11. huhtikuuta 2014

Kesä tulee - oletko valmis?

Moikka!

Olen saanut blogiini kommentteja, kuinka jotkut teistä lukijoistani ovat minun innoittamina tai minusta motivoituneina aloittaneet terveellisemmät elämäntavat, liikkumaan enemmän, syömään hyvin tai käymään kuntosalilla. Sellaisten kommenttien ansiosta minusta tuntuu, että olen onnistunut tekemään ainakin jotain oikeinkin tämän blogin suhteen. Kai tästä sitten oikeasti on joillekin jotain iloa tai jopa hyötyäkin? En tiedä onko mitään mahtavampaa kuin kuulla, että on jollekulle motivaationlähde. Musta se nimittäin tuntuu ainakin ihan mahtavalta, ja se tieto antaa mulle itsellenikin ihan hurjasti lisämotivaatiota treenaamiseen ja jokapäiväiseen elämään!


038

065

061

Mitäs minun treenaamiselle sitten oikein kuuluu nykyään? Lopetettuani cheerleadingin joulukuussa olen käynyt nyt n. 6x/vk kuntosalilla. Olen jakanut treenini suurinpiirtein niin, että teen kädet 2x/vk, jalat 2x/vk ja keskivartalon 2x/vk. Tämän lisäksi pyrin tekemään muutaman lyhyen lenkin (n. 10-20 min) viikon aikana sekä erilaisia variaatioita vatsalihasharjoitteista melkein jokaisen treenin lopuksi. Erona aiempiin liikuntatottumuksiini olen tänä keväänä vähentänyt aerobistaliikuntaa huomattavasti, koska olen pyrkinyt ylläpitämään naisellisia muotojani. Juuri vastasinkin erään Anonyymin kommenttiin koskien tätä aihetta: 

Anonyymi: 

"Moikka Anni!

Olen alkanut sinun innoittamanasi treenaamaan salilla, mutta en haluaisi että rasvaa lähtisi rinnoista ja mietinkin että miten olet itse pysynyt noin muodokkaana vaikka rasvaprosenttisi täytyy olla melko pieni, kun vatsalihasten erottuvuus esimerkiksi on niin hyvä? :)"

Anni:

"Moi! Mahtavaa kuulla, että olen saanut toimia innoittajanasi <3 

Toi on mullakin ollut se ikuinen kamppailun kohde, kun haluaisin omata sekä naiselliset muodot että kunnon sixpackin! :-D Viime keväänä treenasin todella paljon: harrastin cheerleadingia, kävin kuntosalilla ja lenkkeilin paljon, jonka johdosta mulla tippui rasvatkin ihan nollaan. Ja tottakai siinä samalla rinnoistakin lähti rasvaa huomattavasti. Tänä keväänä olen vähentänyt aerobistaliikuntaa, kun lopetin alkuvuodesta cheerleadingin sekä vähensin lenkkeilyä. Nyt olen vaan keskittynyt tekemään todella raskaita salitreenejä, jonka johdosta lihakseni ovat kasvaneet, mutta rasvaakin on tullut pikkusen lisää. Kyllä ne lihakset kuitenkin alkavat sieltä pikkusen rasvakerroksenkin alta jossain vaiheessa näkyä, kunhan ne vaan treenaa tarpeeksi suuriksi. Tai niin ainakin toivon! ;-D"


Ja tämä on mielestäni sopinut kropalleni oikein hyvin, ainakin tähän asti. Tottakai aina välillä tulee kuitenkin salaa toivottua, että saisi ne vatsalihakset erottumaan sieltä ihan pikkusen paremmin, mutta kaikkea vaan ei voi saada. Se on karu fakta. Ja ainakin mulle naisena on tärkeää myös näyttää naiselliselta, joten otan mielummin sopusuhtaisen ja naisellisen vartalon kuin täysin rasvattoman vartalon, jossa ainoat muodot ovat lihaksista lähtöisin.

