6. tammikuuta 2016

Goals 2016

Rakastan uusia alkuja. En ehkä vielä pysty näkemään ihan jokaista uutta päivää uutena alkuna, mutta minulle jokainen uusi viikko, kuukausi ja etenkin vuosi ovat olleet jo pitkään niitä hetkiä, jolloin on mahdollisuus aloittaa alusta ja ns. "puhtaalta pöydältä". 

Uusi vuosi 2016 saa minussa aikaan omituisia tuntemuksia. Olen nimittäin aina ollut sellainen tyyppi, joka suunnittelee elämäänsä pitkälle tulevaisuuteen ja pyrkii sitten pitämään kaikki langat käsissään ja ohjaamaan elämänsä haluamaansa suuntaan. Minulla on ollut aiempina vuosina usein selkeä visio, mitä kaikkea vuoden aikana tulee tapahtumaan, kuten esimerkiksi: lukkoon lyödyt lomamatkat, kilpacheerleadingvuosinani kilpailut ja kisamatkat, pääsykoeurakkaan ryhtyminen, välivuoden viettäminen Saksassa, yliopiston aloittaminen ja niin edelleen. Tänä vuonna en ole ehtinyt lyödä vielä mitään lukkoon, enkä oikeastaan edes suunnitella elämääni etukäteen, ja se tuntuu kummalliselta. Uudenvuoden aattona törmäsinkin sosiaalisessa mediassa useaan otteeseen quoteen, joka kolahti: "Tomorrow  is the first blank page of a 365 page book. Write a good one." Tämä vuosi nimittäin todellakin tuntuu kuin tyhjältä kirjalta, jossa ei ole etukäteen määrättyjä tai suunniteltuja kappaleita ja lukuja. Ja vaikka se tuntuukin minusta kummalliselta, näen sen samaan aikaan myös mielettömänä mahdollisuutena. Ei kai tässä auta muu kuin ottaa kynä kauniiseen käteen ja alkaa kirjoittaa - toivottavasti jaksatte lukea tämän tarinan loppuun saakka!

IMG_8289

IMG_8315

IMG_8326

Tavoitteet 2016:

1. Matkustaa mahdollisimman paljon. Ei siitä vaan pääse yli tai ali, eikä ympäri, että matkustaminen on yksi niistä jutuista, jotka saavat minut tuntemaan olevani elossa.

2. Ajaa ajokortti. Tuo pirulainen on aiheuttanut minulle päänvaivaa jo aivan liian kauan ja hiljattain minusta on alkanut tuntua jotenkin, että se olisi "pakko" alkaa pikkuhiljaa hommata, kun ikääkin alkaa olemaan mittarissa jo sen verran, että suurimmalta osalta se kortti on löytynyt jo useamman vuoden ajan taskusta. Mutta kertokaa minulle, missä vaiheessa tulee sellainen hetki, että: "laitanpa tästä kolme tonnia ajokorttiin", kun keksisin kyseiselle summalle vaikka mitä muuta hyödyllistä käyttöä?!

3. Viettää vähemmän aikaa katse kiinni puhelimen näytössä ja enemmän läheisissämme. Elämä on tässä ja nyt. Ei anneta sen vilahtaa ohitse tai seurata sitä puhelimen näytöltä, eihän?

4. Kehittää blogiani. Minusta tuntuu, että etsin edelleen blogilleni sitä "omaa juttuani". Tässä kohdassa voisin kysyä apua myös teiltä: mikä teidän mielestänne on blogissani se juttu, miksi tätä blogia seuraatte? Mihin minun tulisi panostaa? Myös esimerkiksi uuden, paremman objektiivin hankkiminen voisi olla tänä vuonna paikallaan.

5. Saada ote opiskelusta. Ensimmäinen syksy yliopistossa meni lähinnä uuden informaation sisäistämiseen ja lukukaudesta "selviämiseen", mutta tänä keväänä haluaisin napsauttaa opiskelumoodin on-asentoon ja sisäistää sen faktan, että opiskelen vain ja ainoastaan itseäni sekä tulevaisuuttani varten.

6. Ylläpitää terveellisiä elämäntapoja. Liikkua säännöllisesti ja monipuolisesti, juoda runsaasti vettä sekä löytää elimistölleni optimaalisen ruokavalion. Ja tämän kaiken toivon tietenkin johtavan sitten terveenä pysymiseen sekä hyvään fyysiseen että henkiseen kuntoon eli ihan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

7. Tehdä "remontti" vaatekaappiini. Haluaisin päästä eroon vanhoista rievuista ja korvata ne ajattomilla sekä laadukkailla vaatteilla ja asusteilla.

8. Rakastaa ja olla rakastettava. Sanoa, että "rakastan" ja näyttää se myös teoin läheisilleni sekä käyttäytyä itse niin, että minua on helppo rakastaa. Tämä kun kuitenkin on se ainoa asia, jolla tässä elämässä loppujen lopuksi on merkitystä.

