12. elokuuta 2014

Kirppisjuttuja

Moikka!

Osa teistä saattoi bongata jo eilisestä Instagram-päivityksestäni tämän uutisen, mutta minulla ja siskollani alkoi tänään tosiaan kirppispöytä Järvenpään Euroset-kirpputorilla. Pöytänumeromme on 64 ja pöytä on pystyssä ensi viikon maanantaihin (18.8.) asti.

Tällä kertaa kirppikselle lähti enemmän tavaraa kuin koskaan ennen ainakin omalta osaltani, koska muutto Saksaan lähestyy ja minun täytyy päästä eroon hirveästä määrästä vaatteita ja tavaroita. Jouduin siis kylmänviileästi luopumaan vaatteista, joita voisin ihan hyvin käyttää vielä tulevaisuudessa. Kirpparille lähti myös paljon vaatteita, joita en ole ehtinyt kertaakaan edes käyttämään. En vaan millään voi raahata jokaista vaatekappalettani mukanani Saksaan. Enkä nää siinäkään mitään järkeä, että ne lojuisivat käyttämättöminä isäni tai V:n nurkissa sillä aikaa, kun olen Saksassa. Ja pitäähän minun tehdä vaatekaappiini tilaa myös tuleville Saksan ostoksille! ;-)

Vietin eilen koko iltapäivän vaatteita hinnoittellen ja napsasin samalla muutaman kuvan sneak peekiksi teille, jotta saisitte ensimakua millaisia juttuja pöydästämme löytyy..

001

Ihan muutaman kerran käytössä olleita bikineitä. Nuo sinisetkin ovat tainneet olla päällä muistaakseni vain kerran viime vuonna MM-kisamatkalla Floridassa.

005

Nyt lähti suurin osa Guessin topeista myyntiin. Säästin kuitenkin itsellenikin vielä muutaman, koska en raaskinut luopua ihan jokaisesta.

013

Pöydästä löytyy myös suuri valikoima erilaisia neuleita ja pikkumekkoja.

007

Sekä lähes käyttämättömiä juhlamekkoja.

016

Turhan suureksi kasvanutta shortsikokoelmaani oli jo aikakin vähän karsia.

011

Paljon erilaisia paitoja ja toppeja sekä kaulahuiveja lähti myös myyntiin!

019

Ja farkkuja..

021

Vein kirpparille myös melkein kaikki syys- ja talvitakkini, koska ne vievät ihan liikaa tilaa Saksaan kuljetettavaksi tai muiden nurkkiin säilöttäväksi.

027

Kenkiä lähti reilu IKEA-säkillinen.

034

mm. nämä käyttämättömät, täydelliset mustat korkkarit löytyvät pöydästämme. Sain ne yhteistyökumppaniltani Sheinside.com:ilta, mutta harmikseni ne olivat minulle aivan liian isot, vaikka tilasin koon 36. Koko vastaa mielestäni ennemmin kokoa 37-38. Todella harmi, koska olin jo pitkään etsinyt tämäntyylisiä kenkiä.

032

Kenkiin pääsette painamalla tästä!

Ja tässä oli tosiaan vain murto-osa kaikista pöydästämme löytyvistä vaatteista ja minun vaatteideni lisäksi siellä on vielä kaikki siskonikin vaatteet! Joten jos kiinnostuitte, niin menkäähän nopeasti vierailemaan pöydässämme ja auttakaa minua pääsemään eroon raskaasta muuttokuormastani.

Olen muuten alkanut jo vähän pakkailla tavaroitani pahvilaatikoihin sekä pohtinut, että minne sijoittaisin mitkäkin. Alan pikkuhiljaa tajuta, että olen oikeasti muuttamassa! Jännää.

56 kommenttia:

 1. Minkä kokoisia nuo myytävät vaatteesi on? :) Aivan ihania kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. XS, S, 34, 36, 38.. Mulla on ehkä eniten S-kokoa, siskolla taas aika paljon XS :) Sinne vaan penkomaan!

   Poista
 2. Tosi paljon kaikkea super ihania juttuja,miten raaskit luopua kaikesta ihanasta vaikka onhan se muuton takia ihan ymmärrettävää mutta mä en pystyis! Harmikseni asun niin kaukana järvenpäästä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otin sellaisen linjan, että kaikki turha pois! Ja "turhaksi" määrittelin kaikki sellaiset vaatteet, joita en ollut käyttänyt vähään aikaan. Mutta älä huoli, kyllä toi mun vaatekaappi vieläkin on aika pullollaan ihan kivoja vaatteita ;-D Höh..