005

011

029

032

Nyt, kun kesään on aikaa enää muutama hassu kuukausi, alkaa pikkuhiljaa naistenlehtien palstat sekä sosiaalinenmedia täyttyä jos jonkinnäköisistä laihdutusvinkeistä, uusista dieeteistä etc. unelmien kesäkroppaa varten. Minä ajattelin myös kantaa oman korteni kekoon tämän asian suhteen, joten hommasin yhdelle teistä mahdollisuuden päästä askeleen lähemmäs omaa unelmavartaloaan, kesäkuntoaan tai terveellisempää elämää. Saan nimittäin arpoa lukijoideni kesken yhden lahjakortin yhteistyössä kuntosalini, Järvenpään Kunto Saluksen, kanssa. Lahjakortti oikeuttaa saajansa kahden kuukauden kuntosalijäsenyyteen ja voisin veikata, että aika monen tavoite tässä vaiheessa vuotta on päästä siihen kuuluisaan kesäkuntoon, joten nyt ei muuta kuin tuumasta toimeen ja osallistumaan tähän arvontaan!

070

Osallistumisohjeet:

1. Mene tykkäämään Kunto Saluksen Facebook-sivuista. (<- klick!) 
2. Kommentoi tähän postaukseen, jos haluat olla mukana arvonnassa.
3. Muista laittaa kommenttisi loppuun toimiva sähköpostiosoitteesi!

Aikaa osallistua arvontaan on 16.4. keskiviikkoon asti!

Huomioithan osallistuessasi, että tämän arvonnan ikäraja on 16 vuotta ja, että Kunto Salus sijaitsee Järvenpäässä, joten kilpailu on tarkoitettu lähinnä tässä lähistöllä (Keski-Uusimaa/pääkaupunkiseutu) asuville. Tottakai kauempanakin asuvat saavat tähän arvontaan osallistua, mutta sitten pitää luvata, että varmasti hyödyntää tämän edun! Ja kaikkien muidenkin arvontaan osallistuvien kohdalla sama juttu, jos arpaonni osuu kohdalle ;-)

020

056

046

015

PS. Postauksen kuvituksena toimii pikkusen esimakua Kunto Saluksen naisten pukuhuone- ja suihkutiloista, jotka rempattiin alkuvuodesta. Nyt ne ovatkin melkoista luksusta!

Ei mulla muuta kuin ihanaa perjantai-iltaa sekä rentouttavaa viikonloppua! Mä suuntaankin tästä salille vetämään kunnon keskivartalorääkkitreenin, jonka jälkeen sukellan saunan kautta omaan sänkyyn nauttimaan saunamakkarasta, dippivihanneksista sekä lempparisarjoista. Huomenna mulla on jälleen heti aamusta tiedossa lukuhommia, jonka jälkeen aletaan laittautua siskoni kanssa Indiedaysin Blog Awardseja varten. Kiva viikonloppu mulla luvassa siis! :-)

(Postaus on toteutettu yhteistyössä kuntosali Kunto Salus kanssa.)

51 kommenttia:

 1. Ihana postaus!! Saan susta kyllä paljon motivaatiota omaan elämääni, nyt vielä kun olen masentunut niin blogisi auttaa mielettömän paljon!!! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla <3 Ja tsemppiä kovasti!

   Poista
 2. Toivottavasti voittaja saa kaiken irti palkinnosta! :)

  VastaaPoista
 3. Ku ton sais!:-) janettechristiina@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. osallistun! :) matu.moi@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Olet Esimerkillinen Anni! Tiesitkö myös sen, että naisella liian alhainen rasvaprosentti johtaa helposti kuukautishäiriöihin, kuten niiden poisjääntiin? Nainen tarvitsee siis siinäkin mielessä sitä rasvaa, ei ainoastaan siis naisellisten muotojensa vuoksi, vaikka toki nekin ovat tärkeät! :) Mukavaa kevättä sinulle sekä paljon tsemppiä tuleviin pääsykokeisiin!

