17. huhtikuuta 2014

Kysymyspostaus - osa 1

Hei ihanaiset! Ja oikein rentouttavaa pääsiäisloman alkua jokaiselle teistä <3 En ehdi jäädä nyt sen kummemmin teille rupattelemaan, vaikka kuinka haluaisinkin, koska pitää painua suihkuun ja untenmaille, jotta jaksaa huomenna taas päntätä pääsykokeisiin. Olen kuitenkin vihdoin ja viimein saanut vastattua ensimmäiseen osaan teidän lähettämistänne kysymyksistä, joten täältä pesee! ;-) Postauksen kuvituksena toimivat tämänpäiväiset asukuvat, jotka nappasimme V:n kanssa nopeasti ennen kirjastoon lähtöä. Yksi lukijani kyselikin viime viikolla asukuvieni perään, joten pitää yrittää muistaa/ehtiä kuvaamaan niitä tästä lähtien pikkusen useammin, jos ne ovat mieluisia?

PS. Koitan ehtiä tulla viikonloppuna tai viikonlopun jälkeen jakamaan hieman pääsiäiskuulumisiani sekä julkaisemaan Kunto Saluksen lahjakortin voittajan!

Ihmissuhteet (ystävät, perhe, poikaystävä, ihmiset etc.):

Kuinka usein näet Saksassa asuvaa perhettäsi? - Viime vuosina olen nähnyt n. 5 kertaa vuodessa :)

Paraskaverisi? - Essi on mun sisko ja samalla myös parasystävä, mutta muuten mulla ei ole sellaista yhtä ylitse muiden vaan muutamia sellaisia henkilöitä, jotka tekevät mun elämästä niin paljon hauskempaa ja tuovat mun parhaat puolet esiin. Pampu, Rahka, Eltsu ja Tupe tää on teille <3 Ja tottakai V on sekä mun poikaystävä että paraskaveri!

Missä tapasitte poikaystäväsi kanssa? - Meidän kotipaikkakunta on niin pieni, että olisi melkoinen taitolaji olla törmäämättä ;-D Tavattiin ensimmäisen kerran varmaan kesällä -06 tai -07 lukion kentällä? Tai sitten eräässä nuoriso discossa, Loimulla, samoihin aikoihin. Myöhemmin oltiin sitten samalla yläasteella.


Miten sinut saa hurmattua? - Olemalla hauska, iloinen ja huomaavainen.

Oletko ikinä suudellu tyttöä? - Olen. Pikkuisessa humalassa oon tosi innokas jakamaan pusuja ja rakkautta mun kavereille ;-)

Tuntuuko välillä hankalalta asua niin kaukana perheestäsi? - Tuntuu! Varsinkin se tuntuu pahalta, kun pienemmät sisarukset kasvavat niin kovaa vauhtia, enkä voi olla läsnä heidän jokapäiväisessä elämässään. Pelottaa, että kohta huomaan heidän kasvaneen isoiksi, enkä ole ollut paikalla näkemässä tätä kehitystä :-( He ovat mulle ikuisesti mun pikkuisia.


Oletko avoin (tuotko selkeästi tunteesi ja ajatuksesi esille ihmisten seurassa)? - Olen mielestäni avoin ja tuon selkeästi tunteeni, mielipiteeni sekä ajatukseni esiin.

Olet puhunu kämppiksestä niin asutko ystäväsi kanssa jossain asunnossa? - Asuin aluksi kahdestaan siskoni kanssa, kunnes siskoni lapsuudenystävä, joka on siten minullekin tuttu, muutti asumaan meidän kanssamme. Joulun alla siskoni muutti poikaystävänsä kanssa omaan asuntoon, joten nyt asustelen sitten yhdessä tämän siskoni lapsuudenystävän kanssa :)


Tunnetko syyllisyyttä jostain? Mistä? - Tunnen syyllisyyttä siitä, etten ehdi viettämään mielestäni tarpeeksi aikaa läheisteni, ystävieni, perheeni ja sukulaisteni, kanssa.

Millaisista ihmisistä pidät/et pidä? - Mä tykkään ihmisistä, jotka tykkäävät minusta! <3 Ja aidot, hauskat ja huomaavaiset ihmiset ovat mun mieleen.

Pidättekö äitisi ja muun saksan perheesi kanssa yhteyttä esim. skypen videopuhelujen kautta? - Aluksi Skypetimme jonkin verran, mutta nykyään lähinnä soitellaan ja Facebookataan.

Oletko koskaan ujo esimerkiksi uusien ihmisten kanssa? - Luokittelisin itseni kyllä aika sosiaaliseksi ihmiseksi, mutta tottakai joissain tilanteissa saattaa pikkuisen ujostuttaa, mutta yleensä yritän peittää sen höpöttelemällä kovasti sitä sun tätä ;-D

Mikä on romanttisinta mitä V on tehnyt sulle? - Mun mielestä ehkä romanttisinta on se, että vielä neljän vuoden seurustelunkin jälkeen saan kuulla lähes päivittäin, kuinka kaunis olen ja kuinka paljon hän minua rakastaa etc. Musta on ihanaa, että mies osaa puhua tunteistaan! :)

Tuleeko sulla koskaan pientä sanaharkkaa (ei siis mitään draamaa) sun ystävien kanssa? - No tulee nyt "koskaan", muttei todellakaan usein.

Kuinka montaa poikaa olet suudellu V:n lisäksi? - Pystyy laskemaan yhden käden sormin.


261

Harrastukset (bloggaaminen, kuntosali, vanhat harrastukset etc.):

Ensimmäinen harrastuksesi? - Pienenä kävin kaiken maailman muskareissa, kerhoissa ja jumpissa, mutta ensimmäinen kunnon harrastukseni oli telinevoimistelu.

Outo kysymys, mutta miten sulla ja Essillä ei näy nännit urheilurintsikoiden läpi kun laitatte lähikuvia missä ei ole paitaa siinä päällä ettekä kerta käytä toisia rintsikoita siellä alla? - En osaa Essin puolesta vastata tähän kysymykseen, mutta itse ainakin käytän sellaisia paksumpia/tukevampia urheilurintsikoita, joista ei näy läpi. Ja usein myös urheilutopeissa on itsessään kaksi kerrosta siinä rintojen kohdalla.


Vinkkejä aloitteleville bloggaajille? - Laadukkaat kuvat ja postaukset ovat tie menestykseen! :) Eikä kannata luovuttaa, vaikkei sitä omaa vakituista lukijakuntaa heti ensimmäisinä kuukausina löytyisikään. Kyllä ne sieltä pikkuhiljaa rantautuvat!

Tuleeko sulle koskaan paha mieli saamistasi kommenteista? - Tulee.

Saatko paljon haukkumiskommentteja tai vastaavia, joita et julkaise? - Toisinaan enemmän, ja toisinaan vähemmän. Saan kuitenkin onneksi paljon enemmän ihania kommentteja!


Montako kertaa viikossa treenaat ja miten? - 5-6 x viikossa kuntosalihajroittelua. Pyrin tekemään viikon aikana pari lyhyttä lenkkiä, 2 x kädet, 2 x jalat ja 2 x keskivartalo. Joskus käyn myös ryhmäliikuntatunneilla erilaisissa jumpissa.


