23. toukokuuta 2015

Läksiäiset

Juhlimme viimeisellä viikollani Saksassa ystävieni kanssa läksiäisiäni muutamaankin otteeseen. Viime viikon torstaina lähdimme työpäivän jälkeen extempore Heidelbergin yöhön tanssimaan ja ilta osoittautuikin loppujen lopuksi todella onnistuneeksi. Yökerho, jossa olimme oli tupaten täynnä helatorstain johdosta ja musiikki vastasi lähes täydellisesti mieltymyksiäni. Miten se onkin usein niin, että sponttaanisti toteutetut jutut ovat yleensä niitä parhaita?

Viikko sitten lauantaina oli oikea läksiäispäiväni, jolle olimme suunnitelleet paljon ohjelmaa. Iltapäivällä suuntasimme Mannheimiin Hafen 49 -yökerhoon vai pitäisikö sanoa päiväkerhoon, koska kyseinen ulkoilmabaari on auki kello 15.00-22.00. Paikkana Hafen on aivan mieletön valtavine terasseineen sekä tanssilattioineen, jotka muistuttavat hiekkarantaa, mutta kyseisen paikan musiikkitarjonta ei ole ihan minun makuuni, sillä siellä soi teknoa tai elektroa, en edes tiedä mitä eroa niillä on tai että kumpi on kumpi! :-D Sää ei myöskään ollut paras mahdollinen tällä kertaa, joten tuonne on päästävä joskus vielä uudestaan kunnon kesähelteillä juhlimaan, huonosta musiikista huolimatta. Viihdyimme Hafenissa muutaman tunnin, jonka jälkeen ajoimme syömään Bensheimiin kiinalais-mongolialaiseen buffetiin, jossa olen ollut kerran aikaisemmin perheeni kanssa. Olimme ihan tajuttoman nälkäisiä määränpäähän päästyämme, joten vedimme buffetissa sellaiset ruokaöverit, että harkitsin vakavasti vaihtavani päivän asustani crop toppini pois peittääkseni ilmapallovatsani, mutta onneksi automatkan aikana takaisin kotikaupunkiimme pahin turvotus oli jo ehtinyt laskea. Illalla istuimme iltaa kotikaupunkimme torilla, Marktplatzilla, jossa tapasimme lisää tuttujamme. Samalla pääsimme myös ihastelemaan kaupungissa vuosittain järjestettävää opiskelijoiden soihtukulkuetta. Oli lämmin kesäinen ilta, toria ympäröivien ravintoloiden terassit olivat täydempiä kuin olin koskaan ennen nähnyt, kotikaupunkimme Linna ja rakennukset oltiin valaistu kauniisti, minulla oli ihania ystäviä ympärilläni ja pöytämme notkui Hugo- ja Lillet-drinkkejä. Tuosta ei ilta enää paljona parane! Ainakaan sillä, että saimme vielä kello kahden jälkeen kuningasidean lähteä Mannheimiin johonkin tekno-/elektrobaariin, jossa varmaan puolet jengistä oli luultavasti vetänyt jotain muuta kuin alkoholia, musiikki oli surkeaa ja tunnelma muutenkin laimea ja omituinen. Tämä oli minun ensimmäinen ja näillä näkymin myös viimeinen kertani tuon tyylisessä paikassa.

IMG_7910

IMG_7738

sweater & sunglasses Primark, top Sheinside.com, jeans Bershka, rings H&M, watch & clutch Michael Kors, shoes from Florida

IMG_7865

IMG_7909

IMG_7881

IMG_7903

IMG_7768

IMG_7874

IMG_7804

IMG_7892

IMG_7878

IMG_7840

IMG_7867

IMG_7887

IMG_7912

IMG_7816

Hauskaa viikonloppua tyypit!

14 kommenttia:

 1. Oot upea! Oon niin kateellinen sun ulkonäöstä. Mitkä kohdat sun ulkonäössä on sellaisia, joihin et itse ole tyytyväinen ja miksi? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Ei tarvitse kadehtia :) Jokainen on omalla tavallaan kaunis! Hmm.. Olen ihan perustyytyväinen ulkonäkööni, mutta tottakai esimerkiksi pidemmät ja tuuheammat ripset, täydellinen iho ja kulmakarvat, kunnon sixpack ja sirot, mutta hyvän lihaserottuvuuden omaavat kädet olisi kiva saada! ;-D

   Poista
 2. Wau nainen missä kunnossa olet! :D ihanan kuuloiset kummatkin läksiäiset vaikka ei ihan niin putkeen menneet ehkä toiset :)

  VastaaPoista
 3. Ihana asu ja upeet hiukset!

  http://jessicahogsten.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Vau, oot kertakaikkisen kaunis! Ja hyvässä kunnossa :) Sun kuvista saa hyvin motivaatiota reeneihin, itellä tuntuu että kaikki jämähtää heti keskivartaloon hahha ;D Hyvää kesää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, miten ihana kuulla! Kiitos, kiitos, kiitos ihan hirmuisesti :) Samoin sinulle <3

   Poista
 5. Moikka! Mistä oot ostanut sun ton keltasen/limen (?) takin, joka oli sulla naistenkympissä? :-)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!