4. kesäkuuta 2015

EXCLSV

Huomenta!

Lupasin muutama postaus takaperin kertoa tarkemmin reilu viikko sitten ravintola Pastorissa järjestetystä EXCLSV-tyylikirjan julkaisutilaisuudesta, joten täältä pesee!

IMG_8259

EXCLSV syntyi, kun 39 upeaa muotikasvoa avasivat sekä vaatekaappinsa että sydämensä huippumalli, stailisti Maryam Razaville. Muotikirjassa esiintyvien muotikasvojen kaartiin kuuluvat mm. Anna Abreu, Mikko Leppilampi, Jaana Pelkonen, VilleGalle, Sofia Ruutu, Mert Otsamo, Vappu Pimiä, Jukka Hildén, Mikael Gabriel ja Sanni näin muutamia mainitakseni. Eli  värikästä porukkaa laidasta laitaan löytyy tästä valtavasta muotiopuksesta.

Teoksesta löytyy paitsi inspiraatiota, tyyliä ja muotia myös aitoja, elämänmakuisia henkilöhaastatteluita ja koskettavia kertomuksia itsensä ja oman tyylin löytämisestä. "Kirjasta tuli enemmän kuin tyylikirja", Maryam Razavi kirjoittaa.

IMG_8256

IMG_8294

IMG_8310

IMG_8350

IMG_8266

IMG_8322

Julkaisutilaisuus oli tyylikäs, mutta rento. Kohotimme maljat niin sisäisesti kuin ulkoisestikin kauniille Maryam Razaville hänen unelmansa täyttymyksen, ensimmäisen kirjan julkaisemisen, johdosta. Maryamista saattoi aistia ylpeyden, onnellisuuden sekä kiitollisuuden. Tuntui hienolta päästä kuulemaan Maryamin omia ajatuksia ja tunteita kirjan julkaisemisesta. Maryamin moton: "Do it!" innoittamana meidän kaikkien tulisi tehdä rohkeasti töitä unelmiemme eteen, jotta jonakin päivänä niistä tulisi totisinta totta. Onko nimittäin mitään kauniimpaa kuin toteutuneet unelmat?

IMG_8250

IMG_8279

IMG_8297

IMG_8343

Lasien kilistelyn ja fiilisten kuuntelemisen lisäksi pääsimme tutustumaan omiin tuliterä uusiin EXCLSV-tyylikirjoihimme ja maistelemaan ravintola Pastorin valmistamia herkullisia ruokia ja jälkkäreitä.

IMG_8334

IMG_8345

20 kommenttia:

 1. Onko mitään kauniimpaa kuin toteutuneet unelmat <3 Niin täydellisesti sanottu!

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus kuten yleensäkin! Mitä olet pitänyt tuosta kirjasta? :)
  Utelisin myös, että mistä olet ostanut ne valkoiset niken kenkäsi ja mikä malli se on? Olen yrittänyt etsiä tuollaisia vaikka mistä, mutta ei vain löydy :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Minusta kirja on todella mielenkiintoinen :) En ole vielä ehtinyt kunnolla perehtyä, mutta selailtuani ja lueskeltuani muutamia tarinoita lävitse, voin kyllä suositella! :)

   Poista
 3. Ihanan iloinen ja kaunis kirjoittaja! Vaikuttaa olleen mukava ja rento tilaisuus ja ihanan näköisiä nuo ruuat :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko kuvitella tekeväsi siivoustyötä? Mihin työhön et ikinä suostuisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin :) Itseasiassa työskennellessäni kuntosalilla työtehtäviini kuului myös siivoustehtäviä. Hmm.. Mitään laitonta en lähtisi tekemään :-D

   Poista
 5. Miten sait kutsun noihin julkkareihin? tunnetteko?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinne oltiin kutsuttu lehdistöä, bloggaajia, kutsuvieraita etc. :)

   Poista
 6. Moi! Voiko tohon urheiluselfie kisaaan osallistua vaikka ei asuiskaan lähellä järvenpäätä, mutta lähinnä se intersportin lahjakortti kiinnostais? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Nyt täytyy kyllä sanoa, etten ole ihan 100% varma, mutta uskoisin näin! :) Toki olisihan se toivottavaa, että voisi hyödyntää molemmat palkinnot, mutta miksipä ei.

   Poista
 7. Mua niin harmittaa kun mää en saa sitä ensimmäistäkään leukaa vedettyä. -.- Sain myös taas muistutuksen, että pitäisi ostaa uudet lenkkarit kun taas sääret kipeät lenkin jälkeen. :( Oisko sulla jotain vinkkejä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh! Oletko kokeillut leuanvetoja kuminauhalla? :-) Se voisi olla hyvä alku! Ja itse olen suosinut lenkkareissa Nikejä, mutta jotkut kokevat Niket huonoiksi. Aika lailla makukysymys! Kannattaa käydä kaupassa kokeilemassa ja kysyä myyjiltä neuvoa, he kyllä osaavat neuvoa, kun kerrot tarpeesi!

   Poista
 8. Moikka moi. Kirjoitin sulle aikoja sitten stressistä joka vainosi mua koulun ja työharjoittelupaikan suhteen. Nyt on ammattikoulu takana ja valmistujaisjuhlat pidetty ja siirrytty työelämään. Koulusta tuli hyvä todistus! Jee! Kiitos kun vastasit mulle silloin aikoinaan niin tsemppaavasti ja sait positiivista mieltä tartutettua tännekin päin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, miten mahtavaa kuulla! Niin se vain on, että asioilla on aina tapana järjestyä :) <3 Kiitos sinulle tästä kommentista, tuli todella hyvä mieli!

   Poista
 9. Mun mielestä sun tyyli on muuttunut paljon tyylikkäämmäksi ja aikuismaisemmaksi viimeaikoina. Napakoru joka vilkkuu monissa kuvissa on vain (mun mielestä siis) iso miinus. Ehkä olisi ajankohtaista ottaa pois. :D Tai mun mielestä lävistykset on vähän hölmöjä aikuisilla. Muistan kun otin itse naamasta lävistykset pois niin oli tosi alasto olo! Nykyään oon vaan tyytyväinen ettei mulla niitä ole. Harmittaa, kun kulmakorusta jäi ruma ja aika näkyvä arpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onpa kiva kuulla! :) Joo olen tosiaan itsekin pohtinut tuota napakorua, mutta vielä se ei ole alkanut häiritä minua niin paljoa, että pitäisi pois ottaa. Ilman korua napa näyttää nimittäin todella paljaalta ja korusta jäävä reikä näyttää tyhmältä :/

   Poista
 10. Hei oot ollu easyfit vaasassa!! kauan oot täällä vielä?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Olen Vaasassa vielä tämän päivän :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!