Kuinka kaua kesti ennen kuin blogisi löysi "oman tyylinsä" vai tiesitkö heti alusta alkaen minkälaisen blogin haluat? - Musta tuntuu, ettei mun blogi vieläkään ole kunnolla löytänyt sitä "omaa tyyliään". Jotenkin huomaan todella usein vertailevani blogiani muiden blogeihin ja silloin tällöin koen jonkinasteista "blogialemmuuskompleksiakin", kun tuntuu, että muilla on niin paljon laadukkaampia kuvia ja mielenkiintoisempia postauksia. 

Ja oman blogin varalle olisi vaikka mitä suunnitelmia ja toiveita, mutta joko aika tai taidot eivät riitä niiden toteuttamiseksi. Viimeaikoina olenkin kokenut hieman turhautumista, kun haluaisin kovasti tulla postailemaan teille, mutta järki sanoo, että on pakko asettaa pääsykokeisiin lukeminen etusijalle. Olen jo pitkään ollut myös tyytymätön blogini kuvien suhteen, ja tästä syytänkin kameraani, joka alkaa olla jo parhaat päivänsä nähnyt. Uusi kamera ei olisi ollenkaan pahitteeksi.. 

Mutta omasta mielestäni blogini on kuitenkin koko bloggaamiseni ajan kehittynyt hurjasti, joten eiköhän se jatka kehityskulkuaan vielä tulevaisuudessakin. Ehkä vielä jonakin päivänä olen itsekin täysin tyytyväinen blogiini, ja voin reilusti sanoa sen olevan "minun tyyliseni" sekä "näyttävän minulta" :)

Miltä elämä ilman cheeriä on maistunut? - Itseasiassa aika hyvältä! Tykkään tosi paljon tästä vapauden tunteesta, kun saa ihan itse päättää ja suunnitella päiväjärjestyksensä ja menonsa ;-D Oon myös todennut, ettei tästä keväästä olisi tullut yhtään mitään, jos mulla olisi ollut vielä 5-6 x treenejä viikossa tämän kaiken ylppäri ja pääsykoerumban lisäksi. Eli olen kyllä ollut tosi tyytyväinen päätökseeni, mutta tottakai ajoittain tulee ihan hirveä ikävä esimerkiksi akroilua ja stunttailua! Ja kaikkia jengikavereita tottakai, mutta niitä pystyy onneksi nähdä aina silloin tällöin! :-) Ja on kyllä myös ikävä sitä "Being Elite" -olemusta, jota on hirveän vaikea selittää sellaiselle, joka ei ole sitä kokenut ;-D Mutta se tunne, kun kuului Eliteen ja oli osa Eliteä oli vaan jotain ihan käsinkosketeltavan hienoa!

Miten innostuit bloggaamisesta? - Olin lueskellut satunnaisesti muiden blogeja sekä seurannut vierestä, kun hyvä ystäväni aloitteli bloggaamista. Pääsin Eliteen sekä suunnittelin, että muuttaisin perheeni mukana Saksaan. Blogini syntyi näiden ajatuksien keskellä.

Ikävöitkö Eliteä? - Tottakai! Olihan se niin pitkään niin suuri osa mun elämästä. Varsinkin ihmisiä siellä ja akroilua, stunttailua sekä sitä onnistumisen iloa, kun oppi jotain uutta, on hirveä ikävä!

Bloggaatko koskaan "väkisin" eli teet postausta vaikkei oikein kiinnostaisi/huvittaisi, vai siirrätkö kirjoittamista muuhun ajankohtaan, jos sulla on tällainen olo? - En bloggaa, jos ei huvita. Tämä on kuitenkin harrastukseni, ja harrastuksien tulee tuottaa mielihyvää, eikä stressiä ja turhautumista.

Millaisia tunteita sinussa herää, kun mahdollisesti muutat uuteen kaupunkiin opiskelemaan ja kaikki tuttu ja turvallinen viimeistä oljenkortta myöten jää taakse? Oletko innoissasi, jännittynyt jne? - Aiemmin olin innoissani ajatuksesta, mutta nyt minusta on alkanut tuntua, että haluaisin päästä vain Helsinkiin ja asua lähellä läheisiäni.

Kuinka paljon/usein saat blogin kautta tuotteita? -Ei niitä tuotteita nyt mitenkään ovista ja ikkunoista tulvi, vaikka sellainen kuva tuntuu monella nykyään olevan. (Tosin joillain suosituilla bloggaajilla näin saattaakin olla!) Blogin kautta tulevia tuotteita putkahtaa aina silloin tällöin postista, ja ne ovat aina todella mieluisia paketteja!

Mitkä ovat parhaita asioita bloggaamisessa? - Vuorovaikutus lukijoiden kanssa, omien ajatusten purkaminen se, että saa tehdä sitä mistä tykkää!


Voisitko ajatella tekeväs videopostauksen joskus lähitulevaisuudessa? - En omista kameraa, jossa olisi videotoiminto, enkä oikein muutenkaan nauti yksikseni kameralle höpöttelystä.

226

Ulkonäkö (vaatteet, vartalo, hiukset, meikit, muoti etc.):

Voisitko värjätä hiuksiasi bruneteiksi? - En juuri nyt, muttei se mahdottomuus tulevaisuudessa olisi.

Mikä on epämiellyttävin kohta kehossasi ja luuletko, että muut ovat edes huomanneet sitä? - Epämiellyttävin kohta on ihoni. Mulla on atooppinen iho, joten se on usein kuiva ja hilseilevä ja mulle tulee helposti ihottumaa sekä epäpuhtauksia. En myöskään tykkää yhtään luomista kasvoissani. Uskon kyllä, että muutkin ovat ajoittain huomanneet nämä. 

Millaiset kengät haluisit tällä hetkellä ostaa? - Laadukkaat korkokengät ylioppilasjuhliini. Esimerkiksi beiget tai mustat Louboutinit olisivat ihan unelmat..


Onko sulla selluliittia? - Ei vielä, ainakaan tietääkseni! :-D Mutta eiköhän kohta luonto tee tehtävänsä..

Mitä haluisit ehkä muuttaa kropassas? - Sirommat käsivarret. Tai no oikeastaan muodoltaan sirommat käsivarren lihakset :-D Mun mielestä käsissä saa ja pitääkin erottua lihakset, mutta mulla itselläni on sen malliset lihakset käsissä, että jos ei ole hirveä pumppi päällä tai en jännitä niitä, niin välillä ne saattavat näyttää pelkästään todella leveiltä eikä lihaksikkailta. Ja hullu sixpack ois tosi jees ;-) Ja täydellinen iho olisi myös enemmän kuin toivottua. Ja, ja, ja...


Tuntuuko susta koskaan et pienemmät tissit ois kivemmat? - Ei mulla ole mitenkään normaalia suuremmat rinnat, joten ei ole tarvinnut toivoa, että ne olisivat pienemmät.


Mistä ostat vaatteesi? - Perus H&M, Ginatricot, Bikbok, Zara etc. Ja ulkomailta todella paljon.

Tykkäätkö semmosista "läskipohjatennareista" esim. niistä vagabondin, mitkä on aika monilla nykyään? Entä airmax tennareista? - Näitä "läskipohjatennareita" en ehkä itse ostaisi, mutta muilla ne näyttävät ihan hauskoilta :) Airmaxit ottaisin vaikka heti!

Jos saisit valita ihan mihin tahansa kauppaan 200 euron lahjakortin, minkä kaupan valitsisit? - Tällä hetkellä valitsisin sen varmaan johonkin kauppaan, josta saisin kauniin ja laadukkaan beigen/vaalean laukun itselleni tai sitten kultaisen kellon! Ne ovat olleet jo pitkään must have -listallani.

