10. heinäkuuta 2014

Kesäräpsyt

Heippa! Mä toivottavasti makoilen parhaillaan uima-altaalla aurinkoa palvoen, kirjaa lukien tai ystävieni hupsuille jutuille naureskellen ja elämästä nauttien. Ajastin tämän postauksen teille, kun kävin huoltamassa tätä matkaa varten ripsienpidennykseni viikko sitten keskiviikkona  luottokosmetologini, Miran, luona kauneushoitola my Miraclessa. Olin varannut itselleni ajan heti aamuyhdeksältä, koska minulla oli iltapäivällä vielä työpäivä edessä. Voiko aamu alkaa paremmin kuin hoitopöydällä maaten ja kauneuttaan hoitaen, rauhallista musiikkia kuunnellen ja ihanan ihmisen kanssa rupatellen?

326

my Miracle -kauneushoitola toimi ennen Haukilahden Livia-kuntosalin yhteydessä, mutta nyt se on saanut aivan uudet ja omat suuremmat tilansa Livian naapurista.

nimetön1

Uudet tilat ovat aivan yhtä kotoisat kuin edellinenkin toimipaikka. Miralla on todellakin taito saada paikat kauniiksi, oli kyse sitten ihmisistä tai tiloista.

322

Kauneushoitola my Miracle sijaitsee Espoon Haukilahdessa, Ukkohaentie yhdeksässä.

nimetön

333

361

Tässä ripseni ennen huoltoa. Ennen huoltoa minulla oli ollut ripset vähän päälle kuukauden, joten siihen nähden olivat kyllä vielä hyvässä kunnossa, mutta halusin silti käydä huoltamassa ne, koska halusin niiden olevan reissussa täydelliset.

387

Tässä ripset huollon jälkeen. Ero aiempaan on huomattava. Huollon jälkeen ripset ovat paljon tuuheammat sekä tummemmat.

393

Ripsihuollon jälkeen menimme vielä yhdessä lounaalle Haukilahden satamaan, jossa oli aivan upea miljöö.

2

Tässä Ruisrockia varten meikattu silmä ripsienpidennyksillä. Minun ei tarvinnut piirtää edes eyelinereita, koska ripset olivat itsessään niin tummat, etten kokenut niitä tarpeellisiksi.

1

Tämä oli nyt viides kertani, kun laitoin my Miraclessa ripsienpidennykset, ja joka kerta olen ollut todella tyytyväinen lopputulokseen! Siksi halusinkin antaa myös teille mahdollisuuden saada itsellenne upeat kesäräpsyt hieman edullisempaan hintaan. Saatte -15% alennuksen ripsienpidennyksistä tai muista hoidoista kauneushoitola my Miraclessa, mainitsemalla lukevanne blogiani. Ajanvaraukset: sähköposti: mira.mymiracle@gmail.com tai puh. 044 333 1103.

PS. Klikkaa itsesi tästä kauneushoitola my Miraclen Facebook-sivuille, joista löydät lisätietoa hoidoista.

15 kommenttia:

 1. On noi kyllä vaan niin upeat :) Ja vielä kuitenkin myös tollaset luonnolliset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös juurikin siksi, ettei näytä kuitenkaan liian epäaidoilta :)

   Poista
 2. Oioiii! Kauanko tää tarjous on voimassa? Ite asun ihan muutaman sadan metrin päässä kyseisestä paikasta, niin olis kyllä aika mainio paikka käydä laittamassa räpsyt kesän lopussa häämöttävää matkaa varten!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimassa joustavasti ;-) Suosittelen lämmöllä!

   Poista
 3. Höh, asuisimpa lähempänä! Aivan ihanat ripset ja upean näköinen paikka. Mukavaa kesänviettoa! Tuleeko muuten edelliseen kyselypostaukseen enää vastauksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Kiitos! Tarkoitatko sitä kysymyspostausta, joka oli jo keväällä? :) Kyllä minun olisi tarkoitus vastata loppuihinkin kysymyksiin, mutta se on hieman unohtunut tämän kaiken kiireen keskellä ;-D

   Poista
 4. ihanat ripset!!! ja älä pliis naura mut toi luomi(kauneuspilkku?) on mun mielestä ainaki tosi kaunis ja jotenki söpö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tästä mieleen, että eikö sun pitänyt käydä poistamassa luomet sun kasvoista?

   Poista
  2. Kiitos ihana Anni, ripsien pituus on ensinnäkin 12,11 ja 10 paksuus 0,15 ja 0,20.mutta pituushan vaihtelee riippuen miten syvällä esim.silmä on .kovasti tervetuloa tarjous on voimassa joustavasti ;) Mira

   Poista
  3. Mä taas en tykkää yhtään noista luomista kasvoissani :( Piti käydä poistattamassa, mutta aloin pelätä, että jäisi kasvoihin arpia. Mielummin kuitenkin luomia kuin arpeutumia..

   Poista
  4. Plastiikkakirurgit tekee tosi hyvää työtä, yksi kaveri kävi poistattamassa ohimolta aika ison luomen, ei jäänyt kuin pieni arpi joka toisinaan vaan näyttää painaumalta :D saa myös meikillä hyvin häivytettyä!

   Poista
 5. kuinka pitkät nuo ripset ovat? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sisänurkassa 10, keskellä 11 ja 12 ja ihan ulkonurkassa muutama 13 :)

   Poista
 6. Mitä sait ylppäreistä arvosanoiksi? :)

  VastaaPoista
 7. Voitko tehä Mallorca postauksen? lähen täl viikol itekki ni ois kiva saada vähä vinkkei:)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!