8. marraskuuta 2013

TJ1

Tänään on jäljellä yksi yö kilpacheerleadingin SM-karsintakilpailuihin. Matkustimme tänään joukkueeni kanssa bussilla tänne Tampereelle ja huomenna meillä on kisapäivä, meidän sanoin: juhlapäivä. Meidän hotelli on ihana ja kisakampaukset ovat valmiina, kynnet lakattuna sekä masut on täynnä herkullista ruokaa. Me ollaan niin valmiita nauttimaan huomisesta täysin rinnoin! Musta on ihan superia päästä taas pitkästä aikaa esiintymään suomalaiselle yleisölle, koska suomalaiselle yleisölle ei vedä kukaan vertoja! Muistellaan aina silloin tällöin vieläkin joukkueeni kanssa sitä mahtavaa fiilistä, joka vallitsi esimerkiksi viime vuonna SM-karsinnoissa sekä SM-kilpailuissa, kun me olimme Eliten kanssa esiintymässä. Me vedettiin ihan täysillä, yleisö osoitti suosiotaan ja koko halli raikasi. Älkää siis pettäkö meitä tänäkään vuonna, vaan luodaan jälleen yhdessä se upea fiilis! :-)

nimetön111

(Kuvat: Rosanna Toivonen)

54 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Varmaan ihan perus tollasista elektroniikka myymälöistä, mutta musta tuntuu että nyt on tullut jo paljon uudempia ja parempiakin malleja, kun siitä on jo 4-5 vuotta kun sain ton :)

   Poista
 2. oh wow u are so talented!! Good luck in future competitions :)

  Justaddicingandsprinkles.blogspot.co.uk

  I have recently started blogging again and would appreciate any support :) xxx

  VastaaPoista
 3. Tsemii kisoihin! Rokatkaa!

  VastaaPoista
 4. Hei Anni! Kiitos edellisen postauksen pikkujoulu pukeutumisvinkeistä! Laitatko kuitenkin tulevaisuudessa myös housu- toppi asuyhdistelmiä, sillä esim. minulle ei kroppani puolesta sovi hameet/mekot ja niitä erilaisia housut-toppi yhdistelmiä olisi muutenkin kiva nähdä? Kiitos =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juups! :) Vikan kollaasin vaatteet olivat vähän enemmän sellaisia mielestäni? Playsuittia, bleisereitä etc. :)

   Poista
 5. Paljon onnea kisoihin! <3

  VastaaPoista
 6. missä hotellissa te yövytte? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oltiin yötä uudessa Scandicissa, joka oli ihan täydellinen <3

   Poista
 7. paljon pnnea karsintoihin! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Vastaukset
  1. Ohjelma meni omasta mielestäni ihan kivasti karsintakisoiksi! :) Stunttisarja oli ihan parhautta, mutta pyrtsit hakivat vähän liikaa yleisesti ottaen ja yhdessä kohdassa tuli tosi iso moka ja pari pyrtsiä sortui ja yhdestä saatiin vaarallinen alastulokin :-/ Eli miinuspisteitä sateli! Olen kuitenkin tosi tyytyväinen, koska moka oli sellainen, jota ei yleensä käy :) Lähdetään finaaliin 3. sijalta!

   Poista
  2. :) oisko videota teidän suoritukseen?

   Poista
  3. Mun tietääkseni se ei ole tullut vielä mihinkään :)

   Poista
 9. Funky Team vei jokaisen sarjan ;) jeee :) ! Teiän ohjelma oli kyl hieno kans

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Funky Teamilla oli kyllä hyvännäköistä tekemistä viikonloppuna! Onnitteluni 1. sijoista heille siis :)

   Poista
 10. Näki kyllä teistä että olitte sairaan pettyneitä ku ette nyt voittanu... periaattessa mitä väliä on mille sijalle sijoittuu karsinnoissa kuhan pääsee jatkoon. Äläkä sano ettette ollut yhtään pettyneitä koska teistä näki ihan selvästi. Kolmas sijahan on hyvä, mutta eipä näköjään riitä elitelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta totta kai saa olla pettynyt, jos ei joukkue saavuttanutkaan sitä sijaa, mitä lähti hakemaan? Kyllä sitä voittoa varmasti tavoittelevat kaikki joukkueet ihan kaikissa kisoissa. Mutta tosiaan, onneksi nämä olivat vasta karsinnat!

   Poista
  2. Nämä olivat vasta karsinnat mutta faktahan on se että vastassa on muitakin superhyviä joukkueita, joten treeniä vain lisää, pientä nöyryyttä kehiin ja tsemppiä tuleviin kisoihin!