Onko sulla jo mekko yo-juhliin? Jos on, millanen/Jos ei, millaista olet ajatellut? - Mulla on muutama vaihtoehto, mutten ole vielä täysin varma kummastakaan! Ajattelin, että puen niistä jomman kumman, ellen törmää johonkin parempaan vaihtoehtoon. En halua vielä paljastaa, millaisia ne ovat.

Millaisilla vaatteilla nukut yleensä? - Jos ollaan V:n luona yötä niin V:n isolla pehmeällä T-paidalla, mutta kotona yleensä jollain pehmeällä topilla ja mun unishortseilla, jotka ovat ainakin Instagramissa pariin otteeseen vilahtanut (vihje: leopardikuosi). Talvisin mulla saattaa olla velourasukin päällä, koska olen kunnon vilukissa.

Rasvoittuuko sun hiukset helposti? - En osaa sanoa, kun en tiedä, miten luokitellaan "helposti" ja "vaikeasti"? :-D Pesen hiukset n. joka toinen päivä tai sitten tarpeen vaatiessa.

Otatko paljon aurinkoa kesäisin? - Vähän vaihdellen. Viime vuonna, kun luin ylioppilaskirjoituksiin, makasin rantsussa varmaan joka päivä, satoi tai paistoi, ja olinkin loppukesästä ihan papu! En varmaan koskaan ole ollut niin ruskea pelkästään Suomen aurinkomäärän ansiosta :-D

Miten hoidat hiuksiasi? - Pesen hiukset n. 4 x/viikossa ja käytän aina pestessä shampoota sekä hoitoainetta. Tämän lisäksi suihkutan niihin usein erilaisia hoitosuhkeita ja latvoihin korjaavia öljyjä. Paras hoitokikkani kuitenkin on se, etteen käsittele hiuksiani kovin paljoa. En käytä suoristinta, enkä hiustenkuivaajaa, enkä värjäile niitä kovin usein. Kiharoita tulee laitettua satunnaisesti juhliin, mutta muuten annan hiuksieni olla melko luonnollisesti ilman laittamista tai muotoiluaineita.

256

Lempi:

Mikä on lempiherkkusi? - Irtokarkit, tuoreet hedelmät, letut ja jäätelö.

Lempi aamupala? - Hotelliaamiainen! Ja aamupuuro mustikoilla, vadelmilla, raejuustolla ja mehukeitolla.

Lempiruoka? - Makaronilaatikko, tortillat, sushi ja uunilohi.


Lempivaatekauppa? - Mulla ei ole mitään yhtä tiettyä lempparia vaan ostelen vaatteitani aina sieltä, mistä löytyy kivoja! :)Lempi puuhasi? (esim bloggaus, nukkuminen etc.) - Kavereiden kanssa hengailu, matkusteleminen, lempparisarjojen (Gossip Girl, Salkkarit) katseleminen yhdessä V:n kanssa ja muutenkin V:n kanssa oleminen, laatuajan vietto perheen kanssa, Essin kanssa oleilu, hyvän ruoan syöminen, treenaaminen, pitkään nukkuminen ja sosiaalisen median selailu ;-D

Lempijuoma? - Coca-Cola light, jääpaloilla ja sitruunaviipaleella varustettuna.


Mikä on lempi Victoria's Secret body mistisi? - Aqua Kiss ja Sensual Blush.

Lempi kukka? - Ruusu ja orkidea.

Lempidrinkki baarissa? - En käy kovin usein baareissa ja vielä harvemmin ostan siellä drinkkejä, mutta useimmiten olen ostanut valkovenäläisen (kun en paremmastakaan tiedä..). Saa suositella jotain hyviä! :-)

Lempiväri? - Vaatteissa beige, valkoinen, tummansininen ja musta, mutta yleisesti ottaen varmaankin kirkkaansininen, tummansininen, beige, hopea, kulta ja vaaleanpunainen.

Lempi proteiinipatukka? - Fast Sports Protein toffee, Fast Luxus hasselpähkinä ja Leader So Lo-Carb Protein nutmix. Nam!

Mikä on lempieläimesi? - Koira.

Mikä on lempiruokailupaikkasi? - Äidin ruokapöytä <3

Lempi tv-sarjasi? - Gossip Girl ja Salatut Elämät.


240

Opiskelu ja tulevaisuus:

Mikä oli parasta aikaa: ala-aste, yläaste vai lukio? - Lukio todellakin! Olenkin täällä blogissa aiemmin avautunut siitä, kuinka mun yläasteaikani olivat ihan pyllystä. Lukiossa oli onneksi todella kivaa.

Kun muutat opiskelemaan niin muuttaako miesystäväsi kanssasi vai asutteko eri paikkakunnilla? - Riippuu tosi paljon siitä, että päästäänkö opiskelemaan ja jos päästään, niin minne päästään! :-D Aika näyttää. Mutta ihan aluksi poikkis lähtee heinäkuussa inttiin, joten saa nähdä, että kauanko se joutuu siellä olemaan.

Oletko miettinyt, että mitkä kauppiksen pääainevaihtoehdoista kuulostaa mielenkiintoisimmilta? - Markkinointi tai johtaminen vois olla mun juttuni! Tai ainakin tällä hetkellä tuntuu vahvasti siltä.

Onko sulla mitään "varavaihtoehtoa" opiskelujen suhteen tai mitä ajattelit tehdä vuoden, jos nyt ei tärppää? - Hain "varmuuden vuoksi" myös ammattikorkeisiin, mutta minusta tuntuu, että käyttäisin välivuoteni matskusteluun, jos se vain olisi suinkin mahdollista.

Miten luit ylppäreihin? Kuinka usein pidit taukoja? Mitkä on parhaat vinkkisi ylppäreihin lukemisiin/opiskeluun yleensä? - Vastauksia kysymyksiisi löydät tästä postauksesta!


Mitä olisit tehnyt ylppäreihin valmistautuessa toisin, jos saisit nyt päättää? - Olisin aloittanut valmistautumisen nyt keväällä aiemmin.

Mihin haluaisit hakea opiskelemaan, jos et hakisi kauppakorkeaan? - En osaa sanoa, koska haluaisin niin kovasti kauppakorkeaan.

Mitä olet saanut alustaviksi yo-pisteiksi? - Englanti taitaa jäädä harmittavasti muutaman pisteen päähän M:stä ja matematiikka meni niin penkin alle, että hyvä jos tulee edes C:tä. Äikkä lähti E:nä ja saksa kiikkuu E:n ja M:n rajalla. Ei mennyt ihan putkeen mulla tämä kevät ylppäreiden suhteen :-(

Minkä kauppiksen laitoit nyt ensimmäiseksi? - Aalto-yliopiston.

Jos saat paikan muutatko poikaystävän kanssa vai yksin? Jännittäisikö muuttaa yksin? - Riippuu ihan siitä, että mistä saisin paikan, jos paikan saisin! :-D Haettiin molemmat poikaystäväni kanssa Helsinkiin, joten jos kaikista toivotuin tilanne toteutuisi, pääsisimme molemmat Helsinkiin ja voisimme muuttaa yhteen asumaan. Mutta vielä en osaa sanoa yhtään! Yksin asuminen jännittäisi kovasti, mutta eiköhän siihenkin tottuisi :)

Mitä olet ajatellut opiskella lukion jälkeen? - Kauppatieteitä.

Millaista uraa voisit ajatella itsellesi, mikäli tämän hetkinen haave ei toteutuisi syystä tai toisesta? - Aion tehdä kovasti töitä unelmieni eteen tavoittaakseni ne tavalla tai toisella. Polku menestykseen on harvoin mutkaton.