9.

10.

Minun oli alunperin tarkoitus kirjata tälle vuodelle kymmenen tavoitetta, mutta tällä hetkellä nuo kahdeksan tuntuvat tärkeiltä ja riittäviltä. Jätetään siis nuo kaksi vielä toistaiseksi tyhjiksi, mutta eiköhän niillekin joku tarkoitus vielä löydy tämän vuoden aikana!

IMG_8347

IMG_8316

IMG_8287

Loppuun heitän vielä sekä itselleni että teille kysymyksen, jota suosittelen jokaisen pohtivan syvällä sisimmässää tämän vuoden osalta. Kysymys kuuluu, viisasta isukkiani lainaten: "Mitä tekisit, jos et pelkäisi?"

41 kommenttia:

 1. Seuraan sun blogia ehdottomasti laadukkaan ja mukaansatempaavan tekstin takia. Jokainen postaus tuntuu ajatuksella tehdyltä ja sun bloggaustyyli on ihanan avoin ja elämänläheinen. Sun blogiin tullessa tuntuu niin kuin istahtaisi hyvän ystävän kanssa hetkeksi rupattelemaan, viedä ajatukset pois pahasta maailmasta.
  Uudet alut on ihania, ja mun lupaus on ehdottomasti elää hetkessä, ja olla murehtimatta asioista, joihin en voi itse vaikuttaa.
  "Sinun pelkosi ei estä mitään tapahtumasta."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, onpa mukava kuulla, että teksti on ollut mielekästä! Tekstin kirjoittaminen ei aina ole sieltä helpoimmasta päästä tässä bloggaamisessa, kun toisinaan tuntuu, ettei ole mitään sanottavaa ja joskus taas sanottavaa olisi, muttei osaa pukea ajatuksiaan kunnolla sanoiksi. Muutenkin ihana kommentti! Tuo hetkessä eläminen on kyllä todella tärkeää, täytyy itsekin muistaa panostaa siihen enemmän :)

   Poista
 2. Sun blogissa on parasta aito kauneus, joka huokuu niin tekstistä kuin kuvistakin. Ihailen erityisesti sun päättäväisyyttä ja tavoitteellisuutta. Pidä ne ainakin läsnä blogissa niin uskon ihmisten palaavan tänne yhä uudestaan. Olet anni huippu! Hyvää vuoden alkua sulle!

  VastaaPoista
 3. Minusta blogisi on todella hyvä jo tällaisenaan! Pidän sen monipuolisuudesta. Saan täältä inspiraatiota. Minusta postauksesi ovat tyylikkäitä mutta kuitenkin (onneksi) myös ns. sympaattisia! :D

  Pidän ystävällisyydestäsi ja siitä, miten vastaat kommentteihin - osaat olla ottamatta itseesi ilkeistä kommenteista huolimatta. Kuvat ovat kauniita ja monipuolisia. Pidän erityisesti aina matkapostauksistasi!

  Monet haluavat luokitella bloginsa yhteen tai kahteen kategoriaan kuuluviksi, mutta minusta sinun blogi on juurikin monipuolisempi, mikä on hyvä juttu! Luen monia blogeja, mutta juurikin edellämainitun takia pidän tästä eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pystyn hyvin samaistumaan tuohon, että toisinaan haluaisi luokitella bloginsa tiettyihin kategorioihin, ja panostaa niihin. Mutta toisaalta lifestyle-blogissa on etuna juuri se, että voi kirjoitella ihan mistä aiheesta haluaa, mikä milloinkin itseään kiinnostaa :)

   Poista
 4. Seurailen blogiasi sen monipuolisuuden vuoksi, kuvat on laadukkaita ja kirjoitat hyvin :) musta vuodet joille ei ole sen tarkempia suunnitelmia onnistuvat aina parhaiten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla! Ja toivotaan, että niin kävisi myös tämän vuoden kohdalla :)

