23. helmikuuta 2014

Swiss Whitening

Elämässä on paljon hymyilemisen arvoisia asioita. Hymy tarttuu, ja sillä on paljon valtaa. Hymy on myös ulkonäköseikka. Kaunista hymyä pidetään usein tavoittelemisen arvoisena. Kauniiseen hymyyn mielletään usein suloiset hymykuopat, kauniisti kaartuvat huulet sekä vitivalkoiset hampaat. 

Minäkin olen pyrkinyt usein vaalentamaan hampaitani erilaisten valkaisevien hammastahnojen voimin, mutta nyt pääsin mukaan Indiedaysin ja Swiss Clinic Teeth Whitening -kampanjaan, jossa sain testaukseen hampaiden kotivalkaisusetin.Kotivalkaisusettiin kuuluu 3 kpl hammasmuotteja, kotelo muottien säilytystä varten ja ruisku, joka sisältää valkaisevan geelin.Paketin takaosasta löytyy yksinkertaiset ohjeet, kuinka tuotetta käytetään:

Hammasmuotin valmistelu:
1. Kiehauta vesi esimerkiksi vedenkeittimessä ja pidä muutama sekunti hammasmuottia kuumassa vedessä niin, että muotti pehmenee.
2. Aseta pehmentynyt hammasmuotti suuhusi ja pure sitä, jotta se muovautuu hampaidesi muotoiseksi. Kannattaa myös painella sormilla hieman muotin päältä etuhampaiden kohdalta.
3. Pidä muottia muutama sekunti kylmässä vedessä, jotta se jähmettyy.Käyttö:
1. Pese hampaat ennen käyttöä.
2. Levitä ruiskulla valkaisevaa geeliä hammasmuottiin. Tässä vaiheessa kannattaa olla tarkkana, että geeliä on tasaisesti koko muotilla, eikä paakkuina siellä täällä.
3. Aseta hammasmuotti suuhusi ja anna aineen vaikuttaa 30-50 minuuttia.En ole koskaan aiemmin kokeillut hampaiden kotivalkaisua, enkä kuullut Swiss Whiteningista, mutta sen käyttö osoittautui todella vaivattomaksi ja helpoksi. Käytin tuotetta 10 päivää aina iltaisin noin 40 minuutin ajan ylähampaisiini samalla, kun katsoin suosikkisarjojani. Poikaystäväni hieman naureskeli minulle ja sanoi, että näytän ihan lätkänpelaajalta, koska hekin käyttävät samantyylisiä hammasmuotteja hammassuojina. Muotti suussa pystyy puhua, tosin hieman sössöttäen, mutta syödä ei saa. Geelin nielemistä tulee välttää. 10 päivän käytön jälkeen geeliä oli vielä yli puolet jäljellä.

Ennen valkaisua

Jälkeen valkaisun

Kuten ylläolevista kuvista voi huomata hampaani todellakin vaalenivat ainakin muutaman asteen. Kuvittelenko vaan, vai mitä mieltä te olette? Monet ystävistäni ovat ainakin kehuneet hampaideni vaalentuneen. Tuotteella on 100% tyytyväisyystakuu, joka varmasti rohkaisee kokeilemaan, jos vaaleammat hampaat yhtään himoittaa!

Sain blogiyhteistyön merkeissä hankittua teille blogini lukijoille huomattavan alennuksen Swiss Whitening -kotivalkaisusetistä. Tuotteen normaali hinta on 149€, mutta nyt sen saa alennettuna 59€. Tämän lisäksi  saat tuotteesta vielä 10 euron lisäalennuksen koodilla white10, kun klikkaat itsesi ostoksille tästä linkistä! 10 euron lisäalen jälkeen tuotteelle jää hintaa vaivaiset 49€, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että tuote on puoli-ilmainen. Tuotteella on myös ilmainen toimitus, joten siitä ei aiheudu lisäkuluja. Tarjous on voimassa helmikuun loppuun saakka.

Hymy antaa paljon, muttei maksa mitään. Valkoisempi hymy antaa enemmän, ja maksaa nyt vain vähän ;-) Tilaa oma hampaiden kotivalkaisusettisi täältä!

Leppoisaa sunnuntaita ihanat!

(Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedays ja Swiss Clinic kanssa.)

