15. marraskuuta 2015

End of the year 2015 outfit inspiration

Tämä postaus on toteutettu yhteistyössä Nelly.com kanssa ja sisältää mainoslinkkejä.

Nelly.com

Ihan käsittämätöntä, että vuosi 2015 alkaa olla jo lopuillaan - vastahan se alkoi?! Aika tuntuu menevän eteenpäin koko ajan ihan tajutonta vauhtia ja parhaillaan eletäänkin jo marraskuun puoltaväliä, mikä tarkoittaa juhlien kannalta yhtä vuoden kiireisimmistä sesongeista. Loppuvuodesta juhlitaan pikkujouluja, joulua ja uuttavuotta, minkä lisäksi tähän ajankohtaan sattuu usein myös syntymäpäiviä ja muita juhlan aiheita.

Minulla starttaa loppuvuoden juhlinnat muutaman viikon päästä, kun menen kuukauden tauon jälkeen Etelä-Suomeen, kun tämän syksyn maailmalla matkaoppaana työskennellyt ystäväni saapuu parin viikon lomalle Suomeen. Luvassa on varmasti paljon yhdessäoloa ystävien kanssa sekä juhlimista! Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna taas olemme kutsuneet poikaystäväni kanssa ystävämme Vaasaan viettämään tupareita sekä pikkujouluja ja sitä seuraavana viikonloppuna juhlitaan siskoni syntymäpäiviä ja läksiäisiä. Sen jälkeen ei mene kauaakaan, kunnes juhlitaankin jo joulua ja uuttavuotta. Juhla-asuille on siis nyt kova kysyntä, ja siksi päätin koota muutamaan kollaasiin Nelly.com-verkkokaupasta lemppareitani loppuvuoden juhlia varten.

Sequins


1. tästä 2. tästä 3. tästä 4. tästä 5. tästä

Tämä synkkä vuodenaika suorastaan huutaa kimaltavien paljettimekkojen perään. Paljettimekoissa omat lempivärini ovat tummansininen, kultainen ja punainen. Punaista paljettimekkoa minulla ei ole vielä koskaan ollut, joten voi hyvinkin olla mahdollista, että sellainen tullaan vielä lähitulevaisuudessa päälläni näkemään. Paljettimekot ovat itsessään todella näyttäviä, joten ne eivät tarvitse sen kummempia asusteita kaverikseen. Korkeintaan kauniit, klassiset korot, simppeli pikkulaukku ja suuret timanttikorvakorut.

When in doubt

1. tästä 2. tästä 3. tästä 4. tästä 5. tästä

Pikkumusta, pitsi ja punainen toimivat aina! Tänä talvena myös nyörit ovat todella in.

High heels

1. tästä 2. tästä 3. tästä 4. tästä 5. tästä 6. tästä


Loppuvuoden juhlat ovat siitä ihania, että niihin voi vetää astetta jämäkämmätkin korkkikset jalkaan, jolloin ei tarvitse palella baarista lähtiessä, eivätkä jalat väsy yhtä nopeasti. Korkokengissä luottovärejäni ovat nude ja musta, mutta viime aikoina olen huokaillut ihastuneena myös punaisten yksilöiden suuntaan. Nyörit ovat tällä hetkellä in myös jalkineissa.

Mitäs mieltä olitte tästä hieman erilaisesta postauksesta tällä kertaa? Ja onko teillä loppuvuonna paljon juhlia tiedossa, mihin tarvitsisitte kipeästi uusia juhla-asuja?

39 kommenttia:

 1. Mietitkö koskaan tarkemmin kuluttamista? :) tai siis, sinullahan on todella todella paljon mekkoja kaikkiin tilaisuuksiin jo olemassa, mutta silti haluat lisää. Ovatko vaatteet sinulle ns. kertakäyttökamaa, vai voiko mielestäsi samaa vaatetta käyttää toistekin, vaikka se ei olisi enää "in"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin kyllä ja teenkin yleensä aika harkittuja ostoksia :) Ja kyllä, minulla on paljon ajattomia luottovaatteita, erityisesti juhlavaatteissa, joita olen käyttänyt useassa eri tilaisuudessa. Esimerkiksi kaksi mustaa jumpsuittiani ovat usein päälläni ja myöskin klassiset pikkumustat sekä punaiset lempimekkoni toimivat aina. Jos minulla on vaatteita, joita en käytä, laitan ne heti kirpputorille myyntiin.