   Poista
 5. Sun blogia oon seurannut jo monen vuoden ajan ja oon aina pitänyt sitä tosi hyvänä! Sulla on silmää kauneudelle ja sun kauneus on luonnollista, sekä oot tuonu ihanasti myös arjen kauneuden esille kun tapaat esimerkiksi omaa perhettäsi, tuot esille kuinka arvokasta se on. Sinusta on tullut hyvä kuva. Tosi ihana blogi siis!
  Jos puhutaan nyt mun mielipiteestä ja siitä että haluaisit kehittää blogiasi, niin kuvat olisivat katseen vangitsioita eli vähän isompia, ja yleisestikin ulkoasu niin että se jää mieleen heti ekalla kerralla. Ja esimerkiksi sellaiset postaukset joista sinulla on kiintoisaa materiaalia niin hyödynnä niitä, esimerkiksi matkustelet paljon niin useampi postaus niistä ja kerrot ehkä vähän yksityiskohtasemmin niin että jos luet sen postauksen, Sun itekki tekis miel samantien varaa lennot samaan kohteeseen noin niiku esimerkkinä :-)! Toivottavasti ymmärsit ideani. Todella ihanaa vuotta 2016 sinulle anni! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksestasi! :) Blogin ulkoasun muokkaaminen minun näköisekseni on ollut pitkään mielessä, mutta koska en ole itse mikään velho näiden koodaamisten sun muiden suhteen, niin se on aina jäänyt. Ulkoasua muuttamalla voisin vaikuttaa myös mainitsemaasi kuvakokoon... :/ Todella hyviä pointteja, pidän ne mielessä! Hyvää vuotta 2016 myös sinulle <3

   Poista
 6. Hittokun päivitöt aina kaikkee kivaa snäppiin :( laita igseen joku cheer video :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Instagramista löytyy myös yksi video, ja toisen ajattelin lisätä hieman myöhemmin ;-)

   Poista
  2. Lisää jo tänään!! T. Malttamaton :"D

   Poista
 7. Moikka!
  Blogisi lifestyle-paketti kokonaisuudessaan on erittäin kiinnostava. Erityisesti tykkään kuitenkin pukeutumiseen ja laittautumiseen liittyvistä postauksista, sillä niistä saa paljon inspiraatiota itselle :) Vinkkipostaus pääsykokeisiin lukemisesta on jäänyt myös jostain syystä hyvin mieleen, varmaan koska itsekin rakastan järjestelmällisyyttä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva kuulla! :) Jatkossa panostetaan siis myös pukeutumis- ja laittautumispostauksiin ;-)

   Poista
 8. Mä tykkään sun blogista sen rehellisyyden ja aitouden takia, mutta monesti mua ärsyttää yksi asia. Täydellisyys. Elämä ei aina ole ruusuilla tanssimista joten miksi meille lukijoille pitäisi vain ruusuja näyttää. Kerro sotkuisesta kodista tai ärsyttävästä finnistä tai muuta arjen ongelmasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Tämän aitouden takia Essin blogi on suosikkini, mutta Anni hyvä kakkonen ;)

   Poista
  2. Elämä ei tosiaankaan ole aina ruusuilla tanssimista, ja itse myös koen tuoneeni elämäni rosoisuutta aina silloin tällöin täällä blogissakin esiin, erityisesti tekstien yhteydessä. Mutta pidän tämän palautteen mielessä tulevaisuuden postauksia kirjoitellessani! :)

   Poista
 9. Luen blogiasi monipuolisuuden ja kauniiden kuvien sekä hyvän tyylitajusi vuoksi. Saan susta motivaatiota salilla käymiseen ja terveelliseen elämäntapaan. Tuntuu, että näytät blogissasi itsestäsi jotenkin enemmän kuin muut, tekstit ovat pidempiä ja ajatuksella tehtyjä. Sulla on jollaintapaa enemmän näkökulmia ja pintaa asioihin. Ihana blogi <3 ps voisitko tehdä postauksen yliopisto-opiskelusta? Mulla on pääsykoe urakka tässä edessä, haen juurikin kauppikseen. Pelottaako sua tulevaisuus, että saako töitä? Mua pelottaa, että opiskelen turhaan työllistymättä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla! Kiitos sinulle vastauksesta <3 Minun olisi tarkoitus toteuttaa tässä tammikuun aikana postaus kauppiksessa opiskelusta, sitä on toivottu paljon :)

   Poista
 10. Oot vaan niin ihana Anni. <3 En lainkaan ihmettele miksi blogisi on niin suosittu, sillä ulkoisen kauneuden lisäksi olet todella syvällinen ja elämännälkäinen. Sinussa on herkkyyttä ja näkemystä asioihin. Toivon niin paljon kaikkea hyvää ja jotain yllätyksellistä vuodellesi 2016! Ps. Mitä oot tykäillyt Vaasasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet kyllä itsekin Ina <3 Kiitos ja samoin! Vaasa on sijaintia lukuun ottamatta ihana paikka! Toivoisin vain sen olevan himpun verran lähempänä perhettä ja ystäviäni :/

   Poista
 11. Luen blogiasi pääasiassa sen vuoksi että saan paljon inspiraatioita siusta, esimerkiksi liikunnan ja terveellisen elämäntavan suhteen. Vaikutat hienolta ihmiseltä ja on aina kiva seurata mitä sun elämään kuuluu. =) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulipa kiva fiilis kommentistasi! Kiitos <3

   Poista
 12. Seuraan blogiasi koska saan susta motivaatiota omaan treenaamiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää treenaamiseen liittyviä juttuja siis! :)