62 kommenttia:

 1. Sulla oli kyllä jo ennestään valkoiset hampaat, mutta kyllä ne kuvien perusteella vaalenivat vielä jonkin verran! :) Ehkä uskaltaudun itsekin tilaamaan tollasen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitoksia! :) Jos valkaisua on suunnitellut, niin nyt on kyllä oiva tilaisuus, kun on noin halvalla!

   Poista
 2. Mulla on uskoa että tuo aine oikeasti toimii mutta sun kuvista en huomaa huomattavaa eroa. Hampaasi nimittäin eivät näy kuvissa paljon ja kuvissa on myös ihan eri kontrasti, joten niistä ei oikein näe miten aine on todellisuudessa vaikuttanut.

  VastaaPoista
 3. Kuvien valotukseen en voinut valitettavasti vaikuttaa, koska kuvat ovat otettu eri päivinä. Tässä kuitenkin linkit muiden bloggaajien postauksiin tuotteesta, josta pääset katsomaan muiden ennen ja jälkeen -kuvia: http://uusikuu.indiedays.com/2014/02/02/valkoiset-hampaat-valloittava-hymy/ ja http://rillankoti.indiedays.com/2014/01/29/valkoinen-hymy/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvien valotukseen on helppo vaikuttaa säätämällä kameran asetuksia ja viimeistään käyttämällä kuvien muokkaus ohjelmaa.

   Poista
  2. Joo ei. Jos kuvatessa leikkii valotusajoilla ja aukoilla tai käsittelee kuvia kontrasteilla, värisävyillä tai valoilla ja vastavaloilla, niin pirukaan ei enää ota selvää siitä, miltä legot oikeasti näyttävät. Ainoa mahdollisuus olisi ottaa kuvat täysin samoin asetuksin mahdollisimman samanlaisissa olosuhteissa. Joku leikkii taas tietäjää.

   Poista
  3. Joo neuvo on ehkä hyvä jotain toista tilannetta ajatellen, mutta ei tässä kohtaa. Ei todellakaan. Jo pieni muokkaus saisi hampaat näyttämään aivan eri värisiltä kuin mitä ne oikeasti ovat.

   Poista
  4. Mitä? :D Tietenkin kameran asetuksia ja kuvanmuokkaus ohjelmaa oikein käyttämällä voi vaikuttaa valotukseen ja saada silti luonnollinen lopputulos aikaan.

   Poista
  5. Jos sä valotat kuvaa, niin kuinka voit tietää onko kuvassa olevien hampaiden sävy just sama kuin luonnossa? Tottakai kuvasta saa luonnollisen näköisen, mutta jos kumpiakin kuvia muokkailee erikseen "luonnollisen" näköiseksi, niin ei ne enää vertailukelpoisia toki ole.

   Poista
  6. Sama asia ottaa kuva eri valossa ja kuvia ei pysty vertailemaan, kuten Anni on tehnytkin. Toinen kuva on hieman hämärä ja toisessa selvästi enemmän kontrastia. Ihanteellisin lopputulos saataisiin toki ottamalla kuvat täsmälleen samassa valossa mutta muuten kannattaa käyttää sen kameran asetuksia ja pyrkiä hyvään lopputulokseen, jos haluaa mahdollisimman luonnollisen kuvan.

   Poista
 4. hei missä baarissa olitte penkkarijatkoilla?? :)

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi hyvältä! :) hurjan kallis vaan... Mä sain yhteistyön merkeissä samanlaisen paketin eri firmalta (hinta 49e) ja vaalensi yhtä hyvin ainakin :) miksiköhän toi on sitten noin paljon kalliimpi :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se kyllä mun mielestä ton alennuksen jälkeen ole enää hurjan kallis, kun vain 49€ :)

   Poista
 6. Voiko tota siis käyttää alahampaisiinki ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sitä periaatteessa, mutta pakkauksessa ei tule alahampaille tarkoitettua hammasmuottia.

   Poista
  2. No eipä ole kovin fiksu sijoitus, jos noin kovalla hinnalla saa vain puolet legoista valkaistua.

   Poista
  3. Mulla oli toi sama setti ja käytin kyllä yhen muotin alas ja samaan aikaan suuhun vaa, toimii :)

   Poista
  4. Kovalla hinnalla? Really... Onko sun mielestä 49 e kova hinta hampaidrnvalkaisusta josta saa yleens pulittaa toistasataa reilusti...

