16. huhtikuuta 2015

IBA 2015 + postaustoiveita?

Jälleen on se aika vuodesta, kun Suomen blogikansa kerääntyy koolle Indiedays Blog Awards -juhlaan, jossa palkitaan eri kategorioista parhaimpia blogeja. Ja teidän, hyvät lukijani, käsissänne on, mitkä blogit palkitaan! Itse en tänä keväänä valitettavasti pääse osallistumaan kyseiseen juhlaan, koska olen täällä Saksassa, mutta blogillani sen sijaan on kunnia olla ehdolla Viihdyttävin-kategoriassa.

header2-kevat-2015

11159447_996382917041115_6561611754136044870_n

Viihdyttävin-kategoriassa on ehdolla monta upeaa ja viihdyttävää bloggaajaa, joten tuntui aika huipulta nähdä minun oma, pieni blogini siellä muiden joukossa. Olen todella otettu jo pelkästään tästä ehdokkuudestakin, mutta jos teidän mielestänne juuri minun blogini sopii tämän kyseisen kategorian kuvaukseen ja olette viihtyneet blogini parissa, olisi ihanaa, että näyttäisitte sen antamalla kallisarvoisen äänenne minulle äänestys sivuilla! Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 5 kpl kahden hengen lippupaketteja 25.4. Helsingissä järjestettävään Indiedays Blog Awards 2015 -juhlaan. Äänestysaikaa on sunnuntaihin 19.4. saakka!

Iso kiitos kaikille teille jo etukäteen! 

PS. Tämän postauksen kommenttiboksiin voitte laittaa tulemaan postaustoiveita maan ja taivaan väliltä tulevaisuuden varalle. Saan aina silloin tällöin eri postauksiini postaustoiveita, joita olen pyrkinyt toteuttamaan ja pitämään mielessäni, mutta olisi helpompi, jos kaikki toiveet olisivat yhdessä paikassa, jolloin voisin tulla aina täältä kurkkaamaan, kun oma inspiraationi on hukassa. Voitte myös kertoa tähän postaukseen, jos haluaisitte lukea blogistani tietynlaisia postauksia enemmän/vähemmän.

Ihanaa pävän jatkoa teille jokaiselle!

37 kommenttia:

 1. Postaus ystävyydestä ja ystävistä! Sellainen, johon voisit kertoa kaikkien hyvien ja kauniiden asioiden lisäksi esim. huonoistakin hetkistä tai huonoista ystävistä (tietysti niin ettei ketään voi hlökohtaisesti tunnistaa jne.) Niin että avaisit mitä ystävyys on antanut sinulle ja mitä olet siitä oppinut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ystäväpostausta olen itsekin miettinyt! :)

   Poista
 2. No vaikka lisää omavalintaisia asukuvia postauksiin. Kun sinulla on välillä niitä Sheinside-yhteistyöpostauksia joissa esittelet jonkun mekon jonka olet saanut sieltä, niin mielestäni ne jotenkin hyppäävät silmille koska niitä mekkoja ei sitten muissa postauksissa enää näykkään. Jos laittaisit enemmän kuvia päivan asuista jotka eivät ole yhteistyöpostauksia, meno olisi tasaisempaa eivätkä yhteistyöt hyppäisi niin silmille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän hyvin, mitä tarkoitat! Pitääkin kunnostautua ottamaan enemmän niistä "tavis"asuistakin kuvia :)

   Poista
 3. Ostopostauksia, jos ostoksia tulee tehtyä :) ja jonkun postauksen yhteyteen voisit laittaa onko sinulla joitain materialistisia haaveita, joita haluaisit kovasti ja joihin säästät rahaa.. tai vain haaveilet :)

  Ainiin ja vielä kampauspostaus! Eli millä eri tavalla pidät/voisit pitää hiuksiasi koulussa, lenkillä, juhlissa..mitkä ovat suosikkityylisi ja miten ne luodaan. Täällä nimittäin yksi pitkähiuksinen jolla on ideat loppumassa :D

  VastaaPoista
 4. Postaus siitä kuinka suhtautua negatiivisiin blogikommentteihin ja nettikiusaamiseen.

  VastaaPoista
 5. Kaikki treenipostaukset ovat mun mieleen ja esimerkiksi ulkona toteutettu oman vartalon vastuksella tehty treeni olisi kiva idea näin kesää kohti mentäessä :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo treenipostauksia pitäisi tehdä tosiaan enemmän aina perjantaisin Fitness Fridayn kunniaksi :)

   Poista
 6. Joku kynsienlaittojuttuja jutt? Tai lakkaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua mä olen kyllä ihan hirveän laiska kynsien lakkaaja tai laittaja :-D

   Poista
 7. Postaus missä esittelet sun merkkilaukut ja toinen missä esittelee sun lempikengät, vaikka esim joki 5-10 pari :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä postausta en kyllä varmaan ainakaan vielä pysty toteuttaa, koska mulla on vain muutama kenkäpari täällä Saksassa mukana! :-D Enkä muutenkaan omista ihan hirveästi kenkiä.. Tällä hetkellä tosin on aikeissa hankkia muutamat tarpeelliset kengät :)

   Poista
 8. Kun lähdet takaisin Suomeen ja opiskelemaan, olisi mukava lukea millainen kokemus Saksassa asuminen on ollut kokonaisuudessaan, vastasiko odotuksia, kielitaito yms. :) Tavallaan kooste kokemuksistasi ulkomailla asumisesta! Kaikki urheiluun ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvää on myös aina kiva lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea! Tälläistä olen itsekin kaavaillut :)

   Poista
 9. Mun mielestä olis kiva lukea oikeita mielipidepostauksia ns. "oikeista asioista". Hirveän usein bloggaajat ei uskalla ilmaista oikeasti mielipiteitään, sillä yrittävät ns. miellyttää kaikkia.