Oletko mielestäs hyvä puhumaan englantia? - Haha, oon aina luullut olevani ihan perushyvä, mutta enkun yo-kokeen perusteella en taidakaan olla kovin hyvä.

Miltä kuvittelet elämäsi näyttävän kymmenen vuoden päästä? - Kymmenen vuoden päästä olen 29 vuotias. Hmm.. Ehkä siinä vaiheessa mulla olisi jo vakituinen työpaikka, josta nautin, olisin ehtinyt matkustella jonkin verran ja nähdä sekä kokea maailmaa, mulla toivottavasti olisi myös ihana aviomies rinnallani, oma koti sekä mahdollisesti lapsi tulossa tai ainakin suunnitteilla ;-)


259


Sekalaista:

Syötkö ikinä karkkia? - Syön. Filmtownin irtokarkit on mun lemppareita!

Milloin söit viimeksi mäkkärissä? - Apua nyt en kyllä edes muista! Varmaankin kesällä, kun kävin hakemassa sieltä baarin jälkeen pikkusen evästä 04.01 T-junaan. Perus :-D


Mitkä ovat sun mielestä kauniita nimiä? Mitkä voisit ajatella antavasi esimerkiksi lapsillesi nimeksi joskus tulevaisuudessa? - Pojalle Mikael, mutta tytöstä en ole täysin varma.

Mitä ruokia yleensä teet? - Mahdollisimman helppoja ja nopeita ruokia ;-D En ole vielä mikään mestarikokki ja kokkailenkin suhteellisen harvoin siihen nähden, että olen asunut jo muutaman vuoden omillani. Mutta silloin kun teen ruokaa, teen yleensä erilaisia pastoja (kanapastaa, jauhelihapastaa, lohipastaa), makaronilaatikkoa, keittoja (kaalikeittoa, jauhelihakeittoa, nakkikeittoa), salaatteja (tonnikala-, feta-, kanasalaattia), tortilloja etc.

Mitä teit eilen? - Luin pääsykokeisiin, söin koululla ihanaa uunilohta, tein makaronilaatikkoa, kävin tunnin iltalenkillä siskoni ja kämppikseni kanssa ja katsoin V:n kanssa salkkareita.

Onko sulla jo suunnitelmia kesälle? - Kesäkuussa lähden heti pääsykokeiden jälkeen poikaystäväni kanssa rentouttavalle lomamatkalle johonkin rantakohteeseen (vielä pitäisi vaan saada se matka varatuksi..) ja heinäkuussa otan ystävieni kanssa suunnaksi Mallorcan, Magaluffin! Muutamilla festareillakin olisi tosi kiva ehtiä käymään ja tietty viettää paljon aikaa yhdessä perheen kanssa. Kesällä luvassa on myös kesätöitä ja toivottavasti paljon kaikkea muuta kivaa :)

Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit? - 1. Pahuus katoaisi maailmasta 2. Kaikki olisivat terveitä 3. Kaikki olisivat onnellisia


Ajattelitko mennä kesällä festareille? Mihin? - Pipe Fest ja Summersoundit houkuttelisivat kovasti! Ja loppu kesästä Weekend ehkäpä.

Tykkäätkö robinista? - En ole ihan hirveästi kuunnellut Robinin tuotantoa, mutta katsoin hänen yhteisesityksen Cheekin kanssa Emma Gaalassa ja ihan mieletön energia siltä poitsulta kyllä löytyy! Mahti lavapersoona :)


Oletko monta kertaa ollu niin kännissä ettet muista lähes mitään koko illasta? - Ei mulla ole kuin ihan muutama kerta, kun on muisti mennyt, mutta silloinkin yleensä vain tietty aikaväli illasta/yöstä on pimeänä ja muuten muistan ihan hyvin. Mainittakoot esimerkkinä viime vuoden Weekend Festivaalit, joita olin odottanut kuin kuuta nousevaa ja sitten loppujen lopuksi olin sellaisessa kunnossa, etten muista David Guettasta tai Ingrossosta lähes mitään! Mutta mitä kavereilta olen kuullut, niin ilmeisesti olin kuitenkin reivannut siellä ihan huolella ja ollut menossa mukana. Kunpa vain itsekin muistaisin tästä jotain! :-D Ensi vuonna vähemmän alkoholia, se on saletti!


Haukutaanko sua vieläkin joskus puolituttujen toimesta muuallakin kuin blogissa? - Toivottavasti ei. Mun mielestä tollanen haukkuminen ja seläntakanapuhuminen on vähän yläastemeininkiä.


Mitä haluaisit sanoa 17-vuotiaalle Annille nyt? - Nauti elämästäsi, kun sinun ei tarvitse vielä päntätä ylppäreihin tai pääsykokeisiin! ;-)


Onko sulla netflix? - Mun poikkiksella on, ja katsellaan sitä aina yhdessä.

Kuinka usein juot alkoholia ja kuinka usein yleensä kerralla? - Juon melko harvoin alkoholia. Ehkä n. kerran kuukaudessa. Mulla on vähän ollut sellainen periaate, etten juo alkoholia "turhaan" eli juon ainoastaan silloin, kun on aihetta juhlaan :-) Ja juomistottumuksistani sen verran, että juon harvoin, mutta paljon.. En siis ole sellaista tyyppiä, joka joisi silloin tällöin muutaman lasillisen, vaan enemmänkin sellaista sorttia, että sitten kun juodaan, juodaan kunnolla ;-D Perus suomalainen siis.

Juotko paljon vettä päivän aikana? Paljonko suunnilleen? - Oon tosi huono juomaan vettä, pakko myöntää! Salilla ja treenatessa menee helposti isokin pullo, mutta muuten ei kauhean paljoa. Nyt tosin pääsykokeisiin lukiessa on tullut juotua normaalia enemmän vettä, kun on vesipullo koko ajan matkassa. Pitäisi silti lisätä veden juontia runsaasti.


Ootko eläinrakas? - Olen! Pienestä pitäen ollaan siskoni kanssa hoivattu vaikka minkälaisia elukoita. Meillä on ollut monta pesästä pudonnutta linnunpoikaista hoidossa sekä jyrsijöitä ja muita. Koirat ovat kuitenkin lähimpänä sydäntä.

Voisitko joskus olla vapaaehtoistyössä? - Voisin! Se olisi musta ihan huippua.
 

Ootko harkinnu mallin töitä tai näyttelemistä? - Pienenä mun haaveammattini oli näyttelijä. Kävin ala-asteikäisenä näytelmäkerhoakin, muttei siitä sitten kuitenkaan uraa auennut ;-D Ja koitin mä joskus teininä mallihommiinkin päästä, muttei ihan pituus ja ulkonäkö riittänyt niihin hommiin.


Kiroiletko? - Yritän kovasti olla kiroilematta!

Saatko paljon huomiota miehiltä yöelämässä, kassalla töissä ollessas tai salilla? - Joskus enemmän ja joskus vähemmän. Tuskin mitenkään normaalista poikkeavasti. Tosin osa meidän kaupan asiakkaista on kyllä täysin rakastuneita meihin kassaneiteihin, eivätkä he sitä peittele, vaikka mun puolesta saisivat pikkusen peitelläkin.. :'D

Kaipaatko ikinä sinkkuna olemista? - Olin sinkku viimeksi 15 vuotiaana, joten eipä mulla ole siitä ihan hirveästi kokemusta, joten en osaa sitä kaivatakaan.


Haluaisitko vielä joitain lävistyksiä? Mitä? - En.

