13. maaliskuuta 2016

Olaplex + vaalennus raidoittamalla @ CAVA Vaasa

Postaus toteutettu yhteistyössä CAVA Hair & Make-up Vaasa kanssa.

Moi murut ja terkkuja täältä Thaimaasta!

Saavuin tänne tänään aamulla ja matka sujui todella kivasti! Ensimmäinen päiväni on koostunut lähinnä kuulumisten vaihtamisesta siskoni kanssa, uima-altaalla makoilusta, ihoni kalpeuden päivittelystä, järjettömästä hikoilusta (tämä lämpötilan muutos vaatii todellakin totuttelua! :-D) sekä Phuketin Night Markettiin tutustumisesta shoppailun ja erikoisten ruokien merkeissä. Kaikki hyvin täällä siis!

Tämän viikon tiistaina kävin naistenpäivän kunniaksi hemmottelemassa itseäni Vaasan CAVA Hair & Make-up:issa, joka sijaitsee aivan ydinkeskustassa, Vaasanpuistikolla. Tarkoituksena oli käydä päivittämässä hiukseni reissua varten "kesäkuntoon" sekä suunnittelemassa tulevia yhteistyökuvioita Warrantti ry:n kanssa.

IMG_9761

Tämä oli ensimmäinen kertani, kun kävin kampaajalla Vaasassa, mutta kokemus oli sen verran onnistunut, ettei varmasti jää viimeiseksi! CAVA on aloittanut toimintansa viime heinäkuussa ja kampaamopalveluiden lisäksi heidän erityisosaamiseensa kuuluu kauneusmeikit.

IMG_9802

IMG_9811

IMG_9774

IMG_9784

CAVA:n tilat ovat valoisat ja avarat sekä sisustus todella viihtyisä. Tilojen lisäksi myös asiakaspalvelu oli täysin moitteetonta. Oli ihana päästä kiireen keskeellä hetkeksi hengähtämään kahvikupponen kädessä ja naisten lehti nenän edessä samalla, kun ihanan pirtsakka Ninni loihti hiuksilleni taikojaan. Hiuksiani vaalennettiin jälleen raidottamalla, minkä lisäksi pääsin kokeilemaan ensimmäistä kertaa supersuosittua Olaplex-käsittelyä, joka oli todellinen menestys!

IMG_9763

Ennen vaalennusta ja Olaplex-käsittelyä...

IMG_9778

IMG_9788

Vaalennuksen ja Olaplex-käsittelyn jälkeen.

Kuten ennen ja jälkeen -kuvista voi huomata, muutos oli todella suuri! Hiusten sävy tasottui, viileni ja raikastui raidoittamisen johdosta sekä hiusten kunto ja latvat taas paranivat todella paljon n. 5 cm:n leikkauksen ja Olaplex-käsittelyn jälkeen. 

IMG_9794

Mikä ihmeen olaplex?

"Olaplex-käsittely on kolmivaiheinen prosessi. Ensimmäisessä vaiheessa vaalennusaineeseen sekoitetaan Olaplex Bond Multiplier ainesosa. Tämä ehkäisee käsittelyssä normaalisti tapahtuvaa hiuksen kuitukerroksen rikkisiltojen hajoamista, sekä  Olaplex molekyylit aloittavat jo hajonneiden rikkisiltojen uudelleen rakentamisen. Värikäsittelyn jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector aineella joka sitoo hiuksissa olevat rikkisillat vahvasti kiinni toisiinsa. Käsittely jatkuu kotona kerran viikossa hiusten pesun yhteydessä käytettävällä Olaplex Hair Perfector-aineella. Kotituote ei ole välttämätön, mutta vahvasti suosittelemme sen käyttöä etenkin mikäli hiuksia käsitellään usein muotoiluraudalla, föönillä, tms. lämpölaitteella tai vaimakkaasti harjaten. Kotihoitotuote ehkäisee vaurioiden syntymistä ja korjaa syntyneitä vaurioita päivittäisestä hiuksiin kohdistuvasta rasituksesta." Lähde: Qhair.fi

IMG_9797

IMG_9796

Olaplex-aineen lisäksi hiukseni käsiteltiin pesuvaiheessa Color Gloss:in Helmen Vaalealla - ja  Fudge:n Clean Blonde Violet Toning -hopeashampoilla, mikä vähensi hiusten keltaisuutta ja tasoitti sävyä. Tuotteet olivat todella tehokkaita ja lopputulos juuri sellainen kuin toivoinkin! Täytyykin käydä hakemassa tuo Fudge:n hopeashampoo omaan kaappiin, kun nykyinen hopeshampooni alkaa vetelemään viimeisiään.

IMG_9793

Kampaajan jälkeen lähdin vetämään jalkapäivän salille ja boksille hyppiessäni korkea ponnarini valui heti pois hiuksistani, sillä ne olivat niin sileät! Ihan uskomatonta. En edes muista, milloin viimeksi hiukseni olisivat olleet näin hyvässä kunnossa.

IMG_9819

Iso suositus CAVA Vaasalle siis!

PS. CAVA:lla on pysyvä - 15 %:in opiskelija-alennus, minkä lisäksi nyt myös muillakin kuin opiskelijoilla on mahdollisuus saada tuo - 15 % kampaamopalveluista huhtikuun loppuun saakka mainitessaan minut ajanvarausta tehdessä! :-)

11 kommenttia:

 1. Vau hyvältä näyttää hiukset! Itsellä kampaaja kanssa keskiviikkona täällä Turussa ja yhtä vaalea lopputulos mielessä. Ehkä ihan reiluilla raidoilla mennään täällä myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Raidoitus on minusta aina se luonnollisin tapa vaalentaa hiuksia :)

   Poista
 2. Tyhmä kysymys, mutta sopiiko Olaplex-hoito tummille hiuksille? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii myös tummille! :) Mutta vaaleissa eron huomaa, ehkä hieman selvemmin.

   Poista
 3. Oi miten ihanan sävyiset ja terveen näköiset uudet hiusket on! :) Itse en olaplexiä ole vielä kokeillut, mutta pohdinnassa se on ollut jo hetken aikaa. Viimeksi vaan kampaaja tyrmäsi, koska hiukset ovat sen verran hyvässä kunnossa, ettei hoitoa nyt tarvitse. ehkä joskus vielä pääsee kokeilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! :) Hih, no hyvä niin, jos ei ole tarvetta, mutta jos joskus tulee, niin suosittelen ;-)

   Poista
 4. Ei liity postaukseen, mutta olisiko sulla vinkkejä miten saada laiha, mutta kuitenkin lihaksikas kroppa. Tiedän kyllä, että olet harrastanut liikuntaa pitkään ja paljon, mutta sulla on niin täydellinen kroppa ja mulla olis haaveissa melko samanlainen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syömällä terveellisesti, harrastamalla liikuntaa ja harjoittamalla lihasvoimaa :) ei se sen mutkikkaampaa ole. Ei ole mitään poppaskonsteja millä näyttäisi yhtäkkiä hyvältä. Se vaatii työtä ( tai järjettömän hyvät geenit).

   Poista
  2. Jep! Monipuolinen ja terveellinen ruokavalio sekä säännöllinen liikunta ovat avaimet "onneen" ;-) Ruokavalio on kuitenkin näistä kahdesta se tärkeämpi, joten siihen kannattaa kiinnittää aluksi huomiota!

   Poista
 5. Olaplexista saa tietoa myös osoitteesta: http://blackouthair.fi/olaplex/

  Sivulta löytyy paljon kysymyksiä & vastauksia sen soveltuvuudesta erilaisiin tilanteisiin.

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!