   Poista
  5. Mulle 49e ei ole pikkuraha mutta tarkoitin alentamatonta hintaa, minkä joku on varmasti pulittanut ja jos tuotetta pystyy käyttämään vain ylähampaisiin, en näe ostamisessa järkeä. En näe siinä järkeä edes 49e hintaan. Mutta tuossa joku mainitsikin että on mahdollista käyttää tuotetta myös alahampaisiin (en sitten tiedä miksi Anni ei ollut käyttänyt), jolloin tuotteen hankinnassa on jo enemmän itua.

   Poista
  6. Joo eiköhän noita muotteja voi alaskin käyttää. Mä vaan jotenkin ajattelin, että ne olis ylähampaisiin tarkoitettuja, kun kaikki kolme olivat samanlaisia :) Ja itsellä ainakin hymyillessä näkyy melkein pelkästään ylähampaat.

   Poista
 7. mikä noitten kananmuna-banaanilettujen resepti on? sulla on muuten tosi kaunis hymy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahdelle hengelle: 3-4 munaa ja 1,5-2 banaania. Sääntö on se, että kananmunia enemmän kuin banaania! Kiitti :)

   Poista
  2. Mä kokeilin jokin aika sitten noita banaanilettuja ja niistä tuli niin hirveitä että syön suosiolla tulevaisuudessa normaaleja lettuja :D Osa letuista paloi mustaksi ja paistui huonosti, kun sitten ne jotka saavuttivat syötävyys asteen, maistuivat epämääräiselle makealle munakkaalle. Tietysti tässä ei ollut mikään lettumaestro asialla mutta silti mietin ensi kerralla kahdesti uskallanko edes maistaa ko lettuja, jos siihen tulee tilaisuus :D Hah..

   Poista
 8. Mikä on se valkaiseva ainesosa? Tuhoaako kiillettä? Ei kai sisällä fluoria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. lähes kaikki valkaisevat geelit tuhoavat kiillettä, niin myös tämäki valitettavasti :( Käytin näitä samoja ja hampaiden vihlonta oli aika kova käytön jälkeen. Tosin sehän on yksilöllistä! Valkoiset hampaat kyllä sain mutta en suosittele ihmisille joilla on heikot hampaat, kannattaa maksaa ja mennä sinne hammaslääkärille/suuhygienistille mielummin tekemään se turvallisesti :)

   Poista
  2. En valitettavasti ole ehtinyt tutkimaan asiaa! Pitääpä selvittää, kun palaan mökiltä.

   Poista
  3. What? :D Olet työntänyt hampaisiisi ainetta, jolla voi olla vaikutuksia sun hampaiden kuntoon ja sua ei ole kiinnostanut tutkia esim. mitä aine sisältää.. :D

   Poista
  4. Mää ainakin pesen hampaitakin hammastahnoilla, enkä koskaan lue mitä niissä on sisällä! Paljon muutakin teen: syön, pesen, rasvaan... Harvoin alan googlettaan, että mitähän vaikuttavia aineita näissä onkaan. Useimmiten täytyy vaan luottaa, että valmistajat tietää mitä ne tekee.

   Poista
  5. Mun mielestä on vähän eri asia selvittää esim. hammastahnan kuin hampaiden valkaisuaineen sisältöä. Ei kannata olla sokea ja luottaa kaikkeen huulipyöreänä.

   Poista
 9. sulla on ihan täydellisen muotoiset huulet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hah olin just tulossa kysymään että etkö pidä huuliesi oikeasta muodosta kun rajaat ne aika voimakkaasti:D rajauskynä meinaan muuttaa pienenäkin määränä aika paljon huulen muotoa:)

   Poista
  2. Anonyymi 18.23 - Kiitos kovasti <3
   Anonyymi 21.49 - Itseasiassa noissa kuvissa mulla ei edes ole rajauskynää vaan värikästä huulipunaa ja siinä päällä huulikiiltoa. Pidän kyllä huulteni muodosta! :)

   Poista
  3. wtf kyllähän tosta nyt sokeakin näkee että on huultenrajauskynää:D miksei sitäkin nyt voi myöntää voi voi :DDD

   Poista
  4. Ja miksiköhän tämäkin nyt pitää kyseenalaistaa.. :D toisilla vaan nyt sattuu olemaan selkeämmät huulten rajat, kuin toisilla.. Itse olen tästä piirteestä ollut aina hieman kateellinen, sillä omat huulteni rajat ovat ilman rajauksia/punia todella vaaleat ja epäselvät. :)

   Poista
  5. Mikä teitä riivaaaa! http://annib-a.blogspot.de/2013/10/maybelline-big-eyes-mascara.html
   Tuossa postauksessa Anni on ilman mitään huulipunaa, ja huulten muoto on just sama kuin tässä postauksessa. Eli mitä tässä on taas piirretty ja millä!
   Jos alle laittaa tummaa punaa ja päälle läpinäkyvää kiiltoa, niin jo vain voi reunat jäädä tummemmiksi. Mua niin ärsyttää nää kaikkitietävät...