  VastaaPoista
 6. Heheh, pakko sanoo et oot Anni aika ihana :D <3

  VastaaPoista
 7. elviirapaavala@gmail.com jee :)

  VastaaPoista
 8. Vähän eri luokkaa noi pukuhuonetilat tuolla kuin salilla, jossa itse käyn :D Koskas muuten Essin vastaukset ilmestyvät? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essin vastaukset ovat vuorossa minun vatsauksieni ensimmäisen osan jälkeen! :)

   Poista
 9. Osallistun :)
  emma.mankonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Anonyymi:

  "Moikka Anni!

  Olen alkanut sinun innoittamanasi treenaamaan salilla, mutta en haluaisi että rasvaa lähtisi rinnoista ja mietinkin että miten olet itse pysynyt noin muodokkaana vaikka rasvaprosenttisi täytyy olla melko pieni, kun vatsalihasten erottuvuus esimerkiksi on niin hyvä? :)"

  ei luoja ihan oikeesti, luuleeko jotkut että rasvaa vois polttaa paikallisesti :D lol ettei ihku pihkut tissit pienenis :'( rinnoistahan se rasva ekana lähtee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luetun ymmärtämisessä vikaa? Eihän tuo anonyymi mitään rasvan polttamisesta paikallisesti puhunut.

   Poista
  2. No mutta eikö toi sit ole aika yksinkertaista? Jos ei halua että rasva lähtee rinnoista niin ei treenaa niin, että sitä rasvaa palaa. Siihen kun ei valitettavasti tosiaan voi vaikuttaa mistä kohtaa kroppaa se lähtee.

   Poista
  3. "Eihän tuo anonyymi mitään rasvan polttamisesta paikallisesti puhunut."

   sulla luetun ymmärtämisessä vikaa? toihan nimenomaan olis paikallista rasvanpolttoa, sillä se kohdistuis kaikkialle muualle kun rintoihin, mikä ei siis tietenkään oo mahdollista :D

   "niin ei treenaa niin, että sitä rasvaa palaa"

   -> niin, eli ei treenaa ollenkaan :D

   Poista
 11. Ihanasti kirjoitettu postaus, sulla vaikuttaa olevan terve suhtautuminen urheilemiseen ja ruokavalioon, mikä on upea asia! Itsekin treenaan runsaasti, mutta hyvinvoinnin ehdoilla :)

  VastaaPoista 12. Järvenpäässä asun niin todellakin osallistun, kun kuntosalikortti nytkin harkinnassa ollut pitkään ja juurikin salukselle! :) muusikumpu@gmail.com


  VastaaPoista
 13. Olis kiva jos julkaisisit jo muitakin kysymys postauksia! Toi on tyhmää et ne ilmestyy viikonvälein tai olisi mielenkiintoisempaa julkaista vaikka parin päivän välein!
  Lisäksi mielestäni postaukset ovat olleet vähän samanlaisia nyt jonkun 2kk:( Oot ehdottomasti lempi bloggaajani ja harmittaa että taso on mielestäni laskenut:/ Voisit postailla useammin ja laittaa asukuvia ja vaikka erilaisia kampausvinkkejä yms!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muista, että Annilla on muutakin elämää kuin blogi. Nytkin viimeisten parin kuukauden aikana varmasti kirjoitukset veivät paljon aikaa ja energiaa, sekä nyt pääsykokeisiin lukeminen. Itse olen ainakin vakilukijana positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon vaivaa Anni kuitenkin näkee bloggaamiseen kunnon tekstien ja kuvien muodossa muista, tärkeämmistäkin, kiireistä huolimatta. Parempi minusta blogata hieman harvemmin ja kunnolla, kuin päivittäin lisätä muutaman kännykällä otetun kuvan parin lauseen kera :-)

   Poista
  2. Mäkin olen vain iloinen siitä, että näinkin usein saadaan lukea Annin postauksia, vaikka hänellä onkin ollut todella paljon kiireitä viime aikoina! :)