   Poista
 3. Pystyisitkö mitenkään ottaa tuonnsinisen tikkitakin sieltä sivuun? :( Haluaisin ostaa sen, oon niin kauan kuolannut,..:( mitä kokoa se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu, sininen tikkitakki kiinnostaa :D

   Poista
  2. Siskoni kävi tänään siivoamassa pöytäämme ja raportoi, ettei muistaakseen nähnyt enää tikkitakkia. Itse olen menossa seuraavan kerran vasta torstaina viemään lisää tavaroita, joten luulenpa, että jos se ei ole vielä mennyt, niin se on mennyt viimeistään torstaihin mennessä.. :-/

   Poista
  3. Hei! Minulla on sama tumman vihreänä myynnissä, haluisin siitä kovasti eroon löydettyäni kivemman! Jos kiinnostaa, laita spostisi tähän! :)

   Poista
  4. Minkä kokoinen se sun takki on? :)

   Poista
  5. Takki on one size!

   Poista
 4. Hei! Oisko mitään vinkkejä, miten valmistautua ruotsin yo.. Kielioppi hallussa, tuntuu ettei ole enää mitään luettavaa ja selailen vain sanoja ja verbejä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittele esseiden kirjoittamista! :) Esseistä saa melkein 1/3 pisteistä, joten niihin kannattaa panostaa! Kirjoita puhtaaksi vanhoja esseitäsi ja pistä muistiin kohdat, joissa teet virheitä. Kirjoita myös valmiista otsikoista esseitä sekä harjoittele ulkoa lyhyitä fraaseja, joita voit tunkea esseeseesi! ;-D Mulla ainakin toimi!

   Poista
 5. Voi vitsi joku ehtinyt jo kysyä sinisestä tikkitakista, minä myös halukas ostamaan sitä !:)
  salla.hyvonen@windowslive.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli tainnut mennä jo tämän päivän aikana :/ Pahoittelen!

   Poista
 6. Nyt harmittaa kun en asu siellä päinkään! :( Saat kuitenkin hyvät rahat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivottavasti tulisi vähän sitä rahaakin, mutta pääasia on, ettei vaatteet jää nurkkiin pyörimään ja pölyttymään :)

   Poista
 7. Voi, että kuinka harmittaa kun asun kaukana Järvenpäästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh :/ Joskus, kun taas kertyy ylimääräisiä vaatteita, voisin kokeilla blogikirppistäkin!

   Poista
 8. Hei missä postauksessa oot kertonut muuttavasi Saksaan, mulla on menny se ihan ohi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutama viikko sitten ilmoitin asiasta :)

   Poista
 9. Pitääpä taas käydä tsekkaamassa teidän pöytä. Pari kertaa sieltä on lähtenyt jotain ihanaa mukaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä! :) Ja kannattaa mennä piakkoin, sillä siskoni kertoi, että jo tänään pöydästä oli hävinnyt ihan hirveesti tavaraa, joten jos haluat tehdä löytöjä, kannattaa olla nopea. Nopeat syövät hitaat ;-)

   Poista
 10. Kauheen sotkuinen pöytä teillä näytti olevan kun tänään siellä kävin, ei yhtään pysty katsomaan niitä kun pöytä tupaten täynnä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kuten totesin: multa lähti kirpparille tällä kertaa enemmän tavaraa kuin koskaan ennen :) Ja sitä pitäisi olla jokaisen kävijän jälkeen siivoamassa, jos haluaisi pitää vaatteet viikattuina ;-D

   Poista
  2. No jestas ano, kai se on sotkuinen kun jengi käy siellä penkomassa. Ei ole myyjän syy se sotkuisuus.

   Poista
 11. Inhottavaa kun myyt ilmaiseksi saatuja juttuja jotka on yhteistyökumppaneilta. Harva bloggaaja tekee niin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että se inhottaa sinua. Mitä mielestäsi näille yhteistyökumppaneilta saaduille vaatteille pitäisi tehdä, jos on muuttamassa, eikä pysty raahata niitä mukanaan Saksaan tai jos ne ovat väärän kokoiset? Säilöä kaapissa loppuelämänsä, heittää roskiin vaiko lahjoittaa hyväntekeväisyyteen..? Kaapissa säilöminen ei käy päinsä, koska ainakaan minulta ei löydy siihen tarvittavia tiloja ja roskiin heittäminenkin tuntuisi todella absurdilta, kun vaatteissa ei kuitenkaan sinänsä mitään vikaa ole. Hyväntekeväisyyteen lahjoittaminen olisi ihan varteenotettava vaihtoehto, mutta koska olen köyhä opiskelija, tulee kaikki raha tarpeeseen. Ja kun muutan Saksaan, on bloggaaminen toistaiseksi ainoa tulonlähteeni. Harva bloggaaja saa puhdasta rahaa palkaksi tekemästään työstä, joten meidän "palkkana" toimiikin usein nämä yhteistöiden kautta saadut tuotteet. Tuskin sinäkään jakelisit ilmaiseksi työllä ansaitsemiasi seteleitä? :)