Ootko ylimielinen ihminen? - En omasta mielestäni.

Mikä on sun mielestä elämän tarkoitus? - Rakastaa ja olla rakastettu sekä elää onnellinen elämä.

Mitä unta näit viimeksi? - Vauvaunta! Haha, taitaa johtua siitä, että olin toissapäivänä moikkaamassa tädin pikku prinsessaa ;-D 

Missä haluaisit olla juuri nyt? - Jossain ulkomailla, lämpimässä, kaukana kaikesta kiireestä ja stressistä, makoilemassa valkoisella hiekkarannalla kylmän drinkin kera ja shoppailemassa ihanissa kaupoissa.. <3

Viimeisin elokuva minkä katsoit? - En muista elokuvan nimeä, mutta siinä oli pääosassa Paul Walker, joten valitsimme sen ystävieni kanssa hänen muistoksi.

Nauratko tilanteissa, joissa pitäisi olla vakava? - En, jos tilanne on oikeasti vakava.

Mitkä asiat piristävät AINA? - Läheisten seura sekä onnistumiset.

Mitkä kolme tavaraa ostaisit kaupasta, jos haluaisit järkyttää myyjää mahdollisimman paljon? - Pornolehtiä? Apua en mä tiedä :-D Itse myyjänä musta ainakin on ehkä kiusallisinta myydä pornolehtiä.

Oletko mielestäsi tyttömäinen vai enemmänkin poikatyttö? - Tyttömäinen.


Mitkä piirteet kertovat poika-/tyttömäisyydestäsi? - En pidä itseäni kovin poikamaisena, mutta ehkä se, että olen välillä pikkusen possu etenkin lähimpien ystävieni, siskoni ja V:n seurassa. Tyttömäisyydestä kertoo varmaankin mun koko olemus. Iskän sanoin "prinsessaluonne" :-D  

 Mistä saat kylmiä väreitä? - Saan kylmiä väreitä, kun V pusuttelee mun niskaa, katson cheerleadingin SM-kilpailujen 2012 palkintojen jakoa tai ajattelen ihania asioita. 

Mikä on suosikki kirosanasi? Saa kertoa myös perusteluja. - No ei mikään! Yritän kovasti päästä kiroilusta kokonaan eroon, koska se on mun mielestä tosi tyhmää. Myönnän kuitenkin, että suuttuessani viljelen aivan liikaa sitä V-alkuista..


Mitä sellaista sulle on tapahtunut, josta tiedät varmaksi, että niin ei tule käymään enää koskaan? - Olen aika varma, että musta ei enää koskaan tule siskoa kenellekään. Olen nyt jo nimittäin sisko seitsemälle ihanalle sisarukselleni ja luulen, että se riittää ;-)


 Mikä on mielestäsi kamalin maku ja haju? - Kamalin haju on peräisin yhdestä kauppani asiakkaasta ja kamalin maku on oksennus.

Parhain päätös, minkä olet tehnyt elämäsi aikana tähän asti? - Se, että menin Eliteen ja aloin seurustella V:n kanssa.


Kuvitellaan, että sinun pitää muuttaa jonkin elokuvan maailmaan, minkä valitset ja miksi? - Jos saisi muuttaa vain hetkellisesti, niin ensimmäisenä tuli mieleen Harry Potter! Olisi aika siistiä päästä tekemään taikoja yhdessä Harryn kanssa ;-) Mutten sinne kyllä loppuelämäkseni haluaisi jäädä. Jos pitäisi lopullisesti muuttaa johonkin elokuvamaailmaan, niin valitsisin jonkun ällöromanttisen elokuva, jossa kaikki olisi kaunista ja ihanaa.


Suomalaisten yleisimmät ongelmat? - Ööh.. :-D No monet suomalaiset ovat hieman sisäänpäinsuuntautuneempia kuin monet ulkomaalaiset. Mutta tiedä sitten, onko se ongelma vaiko kenties etu? Saattaahan se olla molempia erilaisissa tilanteissa. Ja kateus on myös aika yleinen ongelma suomalaisten keskuudessa. Ei osata oikein iloita siitä, mitä toisella on vaan ollaan kateellisia.

Olisitko mielummin ruma ja rikas vaiko köyhä ja kaunis? - Köyhä ja kaunis. Sitten menisin rikkaisiin naimisiin ;-) Noei vaan. Aika paha kysymys!

Onko sinulla allergioita? - Ei.


Onko fobioita? - Ei.


Oletko syönyt/tehnyt avokadopastaa? - En ole syönyt enkä tehnyt sitä ihan perinteistä, johon tulee vissiinkin pelkästään avokadoa, öljyä ja juustoa? Mutta olen syönyt sellaista versiota, jossa on avokadon lisäksi kanaa, kuivattua tomaattia ja basilikaa. Se oli ainakin tosi hyvää!


Vakavin ongelma maailmassa ja ratkaisu siihen? - En millään pysty sanomaan yhtä ongelmaa, koska maailmassa tapahtuu niin paljon pahaa. Ja jos jollain olisi ratkaisu johonkin vakavaan ongelmaan, niin se tuskin olisi enää ongelma.

Sinulle tärkein esine? - Varmaankin mun ulkoinen kovalevy, jossa on kaikki mun valokuvat vuodesta 2006 lähtien. Se olisi sellainen asia, jonka pelastaisin ensimmäisenä palavasta kodista. (Mutta toivotaan nyt kuitenkin, ettei meidän koti pala!)


Sinua itseäsi eniten ärsyttävä luonteenpiirre itsessäsi? - Kovapäisyyteni ja mustasukkaisuus.


Kuorsaatko/narskutteletko hampaita öisin? - Tietääkseni en ainakaan normaalisti kumpaakaan? :-D V narskuttelee välillä hampaitaan minunkin edestä.. Inhottavan kuuloista!


Onko sinulla ajokorttia? - Ei ole valitettavasti vielä. Se olisi kyllä varmaan ihan hyvä hankkia tässä piakkoin.


Haluaisitko lemmikin, minkä? - Oma koira olisi ihana joskus tulevaisuudessa, kun nyt joudun aina ikävöimään muualla asuvia perheemme hauvoja.


Mitä lemmikkiä et ikimaailmassa haluaisi? - Jotain vaarallista eläintä en haluaisi.


Leivotko usein? - Banaanipannukakkuja teen aika usein, mutta muuten en.


Kerro 3 maata, joissa haluaisit: a) asua b) käydä c) et ikinä haluaisi käydä/asua? - a) Saksa, Australia ja Yhdysvallat. b) Australia, Etelä-Afrikka ja jokin ihana paratiisisaari <3 c) En haluaisi käydä/asua sellaisissa maissa, joissa käydään sotia tai joissa naisten asema huono tai ihmisoikeudet eivät toteudu.

Mitä tekisit, jos joskus tuleva vauvasi ois vammainen syntyessään? - Ei tuollaista halua edes ajatella. Sitä ei kukaan toivoisi omalle lapselleen.

70 kommenttia:

 1. ihanasti oot jaksanu panostaa tähän! tsemppiä pänttäämiseen ja pääsykokeisiin!:)

  VastaaPoista
 2. Oli hurjan kiva lukee näitä sun vastauksia, kun huomas että oot oikeesti miettiny niitä ja vastannu kunnolla:-) Täällä kans ihan sama juttu,et kuvittelin olevani suht hyvä enkussa mut C:n pisteillä mullakin lähti YTL:llään...

