24. marraskuuta 2013

Leiriviikonloppu

Moikka! Tulin reilu tunti sitten kotiin kahden päivän viikonloppuleiriltä. Olimme Eliten kanssa leirillä valmistautumassa kahden viikon päästä kisattaviin SM-kilpailuihin. Leiri oli ehkä yksi rankimmista leireistä, joilla olen ollut, mutta samalla myös todella onnistunut! Saatiin paljon aikaseksi ja fiilis on nyt entistäkin itsevarmempi.

078

<3

001

014

Me syödään aina leireillä ihan tajuttomat määrät ruokaa. Meillä on ruokailu jokaisten treenien välissä, ja silti välillä treeneissä ehtii tulla nälkä, kun kuluttaa niin paljon. Pitää syödä hyvin sekä usein, että jaksaa! Ja onneksi kisakeskuksen sapuskat on ainakin mun mielestä superhyviä :)

033

082

096

Ah, mä vaan niin rakastan tätä näkyä! Niinkin paljon, että se pitää ikuistaa lähes joka leiriltä, hehheh.. Mutta musta on upeeta, että meidän joukkue on täynnä tosiurheilijoita.

036

Ollaan huomattu mun jengiläisten kanssa, että aina kun ollaan leirillä, ulkona on ihan täydellinen sää. Jos meillä on kesällä leiri, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpöasteet hipovat kolmeakymmentä ja jos taas syksy/talvi, paistaa aurinko ja on ainakin normaalia kauniimpi ja lämpimämpi sää. Tämäkään viikonloppu ei tehnyt poikkeusta sääntöön vaan saimme jälleen nauttia upeasta säästä koko viikonlopun.

090

109

Leirillä treenailun ja ohjelman hiomisen ohessa muistelimme yhdessä, mitä kaikkea Elite on tehnyt ensimmäisenä Suomen naisjoukkueista. Listasta tuli todella pitkä! Tuntuu hyvältä huomata, miten monessa asiassa ollaankaan oltu kautta aikojen edelläkävijöitä.

041

029

023

Auringonpaiste, raikas talvisää, pinkki velourasu, Niken lenkkarit, ranta ja upeat maisemat sekä lämmintä teetä.

094
064

Tästä on hyvä jatkaa luottavaisin sekä iloisin mielin treenailua viimeiset kaksi viikkoa ennen SM-kilpailuja!

Tällä hetkellä oon ihan rikki (#veliootsärikki) niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kaikkia lihaksia särkee ja väsyttää. Nyt odottelen, että V pääsee töistä, jotta pääsisin ottamaan pitkän kuuman suihkun ja saunan, syömään täyttävää iltapalaa, käpertymään kullan kainaloon ja katsomaan perjantailta rästiin jääneet Salkkarit. Jospa ne lihaksetkin alkaisivat tässä pikkuhiljaa palautua, kun pääsee saunaan rentoutumaan. Huomenna vietellään Eliten kanssa ansaittua vapaapäivää! 

Hyvää yötä sekä alkavaa viikkoa ihanat <3

52 kommenttia:

 1. Anteeks nyt vaa mut miten lenkkarit tekee tosiurheilijan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä "tosiurheilijat" kulkevat lenkkareissa eikä esimerkiksi tennareissa :) Ainakin leireillä! Oon nimittäin nähnyt sellaisiakin urheilujengejä, joissa porukka vetää ballerinat ja farkut päällä leireillä vapaa-ajalla, mutta meillä ei ole sellaista kulttuuria :) Ja saat anteeksi ;-)

   Poista
  2. Joo kieltämättä mullekin tuli vähän sellainen kuvat että tosiurheilijan tekee vain kirkkaan väriset Niken lenkkarit mitä teijän jengissä selkeesti suositaan :D Mutta joo, kyllä toi pointti tuli selväksi, varsinkin kun ekalle anolle selvensit :)

   Poista
  3. Lenkkareiden värillä ei ole väliä, kunhan ovat lenkkarit ja hyvät jalassa! :)

   Poista
  4. monella on sen takia varmasti kirkkaan väriset niket, koska joukkue on ollu kahtena peräkkäisenä vuotena usassa ;);)