   Poista
  2. No kyllä se on tökeröä myydä ilmaiseksi saamiaan tuotteita... Varmasti yhteistyökumppanisi tykkäävät kun kuulevat että myyt heiltä saamiasi tuotteita.

   Poista
  3. Eli mitä ehdotat? :) Polttohautausta vaiko roskakoriin heittämistä..? Noei, vitsi vitsi :-D Ja voi kuule ei tässä maailmassa mikään tule ilmaiseksi. Olen saanut kyllä jonkin verran tehdä töitäkin tämän blogin eteen ansaitakseni kyseiset tuotteet :)

   Poista
  4. huoh tuota anoa :DD kyllä luulis yhteistyökumppaneittenkin tajuavan, et ei varmaan kovin moni kulje samoissa koltuissa läpi elämänsä, saatika sitten pelkästään yhteistyön kautta saaduissa kleduissa :D.... tämä on sitä kierrätystä, mitä pahaa siinä on? Ikävä juttu, että raha nyt kirppareilla sattuu olemaan vaihdon väline :DD

   Poista
  5. Arvonta, hyväntekeväisyys, onhan näitä muita keinoja jotka ovat paljon hyväksyttävämpiä :)

   Poista
  6. Eiköhän noille yhteistyökumppaneille ole tärkeintä se, että ovat sen oman hetkellisen mainoksensa saaneet suosittuun blogiin. Ja jatkossa ihan samalla tavalla se vaatteen seuraava omistaja voi kysyttäessä kertoa mistä kyseinen vaate on hankittu. Ei noita isoja firmoja kiinnosta, jos joku yksittäinen bloggaaja tienaa muutaman euron myymällä eteenpäin heidän vaatteitaan.

   Ihmiset taas tekee näistä asioista itselleen ongelmia. Miten se on keneltäkään toiselta yksittäiseltä ihmiseltä pois, jos Anni myy ilmaiseksi saamansa tuotteen ja tienaa sillä hieman rahaa? Antakaa tienata ja keskittykää muihin asioihin. Ei teidän ole mikään pakko miettiä sitä, jos se häiritsee eikä ole mielestänne hyväksyttävää.

   Poista
  7. Joku arvonta tai kilpailu ois kyllä näin lukijoiden ja blogin kannalta hauska, mutta onhan se tietenkin kivempaa saada rahaa

   Poista
  8. Älkää nyt anot viitsiko!! Totta kai Anni voi myydä kirppiksellä saamiaan vaatteita! Eihän kukaan nyt koko loppuelämäänsä samoissa vaatteissa kulje ja jos osa näistä vielä ovat väärän kokoisia / muuten käyttämättömäksi jääneitä. Anni tekee ison duunin sillä että kirjoittaa laadukasta blogia ja on ansainnut omalla työllään vaatteet. Itse ymmärrän erittäin hyvin!! En usko että kovin montaa kiinnostaa mikään arvonta blogissa jostain vähän käytetystä mekosta jonka kokoa ei voi itse valita joten eikös sopivankokoiselle henkilölle myynti ole ihan sopiva. Ja kuitenkin kun ei näistä vaatteista mitään alkuperäistä hintaa tule saamaan joten muutama hassu euro sinne tänne :)

   Poista
  9. naurettavia ihmisiä täällä!!! tämä blogi tuottaa annille työtä, josta hän saa epäsuorasti hyvitykseksi esim. näitä vaatteita! ei niitä ihan tyhjästä saada. ja mitä pahaa niiden myymisessä on, kun niitä ei tule enää käytettyä???varmaan moni teistäkin kommetoijista myy turhia tavaroitaan joista jopa jotkut on saatu alunperin lahjaksi. huohhhh hankkikaa oikeesti elämä

