14. tammikuuta 2015

Faux fur coat

Heippa ihanat!

Eilen meitä hemmoteltiin, kun lämpöasteet kohosivat täällä Saksassa parhaimmillaan +15 asteeseen. Minulle tuli aivan uskomattoman hyvä fiilis, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja sain vetää päälleni pitkästä aikaa jotain muuta kuin talvitakkini. Uudet aurinkolasitkin pääsivät ensimmäistä kertaa käyttöön. Loppuviikoksi on kuitenkin vastapainoksi luvattu viileämpää ja sadetta, joten saan sanoa jälleen hyvästit kevättakeille sekä aurinkolaseille. En pysty sanoin kuvailemaan kuinka paljon jo odotankaan kevättä! Onneksi täällä Saksassa kevätkin saapuu vähintään kuukauden etuajassa, joten kauaa ei toivottavasti tarvitse enää palella.

IMG_5385

IMG_5373

IMG_5444

coat Sheinside.com (gifted), leggins Pimkie, shoes Deichmann, 
sunglasses Escada, watch & bag Michael Kors

IMG_5212

IMG_5384

IMG_5338

IMG_5239

The weather was great yesterday here in Germany. The temperature was +15 C and the sun was shining from the blue sky. I could wear my new faux fur coat and sunglasses for the first time. The rest of the week is going to rain though.. Can't wait until spring! Luckily, it usually comes a bit earlier in Germany than in Finland.

25 kommenttia:

 1. Siellähän on jo nyt kevät! :D Ainakin kuvien perusteella. Täällä vähän toisenlaiset maisemat nimittäin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo jos vertaa Suomeen, muttei Saksan mittakaavassa ;-D En kyllä valita! :-D

   Poista
 2. Oi vau mikä leidi!😍

  VastaaPoista
 3. Tiedän että olette Natalia Oonan kanssa kavereita mutta heti kun näin tämän asun tuli mieleen Natalian hetki sitten postaama miltei identtinen asu. Hiukset letillä tuolla tavalla ja mustaa karvaa. Totta kai vaikutteita saa ja pitääkin ottaa enkä siis todellakaan sano pahalla. Enkä puhu kopioimisesta vaan nimenomaan inspiraatiosta! Tälläinen huomio tuli :)

  T: Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho enpä ollut tullut itse edes huomanneeksi, mutta nyt kun kävin kurkkimassa, niin kyllähän niitä yhtäläisyyksiä löytyi :-D Puhdasta sattumaa kylläkin, koska kyseinen takki saapui postissa jo muutama viikko sitten ja on odotellut hyviä säitä esittelyä varten :) Lettiponnarikin vain siitä syystä, että hiukset sattuivat olemaan sen verran likaiset, ettei pelkkä kuivashampoo enää pelastanut tilannetta! ;-D

   Poista
 4. Ootko muuttanut mieltäs turkiksista? Muistan kun kyselin sillon canada goose turkistiloilta-postauksessa kantaasi ja silloin vielä kannoit turkista, mutta hienoa jos aito turkis on sinustakin menneen talven lumia! Ei kärsimystä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei sinänsä ole mitään turkiksia vastaan, jos voin olla varma, että ne ovat eettisesti tuotettuja. Ihminen on käyttänyt turkiksia kautta aikojen hyväkseen pysyäkseen lämpimänä ja ne ovatkin hyvin ekologinen vaihtoehto, kun eläimen lihan lisäksi myös turkis voidaan käyttää vielä hyväksi. Turkis on myös todella paljon kestävämpi ja ekologisempi vaihtoehto kuin keinokuidut. Esimerkiksi tekoturkis valmistetaan öljystä, joka on uusiutumaton luonnonvara.

   Kemikaalicocktail-blogissa hyviä ajatuksia aiheesta: http://www.kemikaalicocktail.fi/2013/09/villiturkis-eettisesti-ok/

   Poista
  2. Miten voit olla varma, että turkis on eettisesti tuotettu? Ja mistä turkistuotannon eläimestä käytetään myös liha? :)

   Poista
  3. Luulisi turkista ostaessa pystyvän selvittämään sen tuotannon eettisyyden etc. En tosin tiedä, koska en ole koskaan turkista ollut ostamassa. Yleistin tässä tämän käsitteen nyt myös nahan käyttöön, mutta esimerkiksi kanien ja lampaiden turkkeja käytetään ja niiden lihaa voi myös syödä.

   Poista
  4. Ei sitä eettisyyttä välttämättä saa siinä kassalla täysin selville, saati sitten valmistajaltakaan. Turkikset ovat niin arka aihe, ettei niistä pysty välttämättä edes valmistaja kertomaan koko totuutta. Parempi kun ei osta niitä turkiksia lainkaan, niin tekee hyvän teon. Ihminen ei kuitenkaan tänä päivänä tarvitse kääriytyä eläimiin pysyäkseen lämpimänä.

   Poista
  5. Aika naiivia ajatella että kaikki menis aina niin kuin sanotaan; en itse koe että eettistä Turkista on olemassa ollenkaan. Ja kun siitä ei voi joka tapauksessa olla varma mitä eläin on joutunut kokemaan niin kuten aikaisempi Ano sanoi, parempi jättää ostamatta ! Nykyään Turkista rakastavatkin saavat hienoja tekoturkiksia ja myös tekonahkaa saatavilla :)

   Poista
 5. Oi miten kaunis takki ♥ Näytät tosi upeelta ja tyylikkäältä kokomustassa! Ja toi sun letti on niin täydellisen pitkä ja paksu että oon ihan sanaton :D

  VastaaPoista
 6. Toi letti näyttää niin hyvältä! ♥ Harmi, kun omat hiukset riittää ehkä olkapäälle tollasella letillä :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Höh, kyllä ne siitä kasvaa! ;-)

   Poista
 7. Täydellinen asu!!! Mitä kokoa tuo sun takki on ja onko se pientä/suurta mallia?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mun takki on kokoa M ja juuri sopiva, koska olen melko harteikas :)

   Poista
 8. Katoin etttä VAUTSI!! Ihan sairaan tyylikäs asukokonaisuus. Tosi ''arvokkaan'' näköinen ja naisellinen. Tykkään tykkään!

  VastaaPoista
 9. Ei oikeen sovi nuo tekstit noihin kuviin, ymmärrän mitä haet takaa niillä, mutta kuvat näyttävät vähän hassuilta noilla asetteluilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuasioista on turha lähteä kiistelemään :)

   Poista
 10. Hei aivan upean värinen huulipuna! Mikä merkki ja sävy? :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!