  VastaaPoista
 3. mulla on drinkkivinkki sulle! ite tilaan aina (aina ja aina, oon käyny tänäkin vuonna vaan kahesti baarissa :D) baarissa "vihreen ja kirpeen" eli sellasta ei oikeesti oo olemassa vaan jokainen baarimikko tekee jonkinlaisen ja aina on ollut hyvää :) ja mojito on kans tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi "vihree ja kirpee" on älyttömän hyvää! Ite tilasin joskus mojitoa baarimikolta mutta suositteli mua kokeilemaan jotain erilaista ja teki semmosen. Vitsit olis kyllä kiva tietää mikäköhän oli :D

   Poista
  2. Perus cosmo ja mojito (;
   Ja sit just kun tilaa vaan jtn kirpeetä, ni se toimii aina ;)

   Poista
  3. Pitää kokeilla! ;-) Mojito on kyllä joo hyvää!

   Poista
 4. Mitä tekisit, jos joskus tuleva vauvasi ois vammainen syntyessään? - Ei tuollaista halua edes ajatella. Sitä ei kukaan toivoisi omalle lapselleen. < olisitko kuitenkin ok asian kanssa, pitäisit ihmisenä muiden joukossa? rakastaisit samalla tavalla kuin "tervettä" lasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistähän sitä loppupeleissä kukaan voi etukäteen tietää miten tollaseen asiaan suhtautuisi? Totta kai suurin osa varmasti (tai ainakin toivottavasti) ajattelee nyt, että rakastaisi lasta ihan samalla tavalla ym. mutta mahdotontahan se on tietää ennen kuin oikeasti on siinä tilanteessa, että oma lapsi syntyy vammaisena. En mäkään voisi kuvitella, että yhtään sen vähempää rakastaisin lastani, sillä olisihan kyseessä mun oma lapsi, mutta ei sitä oikeesti voi vaan etukäteen tietää mitä siinä tilanteessa ajattelee ja tuntee. Eihän sitä ylipäätään voi tietää miten suhtautuu, kun se lapsi syntyy. Oli se sitten jollain tavalla vammainen tai ei..

   Poista
  2. No eihän se vammainen lapsi nyt ainakaan olisi ihminen ni miks sitä nyt pitäis rakastaa samallailla kun tervettä lasta.....(huomatkaa sarkastisuus) HERÄTKÄÄ IHMISET! vammaiset ihmiset ei voi itselleen mitään. Sitten te ette varmaankaan tee tulevaisuudessa lapsia jos nyt on noin kova pelko että syntyykö sieltä vammainen epäihminen vai terve ihminen :):)

   Poista
  3. Anonyymi 22.59 - En tietenkään olisi täysin "ok" noin suuren asian kanssa. Tottakai sydäntäni repisi ajatus, ettei oma rakas lapseni pääsisi koskaan elämään täysin normaalia elämää. Tietenkin pitäisin vammaista lasta ihmisenä muiden joukossa, tarvitseeko tuollaista edes kysyä? Ja uskon, että äidin rakkaus menee kaiken edelle.

   Poista
 5. Lohdutuksena tohon enkkuu: pisterajat laskee ihan varmasti. Oli kuulemma ollut todella vaikea tänä keväänä. Ja mä toivon että pääsette molemmat V:n kanssa Helsinkiin opiskelemaan. Kuulostais teille parhaalta vaihtoehdolta vaikken teitä henkilökohtasesti tunnekkaan. Tsemppiä pääsykokeisiin ja elämään yleensä :)

  VastaaPoista
 6. Näin kirjoittaneena ylioppilaana viime keväältä ja vuoden Yhdysvalloissa asuneena voin yrittää piristää ja sanoa, että Suomen ylioppilaskirjoitukset mittaavat "kielitasoa" vähän hassusti. Multa on jäänyt niin paljon "vääriä" tapoja ilmaista asioita. Muistan monta kertaa, kun esseissä oli punakynää ja selityksenä, että näin ei sanota. Itse kuitenkin tiesin tasan tarkkaan, että kyllä ne amerikkalaiset sen niin sanovat. Ja hei, Yhdysvalloissa käyneenä olet varmasti pärjännyt siellä kielitaidollasi. Silloin voin sanoa, että kielitaitosi on riittävän hyvä :) En saanut L:ää kirjoituksista vaikka päivittäin englantia kirjoitan ja puhun. Silti pärjään kielen kanssa :) Mielestäni on eri asia osata kieltä, kuin tehdä koe ja näyttää osaaminen sillä Mielestäni keskustelu olisi parempi tapa mitata osaamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei myöskään USAlainen vaihto-oppilas saanut läheskään täysiä pisteitä englannin luetunymmärtämisestä (kun testimielessä sen teki), vaikka voisi luulla, että täydet pisteet olisivat olleet ihan selvä juttu, kun äidinkieli on englanti. Koulussakin opettaja sanoi, että varsinkin pitkien kielten yo-kokeissa testataan hänen mielestään aika pitkälti sitä, ymmärtääkö mitä ytl haluaa ja ajattelee. Monesti noita tehdessä tuli itellekin sellanen fiilis, että pitää miettiä mikä vastauksista olisi vähiten väärä, kun mikään ei oikein tuntunut oikealta, vaikka ymmärsikin täysin sekä tekstin että vastausvaihtoehdot.

   Poista
  2. Oikeassa olette :) Eikä loppupeleissä noilla ylioppilasarvosanoilla tee juuri mitään tulevaisuudessa, mutta olisihan se nyt ollut kiva, jos todistusta olisi koristanut mieluinen kirjainrivi.. ;-D

   Poista
  3. Totta tuokin. Ja sehän on tosiasia, että tulevaisuuden opiskeluihin tuo kirjainrivi saattaakin vaikuttaa jollain tasolla. Niin kurjaa kuin se vain joskus onkin :)

   Poista
 7. Nyt on pakko kysäistä että mistä aiot taikoa opiskelijana rahat kahteen etelänmatkaan ja festareille? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. simsalabim. ehkä Annilla on säästöjä, yojuhlista tulee varmaan mukavasti rahaa ja vanhemmat sponssaa hieman niin eipä siihen lottovoittoja tarvita :-)

   Poista
  2. Etelänmatkathan esim. justiinsa johonkin espanjaan, kreikkaan ynnä muihin turistimaihinhan ovat todella halpoja ellei ole mihinkään luksushotelliin menossa vaikkapa :)

   Poista
  3. Annihan käy töissä jos jollekkin on se jäänyt epäselväksi :)

   Poista
  4. Tekemällä töitä, ja säästämällä niistä saamani tienestit :) Ja juuri myin kirpputorillakin monta säkillistä vaatteita, joiden ansiosta tuli rahaa ainakin lentolippujen verran!

   Poista
 8. Nyt meni kyllä maku suhunki ton vikan kysymyksen takia. Joo ei kukaan nyt toivomalla toivo lapselleen mitään vammaa mutta se on kuitenkin oma lapsi, oli sillä vamma tai ei ja sen kanssa on elettävä. Jos sulla on tommonen asenne jo valmiiksi niin ei hyvin käy. T. Ihminen jolla on vamma, ja jolla nousee karvat pystyyn tommosesta asenteesta ja puhetavasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mitä helvettiä?? Onko Anni missään kohtaa väittänyt, ettei hyväksyisi sitä, jos hänen lapsellaan olisi jokin vamma? Nyt vähän hei luetunymmärtämistä kehiin. Ilmeisesti täällä jotkut haluaa käsittää asiat omalla tavallaan riippumatta siitä, mitä Anni on kirjoittanut.

