25. toukokuuta 2015

#katumuotiviikot

Olympuksen katumuotiviikot ovat täällä taas! 

Ja tänä keväänä minäkin olen mukana Olympuksen ja Indiedaysin #katumuotiviikot-kampanjassa. Aluksi tuntui todella jännittävältä ja aika omituiseltakin kysyä kadulla täysin tuntemattomilta vastaantulijoilta, että saisinko kuvata heidän päivän asunsa, mutta heti ensimmäisten uhrieni osoittauduttua huipputyypeiksi, alkoi homma rullata ja minun teki mieli pysäyttää useampikin tyylitaituri kuvattavakseni kuin olisi ollut edes tarpeen. Aloitin bongailemaan katumuotia jo Saksassa ollessani, mutta kielimuuri hieman hankaloitti hommaa, eikä saksalaiset tuntuneet täysin tajuavan, mistä oli kyse, joten tyydyin kuvaamaan suurimman osan kuvista viime perjantaina aurinkoisessa Helsingin keskustassa. Täytyy muuten todeta, että Helsingin keskusta tulvi tyylikkäitä (ja mukavia) ihmisiä! Väkeä oli muutenkin liikkeellä ihan tajuttomasti auringon paisteen ja Esplanadin puistossa jo perinteeksi muodostuneen kesänavaustapahtuman johdosta, joten osuin paikalle hyvään saumaan.

IMG_8380

Ville 21, Helsinki


Villen tyylissä ihastutti siistitty kokonaisuus sekä erityisesti tummansininen trenssi ja käärityt lahkeet. Käärityt lahkeet tuntuvat olevan tänä keväänä todella in - tai ainakin niitä vilisee katukuvassa ihan jatkuvasti!

IMG_8246

Viivi 28, Helsinki


Viivin asukokonaisuudessa huomioni kiinnittyi ensimmäisenä näyttävään kevättakkiin, joka oltiin yhdistetty kivasti muuten pelkistettyyn asuun. Converset taitavat myös kuulua kevätmuodin kestosuosikkeihin!

IMG_8370

Anttoni 21, Helsinki


Anttonin asu oli kokonaisuudessaan todella tyylikäs ja tuo punainen huivi heitettynä rennosti olan ylitse oli kyllä piste i:n päälle! Anttoni paljasti myös, että hänen tyttöystävänsä lukee blogiani, joten hirveästi terkkuja tyttöystävälle: sinulla on tyylikäs poikaystävä! :-)

sp_camera_epl7_productgallery_01

Aiemmista vuosista poiketen tänä vuonna katumuotiviikoille voi osallistua bloggaajien lisäksi myös te lukijat julkaisemalla omat katumuotikuvanne Instagramissa tagein: #katumuotiviikot ja @olympussuomi. Jaossa on 3 kpl Olympuksen tuotepaketteja, jotka sisältävät Olympus PEN E-PL7 -kameran sekä 25 mm kitin.

1. palkinto lähtee bloggaajalle/lukijalle, jonka kuva kerää Instagramissa eniten tykkäyksiä.
2. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvan julkaisseiden kesken.
3. palkinto arvotaan kaikkien #katumuotiviikot @olympussuomi kuvia tykänneiden kesken.


Kaikki katumuotikuvat nostetaan myös #katumuotiviikot-kampanjasivuille, josta löytyvät myös kilpailun tarkemmat osallistumisohjeet ja säännöt.


sp_camera_e_pl7_feature_01

#katumuotiviikot-kampanjassa palkintona oleva Olympus PEN E-PL 7 -kamera on mielestäni kaunis kuin koru. Tyylikäs muotoilu ja materiaalit, kiiltävä valkoinen sekä luonnonvalkoinen ja beige nahka, saavat kyseisen kameran erottumaan muista lajitovereista edukseen. Myös pieni koko, kääntyvä näyttö ja sisäänrakennettu wi-fi, jolla kuvat saa siirrettyä puhelimelle silmänräpäyksessä ja jonka avulla puhelin muuntuu kaukosäätimeksi, jolla kameran saa laukaistua hieman kauempaakin, tekevät tästä kamerasta todella houkuttelevan - muista huippuominaisuuksista puhumattakaan. En siis pistäisi ollenkaan pahakseni, jos onnetar suosisi myös minua tässä keväisessä kampanjassa!

PS. Voitte käydä katsomassa lisää minun ottamiani katumuotikuvia Instagramissa nimimerkin @maaninkaanni takaa! Muiden bloggaajien ja lukijoiden katumuotikuvat löydätte Instagramista #katumuotiviikot -tagin alta. 

Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille - ei muuta kuin ulos aurinkoisille kaduille bongailemaan tyylikkäitä ihmisiä tai ikuistamaan oma katutyylisi! 

6 kommenttia:

 1. täähän on ihan epärealistinen kilpailu. Jollain lukijalla voi olla älyttömän hyvä asu, mutta te bloggaajat olette niin tunnetuita että saatte postaamalla melkein minkä kuvan tahansa sellaisen tykkäysmäärän joka vie kuvan johtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän pointtisi! Onneksi tässä kilpailussa lähtee 3 tuotepakettia, joista 2 ei ole tykkäyksistä riippuvaisia :)

   Poista
 2. Ihania asuja olet löytämyt kuvattavaksi! :) tyylikkäitä tyyppejä ollut liikenteessä!

  VastaaPoista
 3. Tyylikkäitä asuja oot saanu bongailtua!! Olis kiva osallistua itekkin kyseiseen hommaan, mutta harmittavasti yojuhlat ja työt vie kaiken ajan :/ ehkäpä ensi vuonna sitten:-)

  http://idamariaankkuri.blogspot.fi

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!