   Poista
 13. Seuraan aika monia blogeja, mutta sun tekstit on niitä harvoja millon tulee sellainen olo että haluan lukea ne nyt heti. Oot tosi inspiroiva ihminen, sellainen millaiseksi itsekin haluaisin tulla. Sulla on tavoitteita ja näet niiden eteen vaivaa. Ihailen myös sun tyyliä ja haluan saada inspiraatiota sun kuvista omaan pukeutumiseen. Vaikutat semmoselta ihmiseltä kenet ois mukava tuntea! :)

  VastaaPoista
 14. SIIS ANNI MÄ EN KESTÄ NOITA SUN SIMMUJA!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos ihana! Täytyy kyllä myöntää, että olen tällä hetkellä itsekin normaalia tyytyväisempi niihin, kun kävin juuri ennen vuoden vaihdetta uudessa kauneushoitolassa laittamassa ensimmäistä kertaa itselleni volyymiripset, joista tuli aikas täydelliset ;-D

   Poista
 15. Moi Anni! Säähän treenaat paljon,niin pidätkö lepoviikkoja tietyin väliajoin? Aattelin vaan et mitä mieltä oot niitten tarpeellisuudesta? Itse treenaan n.8-12 kertaa viikossa enkä millään malttaisi pitää treenistä taukoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä lepoviikkoja pidä oikeastaan muulloin kuin ulkomailla, jos silloinkaan, mutta lepopäiviä pidän viikossa 1-2 :) Levossa lihas kehittyy ja palautuu, joten se on aivan yhtä tärkeää kuin itse treenikin!

   Poista
 16. eka aattelin et haluut varmaan tulla aavistuksen seksikkäämmäks vuonna 2016 xD sit tajusin et ei tosta paljoo seksikkäämmäks nainen voi muuttua xD

  VastaaPoista
 17. Ei liity mitenkään postaukseen mut sulla oli jossain postauksessa vasta ne mustat ylipolvensaappaat nellyltä niin ootko mitä mieltä niistä? Onko tiukat vai löysät? Mietin itse myös ostamista mutta minulla on niin kapeat jalat niin kengät usein turhan löysiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilasin myös samaiset kengät ja oon kyllä kokeiltuani niihin tyytyväinen. Mullakin tosi kapeat jalat ja koko vastasi hyvin normaalia. Ne on vähän niinku ballerinat joihin ois ommeltu varret:D aika ihoamyötäilevät on. käytännössä en oo oikeastaan päässy ulkona kunnolla testaamaan ku näihin keleihin ei oo sopivat; pohjat on sileät ja materiaali muuten aika ohutta. Keväällä sitten..

   Poista
  2. Tiukat ovat! :-) Mutta tosiaan, kuten toinenkin Anonyymi kommentoi, ne ovat todella ohuet varsista, joten ei tarkene näillä pakkasilla ;-D

   Poista
 18. Sä oot kyllä niiin upee! <3 Mun mielestä sun blogissa on parasta just tietynlainen monipuolisuus! Ja jotenkin se, että saat arkisetkin asiat kirjotettua/kuvitettua niin, että ne on oikeesti kiinnostavaa luettavaa! Se minkä oon sanonu monee kertaan ennenkin, niin sun blogista huokuu se, että näät vaivaa postauksissa - niin teksti, kuvat kun ulkoasu muutenkin. Noista teksteistä täytyy antaa kyllä erityismaininta sulle! Monissa blogeissa tänä päivänä tuntuu, että ainoastaan laadukkaat kuvat on se juttu ja teksti jätetään ihan minimiin eikä siitä lukijat saa välttämättä mitään irti. Sä osaat laadukkaiden kuvien lisäks kirjottaa ihan mielettömän hyvin! Kaiken tän lisäks oot inspiroiva ihminen kaikin puolin, vaikka mäkin oon jo "ikäloppu" 25v! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, huippua kuulla ja kiitos sinulle vastauksesta! <3 Ja hei nainenhan on parhaassa iässä 25-vuotiaana ;-)

   Poista
 19. Seurailen blogiasi, koska tykkään siitä jo aikasemmissa kommenteissa esille tulleen monipuolisuuden takia. Lisäksi treenojutut kiinnostavat paljon, joten niitä on aina mukava lueskella: ne motivoivat kivasti myös omaa treenailua.
  Oot Anni myös tosi kaunis tyyliäsi myöten. Vaikutat ystävälliseltä ja aidolta ja noh, aivan ihanalta persoonalta. Täällä tullaan jatkossakin pyörimään kivojen postauksien parissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin sitten ylläpitää tätä monipuolisuutta, eikä lähteä etsimään mitään yhtä tiettyä juttua :) Ihana kommentti... <3 Kiitos sinulle!

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!