16. huhtikuuta 2016

Vastoinkäymisistä voimaa

Joskus on niitä päiviä, kun kaikki tuntuu menevän enemmän tai vähemmän pieleen. Joskus ne päivät venyvät viikoiksi ja toisinaan jopa kuukausiksi. Minusta on tuntunut siltä, että kaikki on mennyt enemmän tai vähemmän pieleen oikeastaan koko talven ajan, ja nyt olisi ehkä vihdoinkin aika ottaa itseään niskasta kiinni, lopettaa itsesäälissä kieriminen, muuttaa ajatusmalliaan ja alkaa tehdä asioille jotakin.

Olenkin tainnut jo joskus aiemmin todeta täällä blogissa omaavani perfektionistisia piirteitä. Ennen nämä piirteet olivat minussa paljon hallitsevampia, mutta nykyään koen oppineeni hieman hölläämään. Silti halu olla jossain tietyssä asiassa erityisen hyvä on pysynyt minussa. Ennen koin olevani erityisen hyvä esimerkiksi harrastaessani kilpacheerleadingia Elitessä, repiessäni huippuarvosanoja yläasteella ja lukiossa sekä reilu vuosi sitten treenatessani kuntosalilla ja lenkkeillessäni lähestulkoon viikon jokaisena päivänä, minkä johdosta lihaserottuvuus oli hyvä. Viime aikoina minusta on kuitenkin tuntunut, etten ole ollut oikein missään asiassa erityisen hyvä. Opinnot ovat tuntuneet raskailta, blogille ei ole jäänyt niin paljoa aikaa kuin toivoisi, moni rakas ihminen on huidellut aivan liian kauan ja kaukana  minusta maailmalla, ja heitä on sitten saanut ikävöidä, kesätyöpaikkaa ei tunnu löytyvän, vaikka hakemuksia on lähetelty aktiivisesti tammikuusta lähtien ihan joka paikkaan, ihmissuhteissa on ollut ryppyjä, Vaasan asunto kaipailisi edelleen vuokralaista kesäkuukausille, eikä salilla treenaaminenkaan ole kulkenut samaan malliin kuin aiemmin. Yritä siinä sitten pysyä positiivisena ja jatkaa uskomista itseesi.

Joku saattaisi diagnosoida minulle tämän tekstin perusteella jonkinasteisen kevätmasennuksen, ja pakko myöntää etten itsekään ole aina ollut kovin kaukana diagnosoimasta sitä itselleni, mutta onneksi olen kuitenkin osannut toisinaan suhtautua tähän kaikkeen myös huumorilla, ja nauraa tälle "kurjalle elämälleni". Lainausmerkit siksi, ettei elämäni tietenkään oikeasti kurjaa ole, vaan olen nyt vain antanut niille huonoille ajatuksilleni vallan, ja alkanut itsekin uskoa niihin. Mutta niinhän se menee, että pieniä miettimällä ei tule isoksi, joten tästä lähtien pyrin antamaan vastoinkäymisten tehdä minusta vahvemman sen sijaan, että antaisin niiden syödä uskoa itseeni pala palalta.

IMG_1691

IMG_1565

IMG_1585

IMG_1681

IMG_1614


IMG_1548

Muutama teistä saattoikin kuluneen viikon aikana bongata minun osallistuneen Skyr Suomen kuvakilpailuun, jossa etsittiin kyseiselle yritykselle luovaa johtajaa kolmen kuukauden pestiin ja mukaan Islantiin kuvausmatkalle, jonne lähtöpäivä on itseasiassa tänään. Mikä huikea palkinto ja ennen kaikkea kesätyömahdollisuus, joten tämähän tyttö tykitti kilpailuhenkisenä peräti seitsemän kuvaa Instagramiinsa (sorry for spamming!) ja piti sormet ristissä voittonsa puolesta. Voittekin varmasti arvata, että kyllä harmitti voiton mennessä sivu suun, mutta voitto meni varmasti oikeaan osoitteeseen ja uskon (lue: toivon), että kaikella on tarkoitus. Ehkä mulle on luvassa joku vielä mageempi kesätyöpaikka, ja jos ei ole, niin ehkä sillekin on sitten joku tarkoitus, haha! :-D Tunnustan, että kilpailun ratkettua vannoin, etten enää ikinä söisi Skyr-rahkoja, mutta nyt täytyy kyllä myöntää, että nuo uutuusmaut olivat sen verran herkullisia, erityisesti Creme Brulée ja persikka, että voi olla että ostan niitä joskus toistekin... PS. kyseiset rahkat maistuivat erityisen hyviltä protskupannareiden kavereina! Ja voisin kuvitella, että smoothieissakin toimisi ihan täydellisesti.

