28. huhtikuuta 2016

Asioilla on tapana järjestyä

"My sun sets to rise again."

IMG_0024

IMG_0032

IMG_0026

IMG_0025

IMG_0030

IMG_0017

Vanhat sanonnat kuuluvat, että "asioilla on tapana järjestyä" ja "kaikella on tarkoitus", ja se on kuulkaa täysin totta se - tai näin ainakin itse haluan uskoa! Minusta oli aivan ihana huomata, miten lämpimän vastaanoton sain teiltä lukijoilta postaukseeni, jossa kerroin kuinka voimavarani ovat olleet lopussa vastoinkäymisten johdosta. Teidän kommentienne perusteella minulle välittyi vahvasti sellainen fiilis, että on täysin fine myöntää, jos ja kun elämä potkii päähän ja että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy paljon ihania ihmisiä, jotka ovat vilpittömästi kiinnostuneita kuulumisistani ja haluavat tsempata minua elämässä eteenpäin - ihan huippua!

Nyt alkaa onneksi jo pikkuhiljaa näkyä valoa tunnelin päässä nimittäin löysin reilu viikko sitten luotettavan vuokralaisen kesäksi Vaasan asunnollemme ja alkuviikosta sain hoidettua tämän lukukauden viimeisetkin tentit ja kouluhommat pois alta sekä kävin harvinaisen kuumottavassa työhaastattelussa, ja sain kuin sainkin kyseisen paikan, joten nyt ei tarvitse enää stressata siitä kesätyöstäkään, huh!

Toin viime viikonloppuna Vaasasta neljän laukullista muuttokuormaa mukanani Helsinkiin ja nyt istun parhaillaan junassa suuntana Vaasa viimeistä kertaa tänä keväänä/kesänä. Alkuperäinen tarkoitukseni tälle reissulle oli käydä hakemassa loput tavarat asunnostamme, allekirjoittaa jälleenvuokrasopimukset ja luovuttaa avain uudelle vuokralaiselle sekä jäädä juhlimaan vappua opiskelijavapun merkeissä, mutta koska kesätyöni starttaa jo heti ensi viikon alussa, voi olla että joudunkin suunnata takaisin Helsinkiin vapun viettoon. Saa nähdä mihin loppiutulokseen päädyn, mutta uskon, että hauskaa tulee olemaan ihan joka tapauksessa. Hauskaa loppuviikkoa ja vappua myös teille muruset!19 kommenttia:

 1. Hei ihan mahtavaa, että kaikki asiat alkaa järjestyä! Ja onnea kesätyöpaikasta :) elämä kantaa sinne minne kuulukin! Ihanaa vappua sinullekkin!

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla että asiat järjestyivät! Itsellä kans tuntui tuossa ettei oikeen mitkään asiat sujuneet. Ei meinannut löytyä asuntoa, pääsykokeisiin luku tökkii, treenit ei kulje ja kaiken lisäksi kolaroin sitten vielä vanhempieni auton. Että sillä lailla :D Onneksi myös itsellä tulevaisuus alkaa nyt näyttää valoisammalta kun asunto löytyi ja vakuutusasiat selkenivät siihen kolariin liittyen. Oikein hyvää vappua ja kevään jatkoa sinulle! :)
  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, no ei kyllä kuulosta olleen helppo sinunkaan kevät! Mutta hyvä, että löytyi kämppä ja vakuutusasiatkin ovat hoidossa :) Kiitos <3

   Poista
 3. Hei miten oot saanut ylläpidettyä sun akroja ja hyppyjä sekä venyvyyttä cheerin lopettamisen jälkeen? Itselläni on nyt viimeinen cheerkausi ja pelottaa että menetän kaikki taidot kun ei pääse enää usein akroilemaan enkä viitsi kuntosalillakaan vetää toukkareita vaikka siellä tilaa olisikin ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon käynyt aina silloin tällöin (lue: aivan liian harvoin) tekemässä akroa ja kokeilemassa, että vieläkö menee voltit ja muut temput :-D Kyllä muakin kauhistuttaa taitojen menettäminen, mutta toisaalta, eipä kukaan niitä taitoja koko elämäänsä tule osaamaan ;-D

   Poista
 4. Mistä sait kesätöitä? Siis miltä alalta, ei sentään firman nimeä tarvi kertoa jos et halua! :) oliko sellainen kesätyö kun mitä olit toivonutkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan taas isän työpaikalle niinkuin viime vuonna? :)

   Poista
  2. ICT-alalle myyntihommiin :) Ja ykköstoiveena minulla olisi ollut jotain markkinointiin tai someen liittyvää hommaa, mutta myyntihommat olivat heti kakkostoiveena, joten olen kyllä iloinen! :)

   Poista
 5. Onko teidän asuntonne Vaasassa siis omistusasunto ? Vai oletteko vuokralla? Kun mietin vain tuota vuokralaista kesäksi asuntoonne :) En nimittäin tiennyt, että niin voi tehdä, jos itsekkin on vuokralla ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyseessä lienee jälleenvuokraus, joka on mahdollista vuokranantajan suostumuksella.

   Poista
  2. Tosi yleisrä opiskelijoiden keskuudessa juurikin ottaa siihen alivuokralainen/jälleenvuokrata asuntoa esimerkiksi kesän tai vaihdon ajoksi :)

   Poista
  3. Me ollaan itse vuokralla siinä ja saatiin vuokranantajalta lupa jälleenvuokrata se kesäksi eteenpäin :)

   Poista
 6. Hieno juttu että sait kesätöitä! :) saako kysyä että millaisia töitä sait? Mulla vielä kesätyö saamatta mutta toivon pääseväni tuttuun työpaikkaan josta ei oo vielä kuulunu mitään!

  Mukavaa kesää :)

  - Iina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ICT-alalta myyntihommia :) Pidän peukkuja sulle!

   Poista
 7. Ihana toi viimeinen kuva!! :)

  VastaaPoista
 8. Onnea kesätöistä ja kiva kuulla että vuokralainenkin löytyi :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!