8. kesäkuuta 2015

Summer Heat 2015

Hyvää huomenta ihanat!

Uusi viikko, uudet kujeet. Tulevaan viikkooni sisältyy mm. työhommia, vaatteiden viemistä siskoni kanssa Euroset-kirpputorille, salitreenejä, työpaikan kesäjuhlat ja lauantaina 13.6. Summer Heat Helsinki -yökerhon avajaiset. Summer Heat järjestetään Helsingin sydämessä, Vanhalla Ylioppilastalolla, 13.6. alkaen jokaisena kesäperjantaina ja -lauantaina (juhannuslauantaita lukuunottamatta) aina 15.8. saakka. Onko joku teistä siellä ruudun toisella puolella ollut aiemmin kyseisissä bileissä tai onko joku tulossa tämän viikon lauantaina paikan päälle?

10342996_869299323098102_6997296586061043850_n

11039220_1060993367262029_3938722312463295615_n

1,8

7,8

10906244_981050621922971_854186708794344664_n

Quote juliste


Blogini tekee tänä kesänä yhteistyötä Summer Heat Helsingin kanssa, jonka johdosta saan arpoa teille kivoja palkintoja pitkin kesää. Ensimmäinen kilpailu starttaa än, yy, tee nyt ja tehtävänänne on kommentoida tämän postauksen kommenttiboksiin  paras kesäbilemuistonne ja lisätä kommentin loppuun sähköpostiosoitteenne. Nyt kaikki villeimmät tarinat kehiin, koska kaksi parasta palkitaan Summer Heatin VIP-kortilla, joka oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn VIP-jonosta Summer Heatin kesän kaikkiin tapahtumiin avecin kanssa sekä yläkerran VIP-tilaan, josta saa mm. ilmaisia Magnum-jäätelöitä! Osallistumisaika torstaihin 11.6. klo 22.00 saakka!

PS. Tulkaahan moikkaamaan, jos törmätään lauantaina Vanhalla! :-)


(Kuvat: Summer Heat Helsinki. Postaus toteutettu yhteistyössä Summer Heat Helsinki kanssa.)

27 kommenttia:

 1. Paras kesäbilemuisto on ehdottomasti kaikki ne illat, jotka ovat lämmön ja valoisuuden seurauksena jatkuneet aina aamuun asti ja usein hyvinkin spontaanisti.
  maikkuli6@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Paras kesäbilemuistoni on ehdottomasti viimekesän laivareissu viroon. Jokainen kaveriporukasta jaksoi juhlia aamuun asti, eikä kommelluksilta voinut aamulla välttyä kun parhaimmat bilettäjät eivät kyenneet nousemaan viroon asti. Onneksi kaverit pelastivat ja tekivät ostokset heidän puolestaan. Kaikilla oli kuitenkin huisin hauskaa ja joku kerta otetaan varmasti uusiksi samalla porukalla.
  jessi_@live.fi

  VastaaPoista
 3. Paras kesäbilemuistoni on ehdottomasti juurikin kyseisistä summer heat bileistä kesältä 2014! Tyttöporukalla olimme ja oli kyllä unohtumaton reissu!:) jennup@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kesäbileistä tulee ekana mieleen viime juhannus. Se oli ensimmäinen kaupunkijuhannukseni ja kaiken lisäksi mulla oli töitä juhannuspäivänä. Lämmintä oli ehkä 10 astetta ja vettä satoi, ei siis mitkään parhaat lähtökohdat juhannuksen viettoon :D Mutta juhlittiin siis aika isolla porukalla kaverini isoveljen kämpässä, suurin osa porukasta oli mulle vieraita. Ennako-odotukset tälle juhannukselle ei olleet kovin korkealla, mutta seuraavanakin päivänä (kahden tunnin yöunien jälkeen..) töissä jaksoi hymyillen palvella asiakkaita, kun bileet oli olleet niin mahtavat! Koko illan oli ihan huippufiilis ja parasta olikin se, kun sai tutustua niin moniin uusiin ihmisiin :) Tämän erilaisen juhannuksen tulen muistamaan varmasti pitkään!
  vuokko.saikku@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Paras kesäbilemuistoni on ehdottomasti parin vuoden takainen laivareissu Ruotsiin missä tapasin ihanan poikaystäväni! Reissu oli aivan mahtava ja tulemme muistamaan sen koko loppu elämämme! :)
  noelia@hotmail.fi