  Ja ihan näin muuten vaan, oletko äänestänyt nyt eduskuntavaaleissa? Tai ylipäätänsäkään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy alkaa toteuttamaan myös tälläisiä postauksia! En äänestänyt valitettavasti eduskuntavaaleissa, koska lähin äänestyspisteemme täällä ulkomailla olisi ollut reilun tunnin ajomatkan päässä. Äänestin viime EU-vaaleissa, mutta sitä ennen minulla ei ole ollut vielä äänioikeutta, kun olin alaikäinen :)

   Poista
 10. Postausta arvostelu-urheilulajien (esim. teline-/joukkuevoimistelu, cheer yms.) vaikutuksista omakuvaan yms. ja esim. miksi näiden lajien parissa on niin paljon syömishäiriöitä yms. kehonkuvanhäiriöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. Mielenkiintoinen aihe, mutten ole varma riittääkö asiantuntemukseni näinkin vakavan aiheen käsittelyyn.

   Poista
  2. Mä ainakin haluaisin kuulla sun näkökulman asiaan, oli se sitten täysin asiantunteva postaus. Sulla on kuitenkin kokemusta lajista, vaikka sulla itsellä ei syömishäiriötä oliskaan!

   Poista
 11. Ois kiva nähdä sellanen postaus jossa on kooste sun loma matkoista tai edes muutamasta niistä !:) ja mitä pidit niistä ja minkälaisia paikat olivat siellä :)

  VastaaPoista
 12. Mulla kiinnostaa henkilökohtaisemmat tekstit, kuten silloin se kiusaamispostaus. Jokin "miten minusta tuli minä"-aiheinen juttu olisi mielestäni kiinnostava :) esim. miten vuosien kilpaurheilu, suuri perhe, kova kunnianhimoisuus tai Saksassa asuminen ovat vaikuttaneet sinuun. Tai sitten rohkeudesta joku postaus. Itse olet saavuttanut isoja ja hienoja juttuja, joita ei varmasti olisi tapahtunut jos et olisi uskaltanut. Itse tuppaan ajattelemaan monista haaveistani että "no en minä tarvitse sitä" tai jotain muuta vaatimatonta. Olisi kiva tietää millainen mind set on tuollaisten saavutusten takana. :) Sellainen juttu myös missä listaat pieniä juttuja jotka tekevät sinut iloiseksi olisi hauska. Kivaa kevättä xx

  VastaaPoista
 13. Tämä ei nyt tähän postaukseen liity, mutta kun sanot lempiruokaasi olevan tortillat, niin tarkoitatko yleisesti kaikkia tortilloista valmistettuja ruokia vai jotain tiettyä? Ja minkälaiset sushit on sun lemppareita?

  Onnea tuohon blogikisaan! Mitä siinä on pääpalkintona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jauhelihatortillat ovat lemppareitani ;-) Äitini tekee ainakin ihan mielettömän hyviä susheja ja no, sushit ihan noin yleisesti ovat kaikki aika herkkuja, kunhan niissä ei ole wasabia! :-D

   En tiedä, mikä on kisassa palkintona! :)

   Poista
 14. Hei missä ne pienet englanninkieliset tiivistykset on tekstien lopuista?:( mun yks vaihtarikaveri ois ilonen jos niitä taas tulis :) ja varmaan moni muukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laiskiainen nostaa kätensä pystyyn.. Englantini ei ole ihan niin vahva, että saisin tehtyä ne käännökset ihan hetkessä ja kun muutenkin yhteen postaukseen saattaa mennä helposti kolmekin tuntia niin olen vähän luistanut niistä..

   Poista
 15. Kävittekö äänestämässä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei käyty, koska lähimpään äänestyspisteeseen täällä Saksassa olisi ollut reilun tunnin ajomatka..

   Poista
 16. Vastaukset
  1. Riittäisiköhän teillä kysyttävää? ;-)

   Poista
 17. Luin tuossa aiempia postauksiasi, joissa olet sanonut että väheksyt oman edun tavoittelua keinoja kaihtamatta. Oot kuitenkin menossa opiskelemaan talousalaa, jossa toi oman edun tavoittelu on monestikin pääosassa. Oletko muuttanut mieltäsi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän kaikki tässä elämässä terveiden rajojen puitteissa tavoittele omaa etuaan, mutta tuolla tarkoitinkin niitä "keinoja kaihtamatta" -tavoitteilijoita, joiden keinot eivät ole enää mitenkään hyväksyttäviä.

   Poista
 18. sellanenkin postaus olis kiva jossa antaisit vinkkejä saliharrastusta alotteville ja esim sellaisia yleishyviä sarjoja ja treenejä joilla ois helppo ja kiva päästä alkuun! urheilupostaukset on aina kivoja ja lisää motivaatiota :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!