Jos tekin olette kohdanneet viime aikoina vatsoinkäymisiä, niin tässä tulee virtuaalinen jaksuhali ja tsemppipotku pepulle - älkää ottako niistä itseenne, kuten minä olen tehnyt, vaan antakaa niiden tehdä teistä voimakkaampia, jotta olette valmiimpia ja vahvempia seuraavan vastoinkäymisen kohdatessa, haha. Koska sehän on karu fakta se, ettei tästä elämästä selviä vastoinkäymisiä kohtaamatta. Tärkeintä on kuitenkin se, miten niihin suhtautuu.

Huippua viikonloppua muruset!

71 kommenttia:

 1. Moikka! Ajattelin nyt eka kertaa laittaa kommenttia ku tunnistin itteni tuosta sun kirjoituksesta. Oon myös perfektionismiin taipuvainen ja sen takia oli elämässä just vähän raskaampi vaihe puolen vuoden ajan. Näin jälkikäteen tajusin, että olin ite vaan luonu sen tilanteen ja asiat alko heti järjestyyn ku "annoin vaan olla" :) yritin ettiä uutta työtä lähettämällä päivittäin hakemuksia ja lopulta tuli sen suhteen semmonen ns. kuolema ja päätin vaan luovuttaa. Tuli kuukauden tauko etsinnästä ja kappas vaan ku se uus työki löyty sen jälkeen ku ei yrittäny liikaa :) Sama pätee myös tuohon treenaamiseen. Oot tosi kaunis ja upea nainen niin ei se haittaa vaikka joka päivä ei käviskään siellä salilla ;) Sitä vaan ite vaatii aina iteltä liikaa. Ainoastaan sillä aikataulutuksella pilaa urheilusta sen ilon. Tsemppiä kevääseen ja kesäduunin metsästykseen! Oon aina yrittäny muistaa sen, että jos joku paikka ei aukea, niin sitä paikkaa ei sillon oo mulle tarkotettu ja jotan parempaa vielä oottaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Kiva, kun laitoit kommenttia :) Toi on kyllä niin totta, että helposti sitä itse luo tilanteesta kuin tilanteesta pahemman kuin mitä se todellisuudessa onkaan. Kiitos sulle tsempeistä! Pitää vaan jaksaa näpytellä niitä hakemuksia edelleen...

   Poista
 2. Voin niin samaistua! Tsemppiä, tarkoitan ihan todella. �� Täällä vielä stressataanki yöt päivät.

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä oli niin harmi, kun lopetit kilpacheerleadingin. Itse opiskelen myös yliopistossa ja samalla harrastan cheerleadingia, ja vaikka harrastus vie aikaa, rahaa ja mielenrauhaa(:D) niin samalla koen, että se tavallaan tukee arkeani ja opiskelua.

  Koetko, että sulla alkoi tuo vastamäki kun lopetit cheerin ylppäreitä ja pääsykokeita varten etkä silti päässyt haluamaasi kouluun?

  Varmasti kaikella kuitenkin on jokin merkitys, vaikka sitä aina ei näe.. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin munkin mielestä, mutten toisaalta ole kyllä katunut päätöstä, sillä elämäntilanteeni muuttui sillon niin paljon pääsykokeiden ja Saksaan muuton johdosta, ettei cheer enää sopinut kuvioihini. Mutta samaa mieltä olen, että harrastus rytmittää opiskelua ja muuta elämää superhyvin. En koe, että vastamäki alkoi silloin, koska viime vuosi Saksassa oli esimerkiksi todella onnistunut :-)

   Toivotaan niin!