   Poista
  5. Haha, true that ;-D Ja monella on samanlaisetkin, kuten kuvasta näkee, koska monet on ostettu jopa samasta liikkeestä ;-)

   Poista
  6. Nyt ette tainneet ymmärtää tämän ideaa. Mä ainaki ymmärsin ;-)

   Poista
  7. Minä olen urheilija mutta en ole koskaan omistanut kunnollisia lenkkareita eli jos saa vähän viilata niin ei ne lenkkarit tai muutkaan välineet tee siitä urheilijasta tosiurheilijaa, vaan se palo siihen urheiluun ja se mitä on tehnyt sekä saanut aikaan lajinsa parissa. ;) Eikä se tee kenestäkään huonompaa urheilijaa, jos haluaa vaihtaa ne farkut jalkaan kun on vapaa-aikaa.

   Poista
  8. En ole niin väittänytkään, mutta lähtökohtaisesti kaikki, jotka urheilevat ovat urheilijoita ja sitten ne, jotka ovat ottaneet urheilun elämäntavakseen (myös vapaa-ajalla) ovat sitten "tosiurheilijoita" :-D Enpä olisi arvannut, että tästäkin sanavalinnasta tulisi kitinää.. Ja ei, pelkät lenkkarit eivät tee tosiurheilijoita. Ne vaan sattuvat mulle symboloivan urheilullisuutta sekä kiteyttävät koko meidän joukkueen urheilullisuuden, joka ei kuitenkaan rajoitu pelkkiin varusteisiin vaan ulottuu treeneihin sekä vapaa-ajalle ja kaikkeen, mitä teemme.

   Poista
  9. No kyllä se mun mielestä erottaa "ihqfitness!1!1!1" -urheilijan tosiurheilijasta, että jos juoksee lenkkiä farkut ja tennarit jalassa vai urheilupökät ja lenkkarit?

   Poista
  10. Tottakai urheilija käyttää urheillessaan urheilu/lajikohtaisia vaatteita, jos sitä tosissaan haluaa urheilla mutta se että vapaa-ajalla käyttää muita vaatteita, oli ne sitten vaikka farkut, niin ei tee tästä ns. tosiurheilijasta yhtään epäurheilullisempaa, eikä vähennä henkilön panostusta ja intohimoa urheilua kohtaan, vaikka Niket eivät hänen urheilullisuuttaan/elämäntapaansa sillä hetkellä symboloisikaan. Nämä teinifitnessihq -urheilijat ovat sitten oma sarjansa kokonaan mutta pointti oli se että ei ne farkutkaan välttämättä kerro urheilijan luonteesta/miten tosissaan tämä on urheilun suhteen.

   Poista
  11. ''--ja sitten ne, jotka ovat ottaneet urheilun elämäntavakseen (myös vapaa-ajalla) ovat sitten "tosiurheilijoita'' ''
   WAAT? En vaan tajuu Anni sun logiikkaa... Elämäntapa ilmenee kaikkein muodikkaimmilla lenkkareilla? Ja sitten ihmetellään miksi cheerleadingia ei pidetä urheiluna
   Harvemmin sinuakaan näkee vapaa-ajalla verkkareissa ja lenkkareissa :D

   Poista
  12. Voi hyvänen aika nyt sentään! :-D Pitääkö sitä pilkkua nyt viilata ihan joka suunnasta.. Ja tällä vapaa-ajalla tarkoitin siis aikaa, jolloin ei olla esimerkiksi leirillä matolla treenaamassa. Selvästikin tämä kyseinen sanavalintani "tosiurheilija" on nyt vaivannut kovin montaa, joten pyydän anteeksi niiltä, joilla meni nyt tunteisiin. Mietin ensi kerralla kaksi kertaa ennen kuin kirjoitan ;-)

   Poista
  13. kuvittelet itse olevasi joku kovimmankin luokan "tosiurheilija". Vähän jäitä hattuun :) Nämä sun nykyajan vastaukset kommentteihin on niin ylimielisiä, että hieman voisit miettiä kuinka kohtelet lukijoitasi. Anonyymit jos arvostelevat ja puhuvat niinkuin tässä yläpuolella , kyllä sinä voit bloggaajana ihan kohteliaasti vastata ja selittää tätä sun ihme logiikkaa etkä ottaa heti itseesi ja alkaa yrittää vittuilla :) T. Jenna

