30. marraskuuta 2015

Heritage eyewear

Postaus on toteutettu yhteistyössä Indiedays  & Instrumentarium kanssa.

Heippa ihanat ja aivan huippua alkavaa viikkoa! 

Vihjailin noin kuukausi sitten Bloggers' Inspiration Day -postauksessani, että tulevaisuudessa olisi luvassa lisää kuvia minusta rillipöllönä, ja nyt olisi kuulkaas sen aika!

IMG_6096

_A310135-2 (1)

Indiedays Bloggers' Inspiration Day -tapahtumassa bloggaajat pääsivät siis tutustumaan Instrumentariumin pisteellä uuteen Heritage-kehysmallistoon, jossa kauniit kehykset ovat koristeltu säihkyvillä Swarovski kristalleilla ja näin ollen tarjoaa ylellistä kehysmuotia sekä naisille että miehille.

_A310131 (1)

Tämän lisäksi paikanpäällä oli ammattikuvaaja Tim Kiukas, joka ikuisti meidät lempikehykset päässämme. Osa tämän postauksen kuvista onkin hänen käsialaansa.

IMG_6090

IMG_6098

Omiksi lemppareikseni valikoitui ylläolevassa kuvassa näkyvät vasemmanpuoleiset, ruskeat Heritage-kehykset, jonka sangoissa on kauniit Swarovski-yksityiskohdat. Mustat kehykset tuntuivat ehkä himpun verran liian voimakkailta muuten niin vaaleaan olemukseeni.

_A310140

IMG_6082 (1)

fur jacket Shein.com, top & jeans Ginatricot, shoes Mango, watch Michael Kors

IMG_6143

IMG_2481

Minulla ei ole toistaiseksi ollut tarvetta silmälaseille, ja ehkä siitä syystä näytänkin niillä omasta mielestäni aivan tädiltä, mutta mitäs mieltä te olette hot or not?

Nyt laitan kuvitteelliset lukulasini päähän ja rupean kahlaamaan laskentatoimen tenttikirjoja lävitse, sillä tentti kolkuttelee ensi viikolla ja olen aivan hukassa... Puuh ja blaah! Olisikos siellä ruudun toisella puolen joku, joka haluaisi lahjoittaa mulle hieman opsikelumotivaatiota? Tulisi nimittäin suureen tarpeeseen!

26 kommenttia:

 1. Must oot kyl aika hot noitten kanssa! :) enkä mä kyllä saa mitenkään sua näyttämään tädiltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ihana kuulla! ;-D Vaikka kyllähän mä oikeasti Anni-täti kahdelle pienelle muruselle jo olenkin :)

   Poista
 2. No olisit onnellinen että saat opiskella, jäin kolmen pisteen päähän fysioterapeutin opinnoista! Ärsyttää kun ihmiset valittavat koulusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sunko mielestä Anni valittaa koulusta? Annihan vaan sanoi, että opiskelumotivaatiosta on puutetta. Niin varmaan käy kaikille jossain vaiheessa opintoja. Ja sitä paitsi Anni saa mun puolesta vaikka valittaakin koulusta, hän on sentään ansainnut koulupaikkansa toisin kuin sinä. Olis varmaan kannattanu työskennellä koulupaikan eteen, jos kerta sulla muka sitä motivaatiota ois. :)

   Poista
  2. Valivali. Tää menee niin samaan luokkaa sen kans että ei saa valittaa ku on pahaa ruokaa ku joillaki ei oo ollenkaa. Tai kun pitää mennä töihin ku ei kaikilla oo töitä. Aina on jollain asiat huonommin/surkeammin mut eiks silti ajatuksiansa saa purkaa?