   Poista
 4. Oon koko ajan saanut sen kuvan sun blogin kautta, että et oikein viihdy siellä Vaasassa. Luuletko, että tulet suorittamaan opinnot loppuun siellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainoa miinus Vaasassa on sijainti. Muuten olen kyllä viihtynyt :-) Minulla on alusta alkaen ollut hieman auki, että hakisinko maisterivaiheessa jonnekin muualle, joten saa nähdä! :)

   Poista
 5. Sulla oli kyllä aivan huikeat noi skyr kuvat! Olisit ansainnut voiton! <3

  VastaaPoista
 6. Mun mielestä sun kroppa on nyt paljon terveemmän näköinen kuin vaikkapa vuosi sitten. Silloin sulla oli mun silmään liian matala rasvaprosentti, kyllä naisella saa olla muotoja jotka on muualtakin kuin lihaksista peräisin! :) sulla on nyt "normaali" vartalo, älä ainakaan laihduta tuosta enää :)

  Kiva kun kirjoitat avoimesti itsestäsi ja elämästäsi. Toivottavasti jatkat samaan malliin. Sun blogi oli mun mielestä ennen paljon avoimempi, kun asuit saksassa ja sitä ennen, kirjoitit enemmän muitakin kuulumisia kuin matkustusjuttuja ja yhteistöitä yms. Toivottavasti sun blogi palaa takaisin siihen entiseen tyyliin, kun kirjoittelit useammin sun tunteita ja ajatuksia eri asioista ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! :) Pyrin jatkossa panostamaan taas enemmän blogiini nyt, kun koulukin jää kohta lomalle.

   Poista
 7. Moneenko paikkaan olet laittanut hakemuksia? Itse olen laittanut n. 70 paikkaan tammikuusta lähtien ja tällä viikolla viimein tärppäsi! Joten joutuu niitä aika paljon laittamaan ellei ole onnekas ja pääse suhteilla johonkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hakemuksia on tullut kyllä laitettua varmaan lähemmäs se 50, joka on ainakin omasta mielestäni melko paljon. Toivotaan, että pian nappaisi!

   Poista
 8. Ei sulla kropan suhteen ainakaan valittamista oo hei! ;o kuinka usein käyt nykyään salilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitosta sulle! Nykyään pyrin käymään n. 5 kertaa :)

   Poista
 9. Voisitko joskus tehdä videopostauksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten olen aiemminkin todennut, en koe että sellainen klassinen höpöttelyvideo olisi minun juttuni, mutta jonkinlainen esimerkiksi matka- tai treenivideo voisi ollakin! :)

   Poista
 10. Mulla ainakin on nyt koko kevät ollut melkoista itsensä kanssa taistelua, juurikin kouluun liittyvien vastoinkäymisten suhteen. Ensin suoritin yo-kirjoitukset pois alta ja tavoittelin aika korkeita arvosanoja, päällimmäisenä mielessäni ruotsin L. Kuuntelu meni kuitenkin minun osaltani täysin pieleen, sain huonoimmat pisteeni mitä ikinä, joten nyt täytyy toivoa että YTL antaa minulle edes eximian, alustavasti arvosanani siis keikkuu nyt siinä En ja Mn välillä! Kyllä harmitti, mutta ei muuta kuin eteenpäin ja pääsykokeisiin valmistautumaan. Haen siis oikeustiedettä lukemaan ja nämä pari ekaa viikkoa on ollut kyllä suurta kamppailua sen suhteen, että jaksanko jatkaa vai luovutanko. Motivaatiota alaa kohtaan löytyy, mutta jotenkin mieleeni on alkanut hiipiä ajatus siitä, että ainahan on ensi kevät.. Toistaiseksi olen saanut nämä ajatukset pois mielestäni ja jaksanut jatkaa. Tulin voittamaan en anna minkään seisoo tiellä ja niin edelleen ;) :DD !