   Poista
  3. Eikö se ole vain hyvä merkki, että on edes hieman pettynyt? :) Musta se kertoo vain ja ainoastaan siitä, että tavoiteltiin todellakin sitä parempaa sijaa ja jatkossa treenataan entistä kovemmin, jotta se saavutettaisiin seuraavissa kisoissa :)

   Poista
  4. Tottakai oltiin pettyneitä ja harmitti, kun oltiin mokattu. Tuskin kukaan joukkue toivoo pudottavansa pyramideja ja saavansa niistä vielä -50 p. vaarallisen alastulon johdosta? Me ei ainakaan :-D Onneksi tämä ei kuitenkaan ole maailmanloppu, koska kyseessä oli vasta SM-karsinnat, ja saatiin ihan superhyvät pisteet vähennyksistä huolimatta! :) 3. sijalta on hyvä lähteä finaaliin.

   Poista
  5. Eikä sekään ole maailmaloppu vaikka voittoa ei tulisi SM kisoista, vaikka sitä tietysti toivotaan. Voiko teidän ohjelman katsoa jostain? :) Itse en löytänyt ainakaan youtubesta.

   Poista
  6. Kuvasin tällä kielikuvalla lähinnä sitä, että karsintakisoilla ei ole muuta merkitystä kuin se, että ketkä pääsevät finaaliin :) Mutta Elite tavoittelee SM-kultaa, eikä se ole salaisuus! :)

   Poista
  7. Ja mun tietääkseni ei oo tullut vielä mihinkään!

   Poista
  8. Nii mut lähinnä meinaan sitä et wild flyersit oli ilosempia ku koskaa ku ne oli kakkosii, te olitte ku teijä äitit ois murhattu ku tulitte kolmosiks ...

   Poista
  9. Mielestäni on aika loogista, että kun joukkueet ovat tehneet puhtaan ohjelman ja sijoittuneet sen johdosta ansiokkaasti (kuten WF ja Dragons), he iloitsevat. Mielestäni on myös hyvin loogista ja ymmärrettävää, että kun me emme tehneet puhdasta ohjelmaa, emmekä sijoittuneet tavoitellulle sijalle, emme iloinneet. Mielestäni kuitenkin koko joukkue otti sijan hyvin vastaan, koska tiesimme mokanneemme ja onnittelimme 1. ja 2. sijalle tulleita :)

   Poista
  10. PS. WF oli kylläkin 1. sijalla :)

   Poista
 11. millon tiiät mitä sait ylppäreistä? voitko postaa niistä kans

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopulliset tulokset tulee luultavasti kahden viikon sisällä :)

   Poista
 12. Lisää vaan treeniä ja täysillä sitten SM:t, ettei jää voitto turhista mokista kiinni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee sä johdat tota hius kisaa ! : ) oon äänestäny ite sua ja pyytäny kaikkia mun kavereitakin äänestään sua ! sä niin ansaitset voiton koska sulla on OMAT luonnolliset hiukset jotka on kauniit eikä mitään tekotukkaa siis pidennyksiä yms, sä niin ansaitset voiton ! ♥ koska toi siis ratkee että kuka voittaa :D en muista enään vaikka eilen just luin noita sivuja :DD

   Poista
  2. Juuri näin! Puolueeton arviointi: Paras tukka ihan ehdottomasti !

   Poista
  3. Ja kilpailu ratkeaa joulukuun alussa :) Finaaliin valitaan 12 eniten ääniä saanutta, joista sitten raati valitsee mielestään parhaan.

   Poista
 13. paljon muuten sait siitä ruotsin kirjoituksesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odottelen vielä lopullisia pisteitä.. :)

   Poista
 14. Gorilloilla oli hyvännäköistä meininkiä! Ihan paras joukkue, paljon voimaa ja korkeita heittoja jne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gorillat ovat kyllä todella taitava joukkue! :) Ei voi muuta kuin ihailla, miten korkealle heidän heittonsa tosiaan lentää, kun on isoja miehiä heittelemässä niitä pikkusia tyttöjä :)

   Poista
 15. gs harrastan ja meillä meni hyvin! Näitkö wl esityksen? En ehtiny tulla moikkaa mutta olit super <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä juttu! :) Näin WL:ien esityksen ja taitavia tyttöjä ovat. Voih kiitos <3

   Poista
 16. Teidän alkuohjelma oli tosi hyvä ja toivottavasti saatte homman kasaan SM. Gorillat on mun toinen suosikkijoukkue ja niillä meni tosi hyvin kans kisoissa. Outoo vaan kun jr eliten ei voittanut omaa sarjaa? Mitä mieltä olit sekajunnuista?

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!