   Poista
  3. Jos bloggaaja ei valita blogissaan mistään, hän saa kuulla, miten hän esittää, että hänen elämänsä olisi täydellistä. Ja jos bloggaaja valittaa jostain, hän saa kuulla siitä, miten hän on kiittämätön. Vaikea miellyttää kaikkia! :-D

   Poista
 3. Mun mielestä hot, sopii hirmu hyvin noi lasit sulle! :) Itselläni onkin jo muutama vuosi aikaa, kun on tullut hankittua uudet lasit, ja nyt tietenkin rupes houkuttelemaan noi ihanat Swarovskin kristallilasit... Voi ei...
  Ja samoilla fiiliksillä mennään noiden tenttien suhteen... olis luvassa iki-ihanaa taloustiedettä ja pari muutakin hankalaa tenttiä lähiviikkoina... Blääh! Mistä sitä lisämotivaatiota nyt löytyisi? :D Vinkkejä otetaan vastaan! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva :-) Haha, juu en ihmettele ne olivat aika näyttäviä! Buu, ymmärrän yskän :-(

   Poista
 4. Mun mielestä lasit sopii sulle ja tekee susta aikuisemman näköisen!

  VastaaPoista
 5. Hei kiva postaus ja noi lasit kyllä sopii sulle! :) ois muuten kiva jos pystyisit tehdä tässä lähiaikoina jonkun ruokapäiväkirja postauksen, kun ois kiva nähä millasta "opiskelija ruokaa" syöt, niin vois ittekkin saada siitä jtn vinkkejä omaan arkiruokailuun

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kuule, oon jo kahtena viikkona alkanut kirjaamaan ruokapäiväkirjaa, mutta lopettanut sen molemmilla kerroilla sen takia, että ne ovat olleet jotenkin niin tylsiä! :-D Lähes joka aamu kaurapuuroa ja koulussa lounaaksi kouluruokaa. Päivälliseksi jotain helppoa kotona ja iltapalaksi maitorahkaa tai protskupannareita, haha :-D

   Poista
 6. oi näytät todella kivalta laseilla ! :)

  VastaaPoista
 7. Kiva postaus etkä kyllä miltään tädiltä näytä! Itselläni on kiinnostanut opiskeluihin liittyvä postaus jo hyvän tovin! Millaista yliopistossa on sinusta ollut, miltä korkeakoulun aloittaminen on tuntunut jne?

  VastaaPoista
 8. Hei tuli edellisestä postauksesta mieleen et miten teet sun puuron? Paljon laitat kaurahiutaleita ja nestettä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ikinä mitannut tarkkoja mittasuhteita, mutta mä tykkään että puuro on hieman jämäkämpää, joten nestettä sillein maltillisesti :) Ja teen yleensä aina puuron veteen.

   Poista
 9. Musta sulle sopii kyllä hyvin lasit! :) itse ajattelin ekoja laseja ostaessa, että jotain ruskeaa ja näkymätöntä, mutta kassalle kiiutinkin mustat lasit koska pidin niide tuomasta kontrastista vaaleaan olemukseeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sekin on kyllä totta, että ne toisivat kivasti sitä kontrastiakin :)

   Poista
 10. Hei onko noi sun Ginan farkut Alex-nimiset? :) Näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat itseasiassa Mollyt! Ja suosittelen kyseistä mallia :)

   Poista
 11. Onko sulla vielä monta tenttiä ennen joulua? Tsemppiä lukemiseen <3 Opiskelen itse turun kauppiksessa ja mulla on vielä 6 tenttiä :( puuuh sit onneks ansaittu joululoma :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh, kuudessa on melkoisesti hommaa! Mulla on vielä neljä, joten tsempit tulevat tarpeeseen... Tsemppiä myös sinulle! <3

   Poista
 12. Heips Anni! Aloitin blogissani kiitollisuushaasteen ja haastan sinut, sillä blogisi kuuluu lemppareihini ja tuo minulle valtavasti inspiraatiota! Haaste löytyy täältä: http://anna.fi/kia-karin/kiitollisuushaaste/ Olisi kiva lukea sinun ajatuksia aiheesta :-)

  VastaaPoista
 13. Mistä kuvassa oleva paita :)?
  Ja todella hyvältä näytät lasien kanssa!

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!