  Tsemppiä sulle Anni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh. Toivotaan, että se E sieltä napsahtaisi! :-) Mä kyllä tsemppaisin sua jaksamaan lukemaan nyt sen reilun kuukauden (?) verran, kun siitä kuitenkin on sitten etua seuraavanakin vuonna, vaikkei heti ensimmäisellä kerralla nappaisikaan. Mutta tuolla voittajan asenteella ei ole epäilystäkään, ettetkö pääsisi sisään, tsemppiä! <3

   Poista
 11. Stressaantunut opiskelija16. huhtikuuta 2016 klo 18.49

  Ihana ja samaistuttava postaus <3 Pitää todella yrittää sisuuntua ja nauraa noille vaistoinkäymisten kasautumiselle -miten niitä voi käydäkin niin paljon peräkkäin?! Itellä ollu todella rankka opiskelurupeama tammikuun lopusta asti mutta onneks jo kahen viikon päästä se helpottaa kun kesäloma alkaa. Itellä on stressiä myös sen takia, kun mulla on toukokuun-kesäkuun puolivälin ajan kaksi kesätyötä, toinen kokoaikainen ja toinen osa-aikainen ja siihen päälle vielä yks 5 op verkkokurssi sivuaineesta.. :D Sellanen "kesäloman" alotus. Mutta sen jälkeen onneks helpottaa jo paljon ja jatkuu vaan kokoaikasella kesätyöllä..! Yritän olla kiitollinen, että olen edes saanut ne mutta oikeesti tuskastuttaa vähän jo nyt =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Musta tuntuu, että se on aina niin, että kaikki vastoinkäymiset tulee aina yhdellä rysäyksellä :-D Ehkä se on parempikin niin, koska ei sekään olisi kivaa, että niitä ripottelisi tasaisin väliajoin, eikä koskaan olisi aidosti onnellinen fiilis. Huh, sulla kuulostaa kyllä kiireiseltä kesän alku. Hurjasti tsemppiä!

   Poista
 12. Tuo skyr kisahan oli täyttä huijausta. Etukäteen jo päätetty tuomarin ystävä voittajaksi vieläpä kuvalla, jossa skyr merkkiä ei edes näy.. Joopajoo, saa kai sitä sitten yrittää osallistua. Itse en siis osallistunut, kun en edes asu suomessa, mutta ärsyttää muiden rehellisten kilpailijoiden puolesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedä sitten oliko vai ei, mutta täytyy kyllä myöntää, että itsekin seurasin kilpailunjälkeistä keskustelua silmät suurina...

   Poista
 13. Pakko kommentoida että kuulostaa aivan älyttömän tutulta nuo sun ajatukset! Itsellä kanssa päätä vaivaa muunmuassa kesätyöpaikan saaminen, treeni ei kulje niin hyvin kuin ennen ja opinnot ne vasta raskailta tuntuvat.. Pian kuitenkin koittaa kesä ja loma joten uskon ainakin omalla kohdalla silloin helpottavan, toivottavasti :) Tsemppiä hirmuisesti! Musta oli kiva kun jaoit näitä ajatuksia täällä blogissa :-)

  jattajenna.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Paljon tsemppiä! Itsekin kamppailen perfektionismini kanssa päivittäin, mutta yritän kovasti opetella armollisuutta itseäni kohtaan. Meillä on tässä kuussa 7 tenttiä ja väsymys alkaa kyllä painaa jo reilusti... kesätyötäkään ei vielä ole tiedossa hakemuksista huolimatta. Ekan vuoden sairaanhoitajaopiskelijana ei oikein vielä voi päästä oman alan pidempiaikaisiin hommiin :/ Siksi otin kesäksi verkkokursseja ja toivon mukaan pääsen tekemään edes satunnaisia keikkoja muun muassa terveyskeskukselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 7?! Huh, nyt alkoikin tuntui heti paremmalta, sillä itselläni on vain muutama tentti ja pari palautettavaa työtä tässä kuussa... Tsempit sinne <3

   Poista
  2. Saara, oletko kokeillut hakea esim. Vanhusten palvelutaloihin? Monet tämäntyyppiset paikat ottavat sairaanhoitajaopiskelijoita kesätöihin koko kesäksi(kin), kunhan opintopisteitä on täydet 30 tai enemmän. Työ on lähihoitajan sijaisuutta ja lähinnä perushoitoa useimmissa paikoissa, mutta opettavaa ja kokemusta karruttavaa! Itse opiskelen terkaksi, ja olin heti puolen vuoden opiskelun jälkeen kesätöissä vanhainkodissa. Kannattaa siis kokeilla! :-)

   Poista
 15. Missä aiot kesällä asua :)

