3. marraskuuta 2014

White Quilted Jacket

Hyvää maanantai-iltaa muruset!

Nyt täällä Saksassakin alkaa "vihdoin" näkyä hieman syksyn merkkejä. No ei vaan, onhan täälläkin ollut syksyistä jo jonkin aikaa, mutta kuitenkin ollaan sitten aina välillä saatu nauttia sellaisista mukavista + 18 asteen aurinkoisista päivistä, kuten eilen, joten ne ovat onnistuneet luomaan ei-niin-syksyisen fiiliksen ainakin minulle. Tänään, kun meillä oli suunnitelmissa napata muutamat kuvat uudesta syystakistani, alkoi tietenkin ripotella.

IMG_0706

IMG_0621

Sain kyseisen takin juuri ennen Istanbuliin lähtöä blogin kautta yhteistyön merkeissä Sheinside.com-verkkokaupasta, ja nyt olen aivan myyty sille! Olen melko arka ostamaan vaatteita valkoisena, paitoja lukuunottamatta, joten kaupasta ei välttämättä heti ensimmäisenä lähtisi mukaan valkoista takkia. Olen kuitenkin todella tyytyväinen tässä takissa juurikin tuohon valkoiseen väriin sekä kultaisiin yksityiskohtiin. Miinusta takki saa pienestä koostaan johtuen. Tilasin takin koossa M, mutta silti se tuntuu ottavan kiinni hartioista. Joko mulla vaan on jättihartiat tai sitten koot kyseisessä verkkokaupassa ovat tavallista pienempiä.

IMG_0654


IMG_0629

Bag Michael Kors (äidiltä lainassa)

IMG_0620

Scarf H&M, Jacket Sheinside.com (gifted), Watch Michael Kors

IMG_0637

Jeans Madonna, Shoes Spirit Store

IMG_0656

IMG_0640

Ihanaa alkavaa viikkoa!

22 kommenttia:

 1. Olis kiva jos hymyilisir normaalisti eikä tollasta ylimiemistä katsetta/hymyä joka kuvassa :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla aika usein on hymykuviakin täällä blogissa :)

   Poista
 2. Aivan ihana takki! Paljon maksoi? Pakko ehkä tilata itsekkin, pitää vaan miettiä tuota kokoa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.sheinside.com/White-Stand-Collar-Long-Sleeve-Crop-Coat-p-180066-cat-1735.html $47

   Poista
 3. Vautsi miten laihan näköiset sun jalat on nykyään! Thigh gap ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kun kiva kuulla! Ehkä alkaa pikkuhiljaa tehoamaan toi jokapäiväinen mäen tamppaaminen ylös ;-D

   Poista
  2. Yhdyn, vaude! Ois kiva saada jotain urheilupostausta sulta, yleistä tai ihan jopa liikkeistäkin mitä teet. :-)

   Poista
  3. Treenipostausta on toivottu kovasti ja sellainen on ollutkin jo pitkään suunnitteilla.. Saa nähdä, milloin sitä saisi avan tartuttua siitä tuumasta toimeen :(

   Poista
 4. Wau tosi hieno takki ja asu!:) Kauanko siis asut siellä saksassa?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) En osaa vielä sanoa, mutta luultavimmin ainakin vielä ensi kevään. Kevään jälkeen pitää sitten katsoa, että olenko kesänkin vielä Saksassa vai haenko jotain kunnon töitä Suomesta :)

   Poista
 5. Itse ostin tuon samaisen takin ilmojen viiletessä zarasta! Ja oon kyllä tykänny! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin oon hypistellyt ihastuneena aiemmin sitä samaa Zarassa! ;-D

   Poista
 6. Oman kokemuksen ja kuuleman mukaan sheinsiden vaatteet on hieman meidän normikokoja pienempiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niin mäkin olen huomannut ainakin takkien kohdalla! Paidoissa ero ei ole ihan niin suuri :)

   Poista
 7. Vau mikä takki! ♥ Hitsi kun tolla vois täällä suomessa tulla nyt jo kylmä, mutta ois toi kyllä ihana myös vaikka kevääksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo mun pitääkin miettiä tarkkaan, mitä pakata mukaan, kun tulen loppuviikosta lomalle Suomeen. Siellä ei taida pelkällä nahkatakilla enää pärjätäkään.. :-D

   Poista
 8. Blogeissa SheInsiden vaatteita esittelevät saa sieltä kunnollisia vaatteita, tavallisille tilaajille se on ihan arpapeliä mitä sieltä sattuu tulemaan. Tämän sain huomata kun kesällä itse tilasin. Vieläpä samoja vaatteita suoraan linkin takaa, mitä olin kahdessa blogissa ihastellut. Mutta sain sitten ihan jotain muuta! Väärää kangasta, vääriä kokoja, esim vetoketjuyksityiskohdilla olevat housut kokonaan ilman niitä yksityiskohtia jne. Jos esim tuon saman takin tilaisin, niin voisin veikata etten kuitenkaan samanlaista tulisi saamaan. En voi suositella kenellekään. (Ja bloggaajatkin voisi välillä miettiä mitä kannattaa mainostaa ja mitä ei, kun tämän kaupan luotettavuus on laajasti tiedossa.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurja juttu. Itse olen saanut kerran väärän vaatteen, mutta muuten yhteistyö on tosiaan sujunut ongelmitta.. Jos lisää ongelmia ilmenee, täytyy miettiä uudelleen yhteistyötä.

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!