks en enää! innolla odottelen millon laitatte taas siskosi kanssa vaatetta myyntiin, viimeksi en kerennyt käymään :-(

  ihanaa kesää kaunokainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Joo meillä onkin tarkoitus laittaa pöytä taas pystyyn hieman syksymmällä! :)

   Poista
 28. "voi tsiisus mitä kommentteja taas tosta pukeutumisesta"

  Ja taas päästään siihen ettei negatiivista palautetta saisi antaa.. :D Mekko on kyllä nätti ja Anni ja sen kaverit mutta saahan sitä kritiikkiäkin jakaa. Vaikka siitä ei pitäisikään.

  VastaaPoista
 29. HUÅH nämä kitisijät taas

  VastaaPoista
 30. Voiii miten nätti oot!:-)

  liveyourdream.blogspot.com

  VastaaPoista
 31. Onko karkilla blogia?

  VastaaPoista
 32. Oi vitsi miten kiva idea tommonen :) Ihania kuvia!

  VastaaPoista
 33. Kuka on tuo punamekkoinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emilia, ystävien kesken Hoodi ;-)) Haha noei :-D

   Poista
  2. Ootteko hyviä kavereita? :)

   Poista
 34. Saa hyviä nauruja noista kateellisien kommenteista :D väkisin pitää keksiä päästään mistä valittaa :D mut Anni oot varmaa sen verran fiksu että sua ei tollaset p*ska kommentit hetkauta :) ja kritiikin antamisessa ja valittamisessa ja haukkumisessa on ihan PIENI ero.. Sitä kritiikkiä voi antaa rakentavasti eikä haukkuvasti :) eikä aina kaikesta tarvi kitistä. Mailmassa on vähän isompiaki ongelmia kun se että mitenkä ihmiset pukeutuu! Mut jotkut kuvittelee olevansa täydellisiä ja sillä oikeudella tulee mariseen ja haukkuun :) ei kantsi jatkossa julkasta tollasia shaisse kommentteja niin alkaa vaan v*tuttaa noita kitisijöitä kun et huomioi niitä :) mun mielestä oot ainakin ihan himo nätti ja pukeudut trendikkäästi ja osaat olla oma ittes välittämättä tyhmistä haukuista ja kommenteista :) arvostan sellasta :) ihanaa kesää sulle <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan asiallisestihan täällä on keskusteltu. Tuolla aiemmin joku anonyymi kommentoi YLEISESTI nuorten naisten pukeutumisesta ja omista kokemuksista, että laittaisi juhliin mielummin topin ja farkut. Ainakin niin sen käsitin.

   Jos te lukijat olette oikeasti noin herkkiä, niin ette tule elämässä pärjäämään. Tai sitten täällä on vielä niin nuoria lukijoita, jotka eivät ymmärrä erilaisia mielipiteitä. Kokemuksesta voin sanoa, että väkisinkin joskus elämässä tulee törmäämään erilaisiin kommentteihin ja mielipiteisiin. Toiset ihmiset saattaa sanoa asiat hyvinkin suoraan, vaikka eivät sillä pahaa tarkoittaisi. Haukkuminen ja mielipiteet ovat kokonaan kaksi täysin eri asiaa ja se on oikeasti taitolaji, että osaa erottaa nämä toisistaan. Sitten kun tämän taidon oppii, niin on vahva ja pärjää elämässä hyvin.

   Mukavaa iltaa jokaiselle nyt kaikesta huolimatta!

   Poista
  2. Mä haluan lukea sen kommentin, missä joku valittaa koska en yksinkertaisesti näe valitusta. Voisko sen pasteta tähän. Naurattaa nämä teinien kommentit, jotka eivät tosissaan erota sen valituksen, haukkumisen ja rakentavan (kyllä, rakentava voi olla myös negatiivista) palautteen eroa.

   Poista
  3. Oon edellisten anojen kanssa samaa mieltä. Täällä tuntuu olevan vielä niin nuoria lukijoita, jotka eivät selvästikään ymmärrä vielä ihmisten erilaisuutta ja varsinkaan mielipiteitä.

   Mulle on esim. joskus tokaistu, että "oletpa sä lihava" ja en ole suuttunut tästä kommentista. Tiedän että joku näistä Annille kommenttia laittaneista teineistä sekoisi täysin. Tämä kommentoija oli eräs tuttavani ja erittäin suorapuheinen. Vastasin ystävällisesti naureskellen, että suklaa on viimeaikoina maistunut enkä mä seonnut siitä mitenkään. :D Vaikka toi lihava- kommentti ei kuulosta kovin kivalta, niin se MITEN siihen reagoi vaikuttaa paljon. Jos ihminen on niin herkkä, että ottaa itseensä joka asian, niin sellaista aletaankin kiusaamaan ja sellainen ihminen vajoaa elämässä täysin pohjalle. Lisäksi mullekin on mun omassa blogissa joskus sanottu, että voisin vaihtaa toisenlaisen paidan ylle sun muuta. Tästäkään en suuttunut, eivätkä myöskään lukijani seonneet.

   Joten nyt rauhoittukaapa ihmiset ja opetelkaa oikeasti näitä elämän taitoja vähän paremmin. Varmasti jokainen tulee joskus kuulemaan sellaista mistä ei pidä, mutta älkää seotko. Nyt järkeä päähän!

   Ja Annikin on jo sen ikäinen ihminen, ettei tarvitse mitään vara-äitejä ;-)

   Poista
  4. Veikkaanpa, että monilla lukijoilla on vaan vielä niin tuoreessa muistissa muutamien aiempien postauksien kommentit, niin ehkä sitä ajattelee niiden siivittämänä monien kommenttien olevan negatiivisempia ja törkeämpiä kuin ne ehkä oikeasti ovatkaan. Toki jokainen voi kuitenkin jatkossakin aina miettiä, että miten sanansa asettelee, ja pitääkö kaikki sanoa ääneen :)

   Poista
 35. Hei nyt järki käteen ihmiset! Täällä EI OLE kukaan haukkunut Annia!

  Mistä oikein saatte päähänne tuollaista?? Luin kaikki kommentit mitä tähän postaukseen on laitettu, enkä löytänyt mitään ilkeilyä. Vai oletko Anni jo ehtinyt poistaa jotkut haukkumiskommentit?

  VastaaPoista
 36. Musta on ihana miten sä vastaan jokaiseen kommenttiin. Itseä ei kiinnosta kommentoida sellaisiin blogeihin, missä bloggaaja vastaa vain esimerkiksi niihin negatiivisiin. Tai sitten sieltä täältä joihinkin kommentteihin ja muut jäävät varjoon. Vuorovaikutus lukijoiden kanssa on tärkeetä, ainakin mun mielestä! :)

  VastaaPoista
 37. Kerrohan Anni tai joku muu, että miksi toi Somersby näyttää olevan niin suosittu juoma? Todella monella aina näkee tota ja monesti kuulee kehuja :) Mikähän taika siinä on...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Somersby on yksinkertaisesti vaan niin hyvää että moni valitsee sen juhlajuomakseen. ;) Kannattaa maistaa jos ikä riittää.

   Poista
  2. Somersby on aika "limpparimainen" alkoholijuoma eli aika makea ja mieto, joten ehkä siksi nuoret suosivat sitä :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!