  VastaaPoista
 16. Sama homma täällä kesätöiden suhteen. Vuoden alusta lähtien lähettäny hakemuksia vaikka minne ja vieläkään ei oo tärpännyt...Toivottavasti tää kelkka kääntyis parempaa suuntaan meidän molempien kohdalla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Pidän molemmat peukut pystyssä - yksi kummallekin ;-)

   Poista
 17. Pakko kanssa mainita, että noiden kuvien ansiosta olisit kyllä ansainnut voittosi! Aivan uskomatonta sommittelua, todella taitavaa! :) Mutta nyt vaan uusia juttuja kohti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin ihan varma, että sä voittaisit tuon kilpailun kun noi sun kuvat oli niin hienoja! Luettuani tuon yllä olevan kommentin siitä, että kilpailu saattoikin olla huijausta, tuli kyllä ikävä fiilis :/
   Älä luovuta tuon kesätyön suhteen vielä, itsekin laitoin loputtoman määrän hakemuksia, ja lopulta sitten muutama viikko taaksepäin viimein tärppäsi!

   Poista
  2. Voih, ihanat te! Kiitos <3 Täytyy tunnustaa, että mulla meni kyllä melkein yksi kokonainen päivä esimerkiksi noihin pannarikuviin, mutta ajattelin, että jos sillä saisi kesätyöpaikan, niin se olisi sen arvoista. Näin ei käynyt, mutta pannarit oli onneksi superhyviä! ;-D

   Poista
 18. Moikka! Täällä myös yksi vastoinkäymisiä kohdannut opiskelija. Itseasissa haen nyt keväällä kauppikseen ja luku-urakka stressaa. Valmistun nyt siis keväällä myös fysioterapeutiksi, työnäkymät alalla - mitäänsanomattomat.. Täällä myös yksi aktiivisesti töitä hakenut, jolle ei vaan ole vieläkään tärpännyt, vaikka olen hakenut kaikenlaisia hommia aina myyjän paikoista fysioterapeutiksi. Kyllähän tämä stressiä aiheuttaa, kun kesäkuussa en enää voi kulkea "opiskelija" statuksella, jos töitä ei löydy, olen virallisesti työtön ja se vasta karmaisevalta kuulostaa! Harmittaa että kävin 3,5 vuoden korkeakoulun ja työpaikkoja omalla kotipaikkakunnallani ei ole lainkaan... No jospa se päivä paistaisi välillä myös tänne risukasaankin, toivotaan! Tsemppiä sinulle myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuh, pääsykoekevät oli kyllä myöskin yksi lyhyen elämäni rankimmista ajanjaksoista, joten jaksuja sinne! Kiitos kovasti <3

   Poista
 19. Tsemppiä kesätyöhakuun! Olen muuten huomannut että Keski-Uusimaalta tuntuu saavan helpommin töitä kuin esim. Helsingistä, jossa kilpailu on kovempaa. Itse muuten sain yksi kesä töitä vasta kesäkuussa eli toivoa on vielä! T: ex-järvenpääläinen kauppisopiskelija, joka palaa kesäksi kotiseudulleen (jälleen) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko näin? Itse tosin tällä kertaa asun kesän Helsingissä, enkä omista ajokorttia tai autoa, joten pyrin löytämään töitä mahdollisimman läheltä/hyvien julkisten liikenneyhteyksien varrelta, joten en ole kauheasti hakenut Keski-Uudenmaalta töitä :/

   Poista
  2. Tässä uskallan väittää, että ei pidä paikkaansa! Itse ja moni ystävänäkin etsi ihan keski-uudelta maalta ja ei ne työt täältäkään kovin helpolla irronnut ja edelleen on osa ilman :D ja pääradan varrella porukka hakee kyllä jokaiseen kaupunkiin mihin juna kulkee!

   Poista
  3. Mitä keski-uusimaa varsinaisesti tarkoittaa? Järvenpäätä?

   Itse oon hakenut koko Uudenmaan alueelta kesätöitä ja aika vähän niitä töitä on edes tarjolla muilla paikkakunnilla verrattuna ihan pk-seutuun :/

   Poista
  4. Keski-Uusimaa käsittää ymmärtääkseni ainakin Järvenpään, Tuusulan, Keravan ja Hyvinkään alueet :)

   Poista
 20. Tää postaus oli ihan kun mulle tehty, kun oon itekin tässä viime päivinä ollut ihan melkein "hukassa" ja kaikki on tuntunu menevän jotenkin enemmän tai vähemmän pieleen. Kuitenkin nyt taas uusi viikko niin tuntuu vähän uudelta alulta ja sain tästäkin postauksesta tsemppiä! Niitä huonoja päiviä tarttee että hyvät päivät oikeasti tuntuu hyviltä.