   Muutenkin ylipäänsä mun mielestä toi kysymys jo on sellanen, että sillä yritetään saada Annista huono ihminen ja oikein kalastellaan sellaista vastausta, mistä joku voisi jollain ihmeen tavalla pahoittaa mielensä. Ja näköjään noinkin neutraali vastaus, jossa Anni ei todellakaan sanonut yhtään mitään kielteistä vammaisista ihmisistä tai siitä, jos hän joskus sellaisen lapsen saisi, saa jotkut ihmiset ajattelemaan, että Anni on jollain tavalla paha ihminen. Mä ymmärtäisin tän, jos vastauksesta olisi oikeasti välittynyt sellainen kuva, että Anni ei asiaa hyväksyisi, ei haluaisi vammaista lasta tai ei rakastaisi sitä, mutta kun mitään tohon viittaavaakaan ei tossa vastauksessa ole.

   Poista
  2. Mielestäni lähetin ton ensimmäisen kommentin annille enkä anonyymille ;)

   Poista
  3. Minulla on vammainen lapsi, enkä todellakaan toivoisi sitä hänen kohtalokseen. Tämän kanssa eletään.

   Poista
  4. Mun mielestäni sä voisit tajuta sen, että mikäli sä saat sanoa oman mielipiteesi Annista, saa joku toinen sanoa mielipiteensä sun kommentista ;)

   Poista
  5. Totesin ylempänä anonyymille näin: "Anonyymi 22.59 - En tietenkään olisi täysin "ok" noin suuren asian kanssa. Tottakai sydäntäni repisi ajatus, ettei oma rakas lapseni pääsisi koskaan elämään täysin normaalia elämää. Tietenkin pitäisin vammaista lasta ihmisenä muiden joukossa, tarvitseeko tuollaista edes kysyä? Ja uskon, että äidin rakkaus menee kaiken edelle."

   Enkä sanonut vastauksessani muuta kuin, etten haluaisi ajatella noin surullista asiaa, koska sitä ei toivoisi tapahtuvan omalle lapselleen, eikä kenellekään muullekaan.

   Poista
 9. Oi! Vaikutat niin tosi mukavalta ja aidolta ihmiseltä. Fiksuja vastauksia :)

  VastaaPoista
 10. Vakavin ongelma maailmassa ja ratkaisu siihen? - En millään pysty sanomaan yhtä ongelmaa, koska maailmassa tapahtuu niin paljon pahaa. Ja jos jollain olisi ratkaisu johonkin vakavaan ongelmaan, niin se tuskin olisi enää ongelma.

  ^^ erittäin tyhmä vastaus :D täytyy kompata edellistä ja sanoa että meni kyllä maku suhun. todistaa että taidat olla perus bimbo blondi,jonka päässä ei taidakkaan liikkua muuta,kuin oma ulkonäkö. pahoittelen. olet todella pinnallisen oloinen ihminen. just my opinion!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Antakaa nyt oikeasti olla... Luulen, että Anni vastasi näin yleispätevästi näihin paljonkin mielipiteitä herättäviin kysymyksiin, sillä mitä tahansa näin elämän "suuriin" kysymyksiin vastaa täällä anonyymien pelikentällä, joku ottaa sieltä neniinsä. Joo voihan sanoa, että on aivan sama millainen lapsi sieltä syntyy, kun se on kuitenkin oma ja rakas, mutta tämäkin varmasti herättäisi monessa närkästystä, että Anni ei vastaisi todenmukaisesti kysymykseen.
   Tottakai se pelottaa, ettei lapsi olisi täysin terve, varsinkin, jos siitä koituisi lapselle itselleen jonkinlaisia kipuja tai suruja, mutta meidän perheeseen on syntynyt miljoona vauvaa, ja aina on mietitty ennen synnytystä, että mitäs jos siellä ei kaikki olekkaan kuten useimmin on, ja aina ollaan oltu valmiina ottamaan pikkusisko/veikka vastaan suurella rakkaudella kaikesta huolimatta. Vaikkei kukaan ole erityisesti toivonut lapselle jotakin vammaa tai sairautta - kuten Anni sanoi.
   Toinen "suuri" kysymys: maailman vakavin ongelma - ja ratkaisu.... Kysyppä joku toinen. Ihan minkä vaan maailman ongelman Anni olisi tähän listannut erikseen, olisi sieltä taas tullut hyökkäys, että entäs nämä ja nämä maailman ongelmat, miksi listaat suurimmaksi ongelmaksi maailman nälänhädän, kun tämä ja tämäkin ongelma on niin suuri. Ja miten Anni keksisi nyt johonkin mailman vakavimpaan ongelmaan ratkaisun, kun maailman päättäjätkään eivät ole niitä ratkaisseet.
   Mulla meni nyt maku suhun ja haluankin kuulla nyt sun omasta mielestäsi maailman vakavimman ongelman ja ratkaisun siihen.
   Anteeksi nyt vaan tuohtuminen, mutta mitään noin väärää Anni ei mielestäni sanonut, että hän olisi ansainnut nyt jonkun bimbo blondin leiman, kuten järkevästi asian ilmaisit.

   Poista
  2. Olis hauska kuulla mitä sä itse olisit tohon vastannut :D Ilmeisesti sulla siis on oma käsitykses siitä, mikä se maailman vakavin ongelma on ja kuinka se ratkaistaan. Mä voin kuvitella, jos Anni olis tohon vastannut, että vakavin ongelma on esim. nälänhätä niin eiköhän siihen sit olis joku tullut huutamaan, että sodat yms. on vakavampia!!11 Aina löytyy joku, joka ei ole tyytyväinen vastaisi tohonkin mitä tahansa.

   Poista
  3. mitää??:DD en mäkää osais sanoo maailmasta yhtä vakavaa ongelmaa!! enkä todellakaan ratkasuu siihen! Ja sitäpaitsi ei kaikkia kiinnosta maailman pelastaminen, eikä siinä oo mun mielestä mitää pahaa, eikä se tee ketää bimboks blondiks! (tosin kaikki varmaan toivoo että maailmassa kaikilla ois hyvä olla, eikä pahuuksia tapahtuis) mut mulla on ainaki muuta pohdittavaa tän ikäsenä ku se, miten keksin ratkasun johonki vakavaan ongelmaan joka maapallollamme vallitsee! Ite en ainakaa oo saanu Annista sitä kuvaa että ois pinnallinen! Lukekaa vaikka kysymys "Jos saisit kolme toivomusta, mitä toivoisit?" ihan hyvin tohon ois voinu vastata - Louis Vuittonin laukku, matka Balille ja uus Mac Bookki....

   Poista
  4. Herranjumala Anonyymi meneppä itseesi! Komppaan täysin essin sanomisia :) Anni olet upea ja ihanai vastauksia!

   Poista
  5. Juuri tätä tarkoitin, että kuinka maailmasta mitenkään voisi nimetä yhtä vakavaa ongelmaa ylitse muiden, kun maailmassa tapahtuu niin paljon hirveitä asioita. On sotia, nälänhätää, ihmisoikeusrikoksia, sairauksia ja vaikka mitä. Minä en tosiaan osaa sanoa esimerkiksi kumpi on pahempi: se, että ihmisiä kuolee nälkään joka toinen sekunti vaiko se, että ihmisiä kuolee koko ajan sodan jalkoihin.