   Poista
  6. Siis en nyt tiiä oonko sokee vai mitä mutta piti ihan mennä kattomaan uudestaan ja tarkkaan noi kuvat ja en kyllä rajausta nää? =D ja jos tarkotat tota tummaa rajaa alahuulen alla niin sehän on varjostuma? En tiiä oonko nähny liikaa kuvia annista vai mitä mutta annillahan on alahuuli vähän paksumpi eli ihan luonnollisesti sinne alas tulee "varjo". Eihän annin huulet nyt sentään ihan littanat ole. Ja siis haha kuullostipa tyhmältä että alahuuli paksumpi, mutta en keksinyt parempaa tapaa selittää asiaa, ihan nätit huulet silti on! =D

   Poista
 10. Heips! Ihana blogi sulla! Oot tosi kaunis ja mä huomasin eron hampaissasi★ Oli kiva postaus ja blogin ulkoasu on ihana! En keksi mitään kritiikkiäت

  VastaaPoista
 11. Onko Tossa mitään ikärajaa? Ihana hymy sulla :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kai, mutten kyllä suosittelisi alle 16 vuotiaille vielä hampaiden valkaisua :)

   Poista
 12. Saanen itse suositella http://www.thewhiteone.se/fi the white one:n hampaiden valkaisua, mitä käytin itse ja hyvillä tuloksilla! :) On reilusti edullisempi myös ja tulee nopeasti postilaatikkoon Ruotsista. Voisin väittää myös käytön olevan vielä yksinkertaisempaa, kun valkaisukynällä hampaat maalataan suoraan valkaisuaineella ilman mitään muotteja ja aineen annetaan vaikuttaa puoli tuntia, jonka jälkeen voi huuhdella suun. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tullut valkaisukynääkään kyllä kokeiltua :)

   Poista
 13. onks sun ylä- ja alahampaat nyt siis eri värisiä jos tossa ei ole alahampaille omaa valkasumuottia? :o luuletko et noista "ylimääräsistä" vois tehä alahampaillekkin soveltuvan? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi varmasti tehdä alahampaille soveltuvan! :) Itse en kokenut sitä kovin tarpeelliseksi, koska mulla ei hymyillessä näy kunnolla alahampaat. Ja on niiden värissä nyt eroa, mutta musta tuntuu, että mulla on muutenkin aina ollut alahampaat pikkusen tummemmat :)

   Poista
 14. Näin kuvan instassa boolista,mitä siinä boolissa oli?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt en kyllä tiedä, mistä boolista puhut :(

   Poista
 15. Missä teidän mökki sijaitsee? :) katoin vaa ig kuvan kun olitte kemijärvellä ja mietin oliko dr vain välietappi :D ja ajoitteko lasketetella yms :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kemijärvellä :) Joo lasketeltiin Suomulla!

   Poista
 16. Mulla olisi tälläinen "huolen aihe" kun oon nyt harrastanut cheerleadingia harrastekilpajoukkueessa ja tarkoitus olisi hakea edustusjoukkueeseen ja stunttipaikkani on sivu mutta olen onnettoman lyhyt, alle 160cm niin pelottaa että edustusjoukkuepaikkani kaatuu pituuteeni ja siihen että kaikki muut pohjat olisivat sen verran pidempiä etten sopisi oikein mihinkään stuntturyhmään! Nyt siis kysynkin ihan omasta joukkueestasi Elitestä, että miten siellä esimerkiksi suhtauduttaisiin näin lyhyeeseen sivukokelaaseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun aikana Elitessä meillä oli kaksi joukkueen lyhyintä tyttöä pohjina, joten en usko, että pituus on este pohjana olemiselle! :) Hyvin suhtauduttaisiin.