  Ja sun blogi on ollut jo monta vuotta yksi lemppareista, rakastan sitä että voit sanoa myös silloin kun ei mene niin hyvin! Se on elämää..
  -Tuuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Ihana kuulla! Ja tsemppiä kovasti myös sinne :)

   Poista
 21. Ootko ajatellu hakea ei niin arvostettuja töitä jos oman alan töitä ei löydy? Esimerkiksi kaupankassalle, lehdenjakajaksi tai ihan siivoojaksi vai ootko mielummin ilman töitä kesän? Toivottavasti jotakin sulle löytyy eikä tarvii toimettomaksi jäädä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen hakenut töitä eri aloilta aika laidasta laitaan :)

   Poista
 22. Moikka Anni! Olisiko sinulla neuvoja miten kestää inhottavat kommentit ja perättömät juorut? Olet käsittääkseni kokenut molempia. Itse olen viimeaikoina saanut suosiota mm. Instagramissa, mutta mukavien kommenttien sekä seuraajien joukossa on tietenkin myös muutamia niitä, jotka saavat iloa toisen loukkaamisesta. Ilkeät kommentit satuttavat ja erityisesti valheelliset juorut keskustelupastoilla ahdistavat. Tavallaan pelottaa myös, että joku tuttava tai läheinen uskoo kyseisiä juttuja, jotka pahimmassa tapauksessa voivat pilata ihmissuhteita.

  Miten sinä pääset yli ilkeyksistä? Kiinnostaisi myös postaus kyseisestä aiheesta.

  Voimia vastoinkäymisten voittamiseen sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä kenenkään ei tarvitsisi oppia kestämään inhottavia kommentteja ja perättömiä juoruja vaan niiden negatiivisten ihmisten, jotka sellaisia kirjoittavat tai puhuvat, tulisi opetella käyttäytymään... :/ Itse olen joutunut vastaanottamaan negatiivisia kommentteja sekä käsittelemään perättömiä juoruja niin nuoresta tytöstä asti, että olen vain ns. kasvanut/oppinut elämään niiden kanssa. On hyvä muistaa, että nämä negatiiviset kommentit ja perättömät juorut eivät kerro sinusta, vaan sen kommentin kirjoittajasta tai juorun levittäjästä. Toisesta korvasta ulos ja toisesta sisään. Kyllä ne kaikista rakkaimmat ja tärkeimmät ihmiset tuntevat sinut, eivätkä usko perättömyyksiä - ja se on tärkeintä. <3

   Poista
 23. Tsemppiä vastoinkäymisiin<3 niitä tuntuu olevan itse kullakin tänä keväänä..

  VastaaPoista
 24. Mulla tuntuu koulun osalta ihan samalta , mikään ei onnistu. Olen ammattikorkeakoulussa ja jotenkin siellä ei vaan tunnu pärjäävän. Masentaa kun ei ole missään hyvä tai saa hyviä numeroita. Onneksi enää viikko koulua jäljellä ja pitää vaan yrittää saada tentit läpi.Voimia sulle, eiköhän se jossain välissä helpota :D

  VastaaPoista
 25. Ei ihan liity tähän postaukseen, mutta kysyisin sellasta että mistä ostat olkaimettomia rintsikoita? :) oon ite yrittäny epätoivoisesti etsiä sellaisia hyviä olkaimettomia rintsikoita jotka ei näy syvään uurrettujen crop toppien alta, sellaisten toppien alta mitä sullakin on paljon. Osaisitko siis auttaa tässä, kun hakusessa on sellaiset jotku sellaiset joita sä ehkä käytät :) Kiitos jo etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostan niitä ihan millon mistäkin sattuu hyvät löytymään! :) Tällä hetkellä on muutamat ainakin NewYorkerista sekä VS:ltä. On jotenkin vaikea sanoa, mistä tietystä paikasta löytyisi hyvät, mutta suosittelen menemään ihan alusvaateliikkeeseen, ja siellä kysymään neuvoa myyjiltä! :)