  VastaaPoista
 6. Paras kesämuisto on illanistujaisen kaverilla, pihaterassilla istuen, grillaten, hyvää musaa kuunnellen lasi valkkaria kädessä ja nauttien kavereitten hyvästä seurasta! Istua sen valkkarilasin kanssa 5 asti höpisten omia juttuja :)

  VastaaPoista
 7. Paras kesäbile muisto on viime kesältä, jolloin olimme yhdessä kahden kaverini kanssa Skifferissä syömässä ja sieltä meillä oli aikomus jatkaa Kaivohuoneelle tanssimaan ja juhlimaan. Noh päätettiin siinä pizzat syötyämme, että lähdetään kävelemään Skifferistä Uunisaareen, jos sieltä pääsisi vaikka kävellen takaisin rantaan(:D) kun tosiaan Skifferiin mennään ko. Saaren omalla lautalla. Ei siis oltu käyty ennen tällä saarella eikä tosiaan tiedetty, että ainut keino saarelta pois pääsyyn oli lautta. Parin viinilasillisen ja viiden minuutin kävelyn jälkeen päädyttiin sitten Uunisaaressa järjestettyjen häiden hääseurueen lautalla takaisin rantaan ja siitä jatkettiin vihdoin ja viimein Kaivohuoneelle. Kaikilla meillä oli töitä seuraavana aamuna, joten tämä(kään) idea ei aamulla tuntunut hyvältä:D summa summarun ilta oli niin onnistunut tanssimisesta kipeistä jaloista huolimatta, että päätettiin tänä kesänä ottaa uusiksi...mahdollisesti Skifferistä jatkaen Summer Heattiin;)kiia.kallio5@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. paras kesäbilemuisto on muutaman vuoden takainen kavereiden kanssa vietetty juhannus ihanassa säässä rantabileissä! :)
  riiajuu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 9. veera_olivia@hotmail.com
  Paras kesäbilemuistoni on kaivohuoneelta, jolloin tanssijalka vipatti ja seura oli loistavaa. Bileet jatkuivat aamuun asti, ja auringon noustessa kipittelin kotiin nukkumaan.

  VastaaPoista
 10. Hmm, nyt on aika paha valita paras kesäbilemuisto, mutta sanoisin että viime kesänä oltiin kaverin mökillä juhlimassa tämän synttäreitä. Meitä oli koossa iso porukka, noh aloiteltiin siinä ihan rauhassa ja päädyttiin saunomaan. No itsellä ei ainakaan ollut bikinejä mukana, pyyhe vaan päälle ja menoksi. Saunottiin siinä monta tuntia ja juomaa meni (turhankin paljon) :D. Kaikki lauloivat yhteen ääneen kesähittejä ja se fiilis oli aivan mahtava, kun lämmin kesäilta ja kavereiden kanssa viettämässä aikaa. Noh, kommelluksilta ei sitten säilytty, eräs kaverini kävi piikkipuskan kautta, aamulla jalka aivan verillä, itse heräsin sängystä ja aloin pohtia, että mihinhän olin rintsikkani jättänyt. Noo, yksi kaveri sitten tulee sinne sanomaan että ''Hahah miks tuol puussa roikkuu jotkut rintsikat??' Menin sitten katsomaan ja siellä ne rakkaani olivat odottamassa minua :D. No loppujen lopuksi naurettiin tälle ja kaverikin joka sai muutamia kolhuja selvisi hengissä ja naureskeli itsekin. Hauska ilta siis oli kaikinpuolin, sauna oli helvetin jäljiltä, siellä haisi alkoholi ja tölkkejä ja lasipulloja ympäriinsä ja mökin eräs aita oli rikki, mutta tälle kaikelle sitten naureskeltiin ja seuraava päivä menikin siivoillessa ja makaillessa koomassa ja katsottiin yhdessä leffoja, yksitellen kukin nukahdellen :D. Tämä mökkireissu oli yksi parhaimmista, kuten viime kesäkin ja en malta odottaa mitä tämä kesä taas tuo tullessaan!
  selma.yonlu@outlook.com

