10. toukokuuta 2015

Äidilleni

Sinä olet paras ystäväni, vahva nainen sekä fyysisesti että henkisesti, pahin riitakumppanini, maailman paras kokki, salaisuuksieni säilyttäjä, valovoimainen persoona, treenikaverini, jokapaikan höylä, supermummu, henkilökohtainen valokuvaajani, kaunis, juhlien ilopilleri, vastaus ongelmiini, kyyneleideni kuivaaja ja järjen ääneni. Sinä olet äitini.

Tänä äitienpäivänä tahdon lausua sinulle kauneimman kiitoksen saman katon alla viettämästämme yhteisestä elämästämme, joka tämän unohtumattoman, tapahtumarikkaan ja opettavaisen Saksassa vietetyn vuoden jälkeen lähenee nyt loppuaan. Yhteiseloomme on kuulunut sekä ylä- että alamäkiä, mutta olen kiitollinen tästä yhteisestä matkastamme, jota lapsuudekseni sekä nuoruudekseni saan kutsua, joka on tehnyt minusta sen ihmisen, joka nyt olen. Sinä rakastit, hoidit, pussasit, kasvatit, pesit, pyykkäsit, nukutit, selitit, halasit, opetit, kuuntelit, nauratit, huolehdit, ruokit, autoit, silitit, vaatetit, toruit, lohdutit, tuit ja tarjosit katon pääni päälle. Kiitos siitä kaikesta 

Tämän pienen linnunpoikasen on pian aika levittää siipensä ja jättää turvallinen, rakastava kotipesänsä.

IMG_7334

584

IMG_6083

IMG_0447

IMG_1421

IMG_4918

IMG_1426

IMG_1957

IMG_7165

IMG_6848

IMG_8509

IMG_4312

IMG_4428

IMG_5327

IMG_5829

IMG_0777

IMG_7962

IMG_8905

(Postauksen kuvat ovat kuluneelta vuodelta.)

Äiti nauraa meidän nauruamme ja itkee kyyneliämme. Äiti iloitsee meidän onneamme ja pelkää pelkojamme. Äiti huolehtii meidän huolistamme ja unelmoi unelmistamme. Äiti vastaa meidän rakkauteemme ja rukoilee puolestamme.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille!

23 kommenttia:

 1. Ihana Anni!<3

  Joko sua jänskättää muutto Vaasaan?:)

  Mä haen nyt toista kertaa kauppatieteisiin, Vaasa ykkösvaihtoehtona. Toki pääsykokeet jännittää, mut sitäkin enemmän vielä, millasta muutto vieraaseen kaupunkiin yksin tulee olemaan.

  Oon kyllä asunut ulkomailla tänä vuonna 4 kk, mutta sinne muutin rakkaan ihmisen perässä. Nyt jänskättää nimenomaan se yksin olo, mut jospas nopeesti tutustuu uusiin ihmisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole tainnut vielä kunnolla sisäistää sitä, että olen oikeasti muuttamassa Vaasaan! :-D Kun en vielä tajua sitäkään tosiasiaa, että reilun viikon päästä asustelen jälleen Suomessa! Apua, niin paljon muutoksia taas edessä..

   Uskoisin, että nopeasti löytyy samanhenkisiä ihmisiä, koska niin moni muuttaa koulupaikan perässä sinne toiselta paikkakunnalta :)

   Poista
 2. Vautsi vau teidän äiti on niin kaunis ja melkoinen sporttimimmi! Hyvää äitinpäivää teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Voi kun perisin nuo ominaisuudet äidiltäni ja näyttäisin itsekin noin hyvältä vielä 46-vuotiaana!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Oi kiitos ihanuus! <3 Kiva, kun laitoit kommenttia :) Munkin pitäisi ryhdistäytyä kommentoimaan enemmän! ;-D

   Poista
 4. Tuskin kestän... Kiitokset omalle linnunpojalleni ❤

  VastaaPoista
 5. Ei lainkaan liity tähän postaukseen, mutta pakko sanoa :-D Tuli vähän Salkkareiden Marianne-vibat kun demi.fissä törmäsin keskusteluun jossa joku oli kopioinut sun yo-postauksen tekstiä kertoessaan "omista" yo-juhlistaan :--D http://www.demi.fi/keskustelut/ajankohtaista/millaiset-yo-juhlat-teille-tulossa#.VU-Cfvntmko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Öö, mitä järkeä tuossa on?? :D mikä noista vastauksista siis on kyseessä?

   Poista
  2. Minäkään en nyt valitettavasti ihan saanut ajatuksesta kiinni :-D

   Poista
  3. Jaa se on näköjään poistettu... siinä oli sanatarkasti kopioitu sun postauksesta mm. Diashow joka pyöri seinällä ja kuinka hänellä oli siskonsa kanssa tuplajuhlat :-D

   Poista
  4. Tuplajuhlat ja diaesitykset on aika yleisiä ainakin omassa lähipiirissä, että en nyt ihan niiden perusteella leimais ketään miksikään matkijaksi :D Melkein yhtä peruskauraa kuin Stockmannin lahjakortti tai astioiden ostaminen ylioppilaalle:)

   Poista
  5. Mäkin näin sen! Oli törkeesti suoraa kopioitu, puhuttiin kuinka isä ja äitipuoli laittanut todella upeasti paikat, diashow, siskosta ja isoveljestä, äitille kolmannen lyyran laitto tms.

   Poista
  6. Tuollanen on kyllä aika säälittävää, jos joku oikeasti noin tekee. Eihän ne omat juhlat/elämä siitä parane, että elää jonkinlaisessa haavemaailmassa, jota tuo toisten kopioiminen varmasti on. Mutta mitä sä Anni saat irti siitä, että julkaiset tällaisia kommentteja, kuten nuo ylläolevat?

   Poista
  7. Tietoa, että mistä on kyse, kun en itse nähnyt kyseistä kommenttia.

   Poista
  8. Joo ano 16.29 ei tosiaan jäänyt vaan noihin kahteen asiaan.. :D Siellä oli kuule äidin ystävän tekemät lohikeitot, papan pitämät puheet ja oma pääsykoerumba ja ties mitä kaikkea. Ei jäänyt varmaan kenellekään, joka sen ehti lukea, epäselväksi että toi kaikki oli suoraan kopioitu Annilta.

   Poista
  9. En ole ihan varma, pitäisikö nauraa vai sääliä tuota ihmistä, jos tuo nyt oikeasti pitää paikkaansa. Mitähän tuossa on takana..?

   Poista
 6. Muuttaako v myös vaasaan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ainakin tämänhetkinen suunnitelmamme! :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!