   Poista
 26. Vastaukset
  1. Ihana kommentti tosiaan! Nyt jo vähän parempaa. Palaset ovat alkaneet loksahdella paikoilleen - siitä lisää ensi postauksessa! :)

   Poista
 27. Olisiko mahdollista, että julkaisisit kommentit sitä mukaa kun ehdit vastailla niihin? Nyt saa sen kuvan, että olet 4 päivää sitten lukenut kommentit, mutta eivät ne niin tärkeitä tai kiinnostavia olleet, että olisit samalla viitsinyt näpytellä vastausta niihin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se! Ainoa ongelma välillä hektisinä aikoina on se, että jos en heti julkaise kommentteja, saan niiden perään monta "Miksi et julkaissut kommenttiani?" -kommenttia, joten sen takia olen aina tottunut julkaisemaan kommentit heti ne vastaanotettuani.

   Poista
 28. Hei upeus! Harmi kuulla että oot voinu huonosti, toivotan sulle kovasti tsemppiä ja kaikkea ihanaa, kesäkin on pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesän tulo kyllä piristää kummasti! Kiitos <3

   Poista
 29. Surullista että ihminen, jota niin monet nuoret tytöt kadehtii ja ihailee, tuntee ettei ole jossain tarpeeksi hyvä. Kunpa tietäisit kuinka paljon minäkin haluaisin olla kuten sinä, olen mielestäni ihan ok, sellainen vähän värittömämpi ja huonompi versio sinusta, ihan nätti, mutten kuitenkaan noin kaunis. Pitkät vaaleat hiukset, muttei kuitenkaan noin pitkät. Hyvä kroppa, muttei yhtä hyvä kuin sinun. Ja ihana koti, muttei yhtä siisti ja valoisa kuin sinun. Hienoja vaatteita mutta sinun näyttää aina vaan hienommilta. Lohduttavaa kuitenkin kuulla, että täydellisiltäkin vaikuttavilla ihmisillä on huonoja päiviä ja epäonnistumisia, vaikken niitä kellekään toivokaan. Olet kyllä ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa ajatuksia herättä kommentti - kiitos siitä sinulle! Tiedostan itsekin, että minulla on niin monta asiaa, josta saan olla onnellinen ja kiitollinen, mutta silti toisinaan tulee niitä hetkiä, kun tuntuu, ettei mikään ole/mene niin kuin toivoisi... Asennekysymys tosin tämäkin.

   Mutta sinulle on sanottava, että olet varmasti hyvä juuri tuollaisena kuin olet. <3

   Poista
 30. Mikset vastaa tän postauksen kommentteihin?

  VastaaPoista
 31. On kyllä kieltämättä itselläkin ollut jotenkin erityisen raskas lopputalvi/alkukevät ja on tuntunut niiiiiin pitkältä. Ihmissuhteissa myös ollut haasteita enemmän kuin tarpeeksi. Ainoa mikä on sujunut valittamatta on ollut kyllä salilla käynti ja Fitfarmin dieettiin liittyen, joten toivotaan että tän jälkeen jaksaa paremmin ja tämän dieetin aikana tullut elämäntapa pysyisi jatkossakin. Tsemppiä sullekin <3 Kyllä tää tästä ;)

  VastaaPoista
 32. Sanoit muuttaneesi Helsinkiin, etkö siis osallistukaan Vaasan opiskelijavappuun? :)

  VastaaPoista
 33. Jostain syystä oon pistänyt merkille, että olet ollut jollain tavalla väsyneen oloinen niin Instagram-kuvissa kun bloginkin puolella ja ns. sinulle ominainen elämänilo on puuttunut jollain tavalla.. Johtuuko se nimenomaan näistä vastoinkäymisistä vai eihän ole mitään vakavampaa? :/ Surullista huomata, koska oot aina ollu jotenkin niin elämäniloa ja positiivisuutta huokuva. Toivottavasti kaikki on kuitenkin hyvin ja kaikkea hyvää sulle! :)

  VastaaPoista

Huolehdithan omalta osaltasi, että blogin kommenttiboksi säilyy paikkana, jossa jokaisen on mukava vierailla. Kiitos positiivisesta kommentistasi!