5. helmikuuta 2016

Burgundy coat

Huh, vuoden ensimmäinen tentti takana ja viikonloppu edessä!

Ensimmäisen tentin selättämisessä ei tosin ole syytä juhlaan, sillä tästä se vasta kuulkaa alkaa... Viikon päässä kolkutteleekin jo heti seuraava tentti, mutta tänään ei mietitä sitä. Olen nimittäin ainakin omasta mielestäni ansainnut pyhittää loppupäivän rentoutumiselle, sillä juuri nyt tuntuu, että pää on aivan jumissa, kun on koko ajan niin paljon tehtävää ja ajateltavaa. Tänään tentin selättämisen lisäksi minut on tehnyt iloiseksi kirkas auringonpaiste, ystävät, jotka kuuntelevat ja tukevat ja tavallista herkullisempi lounas yliopistolla. Hetken kuluttua suuntaan kahvittelemaan ystäväni kanssa ja illalla olisi vielä edessä tämän hetken lempparisalitreeni eli jalkapäivä. Viikonlopuksi minulla ei ole vielä sen kummempia suunnitelmia kuin nukkua paljon, syödä ja treenata hyvin, lähetellä lisää työhakemuksia ja hoitaa kouluhommia sekä aloittaa lukemaan ensi viikon tenttiin. Ihan peruskauraa siis!

IMG_9188

IMG_9261

IMG_9244

IMG_9253

IMG_9208

coat Shein.com (gift), sunglasses Escada, jeans Dr. Denim, gloves & shoes Nelly.com, bag Michael Kors

IMG_9241

IMG_9203

IMG_9265

Kävimme viime viikonloppuna ihastelemassa kaunista talvipäivää Suvilahdessa. Auringonpaisteen ja + 3 asteen johdosta uskaltauduin vetämään päälleni uuden viininpunaisen villakangastakkini, mikä oli kylläkin virhe, sillä auringonpaisteesta huolimatta aivan järkyttävän kova ja kylmä tuuli piti huolen siitä, etten eksy lähitulevaisuudessa enää villakangastakilla ulos. En vain millään malttaisi enää odottaa, että pääsisin käyttämään muitakin takkejani kuin sitä "samaa vanhaa" toppatakkia...

Ihanaa viikonloppua myös teille!

13 kommenttia:

 1. Miten kaunis takki! *sydänsilmäemoji* Tää kysymys ei liity mitenkään postaukseen, mutta onko sulla säästöjä? Onko sulla esim säätötiliä/tilejä tai muuten vaan säästätkö rahaa ja onko sitä jäänyt sulla nyt opiskellessa ollenkaan säästöön? Mukavaa viikonloppua :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On mulla jonkin verran rahaa säästössä :) Kiitos samoin <3

   Poista
 2. Oi vitsi miten kauniin uuden takin olet löytänyt itsellesi! Aivan super ihana :) toivotaan, että sööt lämpenisi ja saisi enemmän takkeja käyttöön ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Näin toivotaan! En malttaisi odottaa kevättä ja kesää :) Nahkatakki kelit ovat parhaita ;-D

   Poista
 3. Vau, oletpas taas niin kauniina! Tuo takki on niin upea ja väri sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voih, kiitoksia <3 Punainen on mun lemppari :)

   Poista
 4. Iiiih tuo vika kuva! Oletpa kaunis :-)

  VastaaPoista
 5. Hei Anni!
  Aluksi haluan kiittää ihanasta ja inspiroivasta blogista!
  Haluaisin kysyä sinulta vinkkejä painonhallintaan. Kätkö säännöllisesti vaa'alla tai mittaatko vyötärönympäristäsi tms.säännöllisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana!

   En todellakaan käy säännöllisesti vaalla taikka mittaa vyötärönympärystäni. Vaalla taisin käydä viimeksi n. kuukausi sitten ja vyötärönympärykseni on mitattu viimeksi varmaan yläasteen käsityötunnilla, haha :-D Minulle on tärkeintä, että olen tyytyväinen siihen, mitä näen peilistä :) Paino ja vyötärönympärys ovat vain lukuja!

   Poista
 6. Hei!
  Täälläkin tuskaillaan kesätyön haun parissa.. Tuntuu, että ainakin Helsingistä oman alan töitä saadakseen täytyy olla joko suhteita tai aivan huippu keskiarvo. Oletko hakenut töitä mistä päin ja onko sinulla menneet tentit kuinka hyvin näin ekana vuonna?
  -Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! No huh, etten ole ainoa ;-D Mä olen hakenut pk-seudulta töitä kesäksi :) Ja tentit ovat menneet ihan laidasta laitaan ja numeroiksi on tullut kaikkea vitosen ja hylätyn väliltä, haha :-D

   Poista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!