11. syyskuuta 2013

Syksyisiä ajatuksia

Arvatkaa, mitä mä olen tässä lähiaikoina huomannut. Mä olen huomannut pitäväni syksystä.

055

Elämme jo kohta syyskuun puoltaväliä, ylioppilaskirjoitukset ovat nyt päällä, välillä ulkona sataa ja välillä paistaa ja vihreiden lehtien sekaan on ilmestynyt syksyn värien kirjoa. Mä tavallaan pidän siitä aika paljon. Kesä on paras vuoden aika. On lämmintä ja elämä on huoletonta sekä helppoa. Ennen murehdin syksyisin kesän loppumista, mutta nyt olen oppinut, että syksyssäkin on oma viehätyksensä. Syksyisin ulkona on mukavan viileää ja raikasta. Rakastan pukeutua tiukkoihin farkkuihin, nahkatakkiin ja neuleisiin. Myös kaulahuivit tuovat kivan lisäyksen asukokonaisuuksiin. Syksyisin sisällä on mukavan lämmintä ulkoilmaan verrattuna. On ihana hautautua sateisena syysiltana viltin alle katsomaan elokuvia tai hyviä TV-ohjelmia. TV-ohjelmista puheen - syksyisin on kiva katsella salkkareita aina arki-iltaisin V:n kanssa. Treeneissä ja salillakin on syksyllä mukavampi treenata, kun ei tarvitse olla koko ajan pyyhkimässä hikeä joka paikasta. Syksyisin ei tule huonoa omatuntoa, jos on neljän seinän sisällä koko päivän tekemättä mitään. Syysiltoina on ihana laittaa kynttilöitä valaisemaan pimenevää iltaa, laittaa sauna lämpenemään ja paeta sinne ulkona vallitsevaa viileyttä.

Loka-marraskuu puolestaan ovat ehkä yksiä inhokeistani. Silloin alkaa olla liian kylmä, liian pimeä ja liian märkää/loskaista. Siksi aionkin nauttia täysin siemauksin tästä syksystä. Kunhan vain saisin nämä ylioppilaskirjoitukset alta pois niin olisi yksi suuri stressin aihe vähemmän, ja elämästä nauttiminenkin olisi hieman helpompaa.. 

Millaisia ajatuksia syksy herättää teissä?

Arjen ihanuudet:

014

Laitetut varpaankynnet

010

Kuuma kahvi

023

Onnistumiset kaikilla elämän osa-alueilla - joskus on myös hyvä hieman muistuttaa ja tsempata itseään kohti uusia onnistumisia!

007

Herkulliset aamupalat

021

Kauniit kynnet

Syksyistä illanjatkoa muruset!

20 kommenttia:

 1. Tosi kiva postaus Anni :) Sai itsellekin hieman muistutusta, ettei tämä syksy nyt niin paha ole :-) Tsemppiä ylppäreihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Kyllä kaikesta selviää, jos on vaan oikea asenne ;-) Kiitos! <3 Sitä tarvitaan.. ;-D

   Poista
 2. Ihana postaus! Sä osaat aina ajatella ja kirjottaa niin positiivisesti!! :)

  http://roochauu.bogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en aina, mutta pyrin siihen.. ;-D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ei, varmaan vaan muodon vuoksi lisäsi arjen ihanuuksien listalle.

   Poista
  2. On sitä tullut nykyään juotua jonkin verran.. :)

   Poista
 4. Aikamoinen vaivasenluu sulla jalassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä itse tiedä/tiennyt omistavani sellaista :-D Voisikohan johtua vain huonosta kuvakulmasta..

   Poista
 5. Syksy on ihan PARASTA aikaa! Muutosten tuulet puhaltaa, sekä sään että ihan kaiken muunkin suhteen! Mutta oon kyllä sitä mieltä ettei kesällä aina ihan huoletonta ja helppoa ole, sillä jotenkin tänä vuonna olen helpottuneempi kuin yleensä että kesä on ohi, koska itsellä se ei ihan nappiin mennyt mutta on ainakin hyvin paljon mahdollista, että ensi kesä on parempi kuin tämä mennyt kesä! Mutta hei tsemppiä ylioppilaskirjotuksiin! :)
  PS. Kysyisin vielä sitä, kun olen menossa marraskuussa New Yorkiin ja muistelin että sä siellä joskus kisamatkalla kävit niin olisiko sulla jotain vinkkejä joita ehdottomasti ei saa jättää välistä ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :-) Eipä tuu näin äkkiseltään mieleen Nykistä muuta kuin Empire State Building, Central Park, Times Square etc. :)

   Poista
 6. Mikä sun äidin blogin osoite oli? Joskus sitä kattelin.. :)

  VastaaPoista
 7. Syksy on ihanaa aikaa.(;
  Ihana postaus ja kaikkea hyvää sinulle !(:

  VastaaPoista
 8. Heh, oot oppinu juomaan kahvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! ;-D Kesätöissä aamuvuorot tekivät pikkusen tiukkaa ja nyt opiskeleminen, joten kahvi auttaa jaksamaan :p

   Poista
 9. jes:D joku muukin tykkää syksystä, kaikki aina ihmettelee mikä siinä mun mielestä on niin ihanaa:)

  VastaaPoista
 10. Itsekin ennen vihasin syksyä, mutta nyt on vielä lämmin ja selviää vain neuleella, joten tästä säästä pidän (; kynttilät ovat Syksyn parhaus! <3

  VastaaPoista
 11. mulla on sama tossa että tänävuonna oon huomannut että tykkään syksystä !

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!