   Poista
  3. Tosiaan mun kevät on ollut ihan superkiireinen, ja tulee sitä olemaan vielä muutaman kuukauden pääsykokeisiin asti. En ota paineita tänne kirjoittelusta, koska mulla opiskelu menee tällä hetkellä blogin ja kaiken muun edelle. Pyrin kuitenkin muutaman kerran viikossa tulemaan päivittelemään kuulumisia. Itsekin haluaisin kovasti päivän asu -postauksia tehdä, mutta kun joka aamu herää kahdeksalta ja suuntaa kirjastoon lukemaan 6-7 tunniksi mahdollisimman mukavissa verkkareissa, niin silloin ei hirveesti ole aikaa/halua pukeutua erityisen hienoisiin vaatteisiin tai ryhtyä kuvailemaan asuja. Toivottavasti ymmärrätte tilanteen! Kesäloman alkaessa bloginikin toivottavasti puhkeaa kukkaan :)

   Poista
 14. oot niin ihana!<3 sun ansiosta oon vähentänyt herkkujen syömisen ja lisäny liikuntaa. mul on viel joskus yhtä ihana vartalo kun sulla!! :3

  VastaaPoista
 15. Minua on vaivannut jo monta vuotta välilevyn pullistuma, enkä ole pystynyt käymään salilla sen takia, mutta nyt vihdoin olisin valmis aloittamaan taas salilla käynnin. Eli olen mukana arvonnassa :)
  benilla@luukku.com

  VastaaPoista
 16. miks lopetit cheerin? kokonaanko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska oli aika alkaa keskittyä opiskelemiseen ja muuhun elämään :) Kaikki hyvä loppuu aikanaan!

   Poista
 17. Oon mukana arvonnassa :33 saana41@gmail.com

  VastaaPoista
 18. oot niin ihana!<3 sun ansiosta oon vähentänyt herkkujen syömisen ja lisäny liikuntaa. mul on viel joskus yhtä ihana vartalo kun sulla!! :3

  VastaaPoista
 19. ton voittaminen olis ihan huippua! helmi.flinkkila@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Mukana ollaan ! :) tiainen.ansku@gmail.com

  VastaaPoista
 21. kiva, että oot pystynyt järjestämään tällasen arvonnan!:-) inkeriemiliaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en ookkaan mukana, koska tajusin että nykyistä salisopparia ei saa katkaistua ennen elokuuta!:-(

   Poista
 22. Jospa sitä vaihtais salia pariks kuukaudeks:D sonja.suomela@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana ollaan ;-) ninnuli_10@hotmail.com

  VastaaPoista
 24. Paljonko saitte sun siskon kaa rahaa kun piditte viime vai toissaviikolla kirppispöytää ?

  VastaaPoista
 25. mukana arvonnassa! ja tykätty on :) emmamaria.amanda@gmail.com

  VastaaPoista
 26. miksi et julkassu kommenttiani missä kysyin että paljonko saitte rahaa siskonne kanssa kun veitte vaatteenne yms kirpparille nyt tässä viikko pari sitten :o kyllähän sä viimekskin kerroit että paljonko saitte myytyä yms, mut toki jos meni henkilökohtasuuksiin yms niin ymmärrän ettet halua vastata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut vielä ehtinyt julkaista sitä :) Tuolla ylempänä se on! Mä sain joku pikkusen päälle pari sataa ja sisko tais saada vähän alle :)

   Poista
 27. Millaisilla lenkillä kävit kun poltit rasvaa? Pitkillä matalasykkeisillä vai lyhyillä korkammalla sykkeellä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksin yleensä n. 30 min aina ennen salitreeniä :)

   Poista
 28. Täytyy sanoa että sun blogis on ihan mahtava! Varsinkin tälläset treeni/opiskelu/syömis yms vinkit ja postaukset on ihan lemppareita :)

  VastaaPoista
 29. Äiti jo käykin Saluksella, kiva olis lähtee sen seurauks, joten mukana ollaan :-)
  anni.p@wippies.fi

  VastaaPoista
 30. Osallistun arvontaan :) emilia.heinolainen(a)gmail.com

  VastaaPoista
 31. Mukana arvonnassa :) ankka-kaarina@hotmail.com

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!