  VastaaPoista
 11. Paras, kamalin ja samalla mieleenjäävin muisto oli ehdottomasti viime juhannus Himoksella. Parhaan siitä teki kaikki rakkaat ystävät, ihanat muistot ja loistava tunnelma. Kamalimman ja mieleenpainuvimman siitä teki se, että suostuin ensimmäistä ( ja viimeistä kertaa ..) nukkumaan sielä pellon keskellä teltassa. Yöllä lämpötila meni miinukselle, festariruoka tuli korvista ulos, likaiset vessat, jääkylmä suihku, enkä tajunnut ottaa edes toppatakkia mukaan .. never again ! Toisaalta oli kyllä mieleenpainuvin kesämuisto kaikkine hyvine ja huonoine puolineen :---D !
  jennn-aa@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Paras ja varmasti koko elämän mukana mielessä pysyvä kesämuisto on useampi kesä sitten parhaan ystäväni kanssa kahdestaan vietetyltä extempore kesäyöltä!
  Valoisa ja lämmin kesäyö, päätimme lähteä lähialueemme tekonurmelle akroilemaan ja tanssimaan keskellä yötä hetken mielijohteesta, eväät ja makuupussit mukaan, musiikit soimaan ja bileet pystyyn tyhjälle kentälle. Nauroimme vatsalihakset kipeäksi ja tanssimme ja hypimme sydämmiemme kyllyydestä "like nobody´s watching". Otimme hauskoja kuvia, söimme eväitä, makasimme makuupusseissa ja nauroimme auringonnousuun saakka. Nukahdimme ja heräsimme kun nurmenhuoltaja seisoi vieressä ja naurahtaen sanoi että meidän pitäisi ehkä herätä. Ripeästi keräsimme tavaramme ja nauraen juoksimme kentältä pois! Muistolle nauraa edelleen ja täydellisen hauska meininki oli juuri oikeassa seurassa! :)
  Taryyy@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Paras kesämuisto on juuri Summer Heatistä viime vuoden heinäkuulta, jolloin tapasin avomieheni. Pelkästään näiden kuvien katselu toi kyyneleet silmiin, sillä se kaunis kesäilta muutti elämäni kertaheitolla <3
  ottiliaa95@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Milloin viette tavaraa kirppikselle? :))

  VastaaPoista
 15. Paras kesäbile muistoni on kahden vuoden takaa, kun oltiin isolla kaveriporukalla viettämässä juhannusta Himosfestareilla! Oltiin niin hurjia että nukuttiin molemmat yöt teltassa. Onneksi muutamalla tutulla oli mökki vuokrattuna niin pääsi välillä vähän rentoutumaankin. Tutustuin juhannuksen aikana moniin kanssajuhlijoihin ja sää hemmotteli koko juhannuksen! Aurinkoa, juomaa ja hyvää musiikkia riitti 3 päivää! Oltiin vielä pukeuduttu gladiaattoriteemaan ja monella oli naamiaisasu. :D emmynen_@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Yksi parhaista kesäbilemuistoista on painunut mieleeni lämpimän yhdessäolon ja rennon tunnelman vuoksi. Erään kauniin kesäpäivän sattuessa keräsimme rannalle porukan yhteen joka koostui erinäisistä kaveriporukoista ja sytytimme nuotion. Kippistelimme alkavalle kesälle ja uusille kaveruuksille, ja lauloimme kesäbiisejä yhdessä iltamyöhään asti. Auringonlaskusta inspiroituneena eräs uusi tuttavuus innostui laulamaan minulle lennosta keksimänsä laulun, mikä oli kieltämättä yksi kauneimmista ja hauskimmista hetkistä koskaan. :-D

  tittanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Paras kesämuistoni on Alanyan matka hyvän ystäväni kanssa. Jokainen ilta vietettiin ulkona ja yöllä käveltiin takaisin baarista hotellille, jonka löytämiseen meni kerran puolitoista tuntiakin XD Heti ekana iltana tanssimme jo baaripöydillä ja aamulla ihmettelimme, kun oudoista numeroista tulee viestiä ja aina arvuuttelimme kenelles nyt olemme numeromme antaneet. Olimme uusien tuttavuuksien kanssa kuutamouinnilla viileässä meressä ja hörpimme viiniä rannalla samalla, kun aallot olivat ainoa ääni mitä kuului. Sillä hetkellä oli tosi onnellinen fiilis, että nautti täysillä siitä hetkestä. Samalla se oli romanttisin paikka missä olen ollut.

  jjohannna@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Hei! Olisin vähän kysellyt Saksan(/itävallan...varmaan aika samat?)ruokatarviketarjonnasta :D saako sieltä kaurahiutaleita? Jos ei niin ollaan aika pulassa loman ajan.

  VastaaPoista
 19. ehdottomasti viime kesän summer soundit!! ekaa kertaa siellä, ja ei kyl varmasti jäänyt viimeseks :-)

  tiinasultsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Jokaisen kesäni kohokohtia on juhannusviikonloppu, jolloin kotiseudullani kokoonnumme kymmenien sukulaisten, ystävien, naapureiden sekä uusien tuttavien kanssa yhteen pitämään hauskaa. Silloin grillataan, saunotaan, lauletaan, veneillään, poltetaan kokkoa, tanssitaan, vaihdetaan kuulumisia koko viimeisen vuoden ajalta ja vain ollaan sulassa sovussa. Olen ollut mukana perinteessä koko elämäni ajan, eikä tämäkään vuosi ole poikkeus :)
  ajaviagem@gmail.com

  VastaaPoista
 21. ehdottomasti viime kesän ulkomaanmatka on säilynyt kivana kesämuistona!

  jjejee@hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 23. Täällä paras kesämuisto löytyy viime kesältä huippukivasta tyttöjen illasta, alkuilta meni ensiksi kaverin kämpillä rauhassa valmistautuessa.. Kun kaikki olivat saaneet itsensä valmiiksi, lähdettiin suuntaamaan puistoon missä nautimme auringosta, musiikista, toistemme seurasta ja hyvästä juomasta.. Illan hämärtyessä arvoimme missä Helsingin baarissa voisi olla todella kiva meno ja päätimme kokeilla "jotain uutta".. Joten päädyimme Summer Heateille! Paikka oli super kiva, tanssikorokkeita, ei liian ahdasta, hyvää musaa ja iloisia ihmisiä :) Koko bilereissu oli kerrankin täysin onnistunut, koska jokainenhan tietää mitä voi sattua kun mimmilauma lähtee liikenteeseen ;)
  Muistelemme tätä kivaa kesäiltaa edelleen kavereiden kanssa ja olemme päättäneet että pakko ottaa samantyylinen rento ilta uusiksi ! :)

  hannaturunen7@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Paras kesämuistoni, kun lähdimme kaverini kanssa kahville kaupungille, niin päädyimmekin terassille ja lopulta baariin :) tiinar37@luukku.com

  VastaaPoista
 25. Paras kesämuistoni on Hawaii-grillibileet, joissa hyvästä seurasta ja ruoasta nauttimisen lisäksi tanssin katolla makarenaa, uin lasten uima-altaassa ja tein leuanvetoennätykseni. Why? Because I can. Vieläkin nousee hymy huulelle, kun vain ajatteleekin kyseistä iltaa :D
  emmuuhh@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Mun parhaat kesämuistot on kyllä himoksen juhannuksesta! ;-) Siellä on tullut oltua kaks viimestä juhannusta ja molemmat reissut on ollu niin unohtumattomia! Ekana vuonna oltiin mökillä, tokana vuonna sitten asuntoautolla.. Tänä vuonna ois tarkotus lähteä teltalla ;-D Päästäänpähän tutustuun vielä kunnon leirintäelämäänkin!

  mariannan-@hotmail.com

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!