   Poista
 2. Tykkäsin tästä postauksesta! Itsellänikin on nyt erityisesti joulukuussa paljon juhlatilaisuuksia luvassa, joten juhla-asuja olisi kyllä korkea aika alkaa suunnittelemaan. On minulla kyllä muutama mekko ennestään joita en vielä ole päässyt käyttämään ja toki joitain vanhoja voi käyttää uudelleen lähitulevaisuuden juhlissa, mutta jotain aivan uuttakin olisi mukava pukea päälle.

  Mitä sä tilasit tuolta Nelly.com:ista? Ja haluaisitko joskus pitää jotain arvontaa tai kilpailua täällä blogissa siis lukijoille, kun sulla kuitenkin on noita yhteistyökumppaneita näköjään jonkin verran? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) No juurikin näin. Ja en ehtinyt itse tilata vielä mitään, mutta nyt kun selailin noita, niin kohta on varmaan pakko laittaa tilausta menemään! :) Ja joo kyllä mulla aina silloin tällöin on ollut arvontoja täällä blogissa ja toteutan niitä jatkossakin aina mahdollisuuksien mukaan!

   Poista
  2. Apua millon sulla on ollut arvontoja ja minkälaisia?? Miks mä en oo huomannut :( höh! :D

   Poista
  3. Aina sillon tällöin yhteistyöpostauksien yhteydessä! :)

   Poista
 3. Musta kivan erilainen postaus sillä näitä juhlia alkaa nyt taas ilmestyä kovasti ja kaikki vinkit on aina tervetulleita :)
  Ja tuohon ekaan kommenttiin viitaten kyllä mäkin ostan uusia mekkoja ja juhlavaatteita, mutta silti käytän niitä luottojakin!

  VastaaPoista
 4. Mä haluaisin Anni pyytää sulta anteeksi, että tyhmyyksissäni joskus kopioin sun kuvia ja käytin niitä somessa omina kuvinani. Hävettää. Todella noloa. Varmaan et edes käsitä miksi ihmeessä jotkut niin tekevät, enkä sitä oikeastaan osaakaan selittää, kun en itsekään perimmäistä syytä tiedä. Onhan se kiva saada niitä tykkäyksiä, kommentteja ja seuraajia. Huomasin nopeasti saavani niitä kun käytin kuvia jotka olivat hyvälaatuisia (parempi kamera kuin vanhassa kännykässäni) sekä mielenkiintoisia (kauniita rantoja, erilaisia tapahtumia jne.) ja joissa esiintyi kaunis ja hyväkroppainen nainen. Siihen jäi jotenkin koukkuun, kun sai huomiota jota muuten en saisi, vaikka se huomio ei ollutkaan minulle osoitettu, vaan sille tytölle joka kuvissa esiintyi. Todella hölmöä. Harmittaa, että onkin tullut oltua noin typerä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää asia ei nyt kuulu mulle millään tapaa, mutta tää kommentti osu silmiin niin halusin tulla sanomaan hatunnostoni sulle kuka ikinä ootkaan! Mahtavaa, että pyysit anteeks Annilta ja mahtavaa on myös se, ettet mitä ilmeisemmin enää käytä Annin tai kenenkään muunkaan kuvia ominasi. Se on kuitenkin väärin ja inhottavaa sille kuka oikeesti kuvissa on. Ja lisäks se on ns.väärin sitä feikkiä itseäänkin kohtaan. Mulla on ystävä, johon tutustuin aikanaan netin kautta ja noin puolisen vuotta sen jälkeen bustasin hänet väärien kuvien käyttämisestä. Olin järkyttynyt, pettynyt ja vihainenkin, tunsin oloni niin petetyks ja huijatuks. Kyseinen tyyppi kuitenkin pyysi multa anteeksi ja mä annoin sille mahdollisuuden selittää, että miks se oli toiminut noin. Kun mä kuulin sieltä taustalta löytyvästä koulukiusaamisesta (erityisesti ulkonäköön kohdistuvasta), huonosta ja väivaltaisesta parisuhteesta ja näistä aiheutuneista itsetunto-ongelmista, mä jopa ymmärsin jollain tasolla sitä miten se oli päätynyt esiintymään eri kuvilla ja haluamaan positiivista huomiota ja helpotusta yksinäisyyteen. Me tavattiin ja hän oli omana itsenään tosi kiva, hauska ja herttainen ihminen, joten meistä tuli ystäviä ja hän pääsi sen myötä eroon tosta valheellisesta sometouhustaan. Nyt tosta on parisen vuotta ja hän on paljon onnellisempi, itsevarmempi ja vahvempi! :) Se huomio mitä se sai feikkinä vaan hajotti sitä enemmän ja enemmän, koska se ruokki sen ajatusmaailmaa siitä, että jos se olis kauniimpi, laihempi, parempi blablabla, niin se olis tykätympi, suositumpi jne. Tosiasiassa esimerkiks mä pidin siinä ihmisessä ihan muista asioista eli juuri niistä aidoista puolista mitä silloin väärillä kuvilla esiintyessäkin tuli esiin, kuten huumorista ja empaattisuudesta. Ja tänä päivänä hän on oikeesti löytänyt elämäänsä mun lisäks muitakin, jotka kohtelee häntä hyvin ja hyväksyy just sellasena kun on ja arvostaa niitä aidosti tärkeitä asioita. (Tosin täytyy tähän väliin vielä huomauttaa, että hän ei kyllä todellakaan oo ruma tms niinkuin itse kuvitteli kiusaajien ja itsekriittisyyden ansiosta ja onneks hän on oppinut näkemään oman kauneutensakin pikkuhiljaa :)) Mä toivon tota samaa sulle koko sydämestäni, vaikken sua tunnekaan. Mun mielestä meistä jokainen on arvokas omana itsenään ja ansaitsee niin itseltään kun muilta sen, että tulee hyväksytyks :) Kaikkea hyvää sulle! xx