   Poista
  14. Tarkoituksenani ei ole ollut vittuilla. Ikävää, jos sinulle on muodostunut sellainen kuva. Olen mielestäni vastannut asiallisesti kommentteihin. Ihmettelen vain, että miten ketään voi ärsyttää/haitata, jos minä pidän joukkuelaisiani tosiurheilijoina? :-D Kai minulla on oikeus omiin mielipiteisiini aivan, kuten kenellä tahansa muulla?

   Poista
  15. Taas tätä, että jos bloggaaja ilmaisee mielipiteensä, joka eroaa jotenkin jonkun anon mielipiteestä, hän vittuilee eikä osaa vastata kohteliaasti? :D Mutta tääkin juttu taas osoitti pelkästään sen, että ihan sama mitä Anni (tai kuka tahansa bloggaaja) sanoo, aina löytyy joku joka takertuu johonkin pikkuseikkaan, vetää siitä herneet nenään ja loukkaantuu. Ja viimeistään siinä kohtaa, kun bloggaaja koittaa vääntää ratakiskosta jollekulle mitä oikeasti on tarkoittanut ja mitä ei, hän ei vastaakaan kommentteihin kohteliaasti, mistä saadaan taas uusi valituksen aihe..

   Poista
  16. Jennalle. Eikö Anni just yrittänyt kohteliaasti heti ensimmäisessä vastauksessaan selittää, mitä hän tarkoitti? Kuinka pitkä pitää ihmisen pinnan olla? Mulla ainakin on itselläni huomattavasti lyhyempi... En jaksaisi näistä kovinkaan monelle alkaa hymyilemään :/

   Poista
 2. "Anni24. marraskuuta 2013 20.37

  Yleensä TREsemmén niitä isoja säästöpakkauksia :) Ne on superhyviä!"

  Viittitkö laittaa kuvaa? :) Onko myös hyväntuoksuisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei valitettavasti oo niistä kuvaa, mutta ne on sellaiset isot musta (shampoo) ja valkoinen (hoitoaine) pakkaus. Huomattavasti suurempia kooltaan kuin muut, joten luulisi kyllä tunnistavan ne, jos katselee TREsemmén tuotteita! :) Tuoksuu hyvältä ja tekee hiuksista tosi sileät.

   Poista
 3. Upeita nuo stunttikuvat tuolta pihalta! Entisenä cheerleaderina on ollut upea seurata miten paljon elite on kehittynyt :) paljon tsemppiä SM kisoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti koko joukkueen puolesta! :)

   Poista
 4. Joo kieltämättä muakin vähän nauratti, itse olen kilpaurheillut eri lajeissa koko ikäni. Valitsen lenkkarit pronaatiotuen, askelluksen ja juoksualustan mukaan, eipä noilla trendikengillä kukaan "tosiurheilija" kyllä treenaa. Ei riitä ominaisuudet. Yhtä urheilullinen kuva tulee tosta kenkäkasasta kuin tulisi ballerinakasasta. ;) Mutta eipä silti, Anni oot ihana ja teidän joukkueelle kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mekään noilla treenata, kun meillä on ihan cheerleadingiin suunniteltut lenkkarit. Uskaltaisin kuitenkin väittää, että on noi paremmat jalalle kävelyyn kuin ballerinat esimerkiksi.. :)

   Poista
  2. No tosiaankin on.
   Se, että noi kengät on suositut, ei tee niistä huonoja !

