28. lokakuuta 2014

Terveisiä Istanbulista

Taisin jälleen yliarvioida itseni, kun suunnittelin postailevani teille täältä käsin. Päiviimme on mahtunut niin paljon kaikkea, ettei niiden päätteeksi voi tehdä paljoa muuta kuin sukeltaa kuuman suihkun kautta pehmeisiin hotellilakanoihin ja antautua unen vietäväksi. Eikä sen puoleen, ettäkö internet olisi toiminut hotellihuoneessamme moitteitta. Nimimerkillä olen tässä yrittänyt nyt puolisen tuntia ladata viittä kuvaa tänne blogiin.. Tulin kuitenkin nopeasti kertomaan ennen nukkumaan menoa, että tänne kuuluu todella hyvää!

Saavuimme Istanbuliin myöhään perjantai-lauantai välisenä yönä ja olemme ehtineet viettäneet täällä nyt 4 kokonaista päivää. Huomenna pakkaamme aamupäivällä tavarat kasaan ja otamme suunta takaisin Saksan kotia kohti. Ensimmäiset kaksi päivää saimme nauttia upeista aurinkoisista keleistä, mutta viimeiset kaksi päivää on valitettavasti hieman tihkutellut. Eipä siinä mitään, sillä kokonaisuudessaan täällä on kuitenkin kuuleman mukaan ollut lämpimin lokakuu lähes sataan vuoteen. Aurinkoiset päivät olemme hyödyntäneet kiertelemällä nähtävyyksiä ja tutustumalla kaupunkiin sekä tekemällä päiväristeilyn Bosporin salmen ympäri. Sateisina päivinä olemme shoppailleet Istanbulin modernissa keskustassa Taksimissa sekä Istanbulin kuuluisissa bazaareissa ja vierailleet moskeijoissa. Tämän kaiken lisäksi olemme tutustuneet tähän paljon tottumastamme poikkeavaan kulttuuriin sekä turkkilaisiin ruokiin ja herkkuihin. Nytkin kirjoittelen tätä masu turkkilaisista mezeistä ja kebabista pinkeänä.

Paljon asiaa on kertynyt päähäni ja kuvia kamerani muistikortille, mutta ajattelin säästää niiden pääsääntöisen läpikäymisen kotiin, jotta saan luotua tänne blogiini jäsenneltyjä postauskokonaisuuksia. Tässä kuitenkin jo hieman esimakua tästä erittäin kiehtovasta kaupungista.


IMG_9143

IMG_9352

IMG_9823

IMG_9401

IMG_9214

Hyvää yötä muruset <3 Palaillaan pian!

7 kommenttia:

 1. Näyttää niin hyviltä noi hedelmät!! Ihania kuvia, odotan innolla lisää! :)

  VastaaPoista
 2. Saisko sun mielestä Turkki liittyä EUhun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole perehtynyt asiaan niin taraksti, että osaisin vastata kysymykseesi.

   Poista
  2. Oudosti muotoiltu kysymys "saisko". Suurin osa kansalaisista ei edes halua Turkin liittuvän EUhun.

   Poista
 3. Hei, mistä tilasitte noi teidän penkkariasut :) ?

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!