   Poista
  2. Arvostan todella suuresti, että olet jälkeenpäin ymmärtänyt tekojesi vääryyden ja että koit tärkeäksi tulla pahoittelemaan. Siihen ei moni varmasti pystyisi! Itse en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä, jotka esiintyvät toisten kuvilla, mutta luettuani nuo tarinat luulen, että sain hieman ajatuksesta kiinni. On todella surullista, että jollain on niin epävarma olo itsestään, että täytyy piiloutua toisen kuvien taakse, mutta kuten viimeisenkin anonyymin tarinasta selvisi: siitä voi onneksi päästä eroon ja oppia arvostamaan itseään juuri sellaisena kuin on!

   Kaikki me olemme parhaita itsejämme <3

   Poista
  3. Tuo muiden kuvien väärinkäyttö on itse asiassa rikollista. Todella säälittävä teko. Ei voi käsittää, että mitä ihmettä toisten kuvilla esiintymisestä saa irti. Hyvä, että ensimmäinen anonyymi ainakin tajuaa hävetä tekoaan. Jos haluaa olla niiden kuvien kaltainen hyväkroppainen ja kaunis nainen, niin kannattaisiko sitten tehdä asialle jotain ja vaikkapa alkaa itse huolehtimaan ulkonäöstään?

   Poista
  4. Luitko ollenkaan tuota toista kommenttia? Luulisi sen avaavan vähän sitä minkä takia jotkut sortuvat tekemään noin ja että kyse ei välttämättä ole ollenkaan siitä, että henkilö ei a) olisi itsekin todellisuudessa kaunis, hoikka etc tai b) ainakin huolehtisi ulkonäöstään parhaansa mukaan. Kyllä, kuvien väärinkäyttö on paitsi laitonta, myös muuten väärin ja todella ikävää. Mutta liian rankka tuomitseminenkin on hieman kyseenalaista. Asiat ei ole mustavalkoisia ja harva tekee tuollaista pahuuttaan ja ilkeyttään, vaikka tottakai niitäkin on, jotka esiintyy jonkun kuvilla aiheuttaakseen harmia kuvissa olevalle henkilölle.

   Poista
  5. No jos itse olisi hoikka ja kaunis, niin sitten kai olisi sama käyttää niitä omia kuvia :) eikä tieten tahtoen aiheuttaa toiselle pahaa mieltä ja ehkä jopa joitain vaikeuksia käyttäen väärin hänen kuviaan. Sairas ihminen täytyy olla toimiakseen noin inhottavasti

   Poista
  6. Mutta kun kaikki ei näe itseään kauniina tai hoikkana, vaikka sitä olisivatkin. Se voi johtua esim.kiusaamisen tuhoamasta itsetunnosta tai anoreksiasta. Eikä kukaan ole sanonut, että toisen kuvien käyttö olisi ok tai oikein, mutta aina ei tarkoituksena todellakaan ole pahoittaa toisen mieltä tai aiheuttaa pahaa. Like I said, asiat ei ole niin mustavalkoisia :)

   Poista
  7. No muuttuuko se ihminen sitten kauniiksi tai hoikaksi omasta mielestään, jos väärinkäyttää toisten kuvia? Tuskin. Täytyy olla aika inhottava ihminen, joka tekee niin. Tai sitten tyhmä, jos ei älyä kyseessä olevan rikos.