   Poista
 5. Sori tää ei liity tähän postaukseen mutta sullakun on niitä vs body mistejä nii osaatko sanoo mitkä niistä on sun lemppareita?:) kun oon tilaamassa ja iski valinnan vaikeus enkä oo ikinä niitä päässy tuoksuttelemaan! Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastata!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks joku haluaa tilata tuoksutuotteen jonku muun mielipiteillä? Iha samaa tavaraa ne vs:n tuotteet on ku muutki, nätimmässä paketissa vaan :D tuoksumaut on kuitenki nii ihmiskohtasia

   Poista
  2. Mun lempparit ovat tällä hetkellä luultavasti Aqua Kiss, joka on todella raikas ja Sensual Blush, joka on ihanan hedelmäinen :)

   Poista
  3. Voisitko vielä kertoa kuinka kauan tämä tuoksu kestää? :)

   Poista
  4. Tuoksut ovat melko kevyitä eivätkä kestä koko päivää, joten niitä voi suihkutella päivän mittaan muutamaan otteeseen :)

   Poista
 6. Sä olet Anni niin ihana ja aito ihminen. Perheesi, poikaystäväsi ja ystäväsi ovat varmasti ylpeitä mitä kaikkea llet saavuttanut elämässä. Minulta menehtyi isoveli vajaa vuosi sitten. En tiedä miksi, mutta sun blogi on saanut silloinkin muhun lisää voimaa. Sussa on paljon potentiaalia vaikka mihin. Kiitän sua nyt ensimmäistä kertaa tästä ihanasta blogista. Toivottavasti jaksat jatkaa kirjoittelua vielä pitkän aikaa. Kiitos, kiitos ja kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos upeasta kommentistasi! Mä todella toivon, että lähimmäiseni olisivat ylpeitä saavutuksistani :) Otan osaa suruusi. Tollaset sanat motivoi mua tähän hommaan! <3

   Poista
 7. Tuutteko kaikki Elitessä hyvin toimeen keskenänne? =) Entä vietätkö sä koskaan vapaa-aikaasi jonkun/joidenkin sun joukkuelaisten kanssa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tullaan me joo! Ei kaikki nyt välttämättä jokaisen kanssa parhaita ystäviä ole, mutta sehän on ainoastaan ihan normaalia :) Kaikki tulevat toimeen ja viihtyvät toistensa seurassa. Kyllä mä aina silloin tällöin näen joukkuekavereita vapaa-ajallakin, mutta harvemmin, koska meillä on kuitenkin treeni 6 x viikossa, joten niissä tulee nähtyä heitä ihan kivasti ;-D Vapaa-ajalla yritän sitten ehtiä näkemään muita ystäviäni, perhettä sekä poikaystävääni :)

   Poista
 8. Olette myös edelläkäviöitä helvetin rumine unkkienne kanssa :) Varmasti ovat mukavat makkaran kuoret, mutta ei näytä hyvältä ku jengillä painuu shortsit vakoon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh noh, siistitäänpäs vähän suuta! :) Kauneus on katsojan silmissä ;-) Olemme edelläkävijöitä, kun ylipäätään kisaamme shortseissa Suomessa! Kyllä ne shortsit sieltä Jenkeistä alkaa varmaan parin vuoden kuluessa rantautua tänne pohjolaankin. Mun mielestä meidän puvut ovat ihanan raikkaat ja erottuvat edukseen massasta. Shortsit tosin voisivat minunkin mielestäni olla hieman tukevampaa kangasta, mutta kaikkea ei voi saada.

   Poista
  2. Edelläkävijöitä cheerleadingissa, kuka sitä edes seuraa :D Taidatte olla myös edelläkävijöitä ylimielisyydessä ;-)

   Poista
  3. täh?! ainakin cheerleadingin parissa urheilevat joita suomesta löytyykin jo suuri määrä! sortsit ovat urheillulliset ja ihanat! ja kai sitä nyt saa todeta kuinka hyvä on jos on sarjassaan mielettömän hyviä ja todellakin kokonaisuutena kaikkia edellä! ylpeä saa olla ja se on eri asia kuin ylimielinen! <3 ;)

   Poista
  4. Joku on aina edelläkävijä jossain asiassa ja tässäkin se olisi voinut olla joku muu cheerseura/tiimi, mutta kun se nyt sattuu olemaan Elite ja Elite on varmasti tehnyt jotain asian eteen että he ovat päässeet edelläkävijöiksi. Ja he varmasti muistelevat lämmöllä saavutuksiaan ja sitä että ovat päässeet tekemään jotain uutta ja hienoa ensimmäisten joukossa, koska se on kaikessa yksinkertaisuudessaan mahtavaa!