   Poista
 11. Ihanat kolme toivomusta! 😍 Sut ois niin ihana tuntea, vaikutat mielettömän herttaselta <3

  VastaaPoista
 12. Nyt hei ihan oikeesti, kaikki teistä kyllä huomaa että Anni on fiksu ja kypsä nuori nainen! Ei tartte oikein keksimällä keksiä ja vääntää Annin sanomisia...miksi luette sitten koko blogia jos niin ärsyttää! :D Anni on kyllä sen verran fiksu että ei loukkaannu näin naurettavista asioista, vaikka ketäpä ei edes vähän harmittaisi turhanpäinen haukkuminen? Mun mielestä oli ihanan aitoja vastauksia ja ei 18v tytön tarvitse miettiä esimerkiksi miten suhtautuisi kehitysvammaiseen lapseen? Vai itsellennekkö se on niin ajankohtainen juttu nuorena..... Mut hei keep going girl, oot huippu! <3

  VastaaPoista
 13. Ootko ikinä käyny espanjassa, jos oot niin onko jotain hyviä paikkoja ehdottaa missä tykkäsit shoppailla :) ? onko espanjassa victorias secrettiä vai miten lieneekään kirjotetaan :) ois kiva jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon käynt Espanjassa, mutten kyllä valitettavasti nyt yhtään muista sieltä mitään erityisiä kauppoja, enkä tiedä onko siellä Victoria's Secretiä, en kyllä uskoisi. Jos on, niin sitten jollain lentokentällä, mutta muualla tuskin.

   Poista
 14. Aika ilkeän kuuloinen toi haju/maku vastaus:-D itse en ainakaan julkisesti kehtais noin sanoa vaikkei asiakkaan henkilöllisyyttä paljastakaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se meillä kaupassa ainakin ääneen sanotaan! :D mikään ei haise niin pahalta kun juoppo joka ei ole peseytynyt! Terkuin kaupan kassa helsingistä :D

   Poista
  2. Luulen että tiedän minkä kaupan kassalla anni on, jos on samassa kuin siskonsa, ja siis osa siellä käyvistä asiakkaista on juurikin niitä juoppoja jotka ovat juoneet varmaankin jo lähemmäs 50 vuotta joka päivä, polttavat enemmän kuin uskaltaa edes ajatella ja todellakin hajusta päätellen luulisi etteivät edes omista suihkua. Itse en edes haluaisi palvella niitä kyseisiä "kantiksia" mutta uskon että anni kyllä hoitaa työnsä hyvin ja asiallisesti, joten kaikki kunnioitus siitä hänelle.

   Poista
  3. Olen samaa mieltä ylemmän anonyin kanssa mutta toi toinen kommentti kuulosti vielä kamalammalta:D hirveitä ihmisiä sitä onkin..

   Poista
  4. Saattaa kuulostaa ilkeältä, mutta se vain on täysin rehellinen vastaukseni kyseiseen kysymykseen. Minusta tämä tosiasia on lähinnä surullista. En ymmärrä, miten jotkut ihmiset saavat elämänsä siihen pisteeseen, ettei mikään muu kuin alkoholi merkitse enää mitään.

   Poista
  5. Kannattaa koittaa kuitenkin ymmärtää. Alkoholisteja on aika hemmetin paljon tässäkin maassa, ja joskus elämä luisuu rateilta millon mistäkin syystä ja kaikilla ei tosiaankaan ole samoja mahdollisuuksia, tai edes välttämättä_ minkäänlaisia mahdollisuuksia_ ilman hemmetinmoista voimaa kivuta ylös sieltä kuopasta, johon on syntynyt. sanoit jossain vastauksessa, että oot kiitollinen siitä kaikesta, jota olet saanut, joten ehkä sen kautta voit ymmärtää, mitä ilman sellaisia tukijoukkoja, joita meillä monella on, voi tapahtua ihmiselle.

   Poista
 15. Aivan ihana tämä kysymyspostaus, annat oikeasti lukijoillesi paljon itsestäsi. Olet kyllä tosi hyvä tyyppi <3 ! Ja voi, kuinka lohduttaakin tieto, että jopa sun ulkonäöllä ja itsevarmuudella varustettu on mustasukkainen kumppanistaan, voi meitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! <3 Haha, no me naiset nyt ollaan välillä vähän hölmöjä.. :)

   Poista
 16. Anni sä oot niin upee! Oot niin onnekas ku oot löytäny tollasen poikaystävän, sulla on rakastava perhe, oot hyvä koulussa, yks suomen kauneimmista ja osaat vastata kaikille aina niin osuvasti! Tiedän toki että jokaisella on omat ongelmansa joista ei puhuta blogissa mutta sun elämä vaikuttaa niin täydelliseltä! Terveisin kateellinen jolta puuttuu nua kaikki..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan kyllä olla todella kiitollinen siitä, mitä mun elämässä on <3 Muttei tarvitse olla kateellinen, kuten sanoit: jokaisella on omat ongelmansa. Ja uskon, että myös sinun elämästä löytyy paljon iloitsemisen arvoisia asioita!

   Poista
 17. Ihania vastauksia! Kiitos<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos teille kivoista kysymyksistä! :)

   Poista
 18. Pakko tulla kommentoimaan että olet ihan äitisi näköinen kahdessa ylimmässä kuvassa! Ihana Anni <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, on meissä varmaan pikkusen samaa näköä :)

   Poista
 19. No voi yhyy jos teiltä anoilta "meni maku" anniin. Menkää pois lukemaan niitä blogeja missä "maku on vielä tallessa" älkääkä täällä vinkuko annin vastauksista jotka ei teidän "makunystyröitä" miellytä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Kenenkään ei ole pakko lukea blogiani, jos se ei miellytä :)

   Poista
 20. Sulla ei oo enkun suhteen mitään ongelmia, just to let you know mun ylppärit lähti B:nä, eikä ees muistaakseni vahvana sellasena :'D vissiin uus kierroa edessä syksyllä.
  T. Enkkufrendisi Veera ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh! No ens kerralla paremmin ;-)

   Poista
 21. Ompa ihana asu, ja tuo sun nutturakampaus on kans niin kaunis! Mukava oli lukea näitä vastauksia, kun oot kunnolla jaksanu panostaa niihin. Aurinkoista kevättä sulle! :)

  VastaaPoista
 22. Luulenpa että tän blogin myötä myös se juorujen levittely susta loppui, kun ihmiset jotka sua eivät tunne, ovat huomanneet kuinka aito ja ihana ihminen oot ja että ne puheet todella olivat vain juoruja ja huhuja. (Ja että kaikki myös vähän aikuistui =D) tottakai sitten on nää perus negatiiviset anot jotka nyt valittavat mistä vain, mutta se on sitten eri asia. Pakko vielä sanoa että tosi nätti asu on sulla ollut ja tsemppiä lukemiseen! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sitä kovasti :) Ja aikuistumisella varmasti on myös osaa asiaan! ;-)

   Poista
 23. Kuinka pitkät sun hiukset on? :D niinkun cm!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista tarkkaa mittaa, kun mittasimme ne ätini kanssa, mutta tais olla jotain 80 cm tai enemmänkin..? :-D En muista!

   Poista
 24. mut miksette asu sun poikaystävän kanssa yhessä :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska poikaystäväni asuu vielä kotonaan ja minä asun vanhempieni kustantamassa vuokra-asunnossa. Poikaystävälläni ei ole vakituista työpaikkaa, joten hänen ei olisi mitään järkeä alkaa maksaa vuokraa, kun voi ihan hyvin asua vielä vanhemmillaankin :) Ei meillä ole minnekään kiire!

   Poista
 25. Missä sä olet töissä?

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!