   Poista
 5. Heii mikä biisi soi tossa sun snäppi videos instas :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesala - Tequila, aivan huippu! :)

   Poista
  2. Musta se kuullostaa kyllä armin van buuren ft mr probz - another you :0

   Poista
  3. Hahhah! Joo siis snäppivideo INSTASSA on another you :-D mut viimeisimmässä snäpissä oli toi. Luin väärin! :-)

   Poista
 6. Onko Essi käyny monta kertaa sielä vaasassa sun ja sun poikkiksen luona :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä valitettavasti kertaakaan, mutta onneksi tämä asia korjataan joulukuun alussa tupareissani! :)

   Poista
 7. Voi ei, mä kelpuuttaisin noista kaikki mun omaan vaatekaappiini! IHANIA!

  essi-bltn.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Voisitko tehdä postauksen niistä sun banaaniletuista? Ne on niin täydellisen näkösiä sulla :D en ikinä saa mun letuista yhtä maukkaan näkösiä vaikka maku onkin hyvä :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voin, koska mun reseptillä niistä tulee ihan maailman parhaita ja oon sitä mieltä, että jokaisen pitäisi saada syödä niin hyviä protskulettuja haha! :-D Teen mahdollisimman pian :)

   Poista
  2. Ää en malta oottaa! Meinasin alkaa nyt paistamaan lettuja, mutta odotan sittenkin sun ohjetta ;D

   Poista
  3. Paljon noissa letuissa on kaloreita, tiedätkö yhtään tai tietääkö joku muu? :)

   Poista
  4. En kyllä tiedä valitettavasti yhtään, koska en ole ikinä sen kummemmin laskeskellut kaloreita :)

   Poista
 9. No mekolle tosiaan olis tarvetta, kun pitäisi mennä juhlimaan tuttavan ylioppilasjuhlia. En vaan yhtään tiedä, mitä laittaisin päälle, koska mun luottojuhlamekko hajosi viime keväänä. ;-( Toki kaapista muitakin mekkoja löytyy, mutta nekin on olleet niin monta kertaa jo monissa eri juhlissa, että jotain uutta tässä nyt kaivattais! :-D Nää mekot tässä postauksessa on tosi kivoja, mutta ehkä ennemminkin sellaisia, joita käyttäisin esim. baareissa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo totta! Tähän postaukseen tosiaan valikoitui pikkujouluja ja uuttavuotta silmällä pitäen mietittyjä asuja, mutta joku perus pikkumusta toimii kyllä ihan missä tilaisuudessa vaan, kunhan ei ole liian lyhyt :)

   Poista
  2. Pöhkö kysymys, mutta montako banaania teillä menee viikossa? :D kun,teette niin usein noita banskulettuja ja muutenkin niitä varmaan tulee syötyä sellaisenaan? Osaatko sanoa kuinka paljon banaanien kilohinta on suomessa? Itse asun ulkomailla ja täällä banskut on tosi kalliita :( muuten tekisin varmasti,useammin noita lettujakin

   Poista
  3. Siis mähän olen aiemmin ollut ihan jäätävä banaanisyöppö, mutta viimeaikoina olen pyrkinyt pikkusen hillitsemään niiden syömistä, joten yleensä selvitään viikko isolla tertulla, ellei sitten innostuta tekemään banaanijäätelöä tms. :) Protskulettuihin tarvitsee vain 1/2-1 banaania makeutuksen ja koostumuksen puolesta, joten ne eivät ole ongelma :) Ja apua, mitähän se olisi ollut, kun viimeksi kaupassa tutkin, minkä merkin banaanit ovat tänään halvimpia! :-D Oisko jotain 1,20€/kg?

   Poista
  4. No onpa sitten yli puolet halvempia kuin täällä! Höh :D

   Poista
 10. Mitä sä teit kirjastossa ennen puol 8 tänä aamuna ����

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ulkona sato niin halusin päästä poikaystävän kyydillä kouluun ja sen piti lähteä jo seiskalta ajamaan omaan kouluunsa :-D Mutta tenttiin menin sinne lukemaan!

   Poista
 11. Montako treenikertaa viikossa on sun tavoite? Ja monestiko todellisuudessa treenaat yleensä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6 kertaa on tavoite ja yleensä tulee treenattua 5-6 kertaa viikossa :)

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!