   Poista
 12. Moikka! Ohi aiheen menee, mutta kysyisin tuosta Magalufin Partybåt-risteilystä vähän, kun sinne suuntaan ens kuussa matkaamassa ja tuo kiinnostaisi! :) Eli, ostitteko liput ihan paikan päältä sieltä rantabaarista? Monelta etkot suunnilleen alkoivat? Mietin vaan että toivottavasti ens kuussakin vielä järjestetään noita, kun on jo vähän hiljasempaa kovimpaan sesonkiin verrattuna mutta toki porukkaa aina piisaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille myytiin ne siellä baarissa! :) Kysäiset vaan joltakulta baarin työntekijältä, joten eiköhän he opasta :) Etkot alkoivat muistaakseni n. 16-17 :)

   Poista
 13. Harmi, että ollaan hiukan eri kokoa, muuten kävisin mielelläni koluamassa teidän pöydän! Niin paljon ihania vaatteita <3

  VastaaPoista
 14. Miten saat kaikki tavarat, vaatteet ja mahdolliset huonekalut kuljetettua saksaan?
  Teetkö useemman lennon vai muutatko autolla? Terv. tietämätön :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään ota kaikkia tavaroitani ja huonekalujani mukaan! :-D Aikeissa on viettää Saksassa nyt aluksi vain tämä vuosi 2014 loppuun eli n. 4 kuukautta :) Neljän kuukauden jälkeen pitää kartoittaa tilanne sitten uudelleen, että jäänkö vielä kevääksi Saksaan vai tulenko takaisin Suomeen, lähdenkö Vaasaan opiskelemaan keväällä vai syksyllä vai koitanko hakea vielä Helsinkiin.. etc. Kaikki avoinna! Saa nähdä, minne elämä kuljettaa :)

   Poista
  2. Asun siis äitini luona, jossa minulla on kalustettu huone valmiina eli otan vain vaatteita mukaan! :)

   Poista
  3. Mihin huonekalusi menevät Saksassa olon ajaksi? Vai myytkö ne eteenpäin :)

   Poista
 15. Toivottavasti saat myytyä mahdollisimman paljon kamaa pois! Jännää seurata sun lähtöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! :) Hih, kiva että ootte hengessä mukana tämän blogin kautta :)

   Poista
 16. Eeii olisin niin halunnu ton sinisen takin jossa on pörrökaulus.. Mut se oli menny jo :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih :/ Toivottavasti löysit jotain muuta kivaa! :)

   Poista
 17. Harmi vaan, olisin ehdottomasti tullut, jos nämä olisivat olleet helsingissä myynnissä, ihania vaatteita :( Pitkä matka ei olisikaan, jos olisi auto käytössä :| mutta varmasti saat paljon tavaraa myytyä, harvoin kirppareilla on tuollaisia aarreaittoja heh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa :/ No toivotaan! :) Sisko käväisi tänään siivoamassa pöytää ja sanoi kyllä, että hirveesti tavaraa olikin jo mennyt!

   Poista
 18. Mitä mieltä V on sun Saksaan muuttamisesta? :) olet ihana♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannustaa mua toteuttamaan pitkäaikaisen haaveeni :) Hän on kuitenkin itse viikot intissä, joten ajankohta ei voisi olla parempi, kun joudutaan joka tapauksessa olla erossa toisistamme.. Mulle on ollut tosi tärkeää se, että V on suhtautunut muuttoon niin hyvin ja tsemppaavasti <3

   Kiitos, itse olet <3

   Poista
 19. Onko noi Guessin topit jo mennyt? Tai toi peplum-mekko jossa kultainen yläosa? Mä ostan, vaikka kalliimmalla hinnalla mitä siellä myyt! En pääse Järvenpäähän asti :(

  VastaaPoista
 20. Oon aina koittanut kattoa sun pöydästä jotakin ja oon myös sitten löytänyt! Tänään kävin ostamassa tuon guessin valkoisen topin :) aiempina kertoina oon löytänyt mekon, biksut, kenkiä, asusteita... :) kiitos niistä ;)

  VastaaPoista
 21. Osaatko sanoa monen aikaan viet torstaina lisää tavaroita? :)

  VastaaPoista
 22. Hei, olen lähdössä Saksaan muutamaksi viikoksi babysitteriksi perhetutulle, nyt kuitenkin mietin miten ripsien pidennysten suhteen tekisin :D (tärkeitä pohdintoja ;D) Osaatko kertoa onko Saksassa vastaavia ripsien pidennyspaikkoja kuin Suomessa? Tai tietäisikö äitisi, kun siellä jo asustaa?

  VastaaPoista
 23. Hei ensinnäkin vaikutat todella hienolta ihmiseltä ja olet aivan äärettömän kaunis! :) Kysymykseni ei liity tähän, mutta mistä tilasit itsellesi sen penkkaripuvun? Haluisin itse olla myös nasu!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!