   Poista
  5. Suomalaiset urheilijat ovat yleistettynä nöyriä ja vaatimattomia. Mielestäni maailmalla ei voi pärjätä nöyristellen ja pyydellen anteeksi olemassa oloaan. Katsokaapa vaikka amerikkalaisia urheilijoita. He ovat mielestään maailman parhaita, eivätkä yhtään häpeä näyttää sitä ulospäin. Minun mielestäni ei ole ylimielisyyttä uskoa itseensä. Olemme asettaneet nyt kahtena vuotena peräkkäin Eliten kanssa tavoitteeksemme maailman mestaruuden. Tähän tavoitteeseen emme ole vielä ikävä kyllä yltäneet, mutta uskomme, että se on mahdollinen ja teemme kovasti töitä sen eteen. Jenkit ja Norja ovat kova vastus, joten kyllä meidän on oltava ensin edelläkävijöitä Suomessa, ennen kuin voimme edes haaveilla heidän päihittämisestä. Se, että tuo jotain uutta lajiin, vie tätä lajia ja suomalaista cheerleadingia eteenpäin.

   Poista
  6. Loistavasti vastattu anni! ;) todellakin voitte olla ylpeitä ;)

   Poista
  7. Olemassaoloaan*,maailmanmestaruuden*... Raivostuttaa,kun Anni ei osaa edes oikein kirjoittaa,tämä ei ollut ainoa kerta... -.- PALJON treeniä niihin äidinkielen kirjoituksiin tyttönen!

   Poista
  8. Jos mä olisin sä, opettelisin painamaan sitä välilyöntiä pilkun jälkeen ennen kuin alkaisin muiden virheitä korjata ;)

   Poista
  9. "Pohdittiin, voidaanko ilmaustyypin Suomen mestari, Euroopan mestari, Suomen mestaruus (myös Suomen-mestari jne.) rinnalle hyväksyä myös kirjoitusasut suomenmestari, euroopanmestari, suomenmestaruus jne. Hyväksyttiin kyseiset muodot aiemmin mainittujen rinnalle." Nykyajan kielenopas

   Poista
  10. "5. määrite + -minen-johdos (Vrt. yhteen kirjoittamisen kohta 10.)
   olemassa oleminen, maalta muuttaminen, kotiin palaaminen
   Mutta: olemassaolo, maaltamuutto, kotiinpaluu."
   Kirjoittajan ABC-kortti

   Poista
  11. Oliko anonyymillä 15.56 vielä muuta sydämellään? Me kuunnellaan kyllä jos oikein alkaa raivostuttaa.

   Poista
  12. Olen pahoillani, etten ole kone, joka ei tee koskaan virheitä. Olen kuitenkin vain ihminen ja minullekin saattaa joskus sattua pieniä kirjoitusvirheitä. Onneksi kuitenkin äidinkielen ylppärit ovat vasta edessäpäin, joten minulla on aikaa treenata oikeinkirjoitusta siihen asti! :)

   Poista
 9. En tiedä ymmärsinkö listanne väärin, mutta kyllä siinä oli jotain juttuja, joita jotkin muut joukkueet ovat tehneet ns. ensimmäisinä. Esim. 360 oon nähnyt tehtävän jo todella kauan jossain joukkueissa. Mutta muuten ootte kyllä olleet ihan huippuja ja toivottavasti jatkatte samaan malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elite oli ensimmäinen naisjoukkue, joka teki koko joukkueen (eli silloin vissiinkin viidellä ryhmällä?) 360 aween/libertyyn (en muista kumpi noista oli tässä se kriteeri :-D)

   Poista
 10. Anni sun ansiosta sain itsekin voimaa tämän päiväiseen ruotsin kokeeseen. Jaksoin lukea ja panostaa siihen, kun ajattelin miten hyvin sinäkin olit siihen pystynyt ja saanut ruotsista tosi hyvän arvosanan. Olet tietämättäsi toiminut minun motivaattorina. Kiitos, olet ihana! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten ihanaa kuulla! Tsemppiä koeviikkoon <3

   Poista
 11. Miten saat kiharat pysymään kisoitta ja ylipäätänsä?

  VastaaPoista
 12. miks johanna lopetti kans elitest? :(

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!