   Poista
 17. Onko suomi sun äidinkieli? Tuntuu olevan sanamuotojen ja sanajärjestyksen kanssa ongelmia.. Ei pahalla siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi mitä? :DD Nyt haluisin kyllä nähdä jotain esimerkkejä, kuulostaa meinaan niin kummalliselta toi. Varmaan jokainen käyttää teksteissään joskus jotain vähän hassuja sanamuotoja/-järjestyksiä, mutta ei se tarkoita heti automaattisesti sitä, että on jotain ongelmia kyseisten asioiden kanssa..

   Poista
  2. On sitä pahempaakin tekstiä luettu ja sellainenkin tullut suomalaisen kynästä.. Eiköhän tuo ollut puhdasta vittuilua tulevia kirjoituksia varten tmv. :P

   Poista
  3. Joo on se mun äidinkieli :)

   Poista
 18. Parina esimerkkinä mainittakoon "muotti suussa pystyy puhua" ja "jälkeen valkaisun" särähtävät korvaan muuten muodollisen tekstin lomassa. Jos et(te) näe noissa mitään väärää, sanon vielä, että kuuluisi sanoa "pystyy puhumaan" ja "valkaisun jälkeen".

  Huonompaakin suomea on valitettavasti nähty ihan suomalaistenkin nuorten (ja aikuistenkin) kirjoittamana. Kommenttini pointti ei ollutkaan väittää, että tämä neiti kirjoittaisi surkeaa suomea ja huonommin kuin kukaan muu. Kysyin vain, että onko suomi äidinkieli vai esimerkiksi toiseksi vahvin kieli täällä asumisen seurauksena. Virheet viittaavat siihen muista kielistä, kuten englannista tai ruotsista on saatu vaikutteita - etenkin tuo "jälkeen valkaisun" (vrt. englannin sanan "after" käyttö).

  Tarkoitukseni ei ollut ketään loukata tai arvostella. Halusin vain tietää millainen tyttö tämän blogikirjoituksen on tehnyt. Mutta kaikesta on toki pakko suuttua ja vitutuksen määrä on vakio, sehän on selvää :) peace out!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomen kielessähän ei virallista sanajärjestystä ole, joten voi aivan huoletta kirjoittaa "jälkeen valkaisun" :) Voi vaan sitten itse miettiä, millaisen sävyn/tyylin se antaa tekstille, mut kieliopillisesti se ei ole väärin.

   Poista
  2. Pystyy puhumaan tosiaan olisi oikea tapa tuo asia sanoa, mutta varsinkin puhekielessä tota pystyy puhua kuulee ihan älyttömän paljon. Ei tässä mun mielestä kukaan ole suuttunut, ehkä lähinnä väärinkäsityksiä on tullut sen osalta, että esim. mun silmääni sun ensimmäinen kommentti vaikutti vittuilulta, mutta ilmeisesti olin siis väärässä :)

   Poista
  3. Mä oon seurannu Annin blogia melkein alusta saakka. Muistan kuinka alussa moitittiin, kun Anni kirjoitti niin kirjakieltä. Että se teeskentelee, ja kaikkea. Nyt, kun joukkoon on päässyt vähän puhekieltä (pystyy puhua), niin johan tulee sanomista siitäkin.

   Valituksen määrä on vakio, sehän on selvää :)

   Poista
  4. Lauseen sanajärjestys ei suomen kielessä monestikaan ole merkityksellinen eikä sille ole virallista sääntöä määrätty, mutta sanapareille on. Esimerkiksi "sisällä talon" on väärin ja "talon sisällä" on oikein tai "koira ruskea" on väärin ja "ruskea koira" on oikein. Samoin kuin "jälkeen valkaisun" vs. "valkaisun jälkeen".

   Mutta eiköhän se riitä aiheesta :)

   Poista
  5. Tosiaan blogini alkuaikoina sain niin paljon moitteita käyttämästä kirjakielestäni, että ehkä mulla on jäänyt tavaksi upottaa tekstiin hieman puhekieltäkin, jottei se vaikuttaisi niin jäykältä ja "teennäiseltä", kuten silloin kaikki valittivat ;-D

   Poista
 19. Pakko kysyä, että erittykö sulla ihan hirvee määrä sylkee kun käytit noita muotteja? :D Mulla on nimittäin nyt suussa sekä ylä- ja alahampaissa ja on yhtä tuskaa kun en voi niellä!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!